Hrvatski Indijci i oni koji se tako identificiraju otvaraju pivo od sreće.
Pa piše da se odnosi na postojeće pretplatnike u Indiji!!
Pa piše da se odnosi na postojeće pretplatnike u Indiji!!
Ništa te ne ograničava da i sam tamo uzimaš pretplatu. Nije da trebaš neke kerafeke izvoditi, VPN-ove koristiti i što već...
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Pozdrav, imam peticu doslovno od prvog dana i sad me uvatila fantazija, pošto sam kupio novi oled, da bi kupio i ps pro😩 pa vi što imate pro molio bi da iskreno ogrovorite, isplati li se😂
Pozdrav, imam peticu doslovno od prvog dana i sad me uvatile fantazije pošto sam kupio novi oled da bi kupio i ps pro😩 pa vi što imate pro molio bi da iskreno ogrovorite isplati li se😂
Isplati se,imam LG G5 oled i Ps5 Pro i kombo je izvrstan.
Hvala sto mi izbijas 900€😂
Hvala sto mi izbijas 900€😂
Pro konzola je TOP,imam i Ps4 Pro i smatram da je Ps5 Pro bolje zaokružena platforma radi PSSR2 koji radi famozan posao prilikom upscala na 4K.
Dali se isplati kupiti novi Lego Batman ili ipak čekati neki popust (hoće li uopće uskoro i biti na popustu)?
Dali se isplati kupiti novi Lego Batman ili ipak čekati neki popust (hoće li uopće uskoro i biti na popustu)?
To ti najbolje znaš. Meni su te Lego igre sve na istu foru, samo druge teksture i druga priča, a ima ih valjda 50.
Ja nikako ne bih dao za njih 70€, ali netko tko voli ne vidim zašto ne. Bit će sigurno na debeloj akciji za pol godine, a za koju godinu će se besplatno dijeliti.
Solidan State of Play jučer. Wolverine izgleda očekivano odlično. Za novi God of War sam negdje načuo da bi Faye mogla biti protagonist pa nisam baš bio siguran kako će to izgledati, ali ovaj reveal trailer je bio na tragu onog iz 2018. Baš se veselim. To bi se čak moglo igrati na PS6, ne vjerujem da će izaći puno prije next gen.
Od ostalog mi ništa nije posebno ostalo u sjećanju, ali baš je upalo u oko da sve sad izlazi u rujnu i listopadu. Očito svi čekali da GTA VI potvrdi datum izlaska.
Wolverine tako dobro izgleda da to nisu istine, jedva čekam...novi GOW me i nije nešto oduševio iskreno, pogotovo kada sam vidio onu kocku od želatine 
ILL mi je također zapeo za oko, ali tek 2027, sve ostalo mi je onako meh.
Wolverine tako dobro izgleda da to nisu istine, jedva čekam...novi GOW me i nije nešto oduševio iskreno, pogotovo kada sam vidio onu kocku od želatine 
ILL mi je također zapeo za oko, ali tek 2027, sve ostalo mi je onako meh.
I mene je na prvu malo začudilo, ali ustvari samo znači da bi moglo biti dosta uvrnutih stvari u igri što mi je svakako plus. Jer ako sam dobro shvatio, u tom realmu se mogu pojaviti svi mogući bogovi/religije/svašta nešto. Combat izgleda jako dobro (više DMC-ovski na prvu), cinematics su top notch, baš my cup of tea.
Ne igram horor igre, ali da ILL je čak i meni izgledao jako dobro. I onaj Silent Hill izgleda jako atmosferično.
Da se razumijemo, igrati će se sigurno jer volim GOW, grafika i kombat izgledaju odlično naravno, ali nisam optimističan baš po pitanju priče, ali vidjet ćemo.
E da i Silent Hill sam zaboravio, sve svemu solidan state of play.
Wolverine izgleda odlicno, iako ocekujem da ce imati cookie cutter open world kao Spidermani - paint the map s istim aktivnostima. Al svejedno ce bit zabavno za odigrat radi ovakvog combata, u najmanju ruku.
Until Dawn ce vjerojatno bit zabavan, Ill izgleda kao The Evil Within nastavak, Lara izgleda dobro, a GoW meni djeluje ko tesko smece. Em tu zensku iz Daredevila nikako ne podnosim, a vec iz ovog trailera se vidi da su "modern audience" dijalozi, ono, moderni US sleng u fantasy settingu... Pa ta glupa kocka... a i borba djeluje losije nego u proslim nastavcima, nekako drveno ko da je iz Assassin's Creeda - bar ovi dijelovi koji nisu cinematic.
Info za sve koji igraju PS igre na PC-u i koriste dualsense. Patknut projektom na githubu sam u Chipoteci nabavio Raspberry pico 2w i spojio ga prema uputama na linku na PC. Poanta je da od sada i prek 2.4 ghz veze možete imati haptic feedback, adaptivne triggere, zvučnik itd., budući da preko bluetootha većina toga ne radi na PC-u (treba biti povezan s kablom). Isprobao sam na par ps igri i radi sve perfektno. Mala zamjerka je kaj se ne može spojiti više joysticka na pico od jedanput za možda neko couch coop iskustvo (iako ne znam dal ima koja sonyeva igra na pc-u koja to podržava), ali to možda riješe u nekom od sljedećih ažuriranja.
Link:
Solidan State of Play jučer. Wolverine izgleda očekivano odlično. Za novi God of War sam negdje načuo da bi Faye mogla biti protagonist pa nisam baš bio siguran kako će to izgledati, ali ovaj reveal trailer je bio na tragu onog iz 2018. Baš se veselim. To bi se čak moglo igrati na PS6, ne vjerujem da će izaći puno prije next gen.
Od ostalog mi ništa nije posebno ostalo u sjećanju, ali baš je upalo u oko da sve sad izlazi u rujnu i listopadu. Očito svi čekali da GTA VI potvrdi datum izlaska.
ja na totalno suprotnoj strani sa mišljenjem, nikad gora generacija, može pričat tko šta hoće, PS5 nema igru. Astro bot, eventualno. Sve redom iste igre, nigdje inovacije, nigdje ništa novog, ovaj god of war će ponovno izbacit potpuno istu igru, jedino ćemo vidjeti reskin lika i npc-eva. Tko god šta pričao, GoW 2018 i Ragnarok su iste igre, odnosno Ragnarok je eventualno ekspanzija.
Svakome njegovo, ja osobno smatram kupnju ps5 svojim najvećim gaming promašajem. Jedino ga ne prodajem zbog GTA6, ako i to ispadne tropa onda ide na bubanj
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
ja na totalno suprotnoj strani sa mišljenjem, nikad gora generacija, može pričat tko šta hoće, PS5 nema igru. Astro bot, eventualno. Sve redom iste igre, nigdje inovacije, nigdje ništa novog, ovaj god of war će ponovno izbacit potpuno istu igru, jedino ćemo vidjeti reskin lika i npc-eva. Tko god šta pričao, GoW 2018 i Ragnarok su iste igre, odnosno Ragnarok je eventualno ekspanzija.
Svakome njegovo, ja osobno smatram kupnju ps5 svojim najvećim gaming promašajem. Jedino ga ne prodajem zbog GTA6, ako i to ispadne tropa onda ide na bubanj
potpuno se slazem, ps se uvijek kupovao zbog eksluziva, ps5 potpuno podbacio. zasto bi ja sad nesto kupio i igrao na ps5 kad imam puno mocniji pc i na njemu mogu s duplo više fps odigrati
potpuno se slazem, ps se uvijek kupovao zbog eksluziva, ps5 potpuno podbacio. zasto bi ja sad nesto kupio i igrao na ps5 kad imam puno mocniji pc i na njemu mogu s duplo više fps odigrati
To je za djecu, studente i ekipu spremnu na kompromise i kojima ne treba PC za ništa u životu jer thumbsdowne mogu davati i preko kineskog mobitela.
Što je najgore, do četvorke nisam niti imao PS, i nisam se ni osjećao da sam nešto propustio što se tiče ekskluziva. Sve je to u glavi, a igara ima koliko god ti srce želi. GoW Ragnarok nisam niti odigrao jer me ni ne zanima nakon prethodnog, Spiderman 2 sam ugasio nakon par misija jer mi je dosta bilo potpuno istog gameplaya od Spidermana i Miles Moralesa. Ghost of Tsushima mi je bio bezveze (nisam jedini), a da ne ulazim u detalje nije mi se čak ni combat svidio tako da me ni Ghost of Yotei ne zanima, pogotovo ne za te pare. Igrao sam puno bolje igre.
Evo sad igram "V Rising" već mjesec dana svakodnevno i bolji mi je od bilo koje PS ekskluzive u zadnje vrijeme, a nema apsolutno nikakvu priču. U 4K (sve na max) :-D. Nema ni HDR. Platio sam steam key za 5€ na instant gamingu.
Prije toga sam igrao Shapez 2, nešto što niti ne postoji na PSu. Isto nula priča, samo gameplay.
Za dobru priču radije pročitam knjigu. Čak i za masterpiece poput Expedition 33 (a nije ekskluziva) i Death Stranding 2 (nije više ekskluziva) bih radije da ima i neka knjiga za pročitati. Dođe to s godinama, vi mladi ne možete razumjeti :-P
To je za djecu, studente i ekipu spremnu na kompromise i kojima ne treba PC za ništa u životu jer thumbsdowne mogu davati i preko kineskog mobitela.
Što je najgore, do četvorke nisam niti imao PS, i nisam se ni osjećao da sam nešto propustio što se tiče ekskluziva. Sve je to u glavi, a igara ima koliko god ti srce želi. GoW Ragnarok nisam niti odigrao jer me ni ne zanima nakon prethodnog, Spiderman 2 sam ugasio nakon par misija jer mi je dosta bilo potpuno istog gameplaya od Spidermana i Miles Moralesa. Ghost of Tsushima mi je bio bezveze (nisam jedini), a da ne ulazim u detalje nije mi se čak ni combat svidio tako da me ni Ghost of Yotei ne zanima, pogotovo ne za te pare. Igrao sam puno bolje igre.
Evo sad igram "V Rising" već mjesec dana svakodnevno i bolji mi je od bilo koje PS ekskluzive u zadnje vrijeme, a nema apsolutno nikakvu priču. U 4K (sve na max) :-D. Nema ni HDR. Platio sam steam key za 5€ na instant gamingu.
Prije toga sam igrao Shapez 2, nešto što niti ne postoji na PSu. Isto nula priča, samo gameplay.
Za dobru priču radije pročitam knjigu. Čak i za masterpiece poput Expedition 33 (a nije ekskluziva) i Death Stranding 2 (nije više ekskluziva) bih radije da ima i neka knjiga za pročitati. Dođe to s godinama, vi mladi ne možete razumjeti :-P
Da, V rising je prezabavna igra, na PC-u stalno izlaze odlične, vrlo različite igre. Meni je Ghost of Tsushima recimo bio zaista super, ali je to PS4 igra i vrlo slična ostalim sonyevim igrama, mislim koliko dugo netko može igrat iste igre?