Hrvatski Indijci i oni koji se tako identificiraju otvaraju pivo od sreće.
Pa piše da se odnosi na postojeće pretplatnike u Indiji!!
Pa piše da se odnosi na postojeće pretplatnike u Indiji!!
Ništa te ne ograničava da i sam tamo uzimaš pretplatu. Nije da trebaš neke kerafeke izvoditi, VPN-ove koristiti i što već...
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Pozdrav, imam peticu doslovno od prvog dana i sad me uvatila fantazija, pošto sam kupio novi oled, da bi kupio i ps pro😩 pa vi što imate pro molio bi da iskreno ogrovorite, isplati li se😂
Pozdrav, imam peticu doslovno od prvog dana i sad me uvatile fantazije pošto sam kupio novi oled da bi kupio i ps pro😩 pa vi što imate pro molio bi da iskreno ogrovorite isplati li se😂
Isplati se,imam LG G5 oled i Ps5 Pro i kombo je izvrstan.
Hvala sto mi izbijas 900€😂
Hvala sto mi izbijas 900€😂
Pro konzola je TOP,imam i Ps4 Pro i smatram da je Ps5 Pro bolje zaokružena platforma radi PSSR2 koji radi famozan posao prilikom upscala na 4K.
Dali se isplati kupiti novi Lego Batman ili ipak čekati neki popust (hoće li uopće uskoro i biti na popustu)?
Dali se isplati kupiti novi Lego Batman ili ipak čekati neki popust (hoće li uopće uskoro i biti na popustu)?
To ti najbolje znaš. Meni su te Lego igre sve na istu foru, samo druge teksture i druga priča, a ima ih valjda 50.
Ja nikako ne bih dao za njih 70€, ali netko tko voli ne vidim zašto ne. Bit će sigurno na debeloj akciji za pol godine, a za koju godinu će se besplatno dijeliti.