Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.506
|
čitano: 7.227.278
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Sony PlayStation 5
Pinjossi kaže...
Pozdrav,

Koliko bi mogao dobiti za ps5 fat 1200 serija. Kutija i sva oprema s dva joysticka. Imam još i kameru i dvije igre koje bi dao uz njega ali više kao poklon.
Garancije nema. U 3 godine možda 200 sati sve skupa odigrano.

300-350€?

Počni od 350€ pa ćeš vidjeti, meni to zvuči ok.

Ne znam koliko je realno očekivati da će cijena rabljenih porasti jer navodno Sony ne planira povećavati cijenu konzolama bez obzira na probleme sa memorijom.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 mjeseci

Koristimo i dalje Indijski akaunt. 

4 godine
Pinjossi kaže...
Pozdrav,

Koliko bi mogao dobiti za ps5 fat 1200 serija. Kutija i sva oprema s dva joysticka. Imam još i kameru i dvije igre koje bi dao uz njega ali više kao poklon.
Garancije nema. U 3 godine možda 200 sati sve skupa odigrano.

300-350€?

Nemoj ispod 350... Dva kontrolera i ti neki dodaci 350 je vise nego fer. A i nije bajna situacija na trzistu.

5 godina
Maskirano_Prase kaže...

Gdje kupuješ psn gift card?

4 godine
crorockycro kaže...
Maskirano_Prase kaže...

Gdje kupuješ psn gift card?

I mene zanima...  Amazon nema, ove grey stranice su nekih 25% iznad cijene. Dode te isto kao i hrvatski PS Plus na kraju

10 mjeseci
Sony PlayStation 5

Eneba. Uvijek tamo. I za Nintendo također tamo. Prezadovoljan

0 0 hvala 0
8 godina
Sony PlayStation 5

Još 3 blueprintsa hehe mada mi je to nebitno sada ali imam svoju ekipu pa raidamo svaki dan po malo

2 1 hvala 0
17 godina
CROatVU kaže...

Još 3 blueprintsa hehe mada mi je to nebitno sada ali imam svoju ekipu pa raidamo svaki dan po malo

Po malo? 450h :-D

To je minimalno 4h dnevno ako si igrao svaki dan od releasea. :-)

Mene je pustilo nakon cca 80ak sati igranja s frendovima. PvP mi nema nikakvog smisla, PvE je tu samo da ti kvari lootanje, a ostatak igre je preslagivanje inventorya i craftanje loadouta.

Dosadilo mi je hodanje i vikanje "don't shoot" da bi me netko samo kresnuo u leđa dok ne gledam.

Da, izgleda epic i zarazna je, ali nema mi to neku dubinu osim kao neki psihološki eksperiment.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 22:31 (Bitanga).
8 godina
Sony PlayStation 5

Nije to ništa, Sniper Elite 4 imam 8200 sati i još ga i dan danas igram..... po malo hehe, ahh

Pa čuj svaki tjedan, svaka dva, svaki mjesec, stalno izlazi nešto novo, za cime trebaš trčati, skupljati, bla bla bla.... nama ok, vrlo ok

Sada ti se ovih 450 sati (matematičaru) ipak čini ....po.malo ha ? A moš računat koliko sam dnevno igrao Sniper Elite 4 od izlaska ( baš me zanima...ja nikad nisam. Meni ako se nešto igra, igrammmm, ne gledam na sate i dane i godine i... ) hahah, omg

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 22:57 (CROatVU).

1 0 hvala 0
17 godina
CROatVU kaže...

Nije to ništa, Sniper Elite 4 imam 8200 sati i još ga i dan danas igram..... po malo hehe, ahh

Pa čuj svaki tjedan, svaka dva, svaki mjesec, stalno izlazi nešto novo, za cime trebaš trčati, skupljati, bla bla bla.... nama ok, vrlo ok

Sada ti se ovih 450 sati (matematičaru) ipak čini ....po.malo ha ? A moš računat koliko sam dnevno igrao Sniper Elite 4 od izlaska ( baš me zanima...ja nikad nisam. Meni ako se nešto igra, igrammmm, ne gledam na sate i dane i godine i... ) hahah, omg

Pa vidim kako ne gledaš, non stop se hvališ satima played. :)

TBH, fascinantno mi je da imaš 8200 sati u Sniper Eliteu 4. Igrao sam, super je igra za spržit 40ak sati uvrh glave, al 8200... we are not the same :)

4 godine
Maskirano_Prase kaže...

Koliko te jeftinije onda dode? Ako je 1000 rupija 12 eura na enebi znaci 48 za 4000 koliko je godina dana essentiala... Na hrvatskom je (bar meni) popust trenutno ispadne me nekih 60ak uz kupovinu giftcardova. Po meni ne vrijedi ici na indiju zbog tih 10 eura u 12 mjeseci. Ili sam nesto propustio? Tnx

8 godina
Bitanga kaže...
CROatVU kaže...

Pa vidim kako ne gledaš, non stop se hvališ satima played. :)

TBH, fascinantno mi je da imaš 8200 sati u Sniper Eliteu 4. Igrao sam, super je igra za spržit 40ak sati uvrh glave, al 8200... we are not the same :)

Ma 99.9 % je na multiplayeru, al dobro....

15 godina
gnautix kaže...
Maskirano_Prase kaže...

Koliko te jeftinije onda dode? Ako je 1000 rupija 12 eura na enebi znaci 48 za 4000 koliko je godina dana essentiala... Na hrvatskom je (bar meni) popust trenutno ispadne me nekih 60ak uz kupovinu giftcardova. Po meni ne vrijedi ici na indiju zbog tih 10 eura u 12 mjeseci. Ili sam nesto propustio? Tnx

ja sam platio najjacu pretplatu 50€, hrvatski uz popust je 9x€, od kud ti 60 ? a da ne govorim koliko su igre jeftinije..jedino je sad sranje sto nema vise na amazonu, nadam se da ce se vratiti..

4 godine
Igor666 kaže...
gnautix kaže...
Maskirano_Prase kaže...

ja sam platio najjacu pretplatu 50€, hrvatski uz popust je 9x€, od kud ti 60 ? a da ne govorim koliko su igre jeftinije..jedino je sad sranje sto nema vise na amazonu, nadam se da ce se vratiti..

Racunao sam za essential. 3940 rupija dakle moras kupiti 4x1000 gift cardova sto je 56 eura na Enebi (13 eura je jedan ali imaju neki service fee koji se doda na kraju)

U hr je bar meni 72 eura godisnja essential dakle moram kupiti 80 eur gif cardova (4x20) od kojih mi je svaki 18 eura na instant gamingu. Dakle dode me nekih 65 eura (72eur - 10% popust na gift card) i jos imam 8 viska za trositi na storeu.

Ukupna usteda 10ak eura.

4 godine
Igor666 kaže...
gnautix kaže...
Maskirano_Prase kaže...

Najjaca je 4939 rupija na promociji - trenutno na Enebi to je 70 eura gift cardova (5x1000). U hr nakon popusta na gift cardove 91 eur circa. 

14 godina
Sony PlayStation 5

Ako je netko u potrazi za PS5 Pro, prodajem ga - bug oglas.

Oprostite na OT.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice