Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.396
|
čitano: 6.937.300
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Sony PlayStation 5

Ne bi se sigurno pregrijavao zbog struje, samo bi se random gasio.

Tu je neki problem u "okolišu", što kažeš podno grijanje, loš smještaj (nema strujanja zraka), podzemne vode...

15 godina
Nuclear_Phoenix kaže...

Tu je neki problem u "okolišu", što kažeš podno grijanje, loš smještaj (nema strujanja zraka), podzemne vode...

pa ako je recimo preslab napon mora vuci više struje pa dolazi do pregrijavanja..ali da, vrlo su male sanse za to.

17 godina
Nuclear_Phoenix kaže...

Pa tako i piše, da mu se gasio.

10 godina

Piše da se pregrijava... ništa se ne pregrijava ako mu fali struje :)

12 godina
Sony PlayStation 5

Ma gle do pred deset dana bilo sve normalno. Isti uvjeti, isto sve... 

Upalim ga, normalno skine igru i sve, i čim ja upalim bilo koju igricu on je već malo glasniji, ne previše, ali se čuje da je glasniji. I tipa sad kad krenem nešto igrati, igra radi 10 sekundi on se počinje baš jako čut i izađe poruka na tvu da je konzoli prevruće, visoka temperatura i ugasi se automatski. 

1 0 hvala 0
10 godina

Ja bi probao preseliti konzolu na neku otvorenu poziciju (stol, štogod) i eventualno na drugu utičnicu, po mogućnosti bez drugih potrošača na istoj.

8 godina
Šoki kaže...

Upalim ga, normalno skine igru i sve, i čim ja upalim bilo koju igricu on je već malo glasniji, ne previše, ali se čuje da je glasniji. I tipa sad kad krenem nešto igrati, igra radi 10 sekundi on se počinje baš jako čut i izađe poruka na tvu da je konzoli prevruće, visoka temperatura i ugasi se automatski. 

Gdjegod da konzola stoji, makni ju na otvoreni prostor, minimalno metar sa svake strane konzole, i onda igraj. Gdje inače stoji?

Teško da će se konzola pregrijavati zbog struje, ako je prenizak napon, jednostavno će se ugasiti, ako je previsok, bacit će bijeli dim i krenuti put vječnih lovišta.

Nema smisla da kod frenda radi dobro, a kod tebe ne (osim ako frend ne drži konzolu u frižideru)

17 godina
robogo kaže...

Gdjegod da konzola stoji, makni ju na otvoreni prostor, minimalno metar sa svake strane konzole, i onda igraj. Gdje inače stoji?

Teško da će se konzola pregrijavati zbog struje, ako je prenizak napon, jednostavno će se ugasiti, ako je previsok, bacit će bijeli dim i krenuti put vječnih lovišta.

Nema smisla da kod frenda radi dobro, a kod tebe ne (osim ako frend ne drži konzolu u frižideru)

Nije to baš tako jednostavno, napajanje se itekako može pregrijavati, i to je još kvadratna funkcija sa jakosti struje. A kad se u PS5 napajanje pregrijava, pregrijavat će se i sve ostalo.

Nekak bih rekao da je prvo odmah razmotrio ventilaciju ako mu se pojavljuje poruka o pregrijavanju. To je valjda osnovna logika, probati staviti playku negdje drugdje. Ali da, imam puno iskustva sa prijavama korisnika na poslu da im ne vjerujem ništa što su napisali nego treba u detalje sve istražiti :-)

Jednom sam bio u dućanu kad je prodavačica pričala sa supportom i rekla je da na ekranu "nema ničega i da je crn", a ja vidim pokraj da je u BIOSu i smijem se. Htio sam joj pomoći, ali bila je već u dijalogu sa supportom pa sam samo produljio da ne budem ja još za nešto kriv :-)

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2026 21:33 (Bitanga).
8 godina
Sony PlayStation 5

Onda posuditi/nabaviti UPS pa testirati. Ako na UPS-u radi kako treba - trk po električara.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Sony PlayStation 5

4 puta je vec susjed slao ps5 slim na reklamaciju zbog pregrijavanja.....

i 5 put ce, probali kod mene, kod mene radi normalno. stoji na otvorenoj polici, nije zagusen, zraka koliko hoces, nitko nema logicno objasnjenje zasto

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Damir22 kaže...

4 puta je vec susjed slao ps5 slim na reklamaciju zbog pregrijavanja.....

i 5 put ce, probali kod mene, kod mene radi normalno. stoji na otvorenoj polici, nije zagusen, zraka koliko hoces, nitko nema logicno objasnjenje zasto

Pa nije toliko bitno gdje stoji, više je bitno kakve su temperature zraka u sobama jer prijenos topline ovisi najviše o razlici temperatura hladnjaka i zraka koji struji preko njega (ako su svi drugi parametri isti, a jesu, jer kod susjeda konzola radi ok).

Može PS5 stajati i nasred sobe u zraku, ali slabo će to pomoći ako je u blizini kamin u kojem gori vatra i soba je na 40 stupnjeva tako da svi hodaju u kratkim rukavima.

Meni je playka u ovakvoj rupi u stolu u ćošku sobe i bez problema sam odigrao usred ljeta Death Stranding 2.

10 godina
Sony PlayStation 5

ironija je sto je kod mene takva +40 situacija..... kod njega je soba puno hladnija (centralno), tako da ambijentalna temperatura tesko moze biti uzrokom

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Damir22 kaže...

ironija je sto je kod mene takva +40 situacija..... kod njega je soba puno hladnija (centralno), tako da ambijentalna temperatura tesko moze biti uzrokom

Ma nije ironija, neki razlog postoji zašto se pregrijava. Samo treba utvrditi što je razlog. A to nije lako preko foruma.

13 godina
Sony PlayStation 5

Pozdrav. 

Dali ima nekih stranica gdje se mogu kupiti key za ps5 igre ? A da nije samo preko njihovog store ? 

I dali se isplati kupiti vr ? 

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Sony PlayStation 5

1. Ne. Digitalne igre za PS5 je moguće kupiti legitimno/legalno jedino preko PS Store-a. Ako želiš proći jeftinije, radije si otvori još jedan indijski/turski/brazilski PS account. 

2. Pa i ne baš. Znam par ljudi koji su ga kupili i nakon prvotnog hajpa ga prodali. Prvo, nema baš igara, a drugo, nije lako tako igrati na duge staze. Fora je za probati, ali stalno koristiti je druga priča. 

1 0 hvala 1
15 godina
razermario kaže...

Pozdrav. 

Dali ima nekih stranica gdje se mogu kupiti key za ps5 igre ? A da nije samo preko njihovog store ? 

I dali se isplati kupiti vr ? 

Imaš na njuškalu čovjek prodaje accounte povoljno ja sam kupio par igara sve radi dan danas.

14 godina
Vandit kaže...

1. Ne. Digitalne igre za PS5 je moguće kupiti legitimno/legalno jedino preko PS Store-a. Ako želiš proći jeftinije, radije si otvori još jedan indijski/turski/brazilski PS account. 

2. Pa i ne baš. Znam par ljudi koji su ga kupili i nakon prvotnog hajpa ga prodali. Prvo, nema baš igara, a drugo, nije lako tako igrati na duge staze. Fora je za probati, ali stalno koristiti je druga priča. 

To svi ponavljaju od početka a nikad nije bila istina - igara ima hrpetina i konstantno dolaze nove, ja ih imam bar 20ak na wishlisti i nekoliko kupljenih al na žalost ne i vremena i energiju za igranje. Imam ga od lansiranja i dalje ga ne planiram prodati već se nadam da će doć vrijeme kad ću se moć i tome posvetiti.

Stoji da nije nešto što ćeš konstatno koristiti, al to je isto vrlo individualno kolko vremena i energije imaš. Postoje ljudi koji primarno igraju VR. Također, ak nemaš iskustva već s VR-om probaj prvo da vidiš jel to uopće za tebe.

Ako igraš puno GT7 il No Man's Sky onda definitivno ima itekako smisla. 

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 10:30 (Chronosus).
11 godina
Sony PlayStation 5

Pozdrav svima, imala bih 2 pitanja...

1. da li je netko uspješno riješio problem sa zvukom nakon updatea COD Warzone? Probali smo sve kombinacije koje smo našli na netu, uključujući i reinstalaciju, ali nije pomoglo.

2. otkazala sam PS+ prije 2 godine i htjela sam uzeti ponovo sad za BOžić, ali do danas nisam dobila nikakav popust (black friday sam propustila). Ima li još šanse da mi se do kraja mjeseca otvori neki popust ili da uzmem po punoj cijeni i gotovo?

Hvala :)

0 0 hvala 0
17 godina
Negdje sam procitao da bi popusti opet mogli biti krajem 1. ili 2.mjeseca. Trebala si produziti na crni petak kada je bila akcija.
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
11 godina
Sony PlayStation 5

trebala sam se bogato udat pa ne bi čekala popuste 

nisam se sjetila za BF, promaklo mi skroz. A ništa, čekat ću onda još malo, možda bude sreće

3 0 hvala 0
6 godina
Sony PlayStation 5

znalo je biti negdje oko valentinova ili uskrsa...

1 0 hvala 0
17 godina
Šoki kaže...

Problem je u tekućem metalu kojeg Sony koristi umjesto klasične termalne paste koja s vremenom počne stvarati probleme a rezultat je pregrijavanje i buka konzole pri radu. Pun je internet identičnog problema kojeg opisuješ pa da sada ne linkam. Potraži servis koji će ti to srediti. 

17 godina
movie kaže...

Problem je u tekućem metalu kojeg Sony koristi umjesto klasične termalne paste koja s vremenom počne stvarati probleme a rezultat je pregrijavanje i buka konzole pri radu. Pun je internet identičnog problema kojeg opisuješ pa da sada ne linkam. Potraži servis koji će ti to srediti. 

To ne objašnjava da sve super radi kod nekog drugog.

15 godina

Možda su Srbi

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
8 godina
Hexfire kaže...

Možda su Srbi

Nisu, PS5 ne radi na trofaznu struju.

10 godina
Haahhahahaha
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice