Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.974
|
čitano: 9.065.229
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Sony PlayStation 5

Mislim da nekima ne nudi cijenu bez popusta ako ne stave na off, nema pravila koliko sam skužio.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
10 godina
Meni je istekla pretplata 19tog, nisam dobio nikakav popust do 21. Onda sam raskinuo i ponovno aktivirao i dobio 30% popust.
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Sony PlayStation 5

Meni sutra ističe Premium. Otkazao sam automatsku naplatu. I sada mi neda iznose Esentiala i Extra, već samo Premiuma. na 3,6 i 12 mj. 

Sačekam do sutra, kad prestane pa onda uzmem Extru

0 0 hvala 0
18 godina
Meni je Kinguin poslal neke popuste na Premium pa si provjeri kod njih ak su legit.
15 godina
Sony PlayStation 5

upiknuo danas ps5, koje su po vama neke must-have singleplayer igre? bit ce masu vremena sad za blagdane, pa da to iskoristim :)

it takes two mi izgleda fora, isplati li se uzeti ghost of tsushima, ghost of yotei, death stranding 2...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
It takes ti je za u dvoje. Tsushima imas na ps plusu, uzmi si pretplatu i tamo imas hrpu igara ako nisi prije igrao nesto na plejki.
Miles morales, Horizon, Control, BroForce, Spiderman 1 i 2, Last of us, Uncharted moji favoriti.
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
15 godina
Pero Dinamit kaže...
It takes ti je za u dvoje. Tsushima imas na ps plusu, uzmi si pretplatu i tamo imas hrpu igara ako nisi prije igrao nesto na plejki.
Miles morales, Horizon, Control, BroForce, Spiderman 1 i 2, Last of us, Uncharted moji favoriti.

dada, svakako sam mislio uzeti i drugi dualsense, izgleda zabavno igra.

uzeo sam si ps plus (premium), i bas ima dosta igrica. skidaju mi se upravo spajdermen i last of us 1 i 2.

18 godina
Sony PlayStation 5

525 sati, ali to je i mali na robloxu i rainbow 6 dio napravio.

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

Sve je super i sve je za 5 ako si muško i igraš nogomet 

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2025 22:55 (hummer0).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
hummer0 kaže...

Ono kada te nije briga za trofeje. Samo uđeš i igraš ono što želiš. 

15 godina
Sony PlayStation 5

Ova godina je baš bila slaba što se mene tiče. Većinom su nečaci nešto igrali. Ajd sad pred kraj godine sam počeo Banishers igrati da bar dobijem nekakav dojam da mi se PS+ isplatio. Kao i sve Dont Nod igre, borba je srednja žalost. Ali stavio sam na Story difficulty znajući da je taj dio dosta loš pa samo one shotam. Ali narativni dio je kao i u svim njihovim igrama odličan. Pa kome je to najbitniji dio, preporuka za isprobati. 

Sve više me vuće da prodam PS5 pa se vratim tek kad dođe next gen, ali nekako mi ne izgleda da mogu dobiti baš puno za konzolu. A i upitno je kad i kako će izgledati PS6 ako se ne normalizira ova situacija sa RAM-om. Ali ne sviđa mi se baš ni ovo sakupljanje prašine.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
hummer0 kaže...

Kakav je uopće taj eFootball u year of our Lord 2025?

Doma i dalje igramo PES2021 . Znam da ovo nema couch coop, ali kako je online igra? Se može pronaći normalne protivnike ili je zglitchano sranje ko FUT gdje nitko niti ne pokušava igrati normalno. Možda bih bacio tu i tamo koju tekmu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina

Mi ekipno isto i dalje deremo pes2021 sa najnovijim updateom. Odlično za pes turnire 2vs2 nas 8-10 

Jel taj pregled godine dostupan samo za pretplatnike ili?

15 godina
Sony PlayStation 5

PS5 Best-Seller in the US in Worst November Since 1995 - Sales

A baš čudno da ljudi ne kupuju 5 godina stare konzole koje su samo poskupile u tih 5 godina...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Hexfire kaže...
hummer0 kaže...

Doma i dalje igramo PES2021 . Znam da ovo nema couch coop, ali kako je online igra? Se može pronaći normalne protivnike ili je zglitchano sranje ko FUT gdje nitko niti ne pokušava igrati normalno. Možda bih bacio tu i tamo koju tekmu.

Hexfire

Dobar je nađe se odličnih protivnika većinu stvari su ispeglali probaj nećeš zažaliti. Naravno moraš skupiti prave igrače za više lige.

Možeš igrati sa Dream teamom ili sa običnim klubovima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2025 22:48 (hummer0).
10 godina
Sony PlayStation 5

Ekipa, mala pomoc.

Znam da se pisalo nebrojeno puta, ali eto, friske informacije, a i da ne trazim po stranicama...

Ps5 kontroler kupljen 5.12.2024, znaci, prosla godina dana.... drift na lijevoj gljivi, ima li to smisla reklamirati, kome, kako? (kupljen u gamershopu), ali da me ubijes ne mogu pronaci koliko je garancija?

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

Ja imam kupljen u BB i na racunu mi pise da je garancija 24 mjeseca

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Sony PlayStation 5

je, nasao ma webu. a dali je to uopce (jos uvijek) pokriveno garancijom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam svoj kontroler zbog drifta odnesao prije cca godinu dana i tad je vrijedilo, ne vidim razlog zasto nebi i sad.

18 godina
Sony PlayStation 5

garancija vrijedi 2g, samo je pitanje ako ce BB prihvatiti jer nije kupljena u hr

bas me zanima ako ce proc ili mora slat u madarsku

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
Sony PlayStation 5

aha, a mislite da pokusam u bb reklamirati prvo? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Damir22 kaže...

Probaj. Ali mislim da je logično (i po zakonu) da se reklamira kod trgovca kod kojeg si kupio. Piši gamershopu. Garancija je 2 godine, jer je ovo svakako općepoznati materijalni nedostatak.

10 godina
Bitanga kaže...
Damir22 kaže...

Probaj. Ali mislim da je logično (i po zakonu) da se reklamira kod trgovca kod kojeg si kupio. Piši gamershopu. Garancija je 2 godine, jer je ovo svakako općepoznati materijalni nedostatak.

pa da, nije mi to palo na pamet da bi bb (sd) ista imao s time posto je kupljeno u "drugoj drzavi"....

poslat cu mail gamershopu pa vidjeti sto kazu

9 godina
Promster kaže...

A baš čudno da ljudi ne kupuju 5 godina stare konzole koje su samo poskupile u tih 5 godina...

I k tome dodaš nedostatak pravih blockbuster igara dobiju se ovi rezultati. Nisam iznenađen, PS5 lifetime do sada ime totalno drugim vremenskim crtama u odnosu na prijašnje konzole. 

18 godina
Ima se na plejki kaj igrati - nikad ni na jednom toliko, sad uz Premium.
15 godina

slazem se, bas me ugodno iznenadilo kad sam vidio koliki katalog imam uz ps+ premium

15 godina
Sony PlayStation 5

Imaš da, ako nisi ništa igrao na PS3 i PS4, preskočio 20 godina gaminga.

“But in the end it's only a passing thing, this shadow; even darkness must pass.”
Moj PC  
3 2 hvala 0
4 godine
Hexfire kaže...
hummer0 kaže...

Top igra, uz patcheve ce zauvijek biti aktualna.

16 godina
Promster kaže...

Da jer inače postoje puno bolje alternative tipa PC gaming gdje samo RAM danas košta ko cijela konzola 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
18 godina
antimadridista kaže...
Promster kaže...

Da jer inače postoje puno bolje alternative tipa PC gaming gdje samo RAM danas košta ko cijela konzola 

Bez brige, budu i nove pošiljke konzola poskupile začas.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice