HALO je bio bitan prije 20 godina jer je donio svojevrsnu multiplayer revoluciju na konzole.
Ne vidim baš publiku za ovo u današnje vrijeme.
HALO je bio bitan prije 20 godina jer je donio svojevrsnu multiplayer revoluciju na konzole.
Doslovno lik iznad je publika.
Sjećam se kad sam prvi put vidio isječak od Halo: Combat Evolved na satelitskoj televiziji, programu Game One ja mislim. Bio sam osnovna škola. Nešto brutalnije nisam vidio, još kad je prikazalo da možeš voziti ono vozilo po otvorenom terenu. Nisam tada ni znao za Xbox, samo mi je bilo žao da to nikad neću zaigrati jer sam imao PS2.
Doslovno lik iznad je publika.
Publika su nostalgičari koji su kao klinci igrali Halo i sada očekuju da će igra biti podjednako dobra, zabavna i oduševiti ih.
Remasteri gotovo nikad (99.7% slučajeva) ne uspiju vratiti onu čar i oduševljenje kao kada se igra pokrenula prvi put. Ostalih 0.3% slučajeva odnosi se na igre remasterirane s prethodne generacije koje nisu stare 10+ godina.
Sjećam se kad sam prvi put vidio isječak od Halo: Combat Evolved na satelitskoj televiziji, programu Game One ja mislim. Bio sam osnovna škola. Nešto brutalnije nisam vidio, još kad je prikazalo da možeš voziti ono vozilo po otvorenom terenu. Nisam tada ni znao za Xbox, samo mi je bilo žao da to nikad neću zaigrati jer sam imao PS2.
Evo upravo o ovome pričam. Halo je stvarno u svoje vrijeme bio revolucionaran i donosio neke velike novosti. Danas? Danas izgleda kao svaka druga igra.
HK Silksong, šta reći, koju posluku porati? Nisam krenuo igrati odmah po izlasku, mada sam kupio, jer sam skužio da nisam završio Trial of Fools i Phanteon 5 iz prvog dijela. Prvo sam to htio skinuti s liste, ali se malo odužilo (60h mi je trebalo za te 2 stvari, tj. koliko i za cijelu igru).
Što se tiče Silksonga, igra je čista čarolija... od grafike, muzike, atmosfere, priče, NPC-a, questova, tajni, bosseva, platforminga (Hornet je puno agilnija od HK-a) sve je top, vidi se da je puno truda uloženo. Težina - pojačana za dvije karike, pa bih rekao da je igra preteška za normalnog igrača, idealna za iskusne HK fanove (jbg, igra za svakoga je igra za nikoga). 7 različitih buildova se može otključati (svaki sa različitim movesetom i alatima). Veličina čista brutala, Elden Ring metroidvanija. I to bez DLC-a kojeg se ne mogu dočekati, iako sam znači igrao od 9mj. oko 240h isključivo samo Hollow Knight serijal.
I sve to za 20 eura, skidam kapu, tako se to radi.
100/100, moja igra godine i jedna od najboljih koje sam ikada igrao.
HK Silksong, šta reći, koju posluku porati? Nisam krenuo igrati odmah po izlasku, mada sam kupio, jer sam skužio da nisam završio Trial of Fools i Phanteon 5 iz prvog dijela. Prvo sam to htio skinuti s liste, ali se malo odužilo (60h mi je trebalo za te 2 stvari, tj. koliko i za cijelu igru).
Što se tiče Silksonga, igra je čista čarolija... od grafike, muzike, atmosfere, priče, NPC-a, questova, tajni, bosseva, platforminga (Hornet je puno agilnija od HK-a) sve je top, vidi se da je puno truda uloženo. Težina - pojačana za dvije karike, pa bih rekao da je igra preteška za normalnog igrača, idealna za iskusne HK fanove (jbg, igra za svakoga je igra za nikoga). 7 različitih buildova se može otključati (svaki sa različitim movesetom i alatima). Veličina čista brutala, Elden Ring metroidvanija. I to bez DLC-a kojeg se ne mogu dočekati, iako sam znači igrao od 9mj. oko 240h isključivo samo Hollow Knight serijal.
I sve to za 20 eura, skidam kapu, tako se to radi.
100/100, moja igra godine i jedna od najboljih koje sam ikada igrao.
Uf, 185h, svaka čast. Nema teoretske da mogu toliko uložiti u jednu igru. Možda kroz 12 mjeseci. Ali koliko sam čitao može se za 30-ak sati riješiti većina. Završavam polako AssCreed Shadows pa mislim da ću nakon toga ipak probatio Silksong (drugi top pick je Hades 2) da vidim paše li mi. Original sam igrao prije mnogo godina, ali bome ne pamtim jesam li ga završio.
Uf, 185h, svaka čast. Nema teoretske da mogu toliko uložiti u jednu igru. Možda kroz 12 mjeseci. Ali koliko sam čitao može se za 30-ak sati riješiti većina. Završavam polako AssCreed Shadows pa mislim da ću nakon toga ipak probatio Silksong (drugi top pick je Hades 2) da vidim paše li mi. Original sam igrao prije mnogo godina, ali bome ne pamtim jesam li ga završio.
Meni je Hades 2 top. Nema previše mozganja, labirinata, backtrackinga.
Odigram svaki dan po minimalno jedan run, došao sam do kraja, ali i dalje igram jer ima još puno aktivnosti i priče i nakon kraja.
Igram sa God modom, i to mi se čini kao top rješenje za difficulty kako bi svi mogli uživati u igri. Svaki put kad zgineš dobiješ +2% damage resistancea. Što je super, jer dođeš do neke razine kad više ne gineš.
Stavio na stranu D4 novu sezonu,Donkey Kong Bananza i Silksong radi New World Aeternum kojega sam išao probati u ps+ verziji....i potpuno se zakvačio.
Od mmorpgova sam najviše uložio vremena u WOW na PCu i FF14 na konzolama i NW je prvi mmorpg nakon duugo vremena koji me primio onako žestoko.
ja se navukao na igru prije nego sta je izasao novi patch, i sada me izluduje cekanje da udem u igru, tj que u 4k i par sati cekanja
Za 30 sati u prvom prolazu možeš riješiti samo bad ending koji je najkraći i završava bossom u Act 2 (a i jer trebaš ubiti samo 5-10 bosseva, a ima ih oko 45). Još su 2 endinga u Act 2, za jednog treba odraditi dodatne questove, a drugi se boriš cursed bez mogućnosti healanja i bez skillova (to mi je bio prvi ending i trebalo mi je 12h da prođem final bossa, jer ti možeš primiti samo 3 udarca, a njega trebaš udariti 85 puta). Znači govorimo o nekih 45-50h first playtrough naslijepo. A onda je tu famozni i zloglasni Act 3 koji je jako dugačak i duplo teži od svega do tad, a da bi ga uopće otključao trebaš napraviti i istražiti skoro pa sve što igra do tad nudi. Act 3 nudi dva true endinga i samo s njim je moguć 100% completion. Tu se već lako popeti na 80-90h, ako nisi već rage quitao. Platinum sadrži još i dva trofeja, završiti any% igru ispod 5h (završio za 3h, ali utrošio realno 10-12h zbog ponavljanja loših segmenata i isprobavanja rute) i završiti 100% true ending igru ispod 30h (završio za 16h, utrošio realno 30h). Ostalo vrijeme je vjerojatno freeroam, pauziranje igre zbog gableca, djece, odlaženja van na cigaretu smirenja i rekuperacije
Ingame timeri su nešto manji.
Još jednom napominjem da je igra pravi dijamant, ali je jako teška, a za mnoge će biti i nemoguća. Team Cherry je očito išao raditi igru iz ljubavi i za svoje vjerne pratitelje koji su im donjeli 100mil zelembaća za Hollow Knight, a ne za svakoga samo radi pristupačnosti i nešto više love. Kolege na plejki i switchu držite gaće, a ko ima mogućnost, a nema strpljenja i skilla za ovakve igre nek kupi igru za PC jer ima mod koji ukida runback do bosseva i primate samo 1 masku damagea umjesto 2 za sve tipove štete, za hazarde, spikeove, kontakt s neprijateljima i udarce. Vjerujem da ćete se svejedno i s tim naigrati.
Uglavnom ovakve igre i developeri koji traže praktički pola cijene za igru na izlasku su nešto što trebamo u gamingu i treba to pozdraviti i podržati.
Sorry svima na podužem postu, ali želim dati predodžbu što dobivate za 20 eura, a ovo je ionako vjerojatno sve što će se na ovom forumu napisati o ovoj igri.
ja se navukao na igru prije nego sta je izasao novi patch, i sada me izluduje cekanje da udem u igru, tj que u 4k i par sati cekanja
NW?
Meni čekanje bude najduže do par minuta,večinom instant ulazak.
Hvala Bogu 🙏
ja sam na nysa serveru, koji je popularan jer su svi sreameri na njemu pa dosta populacije se vratilo tamo
trebali su otvoriti par novih servera, pa ih kasnije mergat sa starijima, ovako ce samo izgubiti igrace...
Ja sam na Fae,ima baš planina igrača u svakom trenutku.Baš je živa igra
Danas pročitam vijest kako Amazon daje masovne otkaze u svojoj gaming diviziji...sad uđem u New World i obavijest kako je igra gotova,neće više biti novog sadržaja,to je to.Taman se zakvačim na nešto i instant zažalim....jbš Amazon....sve te megakorporacije kompletno idu na AI a ljude na otpis.
bas to mislio napisati
ljudi se nahajpali jer je novi patch bio izvrstan i vratio ljude u igru, ali nisu imali profita i gasi sve
da su barem pustili jos jesec dva dok je zivo, sada server je pust ujutro, nigdje nikoga
Danas pročitam vijest kako Amazon daje masovne otkaze u svojoj gaming diviziji...sad uđem u New World i obavijest kako je igra gotova,neće više biti novog sadržaja,to je to.Taman se zakvačim na nešto i instant zažalim....jbš Amazon....sve te megakorporacije kompletno idu na AI a ljude na otpis.
Sony koristi AI za prijevod na Crunchyrollu, a otpušta ljude. Sve te velike kompanije žele da AI zamijeni ljude.
Ljudi moji, Alan Wake 2 - kakva igretina! Nisam popratio jel naslov pokupio kakvih nagrada, ali dugo dugo vremena ne zaigrah nesto ovako originalno + ovaj NYC noire kisni stimung jer perfektan za ove "spooky" dane. Sam Lake je genijalac i jedva cekam najavljeni May Payne remake
Remedy studio cesto prolazi ispod radara, ali njihove story-telling igre su uz rame ND, ako ne i jace...
Podržavam Tencent da pobijedi Sony
https://thegamepost.com/tencent-sony-light-of-motiram-lawsuit-future-trademark-aloy-horizon/
AW2 je jedna od rijetkih igara u mom životu koju sam prešao dva puta. I nakon što sam završio s AW2 opet sam prešao i Control. Meni je AW2 vrhunac onoga što može ponuditi današnji gaming.
AW2 je jedna od rijetkih igara u mom životu koju sam prešao dva puta. I nakon što sam završio s AW2 opet sam prešao i Control. Meni je AW2 vrhunac onoga što može ponuditi današnji gaming.
Nevjerojatno je koliko dobro su spojili cijeli universe da im igre bas imaju tu repetitivnost, jer ponavljanjem naslova samo vidis koliko je sve dobro isprepleteno i puno Easter-eggsa
Da. Ja sam prvo odigrao AW Remaster i bio mi je ok; zanimljiva priča, zastarjele mehanike. Onda sam odigrao Control koji mi je bio ok (doduše, igrao sam ga na PS4 gdje se nije baš najbolje vrtio), ali mi je nešto falilo. Onda sam odigrao AW2 i tu je sve došlo na svoje. Odigrao AW2 i onda se vratio na Control, ovaj puta PS5 verzija i apsolutno uživao. Meni je Remedy predobar studio, jedva čekam Max Payne igre.
Zanimljivost glede AW2: onaj mjuzikl nivo, Sam Lake je imao tu ideju još dok se radilo na Max Payneu, ali tek sada su to tehnički mogli odraditi (iako je Sam Lake bio jedini koji je gurao tu ideju da se mjuzikl stavi u igru, svi su bili protiv).
Jel mi moze netko rec gdje kupit bonove za indijski account? Prije sam uzimao na Amazonu al sad ih nemogu nac vise. Vidio sam tu u temi nema dugo neke linkove na amazonu ali nemoze se kupit jel ih nema. Hvala.
Jel mi moze netko rec gdje kupit bonove za indijski account? Prije sam uzimao na Amazonu al sad ih nemogu nac vise. Vidio sam tu u temi nema dugo neke linkove na amazonu ali nemoze se kupit jel ih nema. Hvala.
Bas gledam, ja kupio 12.10. Sad je nedostupno...
Na redditu spominju ovu stranicu - https://www.gamestheshop.com/Search/PSN
I tu vidim da ima, ali nisam kupovao preko njih pa ne znam koliko je legit, trebalo bi biti, ali za svaki slučaj provjeri...
Ja kupio baš danas, od Express Games sa Amazon.in...Pazi samo da ti adresa za dostavu bude neka Indijska, bez toga ih meni nije prikazivalo također.