Ako već linkaš i nešto pokušavaš poentirati, možeš li napisati o čemu se radi u videu da znamo i bez da gledamo?
To bi bila neka osnova pristojnosti na forumu.
https://www.ozone.hr/product/gaming-set-redragon-dynamic-duo-rd-s131-bijelo-sivi/
Samo gdje nabaviti mali stolić na kotačima, ko ono za jelo bolesnicima u bolnicama?
Pozz,
Igram Battlefield 6 i nakon 10min se PS5 iskljuci kao kad nestane struje, mrtva. Nakon minute je upalim. Napravi seve restore i radi normalno, nakon par minuta opet isto to mi se dogodilo 2 puta u desetak minuta. Dali ima jos netko takav problem? Perdzadnji update na PS5 kao da je bio zbagiran, plejka se zamrzla, dualsense ne reagira. Koliko se sjecam ili se sama oporavila ili sam je isteko iz struje i onda radi. Pisalo je nesto u vezi software nekakav error.
Hvala za pomoc! 😊

https://www.ozone.hr/product/gaming-set-redragon-dynamic-duo-rd-s131-bijelo-sivi/
Samo gdje nabaviti mali stolić na kotačima, ko ono za jelo bolesnicima u bolnicama?
Mozes pogledat ovdje, Pomoćni stolić na kotačima
Samo on je aparat

Pozz,
Igram Battlefield 6 i nakon 10min se PS5 iskljuci kao kad nestane struje, mrtva. Nakon minute je upalim. Napravi seve restore i radi normalno, nakon par minuta opet isto to mi se dogodilo 2 puta u desetak minuta. Dali ima jos netko takav problem? Perdzadnji update na PS5 kao da je bio zbagiran, plejka se zamrzla, dualsense ne reagira. Koliko se sjecam ili se sama oporavila ili sam je isteko iz struje i onda radi. Pisalo je nesto u vezi software nekakav error.
Hvala za pomoc! 😊
Može bit svašta
Ak ti se gasi samo na bfu možda se tam nekaj zblesiralo, zbriši i instaliraj opet
Ak ti se gasi i drugdje moguće da ti se nakupilo prašine pa se pregrije i zgasi. Očisti
Možeš i system update probat iz safe modea stavit pa vidi dal ti se kaj popravi
Pozz,
Hvala za pomoc! 😊
Može bit svašta
Ak ti se gasi samo na bfu možda se tam nekaj zblesiralo, zbriši i instaliraj opet
Ak ti se gasi i drugdje moguće da ti se nakupilo prašine pa se pregrije i zgasi. Očisti
Možeš i system update probat iz safe modea stavit pa vidi dal ti se kaj popravi
Rijesio sam.☺️ Rastavio sam plejku i ocistio od prasine, bila je zastopana. Nije mi bilo jasno jer druge igre su radile normalno, a sa BF6 se nakon 10-15min ugasi. Nije bila topla da bi primijeto pregrijavanje, a i druge igre su radilne normalno. Nakon ciscenja BF6 radi normalno, plejka se ne gasi. Igrao sam vise od 2h, Np. Nisam bio u multiplayeru ali sa botovima sve 5. 😊

Ako igra negdje ima FPS bez ograničenja, to će vrlo brzo zagijati i ugasiti konzolu ako hlađenje ne radi optimalno.