Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.984
|
čitano: 9.076.582
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Sony PlayStation 5
Armor kaže...
Igram The First Berserker: Khazan i oduševljen sam.
Nakon Wukonga ne znam kaj je bolje, vjerojatno Black Myth ali tu su sitnice.

Ujutro sredil Malucu, meni najtežeg bossa do sad.
Ipak je druga dimenzija boriti se s njim na PS Portalu i na 65" ekranu s Dualsenseom.

Evo borbe koga zanima:

Svaka čast, ali po meni za ovu fazu još uvijek igraš previše na žgance (samo light i heavy attack) zato se mučiš čak i na easy sa summonom. Moraš više koristiti skillove i uložiti u staminu. Kad upariš build sa skillovima koje koristiš, rerollaš random atribute koji ti ne trebaju na opremi, taj boss pada solo na normal za minutu. Sa skillovima ga imaš stunlockanoga i prije i poslije brutal attacka.

I meni je bio Wukong odličan, ali ova igra je kaj se tiče combata vrh vrhova.

11 godina
Bitanga kaže...

Nego, jel igra ko Forzu Horizon 5 ili svi samo uživate kad vas jedan boss pljušće po 30 puta dnevno?

70€ mi je puno za igru koju sam (dobrim dijelom) prešao na xboxu, čekam neki popust. U iščekivanju popusta za Forzu i izlazak Horizona 3, Battlefielda, Control 2, GTA VI i ostalih ostvarenja iz daleke budućnosti igram Cyberpunk

9 godina
Nuclear_Phoenix kaže...
70€ mi je puno za igru koju sam (dobrim dijelom) prešao na xboxu, čekam neki popust. U iščekivanju popusta za Forzu i izlazak Horizona 3, Battlefielda, Control 2, GTA VI i ostalih ostvarenja iz daleke budućnosti igram Cyberpunk

Cyberpunk je zakon. Vrlo dobra priča, dobar scenarij, grafički izgleda super, skill tree zanimljiv, pa imaš brdo različitih buildova koje možeš izgraditi... Daleko su došli od onog krša kojeg su izdali u početku.

Jedino što sam primijetio je da se igra, brojnim zakrpama unatoč, i dalje ruši više od nekih drugih AAA+ naslova koje sam igrao.

4 godine
Sony PlayStation 5

Na indijskom storeu je Forza oko 42 Eura

1 0 hvala 1
11 godina
robogo kaže...

Jedino što sam primijetio je da se igra, brojnim zakrpama unatoč, i dalje ruši više od nekih drugih AAA+ naslova koje sam igrao.

Meni se u 5? (3x prije DLC, 1x streetkid DLC, sad corpo od nule) playthrouga srušila možda 2-3 puta, i to prije ovih silnih patcheva. Od kad su je pokrpali, nijednom. Sve na PS5.

9 godina
Meni se u prvom playthroughu srušila barem 10 puta. I, zanimljivo, uvijek za vrijeme misije, nikad za vrijeme lutanja po karti.
16 godina
Returnal dobio update za PS5 Pro povodom 4. godišnjice izlaska igre. Update donosi 2.5x veću base rezoluciju u odnosu na base PS5.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
Bitanga kaže...

Nego, jel igra ko Forzu Horizon 5 ili svi samo uživate kad vas jedan boss pljušće po 30 puta dnevno?

Ja se lomim da je kupim. Inače više volim SIM racing, ali gdje god se okrenem svi govore da je igra prezabavna. Mislim da ću je uzeti na kraju. 

I Expedition 33 mi je zapeo za oko. 

11 godina
Sony PlayStation 5

Meni je Horzion 5 bio u startu oke dok su se vozile utrke i onda mi je izbacilo nekakvu misiju koju nisam mogo preskocit da lovim nekakve gluposti po nekom hramu kaj nema veze s utrkivanjem. Tu sam prestao igrat.
Svijet mi se cini isto jednolican i dosadan. Bolje da su Horizon 4 stavili

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
Sony PlayStation 5

Da je Forza Motorsport u pitanju uzeo bi odmah. Ali zbog GT sumnjam da će Motorsport ikada doći na PS. 

1 0 hvala 0
2 godine
protjeran
Sony PlayStation 5

Plus igre za svibanj.

1 0 hvala 2
18 godina
Santana kaže...

Meni je Horzion 5 bio u startu oke dok su se vozile utrke i onda mi je izbacilo nekakvu misiju koju nisam mogo preskocit da lovim nekakve gluposti po nekom hramu kaj nema veze s utrkivanjem. Tu sam prestao igrat.
Svijet mi se cini isto jednolican i dosadan. Bolje da su Horizon 4 stavili

Meni je Horizon 3 bio najbolji. Četvorka mi nikako nije legla u Engleskoj, pogotovo sa hrpom zidića po poljima koji te usporavaju i neprobojnih zidova po gradovima. Ali i u 3 i 4 se vozilo po lijevoj strani ceste pa me to nerviralo, u petici konačno ide po desnoj.

Igra je grafički prekrasna i kao arkadni racing vrh ponude. No kampanja i progress su definitivno za djecu i teški cringe. No meni je super za imati ju instaliranu i povremeno bacit koju utrku, imaš šta igrati mjesecima. Plus još rewind funkcionalnost. Simulacija definitivno nije.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.4.2025 21:23 (Bitanga).
18 godina
Vandit kaže...

Da je Forza Motorsport u pitanju uzeo bi odmah. Ali zbog GT sumnjam da će Motorsport ikada doći na PS. 

Ma doći će sigurno, Forza Motorsport nije nikakva konkurencija GTu po pitanju kvalitete.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
18 godina
Također FH3 uvjerljivo najbolja, sa fantastičnim Blizzard Mountain DLC-om.
Meni (zasluženo) jedan od najboljih DLC-a uopće.
15 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Jel ima ko voljan share-at ACC sa Fh 5, nudim AC shadows, SW outlaws....

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Bitanga kaže...

Ma doći će sigurno, Forza Motorsport nije nikakva konkurencija GTu po pitanju kvalitete.

Nadam se. Sa Gran Turismo imam love-hate odnos otkako postoji. 

Nije direktno vezano za PS, ali Microsoft povećava cijene konzola, kontrolera i igara. Baš živimo u čudnim vremenima...Izgleda da sada svi koriste carinu kao opravdanje za povećanje. Ne bi me čudilo da Sony još jednom poveća cijene. 

11 godina
Vandit kaže...
Bitanga kaže...

Nadam se. Sa Gran Turismo imam love-hate odnos otkako postoji. 

Nije direktno vezano za PS, ali Microsoft povećava cijene konzola, kontrolera i igara. Baš živimo u čudnim vremenima...Izgleda da sada svi koriste carinu kao opravdanje za povećanje. Ne bi me čudilo da Sony još jednom poveća cijene. 

Pa kad gledas da Xbox X 2TB verzija kosta vise od PS5 pro..

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
15 godina
Sony PlayStation 5

Šta je PlayStation Store uklonio Diners za mogućnost plaćanja. 
Jučer vidim... 

0 0 hvala 0
18 godina
Vandit kaže...

...

Sigurno će tim potezom povećati ionako dobru prodaju svoje konzole.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
15 godina
Sony PlayStation 5

Uopće je nebitno koliko će konzola manje prodati radi ovog poteza. Bitno im je da u ovom trenutku umire dioničare. A do slijedećeg earnings reporta tko živ tko mrtav. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Nuclear_Phoenix kaže...

Nisam ja kriv, majke mi - https://x.com/RockstarGames/status/1918265468076605706

Nuclear_Phoenix kaže...

Meni se u 5? (3x prije DLC, 1x streetkid DLC, sad corpo od nule) playthrouga srušila možda 2-3 puta, i to prije ovih silnih patcheva. Od kad su je pokrpali, nijednom. Sve na PS5.

I onda da demantiram malo samog sebe - jučer se prvi put srušila, potjera sa Takemurom... Doduše igrao sam preko PS Portal, ne znam jel on donosi dodatne probleme...

9 godina
Nije do Portala. Jednostavno igra ima pokoji bug tu i tamo.
15 godina
Sony PlayStation 5

Što se tiče povećanja cijene Xbox HW, to ne čudi. Microsoft je skoro pa dignuo ruke od Xboxa pa su vjerojatno rekli "fuck it, let's do it". Njihov glavni fokus je Gamepass (koji isto tako stalno poskupljuje) i simultani release-ove na svim non-Xbox platformama. Dodatno, najavili su da od kraja ove godine, određene igre idu na $80 (što je za nas odavno realnost, ali eto Ameri čije je jeftine igre subvencirao ostatak svijeta ne mogu doći sebi od šoka), za taj dio priče se mogu zahvaliti Nintendu koji je to postavio kao novi standard.

Generalno, Microsoft će Xbox-u dati još zadnju šansu i onda su gotovi sa gaming HW. Iskreno sumnjam da će Xbox Next polučiti nekakav veći uspjeh - ovu generaciju su generalno odradili dosta dobro i ljudi opet nisu zagrizli. Napravili su jaču konzolu (doduše i €50 skuplju na launchu), Gamepass je odlična stvar (dijele megahitove na launchu), kupili Activision-Blizzard i ljudi i dalje ne grizu. Mislim da to govori dovoljno.

Uopće me ne bi čudilo da se i Sony odluči na još jedno podizanje cijene svega (igre+HW). Za PS6 očekujem da će u baznoj varijanti koštati €550-600 i da će se disk drive prodavati isključivo kao opcija.

Što se mene tiče, igre mogu koštati koliko žele - većinu kupujem godinu danas nakon izlaska i to na akcijama. Jedine iznimke koje radim su neke Souls-like igre i to je sve. Većina igara na release day izlazi u očajnom stanju i potrebno je barem 3-6 mjeseci patchiranja da dođu u neko normalno stanje pa mi takve odluke ne štede samo lovu već i živce.

2 0 hvala 0
18 godina
Sony PlayStation 5

gle kupujem i ja vecinom na popustima, ali sada prvi popust ce ti samo spustiti cijenu na prijasnju. onda za one popuste koje si prije cekao(ja recimo gledam da padnu oko 30usd da kupim) ces cekati duze vrijeme

nemam problema dati 80-100e za igre s dugim i dobrim gameplayom, bez bugova, ali tu se se pocet svaki teski skart naplacivat toliko ubrzo kada se i ostali prikljuce

mene sve to vise vuce na se prebacim na PC i piratstvo kako je krenulo

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
Gemmy kaže...

gle kupujem i ja vecinom na popustima, ali sada prvi popust ce ti samo spustiti cijenu na prijasnju. onda za one popuste koje si prije cekao(ja recimo gledam da padnu oko 30usd da kupim) ces cekati duze vrijeme

nemam problema dati 80-100e za igre s dugim i dobrim gameplayom, bez bugova, ali tu se se pocet svaki teski skart naplacivat toliko ubrzo kada se i ostali prikljuce

mene sve to vise vuce na se prebacim na PC i piratstvo kako je krenulo

Da, prošlo je vrijeme velikih popusta na igre. Sva sreća pa nema više puno igara koje bih htio odigrati. Imam osjećaj da sam već sve vidio što se tiče gameplaya. A priče su ionako bolje u drugim kategorijama umjetnosti.

8 godina
Sony PlayStation 5

Uzivao u svakoj sekundi (94 sata) hehe, predivno !

6 0 hvala 0
18 godina
Večeras me u Khazanu dobro napljuskala Trokka.

Badava sam potamanil na desetke Adversarya da upgreadeam companiona, u ovoj je borbi totalno beskoristan 😮‍💨

Ujutro idem opet na nju, boss borbe skoro 100% bolje rješavam onda nego prek dana ili navečer.

BTW, dolaze Gearsi, potvrđeno je!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Armor kaže...
Večeras me u Khazanu dobro napljuskala Trokka.

Badava sam potamanil na desetke Adversarya da upgreadeam companiona, u ovoj je borbi totalno beskoristan 😮‍💨

Ujutro idem opet na nju, boss borbe skoro 100% bolje rješavam onda nego prek dana ili navečer.

BTW, dolaze Gearsi, potvrđeno je!

Prebio sam sve bossove koristeći greatsword i s njim osvojio platinu. Ali svaki put kad sam se borio protiv Trokke morao sam se prebaciti na spear build. Greatsword mi je jednostavno bio prespor za nju koja stalno skakuće okolo. Nije neizvedivo, ali ljudi se generalno žale na nju kao boss-a da je preteška za nekoga tko koristi greatsword.

Što se tiče companiona, ostat će jednako beskoristan do samog kraja. Nema veze koliko healtha ubaciš (i stamine i damagea), glup je i prebit će ga u prvoj minuti borbe.

Što se tiče Gearsa, super, ali čeka se Halo MCC.

15 godina
Sony PlayStation 5

Pročitajte dobro najavu za Gears remastered:

Gears of War: Reloaded Comes to Xbox Series X|S, Xbox PC, Xbox Cloud Gaming, PlayStation 5 and Steam in Summer 2025

Osim ako ovo nije nekakav konfuzni wording, to se poklapa sa glasnima da Microsoft ima namjeru složiti nekavu next gen hibridnu Xbox/PC konzolu po uzoru na ono što je Valve probao sa Steam Machines. Možda da čak planiraju licencirati Xbox branding OEM-ima koji bi izdavali mašine koje bi bile "Xbox" certificirane.

Znam da nije Xbox tema, ali zanimljivo je da će PS6 možda biti jedina tradicionalna next gen konzola na tržištu, pored hibridnog Xbox-a i hibridnog Switch 2 (pričam o handheld/dock modovima igranja).

Prije nego što netko kaže da je to vjerojatno Xbox PC aplikacija, ovo je najava za Oblivion:

The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered is out today for Xbox Series X|S, PC (via Steam and the Xbox App for Windows PC), cloud, and PlayStation 5. It's available day one with Game Pass, and is an Xbox Play Anywhere title.

No, opet, možda se jednostavno neki PR-ovac zeznuo u wordingu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.5.2025 0:59 (greysaint0).

0 0 hvala 0
18 godina
greysaint0 kaže...

Pročitajte dobro najavu za Gears remastered:

Gears of War: Reloaded Comes to Xbox Series X|S, Xbox PC, Xbox Cloud Gaming, PlayStation 5 and Steam in Summer 2025

Osim ako ovo nije nekakav konfuzni wording, to se poklapa sa glasnima da Microsoft ima namjeru složiti nekavu next gen hibridnu Xbox/PC konzolu po uzoru na ono što je Valve probao sa Steam Machines. Možda da čak planiraju licencirati Xbox branding OEM-ima koji bi izdavali mašine koje bi bile "Xbox" certificirane.

Znam da nije Xbox tema, ali zanimljivo je da će PS6 možda biti jedina tradicionalna next gen konzola na tržištu, pored hibridnog Xbox-a i hibridnog Switch 2 (pričam o handheld/dock modovima igranja).

Prije nego što netko kaže da je to vjerojatno Xbox PC aplikacija, ovo je najava za Oblivion:

The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered is out today for Xbox Series X|S, PC (via Steam and the Xbox App for Windows PC), cloud, and PlayStation 5. It's available day one with Game Pass, and is an Xbox Play Anywhere title.

No, opet, možda se jednostavno neki PR-ovac zeznuo u wordingu.

Mislim da samo overthinkaš. 

Moguće da je Xbox PC ustvari samo PC koji ima mogućnost igranja igara iz Xbox ekosustava. Nije svaki PC Xbox PC. To im je jednostavnije nego napisati hrpu verzija Windowsa koje podržavaju igru.

A i moguće je da je krivo napisano jer je Steam izdvojen posebno, a kod elder scrollsa je grupiran sa xbox app u PC kategoriji. Ne bi bilo prvi put da je netko nešto krivo napisao na internetu.

Nema potrebe za nekim revolucionarnim proročanstvima, vidjet ćemo što će biti kad bude... iako ne znam kome treba xbox certificirana mašina, kad svaki ručno sklepani PC to jeste i to radi uglavnom puno bolje nego pravi Xboxevi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.5.2025 1:33 (Bitanga).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice