Nego, igram First Berserker Khazan i igra je odlična. Svima koji nisu sigurni savjetujem da odigraju demo koji je dostupan. Borba je odlična, priča zanimljiva (bar to malo što sam vidio), igra se izvodi potpuno glatko na PS5 Pro (demo je imao framerate drop-ove).
Jedina mala zamjerka je na težinu - neki boss-ovi su pretjerani, jedva preživiš prvu fazu, samo da polumrtav misliš "YES konačno sam ga koknuo" samo da počne druga faza sa novim health bar-om. Ovo pišem kao netko tko je platinirao Elden Ring, Bloodborne, Lies of P, Wukong, itd. tako da znate da su mi teške igre drage. Nije to ništa što se ne da preživiti, međutim moraš praktički netaknut preživiti prvu fazu da bi imao šanse u drugoj. Nije nemoguće, ali nadam se da su vam dragi perfect parry i perfect dodge mehanizmi. Parry window je kraći nego u Sekiru, međutim duži nego u Lies of P tako da ga nije teško pogoditi.
Meni je igra zasad 8.5/10 ali mislim da će neke ljude odbiti ako neke boss-ove malo ne kalibriraju. Ako uspijete preći demo, navalite dalje (ako vam je igra dobra). Ako ne možete završiti demo, znajte da prvi sljedeći boss je duplo teži od zadnjeg demo boss-a pa možda čuvajte pare za nešto drugo. Igra je uvjerljivo teža od svih ostalih Souls-like igara.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali