- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisam kupio niti It takes two pa ne znam dali bi me ovo privuklo.
Scenu sa slonom iz ITT sigurno nisu nadmašili. Ali da je dobra, vjerujem da je.
ITT sam odigrao couch coop sa burazom, vjerojatno ću tako i ovu. Online mi ne zvuči toliko fora, ali pozdravljam da je jedan primjerak i dalje dovoljan.
Probajte ako igrate sa klincima, nama je top.
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Nemam nikog ovak...
Nisam probao, ali mora biti moguce posto mi idemo na play local a ima i play online.
Gotovo pa sigurno da hoću. 50€, a igra bolja od It Takes Two? Bagatela.
Probajte ako igrate sa klincima, nama je top.
Meni je izgledalo podosta teško za jedan platformer. Ponajviše zbog koordinacije koja je potrebna. Ne znam baš da bi netko od 4 godine uspio cijelu igru proći. Mini igre ok, neki dijelovi ok, sve teško.
Nemam nikog ovak...
Da. Možeš shareati igru sa nekim frendom i onda igrate skupa coop online. Ali zabavnije je couch coop
Ali dobro, nije mu to prva igra pa je takoreci uhodan, igrao je sam oba astro bota i skupa smo igrali sackboya. I naravno igramo skupa sve lego igre koje postoje... XD
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Pa nađite nekoga tko ima igru.
Ne vidim palicu za golf
GOTY materijal.
GOTY materijal.
Ako kupim igru na PlayStationu, jel mogu preko friends passa pozvati prijatelja koji igra na Steamu? ili friends pass mora biti ista platforma?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
jel se može igrati na istoj konzoli s dva kontrolera? Možda bi pičio to sa sinom
Zadnji level je nešto sto nisam nikad dozivio u igrama, savršenstvo.
Ogromna preporuka
Nedostatci su možda kvaliteta izrade i mikrofon koji nije baš najbolji. Frend kaže da me čuje ok ali da je mikorofon na starim slušalicama bio bolji, a bile su dosta jeftinije od ovog.
Očito su većinu budžeta uložili u kvalitetu zvuka a ostalo sve da bude onako prolazno. Ali kvaliteta zvuka kod ovih slušalica je gamechanger.
I još jedan feature koji mi je top je to da se slušalice mogu spojiti na mobitel i PS5 u isto vrijeme. S obzirom da se na PS5 spajaju uz adapter sa PS Link tehnologijom, a na mobitel preko bluetootha. I onda kad igram neku igru za opuštanje pustim si muziku na mobitelu i laganica.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Zadnji level je nešto sto nisam nikad dozivio u igrama, savršenstvo.
Ogromna preporuka
znam da smaram s pitanjima, ako može još jedno, jel igra za starije ili i djeca mogu igrati a da uspiju skužiti šta se treba raditi? Naprimjer moj sin ovog novog astroboya igra prilično dobro, ali ne vjerujem da će moći nešto kompliciranije
Ja sam na Androidu ali koliko vidim rade i na iPhoneu
Ali svakako jedna preporuka za one koji igraju ili ce igrati je da stavite dijalog na max, nekad je tesko cuti dijalog jer je po defaultu na 50%
Ja se recimo ne obazirem puno na to da li je igra digitalna ili disc verzija, kupim uvijek onu najpovoljniju koja se trenutno moze naci ( naravno imam prvi fat ps5 ), recimo trenutno me interesira Lego Horizon, svuda 69e, na sony-u 49e ali do 6.3, previse za tu djeciju igru ali....kad nesto zelis, nista nije previse....
I sjetim se pa imas vinted ( registrirao se prije cc 6 mj i izbrisao app ), otisao danas, prijavio se, ukucao Lego Horizon ps5, milina PL (poljska) 28 eura, sa davanjima ispod 32e, stize kaze za 6-9 dana !
Ja prezadovoljan nema po toj cijeni ni blizu nigdje bar koliko ja znam, (bosna acc me ne zanimaju bas, niti imam iskustva, ali postujem ukoliko vrijedi )
Sa instaliranjem digital ili disc igara, nikada nisam imao problema , doduse na optici sam 10 tak god, trenutno 2 Gb
Nemam nikakvih iskustava sa vinted ali nada umire poslijednja hahahah
Jupiiiiiii
Jel ti stiglo? Taj Vinted je legit? Našao sam neke manje popularnije disc verzije..
Za nas par koji volimo Death Stranding izašao je reorder trailer za dvojku. Igra izgleda nestvarno dobro i bit će prva igra koju ću s guštom prednaručiti. Jedva čekam.
Ako ne preorder, day 1 kupovina, apsolutno.