Ja sam uzeo upgrade za 10€,kao i za ostale Sony igre koje imaju tu opciju.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Oba dva Horizona su bila besplatna, plus onaj dlc frozen winter.
Znam da sam ih prelazio sa onom srednjom ps+ pretplatom.
Evo me na skoro 40 sati Dragon Agea,bio bi mi ovo najbolji Dragon Age da se na svakom drugom razgovoru moj lik ne nabacuje svakom NPCu...bilo to žena,muškarac,životinja,kukac....dojma sam da je taj dio razgovora pisao neki seksualni psihopat koji nije nikad j.bao.
Ja to u razgovoru sve odjebem pa nisam imao nikakve romanse do sad u igri jer me to ne zanima.
Glavna priča mi je odlična i zanima me svaki dio nje,što se tiče radnje pojedinih likova to mi je dosadno i stišćem skip.
Igrivost i svijet su mi 10/10
Tak je i u Baldur's Gate 3, isto mi je išlo na živce.
Čitao sam nedavno Good Omens od Neila Gaimana, pa reko idem pogledati seriju. Serija ima dvije sezone, od kojih je samo prva po knjizi. I prva sezona je potpuno ok i poprilično dobro prati knjigu.
Druga sezona nije po knjizi, i pogodi što, pederi i lezbe, samo homoseksualne ljubavi, a potpuno nebitno za priču.
Kakav ti je Baldurs,jesi ga završio?
Kakav ti je Baldurs,jesi ga završio?
Bio mi je top kad sam igrao, ali došao sam do Acta 3 i nije mi se dalo više nakon 80h ulazit u grad i opet pričat sa svakom šušom na ekranu.
Evo me na skoro 40 sati Dragon Agea,bio bi mi ovo najbolji Dragon Age da se na svakom drugom razgovoru moj lik ne nabacuje svakom NPCu...bilo to žena,muškarac,životinja,kukac....dojma sam da je taj dio razgovora pisao neki seksualni psihopat koji nije nikad j.bao.
Ja to u razgovoru sve odjebem pa nisam imao nikakve romanse do sad u igri jer me to ne zanima.
Glavna priča mi je odlična i zanima me svaki dio nje,što se tiče radnje pojedinih likova to mi je dosadno i stišćem skip.
Igrivost i svijet su mi 10/10
Eto to ti je glavna kritika na igru. Jako lose napisana igra po bilo kojem kriteriju, a kad jos na to dodaš da je to bioware igra i jos k tome Dragon Age...
Odličan je Indiana, privodim ga kraju. Među najboljim igrama prošle godine definitivno.
Pošto sam opet mora skidati svih 115GB igre jer je xbox pc app neviđeno smeće, dok sam čekao sam odlučio isprobati malo ovaj Nine Souls što je kolega spominjao neki dan. Šta je da je, ima tu nešto. Ubio sam tek prvog bossa pa mi je teško dati neki konkretan zaključak za sada, ali sviđa mi se na prvu. Ima u combat stilu najviše Sekira i nešto Bloodbournea. Art style je odličan. Ima nekih stvari koje mi "fale" što se tiče platforming dijela, ali moguće da se s vremenom otključaju dodatne mogućnosti kretanja. Ako je prvi boss neki indikator, igra je poprilično za*ebana. Ima i story mode težina za one kojima je preteška, ali ne izgleda mi ovo kao igra koju bih igrao samo radi priče.
Indiana Jones nam uskoro stiže na plejku
https://www.hcl.hr/vijest/indiana-jones-navodno-trebao-skociti-playstation-5-cetvrtom-mjesecu-225962/
Za Indianu razmišljam dali da ga odigram na Ps5 ili XsX...
Vrhunska igra, nema kaj.
Vrhunska igra, nema kaj.
To mi je dvosjekli mač,odigram na passu ali onda nemam fizičku za kolekciju.
Tek kad sam otkazao Gamepass sam skužio kako imam malo svojih igara za platformu...
Dok za Ps5 i Switch imam poprilično,veseli me fizička kolekcija.
Odličan je Indiana, privodim ga kraju. Među najboljim igrama prošle godine definitivno.
Pošto sam opet mora skidati svih 115GB igre jer je xbox pc app neviđeno smeće, dok sam čekao sam odlučio isprobati malo ovaj Nine Souls što je kolega spominjao neki dan. Šta je da je, ima tu nešto. Ubio sam tek prvog bossa pa mi je teško dati neki konkretan zaključak za sada, ali sviđa mi se na prvu. Ima u combat stilu najviše Sekira i nešto Bloodbournea. Art style je odličan. Ima nekih stvari koje mi "fale" što se tiče platforming dijela, ali moguće da se s vremenom otključaju dodatne mogućnosti kretanja. Ako je prvi boss neki indikator, igra je poprilično za*ebana. Ima i story mode težina za one kojima je preteška, ali ne izgleda mi ovo kao igra koju bih igrao samo radi priče.
Ne brini, svašta ćeš otključati do kraja igre. Moći ćeš napravit combo od 15 radnji u zraku, a da ne dotakneš pod.
Ko ide na platinu mora proći igru na standard modu, zato oprez jer kad se jednom stavi na story mode, ne može se vratiti postavka.
Vjerovatno ova informacija nije dugo spominjana u ovoj temi, a mogla bi nekome pomoći. Odnosi se na vlasnike PS5 sa Disc Driveom. Nedavno sam instalirao fizičku igru sa diska i vrijeme potrebno za instaliranje je bilo suludih 4 sata. Potražih info o čemu se radi i doista prilikom instaliranja fizičkih kopija igara potrebno je isključiti PS5 sa interneta, a nakon završenog instaliranja spojiti se ponovno. Uglavnom obrisao sam započetu instalaciju i pokrenuo je ponovno bez interneta i sada je vrijeme 45 minuta.
Možda je neka specifična situacija u pitanju...ili imaš spor net pa tu računaš i skidanje igre sa neta plus instalacija plus instalacija sa diska?
Ja imam većinu igara na disku i nikad se niti jedna nije toliko instalirala,niti blizu toga ali uvjek se dešava ono što sam naveo...ubacim disk krene instal ali simultano i skida sa neta podatke i instalira.
Sve to bude poprilično brzo ovisno od igre do igre,net mi je 1000Mbps download.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Da ta buka je živi kretenizam jer naprimjer XsX nije ni blizu toga kad na njemu instaliram.
Što se tiče Disc vs digital to je nedavno PSN down opet pokazao....
Odigrao jučer nekih 2 sata dragon Age Veilguad. Nakon customizacije lika nisam primjetio neke LGBTQXYZ elemente da bi mi smetali. Skroz solidna igra za sad. Story isto skroz okej
Da ta buka je živi kretenizam jer naprimjer XsX nije ni blizu toga kad na njemu instaliram.
Što se tiče Disc vs digital to je nedavno PSN down opet pokazao....
Mislim da neki nisu mogli igrati ni SP igre sa diska tako da...
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
Sve Ps5 igre su instalirane na ssd/hdd i disk se samo zavrti na sekundu da očita tojest verificira igru.
Druga je stvar kada se igra prvi put instalira onda to traje duže i bučno je.
Imam 100 Mbps download. Inače samo kopiranje sa diska sa uključenim internetom je trajalo skoro 5x duže. Kada sam isključio internet ubrzalo se drastično. Vidio sam na redditu da su neki ljudi imali taj problem, pa sam isprobao i u mojem slučaju radi. Iskreno moguće da je do brzine interneta.
A što ti to znači? Instalirat ćeš igru s diska bez zadnjih updejtova. I igrat ćeš ju takvu uglavnom zabagiranu. A kad se spojiš na net ćeš opet morati skinuti sve te updejte kao i u instalaciji, i opet će ti trajati sto godina.
Jedino ako imaju neki loš update algoritam kod instaliravanja s diska, makar ne vjerujem.
Vjerujem da je mislio da mu je brže da instalira dio sa diska prvo pa onda ukljući net da se skine patch i ostatak.
Vjerujem da je mislio da mu je brže da instalira dio sa diska prvo pa onda ukljući net da se skine patch i ostatak.
Ne znam, nije se dalo to iščitati.
Ja se recimo ne obazirem puno na to da li je igra digitalna ili disc verzija, kupim uvijek onu najpovoljniju koja se trenutno moze naci ( naravno imam prvi fat ps5 ), recimo trenutno me interesira Lego Horizon, svuda 69e, na sony-u 49e ali do 6.3, previse za tu djeciju igru ali....kad nesto zelis, nista nije previse....
I sjetim se pa imas vinted ( registrirao se prije cc 6 mj i izbrisao app ), otisao danas, prijavio se, ukucao Lego Horizon ps5, milina PL (poljska) 28 eura, sa davanjima ispod 32e, stize kaze za 6-9 dana !
Ja prezadovoljan nema po toj cijeni ni blizu nigdje bar koliko ja znam, (bosna acc me ne zanimaju bas, niti imam iskustva, ali postujem ukoliko vrijedi )
Sa instaliranjem digital ili disc igara, nikada nisam imao problema , doduse na optici sam 10 tak god, trenutno 2 Gb
Nemam nikakvih iskustava sa vinted ali nada umire poslijednja hahahah
Jupiiiiiii
ja mislio taj vinted samo za polovne gace i slicno......
Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
ja mislio taj vinted samo za polovne gace i slicno......
je za polovne mudante i gratis dobiješ igru:)
Ovo
Ovo
Ja sam dodatno odigrao igri, izmijenio sa frendovima, prodao, kupio, neke prodao skuplje nego kupio, ... da ne nabrajam, da mi se čini da sam isplatio i PS5, a ne samo razliku između disk i BR verzije.
Vjerujem da se isto može sa "bosnskim" accountima, ali naprosto mi se ne da zaj. sa tim, nisam ni siguran da će zauvijek trajati to seljenje accounta između država, prodaja i preprodaja.
Drugo, PS plus je odlična stvar, samo kad će opet neki popust?