kolko rasprave oko "pisljivih" 800e cijene za ps5 pro, pa ja ne vjerujem.
jbt danas kineski flagship mobitel kosta 800+ eura a tu se neki tresu radi 800e za najjacu igracu konzolu na trzistu. ajde da je sony bubnuo 1200-1300 eura(novi iphone je i skuplji) pa bi jos rekao, ali ovoliko halabuke oko 800e za uredaj koji bez beda koristis 4-5 godina(evo ja imam ps5 od dana izlaska i radi ko urica) mi je neshvatljivo, plus toga na IT forumu a ne u "zenskom recenziraju".
Nije problem sama cijena, nego cijena u odnosu na PS5 i poboljšanje u odnosu na PS5. Vrijedi li to duple pare?
A disc drive i stalak da ne spominjem...
Uglavnom, čekam recenzije i da točno vidimo kaj to PS5 Pro donosi.
da, ps5 je izaso 2020. godine.
sad je kraj 2024. godine.
koliko je kruh kostao tada i kolko kosta sad? kolko si placo kavu i pivu u kaficu tad i sad? uzmi za primjer bilokoji proizvod i usporedi cijene prije 4 god i danas, vidi koliko je postotno povecanje. a proizvod je isti, bez ikakvog poboljsanja kvalitete od prije 4 godine.
gotovo sam siguran da ps6 kad izade nece kostat 500e, zato sto 500e danas ne vrijedi ko 500e prije 4 godine, a jos puno manje ce vrijedit za 2-3 godine kad dode ps6.
disc drive kako tako, uzeo sam verziju sa discom, od 2020. ga nisam niti jednom koristio, vjv da mogu vratit vrijeme bi uzeo digital verziju i ustedio u startu 100e(al okej, kuzim da neki zele), ali za stalak stvarno opravdanja nema, debilan potez sonya.

Strašno kakve se tu paralele vuku, nit mobitel ima veze sa konzolom nit konzola sa mobitelom, da konzola ima sve funkcije kao što ima mobitel, koštala bi 5000 eura, veču vrijednost dobiješ kupnjom mobitela. 

.
. Ali nitko nije rekao nemoj trošiti novce na nešto ili da netko brani nekome da kupuje kolko čitam. Neki pojedinci pišu a i ja kako je ps5 pro neisplativa kupnja, sasvim regularan komentar na pripadajučoj temi. Ljudi imaju pravo prokomentirat, sve je u skladu sa pravilima. Razumijem te ali teško da neki forum može bit po našim osobnim željama. Kako je kolega bitanga rekao kompromisi, ali u ovom smislu toleriranje jednih drugih
http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24