Radi potpuno jednako kao i da vrtiš PS Remote Play na mobitelu, znači preko LANa i WiFia.
Bitnija ti je kvaliteta signala od WiFia i kakva je antena u Portalu i da li je playka spojena kabelom ili WiFiem.
Ako je i playka spojena na WiFi onda se i bandwidth WiFia dijeli na pola za playku, pola za Portal.
Ima tu puno parametara koji mogu utjecati na kvalitetu veze, no brzina uplinka nema apsolutno nikakve veze za igranje kod kuće, tako da nemojte pisati gluposti ako ne razumijete.
Lijepo sam napisao da je ps spojen putem kabla, ali sam isprobavao i opciju putem wi-fi-ja čisto da vidim hoće li se što promjeniti, ali ništa.
Ja se držim preporuke za Portal, a upload mi je dosta ispod optimalnog, te se na to referiram, defnitivno je problem u ruteru mom koji očigledno nije sposoban ispuniti minimum kako piše u ugovoru, te su mi rekli da će isti vjerojatno zamjeniti, ali da čekam da mi se javi tehničar.
Iskreno ne zanima me na koji točno način funckionira Portal i koliko sama brzina ima veze, te svi ostali pramatri koji na to utječu,ali vidim da na mom kućnom internetu ne radi kako spada i za to krivim A1 i ruter koji su mi dali.
Svi se nešto prepamećujete i pravite da ste veliki znalci ,a nitko ne daje konkretno riješenje, nego omalovažate svojim komentarima sve one koji možda nešto razumiju manje od vas, ali izgleda da je toksičnost sasvim normalna na ovom forumu koji je većini izgleda mjesto za liječenje vlastitih frustracija.