Da istina, da netko zamijeni crven bijeli plavi sa plavo bijeli crveni... ma nema veze.... šta kokarda... isto.
Kakve ti probleme imaš?
Da istina, da netko zamijeni crven bijeli plavi sa plavo bijeli crveni... ma nema veze.... šta kokarda... isto.
Kakve ti probleme imaš?
Pa lik ima kubansku zastavu doma??? WTF Zemljopis alo!!!
Da ti netko pokaže te dvije zastave siguran sam da ni ti ne bi znao koja je koja.
Potpuno nebitan detalj za ocjenjivati kvalitetu neke igre.
0 dana i već može komentirati na forumu.
Da nije ovog "incidenta" bilo ne bih niti znao da su kubanska i portorikanska zastava toliko slične, i da su obje dizajnirali emigranti koji su živjeli u New Yorku.
Skinuo danas Returnal. Sviđa mi se mehanika igre i grafika, ali da su bar stavili nekakvu priču....Ovo prelaženje istoga po 100 puta i svaki put ti ne ostane oružje neko bolje kada skupiš mi je totalno ubilo volju za igrom...
Da 100%
gle
Nikome ne fale popusti???
Jel uopće kupujete igre na psn-u Hrvati?
Kupujemo disk verzije pa ispadne jeftinije xd
Prijatelju, mi ti ovdje eventualno ratujemo o tome je li svejedno igrati u 30 ili 60 fps-a i tu i tamo o PS vs. Xbox. I to je to. Partizani, četnici, ustaše i ostalo nas baš i ne zanima.
Skinuo danas Returnal. Sviđa mi se mehanika igre i grafika, ali da su bar stavili nekakvu priču....Ovo prelaženje istoga po 100 puta i svaki put ti ne ostane oružje neko bolje kada skupiš mi je totalno ubilo volju za igrom...
Daj priliku. Priča je ustvari vrlo dobra, čak i odlična, pogotovo za takav tip igre.
Igra je umjetničko djelo posebno prema kraju. Plus skriveni ending je isto tu.
Mislim se bi li produživao placanje Extra tiera pretplate. Sta vi mislite je li isplativo? Ovo nesto igara sam odigrao sto se tamo nudi,ali ne znam sta ce biti u blizoj budućnosti sto se igara tice i ima li smisla?
Mislim se bi li produživao placanje Extra tiera pretplate. Sta vi mislite je li isplativo? Ovo nesto igara sam odigrao sto se tamo nudi,ali ne znam sta ce biti u blizoj budućnosti sto se igara tice i ima li smisla?
Po punoj cijeni ne bih, ali ako bude na 50% off ću razmisliti. Ali to prvenstveno radi malih nećaka koji vole isprobavati puno različitih igara. Samo za sebe mi se sigurno ne isplati godišnja nego eventualno na mjesec dva kad bi baš bilo nešto da me jako interesira. Sad ću vjerojatno još dobiti mjesec dana free i nakon toga jedno vrijeme ću biti bez PS+ pa ću vidjeti.
Po punoj cijeni ne bih, ali ako bude na 50% off ću razmisliti. Ali to prvenstveno radi malih nećaka koji vole isprobavati puno različitih igara. Samo za sebe mi se sigurno ne isplati godišnja nego eventualno na mjesec dva kad bi baš bilo nešto da me jako interesira. Sad ću vjerojatno još dobiti mjesec dana free i nakon toga jedno vrijeme ću biti bez PS+ pa ću vidjeti.
Tako nekako i ja razmisljam i mislin da cu to napravit. Iskreno ocekiva sam bolje igre tamo koje se daju. Par hitova pravih sam odigrao a ovo ostalo mi je jako lose u ponudi. No za necake male i vise nego super kontam..
Do kojeg datuma najkasnije jos ce biti free iduci mjesec? Kad pocinje naplata zapravo?
Tako nekako i ja razmisljam i mislin da cu to napravit. Iskreno ocekiva sam bolje igre tamo koje se daju. Par hitova pravih sam odigrao a ovo ostalo mi je jako lose u ponudi. No za necake male i vise nego super kontam..
Do kojeg datuma najkasnije jos ce biti free iduci mjesec? Kad pocinje naplata zapravo?
U zadnjem mailu je pisalo da od 13.11.2023. počinje naplata u EUR. Očekujem da svima kojima istekne do 12.11. produlje besplatno, ali vidjet ćemo.
Jel netko dobio postavkama da mu crna bude baš crna na oledu? Jučer instalirao House of ashes i na početku su horizontalne crte gore i dole i nisu crne nego sive. Znači pikseli nisu ugašeni al niti blizu. Sve je postavljeno po preporukama. To me živcira otkad imam konzolu al ignoriram jer se to primjeti samo u mračnim scenama.
Jel netko dobio postavkama da mu crna bude baš crna na oledu? Jučer instalirao House of ashes i na početku su horizontalne crte gore i dole i nisu crne nego sive. Znači pikseli nisu ugašeni al niti blizu. Sve je postavljeno po preporukama. To me živcira otkad imam konzolu al ignoriram jer se to primjeti samo u mračnim scenama.
Ovisi kako je igra napravljena. Ako je napravljena tako da su crte tu samo radi cinematicsa, koji je i dalje 16:9 aspecta, ali da dobiješ dojam filma, i još ako nije HDR, a možda je i namjerno sivo, ne može tu TV ništa napraviti.
Crna je crna. Nešto ne štima il s igrom il s postavkama.
Ili je do igre ili ti možda nije dobro postavljen rgb range , tj nije ista psotavka na tvu i na ps5.
Ako je samo na toj igri vjerojatno je do igre.
Provjeri koji ti je postavka za rgb range na ps5 i tv-u . Koji oled imaš ?
Jesi prošao HDR setup? Na minimum brightness postavci na PS5, za OLED moraš postaviti skroz na nulu vrijednost (do kad ti više ne da da potamnjuješ) jer tek onda OLED može ići na RGB 0 0 0 vrijednosti.
Doduše kako su ti rekli, možda je do igre, pogotovo ako ne forsaš HDR za sve nego nekompatibilne igre igraš u SDR-u.
Jel' to samo kod mene ili na HR store-u nema onog taba za Promocije? Prvo sam skužio na konzoli, sada otvorim app i vidim da isto nema. Na američkom store-u mi se uredno prikazuje.
Jel' to samo kod mene ili na HR store-u nema onog taba za Promocije? Prvo sam skužio na konzoli, sada otvorim app i vidim da isto nema. Na američkom store-u mi se uredno prikazuje.
Nema Deals taba već par dana :-)
Nema Deals taba već par dana :-)
Da, novo dno za HR PS Store :-)
A sto je najbolje slali su mail za Haloween popuste. Bas su zabavni.
Pa super. Vjerojatno misle da smo imali dovoljno pogodnosti ove godine pa nam više ne trebaju popusti. :)
Pozdrav i SAJB,
zanima me da li cloud streaming za ps plus premium članove radi za hrvatsku? Mislim da piše da je za Sloveniju i još neke druge susjedne zemlje, ali nigdje ne vidim hrvatsku.
Pa prije nego uzmem premium barem da to provjerim.
Hvala.
Pozdrav i SAJB,
zanima me da li cloud streaming za ps plus premium članove radi za hrvatsku? Mislim da piše da je za Sloveniju i još neke druge susjedne zemlje, ali nigdje ne vidim hrvatsku.
Hvala.
Piše da je https://www.playstation.com/hr-hr/ps-plus/#premium
Samo da pitam zašto streamat a ne skinut i igrat lokalno?
Pozdrav i SAJB,
Hvala.
https://blog.playstation.com/2023/10/16/ps5-streaming-for-playstation-plus-premium-members-launches-starting-today-in-japan-europe-and-north-america-to-follow/
Jel uspio tko kupiti ea play pretplatu na ps5? Probao sam preko mobitela na US storeu i daje mi poruku something went wrong, a kada idem preko plejke prebacuje me da upišem broj kartice
Pozdrav i SAJB,
Hvala.
https://blog.playstation.com/2023/10/16/ps5-streaming-for-playstation-plus-premium-members-launches-starting-today-in-japan-europe-and-north-america-to-follow/
Aha javi dojmove kak radi.
Sad neznam dal će i ove godine bit popust al dosad su za crni petak pretplate bile na popustu pa ak ti nije žurba možda pričekaj 2-3 tjedna.