- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Jel radi Sony Ps5 Dual Sense Wireless kontroler na kompu jel zna netko?
Treba mi dobar joystick za gejmanje na kompu prvenstveno vožnju F1 i trka te mi treba joystick sa jako osjetljivim gljivama.
Recimo Ps2 joystick Sonyjev me za to služio odlično ali je crko.
Ako uzmem ovaj Ps5 hoće provjereno raditi na kompu i kako? Preko usb kabla koji dolazi s njime u ambalaži??
U biti samo pokreneš program i spojiš kontroler i radi odlično.
Ja igram pes 21, više need for speed igri, forza horizon 3 i 5 i svašta nešto. Puno mii je bolji od Xbox kontrolera koji je isto odličan, ali se na njemu gljive puno čuju pa mi smeta za igranje dok svi drugi spavaju.
Hvala na informaciji. Onda si ga budem naručio. Imam i ja Xbox joystick ali da budem iskren za vožnju mi je bio dosta bolji Ps2 od Sonyja.
S ovim Xbox-om ne možeš skretati tako uglađeno odnosno ajmo reći teško je procijeniti koliko će auto skrenuti tj formula kad pomaknem gljivu i puno je teže držati lagano zavoj stalno. Kao da gljive nisu dosta senzibilne. Dok je za Fifu i Nba recimo super taj joystick.
Koji si xbox kontroler probao? Meni osobno za voznje je najbolji od Xbox One.
Ako se ne varam, upravo taj Xbox One i imam. Tak mi piše na njegovoj kutiji.
Sad je star već par godina negdje. Ali meni (barem za F1) nije dobar i puno sam sporiji s njime nego s onim Ps2.
Ako taj novi Ps5 Sonyjev nije bolji od tog Xboxa onda mi ga baš i nema nekog smisla naručiti.
🎮 Added accessibility features
🔈 Support for compatible @Dolby Atmos-enabled audio devices
🖥️ Social feature enhancements
💾 Larger-capacity M.2 SSD support
Nakon što sam završio Ratchet & Clank gledao sam što iduće igrati prije potencijalno dobre gamerske jeseni pa sam odlučio dati priliku Returnalu. Bio sam skeptičan prema igri, ali bogami me ugodno iznenadila. Zanimljiv, a opet jednostavan gameplay. Topla preporuka ako ima nekoga tko još nije probao.
kupio sam si dualsense za pc, više mi se sviđa ds4. bolje leži u ruki i lakši je. možda je stvar navike 
Dolby Atmos je fora. Puno korisniji u igrama nego filmovima (kad ih malo filmova ima)
Možda i najbitniji feature "beep kod paljenja konzole" će se moći ugasiti.
Hvala bogu za deaktivaciju beep zvuka. Više ne moram kašljati.
Dolby Atmos je fora. Puno korisniji u igrama nego filmovima (kad ih malo filmova ima)
Čuo sam da je fora, super da dolazi podrška jer će sigurno u dobrom setupu biti ludilo ali kvragu, svaki uređaj sad dolazi s Dolby Atmosom pa se pitam koliko je to zbilja više premium feature a koliko marketinštka spika. Imam Lenovo tablet od 150 eura s dolby atmosom. Na telki ako pustim zvuk s ugrađenih zvučnika, pokrenem na Netflixu nešto s Atmosom - na telki lijepo zasvijetli Dolby Atmos... Sure buddy, good for you. Sa prijašnjim standardima to nije bio slučaj.
Ono što bih volio je da se pozabave HDMI-CEC-om jer to još uvijek ne funkcinira kako treba.
Možda i najbitniji feature "beep kod paljenja konzole" će se moći ugasiti.
Dakle, ovo je bez zezancije headline feature. Još jedan bitan detalj, nadam se da će se zvuk prebaciti na slušalice odmah kod paljenja, a ne tek kad se uđe u profil.
jel se to da zaključiti da su većina ps igrača šlape koji se skrivečki igraju? kad ste kupovali konzolu, trebali ste kupit uloške i čaj od brusnice. jbt.
jel se to da zaključiti da su većina ps igrača šlape koji se skrivečki igraju? kad ste kupovali konzolu, trebali ste kupit uloške i čaj od brusnice. jbt.

Zato ni nema tako puno console gamera. Lakše je skrivećki se igrati na mobu ili kompu (Alt-Tab FTW).
Neki PS igrači imaju malu djecu i jedina prilika da igraju je kad djeca spavaju. Dogodilo se par puta da zaboraviš da je soundbar ostao na dost glasnom, staviš slušalice u Dualsense, preživiš očekivani bip i onda kod odabira profla PUAAAMMMMMM... Plač, nema odmora ni igre.
MULTIPLUS-BDAY-20
Kod za 20% off na sve igre i dodatnu opremu za PS u sancta domenici, ako kome treba. 
Microsoft je prodao 20 milijuna Series X i S konzola ukupno.
Pa upravo to,ako imas u kuci troje tinedzera vrlo je izgledno da je u tom kucanstvu 5 mobitela ali naravno Bitanga to ne moze skuzit,prekomplicirano 🥲
Rijetka su kucanstva gdje ima 4-5 gaming sistema,vecinom je jedan sistem u pitanju...
Sony ce prodat i vise petica nego cetvorki jer je Xbox realno propao i prodaja mu je u padu,to je zadnji info...a kupili cjelu Bethesdu..sta uopce rec.Nece tu puno ni Acti pomoc 😐
Xbox platforma nije samo na xbox konzoli nego i na pc-u (njihov store i game pass). Samo je upitno koliko se prodaju igre na xbox storu vs steam.
Btw evo lista najprodavanijih konzola:
Pa upravo to,ako imas u kuci troje tinedzera vrlo je izgledno da je u tom kucanstvu 5 mobitela ali naravno Bitanga to ne moze skuzit,prekomplicirano 🥲
Rijetka su kucanstva gdje ima 4-5 gaming sistema,vecinom je jedan sistem u pitanju...
Sony ce prodat i vise petica nego cetvorki jer je Xbox realno propao i prodaja mu je u padu,to je zadnji info...a kupili cjelu Bethesdu..sta uopce rec.Nece tu puno ni Acti pomoc 😐
Xbox platforma nije samo na xbox konzoli nego i na pc-u (njihov store i game pass). Samo je upitno koliko se prodaju igre na xbox storu vs steam.
Dreamcast samo 9 milijuna a jedna od najboljih konzola na kojima sam igrao,steta Sege ali do Dreamcasta su vec toliko narusili svoj ugled i ime da im nitko vise nije vjerovao.
Dreamcast samo 9 milijuna a jedna od najboljih konzola na kojima sam igrao,steta Sege ali do Dreamcasta su vec toliko narusili svoj ugled i ime da im nitko vise nije vjerovao.
Switch bi mogao lagano završiti na broju 1.
Switchu prodaja pada i nasljednik stize iduce godine tako da nema bas neke sanse.
Switchu prodaja pada i nasljednik stize iduce godine tako da nema bas neke sanse.
Pa prodavati ce se par godina nakon sto izadje naslijednik...
Pa prodavati ce se par godina nakon sto izadje naslijednik...
I možda će se prodavati još i bolje jer će cijena vjerojatno biti smanjena. Tak da osim ako Nintendo naprasno ne prekine proizvodnju lako moguće da će izbiti na vrh. Pretpostavljam da su na toj listi zbrojeni i Switch i Lite, pošto ovog drugog nema nigdje.
Ali nece raditi nove jer bi im to uzimalo dio kolaca od nove konzole
Ali nece raditi nove jer bi im to uzimalo dio kolaca od nove konzole
Switch 1 mora prije toga na akciju
Ovi kaj ostanu kad nova konzola izađe moraju bit totalno neisplativi za kupnju da se pogura nova konzola.
Kak je bio i PS4 kad je PS5 izasao.
PS4 Slim je sada nov 380 eura u sancta domenici.
If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Sony ne smije trenutno naplacivati jer ne pokazuju obje valute, tako da su odustali od placanja karticama izbjegnu krsenje zakona.
Rekao sam vam odmah da Sony nece mjenjati PS Store zbog nas kad postoji rješenje. Ocito im je to dvojno pokazivanje cijena dovoljan problem da odustanu od plaćanja, daju ljudima besplatan ps plus i ea play.
"Ono što je vrijedno istaknuti jest da Sony tehnički ne krši zakon iskazivanjem cijena u kunama sve dok na PlayStation Store ne prihvaća kartično plaćanje.
Prema nekim neslužbenim navodima, problem je taj što bi PlayStation Store za hrvatsko tržište trebao imati dvojno iskazivanje cijena (i u eurima i u kunama) sve do kraja 2023. godine. Pretpostavka je stoga da će se tranzicija na euro provesti upravo 2024. godine, kad dvojno iskazivanje cijena više ne bude obavezno."
-Drzavni inspektorat RH
Sony ne smije trenutno naplacivati jer ne pokazuju obje valute, tako da su odustali od placanja karticama izbjegnu krsenje zakona.
Rekao sam vam odmah da Sony nece mjenjati PS Store zbog nas kad postoji rješenje. Ocito im je to dvojno pokazivanje cijena dovoljan problem da odustanu od plaćanja, daju ljudima besplatan ps plus i ea play.
"Ono što je vrijedno istaknuti jest da Sony tehnički ne krši zakon iskazivanjem cijena u kunama sve dok na PlayStation Store ne prihvaća kartično plaćanje.
Prema nekim neslužbenim navodima, problem je taj što bi PlayStation Store za hrvatsko tržište trebao imati dvojno iskazivanje cijena (i u eurima i u kunama) sve do kraja 2023. godine. Pretpostavka je stoga da će se tranzicija na euro provesti upravo 2024. godine, kad dvojno iskazivanje cijena više ne bude obavezno."
-Drzavni inspektorat RH
Odlično, za 13 eura odigrati Demons Souls, Ghost of Tshusima, Spiderman Miles Morales, Detrotic Become a Human, Returnal, Shadow of the Colossus itd...