Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.948
|
čitano: 6.345.814
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Sony PlayStation 5
bloodsucker kaže...

Jos uvijek se ne moze kreditnom karticom kupovati na storeu? Ne mogu opisat gadenje svime, uopće mi se ne da igrice kupovat na ovi nacin,toliko da cu bit prisiljen posegnut za Njuškalom,sto nisam odavno radi raznih debila tamo

Pa mislim da nam je dosad već svima jasno da se do 01.01.2024. ništa neće promijeniti. Ako ništa drugo, možeš u ovih 6 mjeseci za siću odigrati sve ove igre na PS+ extra.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Hexfire kaže...
bloodsucker kaže...

Jos uvijek se ne moze kreditnom karticom kupovati na storeu? Ne mogu opisat gadenje svime, uopće mi se ne da igrice kupovat na ovi nacin,toliko da cu bit prisiljen posegnut za Njuškalom,sto nisam odavno radi raznih debila tamo

Pa mislim da nam je dosad već svima jasno da se do 01.01.2024. ništa neće promijeniti. Ako ništa drugo, možeš u ovih 6 mjeseci za siću odigrati sve ove igre na PS+ extra.

Znam da zvuci bedasto ali sta konkretno dobijam s tom pretplatom? Nikako da skuzim princip. Sta znaci "odigrati igre na toj i toj pretplati"? Inace ne bi da je nemam?

P.S. ja tek sad ako sam dobro shvatio vec mjesecima ne odbija mi se iznos mjesecne pretplate osnovne, jer sam placao karticama do sada svaki mjesec.

Samo rokaj!
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.6.2023 9:23 (bloodsucker).
14 godina
bloodsucker kaže...

Znam da zvuci bedasto ali sta konkretno dobijam s tom pretplatom? Nikako da skuzim princip. Sta znaci "odigrati igre na toj i toj pretplati"? Inace ne bi da je nemam?

P.S. ja tek sad ako sam dobro shvatio vec mjesecima ne odbija mi se iznos mjesecne pretplate osnovne, jer sam placao karticama do sada svaki mjesec.

Sa PS+ extra dobiješ nekih stotinjak igara koje možeš skinuti i igrati dok god ti je pretplata aktivna. Guglaj Ps+ extra games list pa vidi ima li nešto što ti je zanimljivo. Non stop dodaju i nešto novo gore. A pošto već imaš ovu osnovnu pretplatu možeš samo platiti razliku (par eura) i nadograditi na Extra i do kraja godine si na miru što se tiče plaćanja. Ako se nekim čudom nešto ne promijeni.

I da, od trenutka kad ti je pretplata istekla, dalje ti je Sony besplatno produljivao. U pravilu pošalju mail svaki mjesec u kojem te obavijeste da su i dalje nesposobni napraviti konverziju.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Sony PlayStation 5

Inicijalno sam njurgao zbog te konverzije no, kada sam već drugi mjesec na besplatnom PS+, mogu samo reći - nemojte uopće odraditi konverziju. Više para mi ostaje, Sonyju manje (ali zato nisu potrošili ništa na developmentu) i svi sretni. 

He who is brave is free.

2 0 hvala 0
10 godina
Novi bundle s 2 godine ps plus premiuma
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Sony PlayStation 5

Sad mi je puno toga jasnije, tek sada. Hvala na objasnjenju! Dakle to je isto ko pretplata ko i prije, dok je imas mozes downloadat i igrat. Samo ja nisam kuzio da uz npr Extra pretplatu te igre su jednokratno dostupne uvijek za besplatno igranje, ili ne (odnosno download)?

edit: nije mi nesto popis igara doduse mozw se naci nekih dobrih starih klasika otprije jedino.

Evo ono sta me zbunjuje,poslika sam.. Znaci da li ja jednokratno platim 35 kuna pa me opet do daljnjega pustaju na miru ili onda svaki mjesec opet treba 35 kuna iznova (ili 100 kako pise)?

Samo rokaj!
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.6.2023 11:59 (bloodsucker).

0 0 hvala 0
14 godina
bloodsucker kaže...

Sad mi je puno toga jasnije, tek sada. Hvala na objasnjenju! Dakle to je isto ko pretplata ko i prije, dok je imas mozes downloadat i igrat. Samo ja nisam kuzio da uz npr Extra pretplatu te igre su jednokratno dostupne uvijek za besplatno igranje, ili ne (odnosno download)?

edit: zasto svugdi popis igara ide skupa Extra i Premium, a ne odvojeno? ili ja dobro ne vidim .

Dostupne su dok god su na servisu. Na mjesečnoj bazi mislim da dodaju nove igre, ali isto tako neke igre se miču sa servisa. Ove koje je Sony izdao bi trebale biti gore stalno, a za sve drugo ovisi. Malo je problematično što nigdje ne piše do kad će igra biti gore nego samo objave da se nešto miče par tjedana ranije.

Je, vidim da su negdje ti popisi malo konfuzni. Ovo što je premium su uglavnom PS 1, 2 3 igre. Ne znam koliko ti je to interesantno. I mislim da se neke i dalje moraju igrati preko streama. Nema mogućnosti da ju skineš i igraš lokalno.  

15 godina
Hexfire kaže...
bloodsucker kaže...

edit: zasto svugdi popis igara ide skupa Extra i Premium, a ne odvojeno? ili ja dobro ne vidim .

Dostupne su dok god su na servisu. Na mjesečnoj bazi mislim da dodaju nove igre, ali isto tako neke igre se miču sa servisa. Ove koje je Sony izdao bi trebale biti gore stalno, a za sve drugo ovisi. Malo je problematično što nigdje ne piše do kad će igra biti gore nego samo objave da se nešto miče par tjedana ranije.

Je, vidim da su negdje ti popisi malo konfuzni. Ovo što je premium su uglavnom PS 1, 2 3 igre. Ne znam koliko ti je to interesantno. I mislim da se neke i dalje moraju igrati preko streama. Nema mogućnosti da ju skineš i igraš lokalno.  

Vidit cu...mozda bi moglo bit zabavno i to jer sam ipak odrasta na PS1 i to ce zauvijek po meni biti kult. Znaci oni su u i u ovim popisima napravili mali zbrku oko dostupnih igara..

Evo poklopilo se da sam bas editira poruku kad si mi odgovorio, mozes li mi jos pomoc oko ovog iznosa pretplate za Extra sta iman dvojbu,stavio sam sliku ko prilog?

Samo rokaj!
14 godina
Platis sad 35 za extra i miran si do kraja godine
PSN:Dacho_223
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
bloodsucker kaže...

edit: nije mi nesto popis igara doduse mozw se naci nekih dobrih starih klasika otprije jedino.

Evo ono sta me zbunjuje,poslika sam.. Znaci da li ja jednokratno platim 35 kuna pa me opet do daljnjega pustaju na miru ili onda svaki mjesec opet treba 35 kuna iznova (ili 100 kako pise)?

Po ovome kako je zasad, platiš 35kn i nemaš brige slijedećih 6 mjeseci. Ili dulje ako Sony skroz zaboravi na nas. A onda ćeš vidjeti dal ti treba i dalje Extra ili se vratiš na običnu.

15 godina
Sony PlayStation 5

Kolega Hexfire, spasavas me svojom pomoci, puno hvala jos jednom.

Samo rokaj!

0 0 hvala 0
13 godina
Kupio bih za klince Kingdom Hearts 3 pa me zanima vrijedi li odigrati i 1 i 2 dio na ps5?
Točnije ako se ne varam zovu se HD 1.5 + 2.5.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
mariclius kaže...
Kupio bih za klince Kingdom Hearts 3 pa me zanima vrijedi li odigrati i 1 i 2 dio na ps5?
Točnije ako se ne varam zovu se HD 1.5 + 2.5.

Sumnjam da ce se njima svidjet ijedna od njih,to nisu bas igre za djecu sto se tice mehanika.

Doduse ovisi koliko su klinci stari

13 godina
Od 4 do 10:) Igraju immortal fenyx rising, nino kuni, trine i sl. igre.
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
bloodsucker kaže...

Ne trebaš se s njuškalom zezat. Odeš na G2A, upišeš "psn gift card croatia" kupiš vrijednost koju želiš, dođe ti kôd na email za 2 minute i GG. Provjereno radi :)

Edit: ili ako si korisnik a1 mobilne (ne fiksne) usluge možeš preko njihove mobilne aplikacije u shopu kupit... navodno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.6.2023 20:47 (Ulysses182).
16 godina
Sony PlayStation 5

Citam malo poruke oko ps+ i sad sam tek skuzio da mogu znaci uzet ps+ extra i onda ce mi i to sony produljivat(iz nekog razloga sam mislio da vrijedi samo za ovaj obicni ps+)? ja inace koristim US account a trenutno nemam nijednu pretplatu aktivnu, dal to znaci da ako sad napravim novi hr account i platim ps+ extra ili premium na mjesec dana da ce mi ostat dok god to ne poprave?

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Sony produžuje pretplatu bilo koje razine sve dok se neće moći prikazivati samo jedna valuta (euro) na storu jer po zakonu, do kraja ove godine svaka cijena treba biti prikazana i u kunama i u eurima. Zašto to oni nisu napravili ne zna, ali očito smo toliko malo tržište da poklonjene pretplate i besplatno odigrane igre njima očito ne predstavlja nikakav gubitak.

Što se mene tiče, može ostati zauvijek i ne razumijem ta cendranja. Imam dosta godina, odličnu plaću i volim komfor, ali da mi je tlaka kupiti jedan bon za neku igru ako je se baš zaželim....

Za samo 100 kuna (pretplata Extra) odigrao sam:

1. HFW (kupio bon i kupio DLC)

2. Ratchet and Clank Rift Apart

3. Stray

4. Inside

5. Kena

6. Marvel´s Guardians of the Galaxy

a trenutno igram:

7. Ghost of Tshusima

8. Returnal

i još me čeka nekih 10-ak sigurno.

2 godine
olrak kaže...

Sony produžuje pretplatu bilo koje razine sve dok se neće moći prikazivati samo jedna valuta (euro) na storu jer po zakonu, do kraja ove godine svaka cijena treba biti prikazana i u kunama i u eurima. Zašto to oni nisu napravili ne zna, ali očito smo toliko malo tržište da poklonjene pretplate i besplatno odigrane igre njima očito ne predstavlja nikakav gubitak.

Što se mene tiče, može ostati zauvijek i ne razumijem ta cendranja. Imam dosta godina, odličnu plaću i volim komfor, ali da mi je tlaka kupiti jedan bon za neku igru ako je se baš zaželim....

Za samo 100 kuna (pretplata Extra) odigrao sam:

1. HFW (kupio bon i kupio DLC)

2. Ratchet and Clank Rift Apart

3. Stray

4. Inside

5. Kena

6. Marvel´s Guardians of the Galaxy

a trenutno igram:

7. Ghost of Tshusima

8. Returnal

i još me čeka nekih 10-ak sigurno.

Nije tlaka, bonovi se mogu kupit skoro svugdje sad ali zašto bi radio 3 dodatna koraka zbog sonyeve nesposobnosti i/ili nebrige za nas. Dok god ne promijene u eure moje eure konvertirane u kune neće vidjet.

A ako nastave ovak produživat pretplate kad se pročuje brzo će narast broj hrvatskih korisnika i onda će ekspresno promijenit.

6 godina
Ulysses182 kaže...
bloodsucker kaže...

Ne trebaš se s njuškalom zezat. Odeš na G2A, upišeš "psn gift card croatia" kupiš vrijednost koju želiš, dođe ti kôd na email za 2 minute i GG. Provjereno radi :)

Edit: ili ako si korisnik a1 mobilne (ne fiksne) usluge možeš preko njihove mobilne aplikacije u shopu kupit... navodno.

Čisto da se nadovežem na ovo. S aplikacijom Aircash isto se može brzinski kupit bonovi. Samo trebaš na aplikaciju pod Uplata stavit novce ovisno koliki bon trebaš i onda pođeš na Usluge gdje izabereš bon. Dakle, nema malog ekstra plaćanja kao što bude na raznim trgovimama (npr. gdje bon od 150kn platiš 180 kn), a odmah dobiješ kod.

12 godina
Sale366 kaže...
Nije tlaka, bonovi se mogu kupit skoro svugdje sad ali zašto bi radio 3 dodatna koraka zbog sonyeve nesposobnosti i/ili nebrige za nas. Dok god ne promijene u eure moje eure konvertirane u kune neće vidjet.
A ako nastave ovak produživat pretplate kad se pročuje brzo će narast broj hrvatskih korisnika i onda će ekspresno promijenit.

Složio bi se s tobom 100%, da nema tog (za sad besplatnog) produženja pretplate za dž. U trenutnoj situaciji mislim da nema mjesta kuknjavi.

Ako ukinu produljenje vraćamo se (opravdanoj) kuknjavi :D

6 godina
Sony PlayStation 5

Nešto mi se čini da bi bilo bolje da sam digitalno pre-order FF16, čisto sumnjam da će mi doć sutra kad je praznik.

Tad mi nije uopće palo na pamet da je praznik, a u Sancte je jeftinije nego na PS store. 

Al eto, nek dođe barem u petak pa da barem malo igram prije puta u Pulu  

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.6.2023 13:21 (zeze88).

1 0 hvala 0
9 godina
Ispravno sumnjas..... ;)
Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony PlayStation 5

Evo kupio sam nadogradnju za Extra tier, hvala svima na pomoci. Dakle iako pise da je za mjesec dana 100 kuna skidanje s racuna to se u biti nece desiti? 

Odmah sam stavio Far Cry 6 na skidanje. Tu ima dosta odlicnih i drugih igara ovisno o tome koji zanrovi koga zanimaju. Ja sam vise za pucačine klasicne i avanture.

Samo rokaj!

0 0 hvala 0
10 godina
Sony PlayStation 5

pozdrav, vi koji ste nadograđivali M2 slot u PS5. kaj ste stavljali? WD black, 980 pro, nekaj treće? thnx

tko zna zna tko ne zna ima ko zna
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

Isprike na glupom pitanju ali ako moze netko u par kratkih crta objasniti kako funkcionira kupnja bona za PS store preko keks aplikacije. Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
quickr kaže...

Isprike na glupom pitanju ali ako moze netko u par kratkih crta objasniti kako funkcionira kupnja bona za PS store preko keks aplikacije. Hvala!

kupiš bon..dobiješ kod..reedem u ps store i to je to

kupuješ kaj hoćeš

tko zna zna tko ne zna ima ko zna
8 godina
bloodsucker kaže...

Evo kupio sam nadogradnju za Extra tier, hvala svima na pomoci. Dakle iako pise da je za mjesec dana 100 kuna skidanje s racuna to se u biti nece desiti? 

Odmah sam stavio Far Cry 6 na skidanje. Tu ima dosta odlicnih i drugih igara ovisno o tome koji zanrovi koga zanimaju. Ja sam vise za pucačine klasicne i avanture.

Neće se dogoditi, ne brini. Svaki mjesec ćeš dobiti mail od Sonya kako rade na promjenama i tada ti se pretplata produži na narednih 30 dana. Opusti se i uživaj u ogromnom katalogu igara koji ti je sada na raspolaganju. :) 

10 godina
FINAL FANTASY 16

Igra je prekrasna, prica i likovi su super odrađeni, combat je brz i raznolik.
Boss bitke su vrhunac ove igre, spektakl raznih napada, muzike i scenografije.
Prica i likovi su tako detaljno napisani, lako se povezati s njima nakon svega par sati.

Tek sam na 60% nakon 15 sati, jos sam daleko od kraja. Igra je stvarno ogromna, ima mnoštvo semi open područja koje mozete posjetiti, oružja, nadogradnje, mnoštvo side questova, huntova…

Igrat ćete ju danima i izgubiti se u njezinoj ogromnoj priči i loreu.
Vec nakon par sati sam znao da ce dobiti 9/10.

Kupujte ovo, vjerojatno kandidat za igru godine. Totalna preporuka za ljubitelje žanra a i za totalne noobove kao sto sam ja.
Moj PC  
4 0 hvala 1
4 godine
neaktivan
980 pro sa hladnjakom radi ko vurica mislim vec preko godinu dana
6 godina
Gogy7 kaže...
FINAL FANTASY 16

Igra je prekrasna, prica i likovi su super odrađeni, combat je brz i raznolik.
Boss bitke su vrhunac ove igre, spektakl raznih napada, muzike i scenografije.
Prica i likovi su tako detaljno napisani, lako se povezati s njima nakon svega par sati.

Tek sam na 60% nakon 15 sati, jos sam daleko od kraja. Igra je stvarno ogromna, ima mnoštvo semi open područja koje mozete posjetiti, oružja, nadogradnje, mnoštvo side questova, huntova…

Igrat ćete ju danima i izgubiti se u njezinoj ogromnoj priči i loreu.
Vec nakon par sati sam znao da ce dobiti 9/10.

Kupujte ovo, vjerojatno kandidat za igru godine. Totalna preporuka za ljubitelje žanra a i za totalne noobove kao sto sam ja.

Kakvi su sidequesti? To me nekako najviše zanima jer je u 15 velika većina bila dosadna, i u FF7R je moglo biti bolje. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice