Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.417
|
čitano: 6.962.782
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Sony PlayStation 5

Trebali bi tražit admine da ga vrate, ja sam za. Ovo je neka prljava rabota.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
15 godina
Bitanga kaže...

Bitanga

Ti se zafravaš pa vidiš da se je vratio sa 2 nova acc. ?

8 godina
hummer0 kaže...
Bitanga kaže...

Bitanga

Ti se zafravaš pa vidiš da se je vratio sa 2 nova acc. ?

Maklo mu je vec onaj sa traktorom

11 godina
Peticiju… ali kao entry da se broji TD ☺️
10 godina
Sony PlayStation 5

ekipa koja koristi ps plus, koji god, šta vi kažete na to što postoji samo opcija "download"? Onda moram pokrenuti instaliranje da bi uzeo igricu, a ja je zapravo samo želim spremiti u library. Zašto nemaju opciju "claim"?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Cansee kaže...

ekipa koja koristi ps plus, koji god, šta vi kažete na to što postoji samo opcija "download"? Onda moram pokrenuti instaliranje da bi uzeo igricu, a ja je zapravo samo želim spremiti u library. Zašto nemaju opciju "claim"?

Pretpostavljam da se radi o igrama u Extra/Premium paketu. Te igre nije moguće, a i nije potrebno "claimati". Za njih ne vrijedi pravilo kao iz Essentiala da će ti uvijek biti dostupne ako si ih "claimao", čak i nakon što otkažeš pretplatu pa je ponovno uzmeš. Igre u Essential/Extra su dio kolekcije kao kod Game Passa, dok su dostupne možeš ih igrati, kada ih uklone više ih nema i "claim" ne znači ništa.

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
5 godina
neaktivan
hummer0 kaže...
Tututuru kaže...

edit: vrtim zadnjih par strana teme i vidim da je protjeralo kolegu ursusc-a. Nekome je ozbiljno sta na zulj sa TD, nisam primjetija da je on bija sklon svadanju ili vrijedanju.

Kupiti Returnal za PS5 ili PC pitanje je sad?

Fakat zašto je  ursusc355  protjeran osim što je davao TD bezveze bio je ok čovjek?

Meni je ispočetka išao na živce zbog tih TD-ova, ali sam se navikao na to i skužio da je to njegov nekakav "umjetnički izražaj" 

Na bug forumu se cudis zasto su nekog banovali? Pa zar nisi upratio do sada da ovdje moderatori se izivljavaju kako im je cejf, ne moras prekrsiti pravilo da te banuju, dovoljno je evo ovakav post. Ako neko od njih vidi ovo vidjet ces da ce i mene banovati :)

13 godina
Sony PlayStation 5

Stvarno izgleda ljepo za VR naslov.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Sony PlayStation 5

jel netko isprobao Mafia definitive edition, koji se sad dobio u ps plusu? Ja probao i vožnja je loša, pretvrdo i zastarjelo, pa baš sam mislio da su to popravili. Volio sam tu igru, ali nakon što sam ovo isprobao nakon 10 minuta više ne želim uopće upaliti tu igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony PlayStation 5

Ja sam je završio po prvi put pred par mjeseci i meni je bila super bez obzira na upravljanje 😀👍

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Cansee kaže...

jel netko isprobao Mafia definitive edition, koji se sad dobio u ps plusu? Ja probao i vožnja je loša, pretvrdo i zastarjelo, pa baš sam mislio da su to popravili. Volio sam tu igru, ali nakon što sam ovo isprobao nakon 10 minuta više ne želim uopće upaliti tu igru.

Mafiu sam odigrao davno na PCu i igra mi je bila vrhunska,kakva bi mi bila danas ne znam.

17 godina
Sony PlayStation 5

odigrao remake i meni je bio super

recimo GTA igre nemogu smislit, ali ova mi bila izvrstna sta je malo cudno jer je isti still igre

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Meni je Mafia remake super ali još uvijek je na 30 fps na novim konzolama. Izbacili su igru taman pred izlazak novih konzola u 2020. godini, nije mi jasno kako nisu to imali u vidu pa da spreme update za nove konzole.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2023 18:47 (antimadridista).
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Gemmy kaže...

odigrao remake i meni je bio super

recimo GTA igre nemogu smislit, ali ova mi bila izvrstna sta je malo cudno jer je isti still igre

Ja sam krenuo GTA3,4,5 i niti jednu nisam dovrsio jer su mi dosadile dok sam Mafiu krenuo i nisam ju pustao dok nisam dovrsio.

14 godina
Bitanga kaže...

Gora na vrhu onog dijela di se penješ kad te ptičurina naganja ima neki chest, i dio traila s kojim se spuštaš nazad dolje, ma nebitno. Nije vrijedno vraćanja :-)

Ništa od toga iz chestova nisam niti iskoristio, niti promijenio. Potpuno beskorisni lootovi svi do jednog :-)

Potpuno beskoristan loot, al zabavno ih je tražiti. Taman su svi skriveni da ako malo bolje pogledaš nađeš (osim onog secreta na Zeffu u Imperial Dig Siteu, taj ne bi našao nikad).

Kaj se tiče ptičurine ne blokira ti ništa, njeno truplo je na mjestu gdje nema nikakvog patha. Moraš napraviti novi tour kroz špilju i opet popenjati onaj dio gdje te sruši, al mislim da je jedna škrinja samo.

Al kolko bugova pred sam kraj igre ima... Čudo. :/ Nadam se da to nisu nikad stigli popeglati jer su sve bacili na to da Survivor bude bug free :P

17 godina
Chronosus kaže...

Kaj se tiče ptičurine ne blokira ti ništa, njeno truplo je na mjestu gdje nema nikakvog patha. Moraš napraviti novi tour kroz špilju i opet popenjati onaj dio gdje te sruši, al mislim da je jedna škrinja samo.

Da, moraš se vratiti tamo gdje te prvi put zgrabi na vrhu, ali poslije tog fajta nisam išao više tamo gore nego sam se vratio onim putem gdje sam trebao ići pošto dobiješ ono za penjanje.

I tek poslije sam skužio da mi je taj jedan dio ostao neistražen, pa sam se vraćao nazad. Za taj jedan bezvezni chest :-)

Lako je pričati sad kad znaš kad si završio igru, al kad tek igraš igru lako je profulati nešto jer ne znaš di je što i gdje je neki shortcut pa treba sve istražiti.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
15 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5 dodatni SSD

Jedno malo pitanje. Gdje kupiti proširenje, interni SSD za PS 5? Hvala unaprijed! I naravno, koji? Iskustva?

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2023 4:28 (bakyos).

0 0 hvala 0
8 godina
Spominjalo se unatrag nekoliko stranica, više-manje bilo koji s dovoljnom brzinom čitanja (PCI-E Gen 4). Osobno sam uzeo Kingston KC3000 i radi odlično.
16 godina
neaktivan
robogo kaže...
Spominjalo se unatrag nekoliko stranica, više-manje bilo koji s dovoljnom brzinom čitanja (PCI-E Gen 4). Osobno sam uzeo Kingston KC3000 i radi odlično.

Isto i ja uzeo prije 2 mjeseca, 1 Tb bio 100 eura u ADM u , sve radi super.

11 godina
robogo kaže...

Crotiger kaže...

Isto i ja uzeo prije 2 mjeseca, 1 Tb bio 100 eura u ADM u , sve radi super.

Za njega ne treba heatsink? Ne vidim sa slike 

8 godina
Filip720 kaže...
 Za njega ne treba heatsink? Ne vidim sa slike 

Sony preporuča heatsink za bilo koji SSD koji ubacuješ u konzolu, moja je pretpostavka da ne bi došlo do ikakvog oblika termalnog throttlinga i pada brzine prijenosa podataka. Svoj KC3000 sam uzeo u Protisu i uz njega uzeo vulgaris heatsink za nekih 6 eura. Aluminijska rebra, dobio 2 kom silikonske termopodloge i dvije "gumice" koje pridržavaju heatsink na SSD-u. I mogu reći da zasad sve radi odlično. Ukupan trošak s dostavom 211 eura za 2 TB.

Jedino sam čekao Protis da im "dobavljač" dostavi disk, al sve ostalo bilo OK. Montaža i setup diska sve skupa 20 minuta.

15 godina
Sony PlayStation 5

Minimum hladnjak što bi preporučio za PS5 ssd je Be Quiet MC1, sve potrebno dobiješ u pakiranju.
MC1 Pro verzija je pre visoka i ne možeš staviti poklopac slota nazad, jer se preporučuje imati zatvoren slot kako bi konzola lakše odvlačila vruči zrak.

Bjež od Jonsbo i sličnih "jeftinih kineskih" hladnjaka za konzolu jer su manji i slabije efikasniji (logično),
testirao sam nakratko u kompu MC1 i Jonsbo m.2 sivi,
razlika je oko 4-5C u korist MC1, što u skučenom prostoru u PS5 puuno znači, a cijenom je MC1 par eura više.

tako da je MC1 završio u konzoli a Jonsbo u kompu.
ali da ga ne poserem skroz do kraja, Jonsbo drži solidne temp, idle 37-40c a load cca 58c.

I dont know you. I dont know what you want. If you leave, that will be the end. I wont look for you, I wont pursue you. But if you dont, I will look for you, I will find you and I will ignore you.
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2023 13:26 (vrx).
Moj PC  
4 0 hvala 2
12 godina
Sony PlayStation 5
If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
15 godina

Trebam novi PS plus ... istekao mi je postojeci njemacki, otvoren sam za promjenu :)

gdje je trenutno najpovoljniji? SAD / Indija/ Turska?

Ako uzmem drugaciju regiju od moje defaultne njemcke, moj account ce svakako moci igrat online koliko sam shavtio... al da li cu moci i dalje igrati igre koje sam claimao na njemu?

hvala

15 godina
Ok ako baš hoćeš digital i koristiti ćeš remote i kameru. Jer za cca tu lovu uzmeš zapakiranu disk verziju sa dvije igre s njuškala.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
8 godina
MarioArt kaže...
al da li cu moci i dalje igrati igre koje sam claimao na njemu?

Koliko ja znam - ne.

11 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Gledam si nabaviti ps5 i par kontrolera i dock za dual charge. Gdje najbolje gledati, price-wise i sl.

Igrao bih primarno gran turismo 7. Bilo kakvi savjeti dobrodošli.

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bevis kaže...

Gledam si nabaviti ps5 i par kontrolera i dock za dual charge. Gdje najbolje gledati, price-wise i sl.

Igrao bih primarno gran turismo 7. Bilo kakvi savjeti dobrodošli.

Hvala!

Njuškalo - cjenkaj se

Bug oglasnik bio nedavno jedan ili dva

playgame.si u sloveniji

mediamarkt u austriji , vjerojatno najniža cijena za novi

11 godina
State of play u četvrtak, 22h
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina