Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.979
|
čitano: 6.375.769
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: Sony PlayStation 5
Mozda je stara fora, no eto ima nas koji nismo znali.....

Tko kupuje nadoplatu za wallet preko bonova, obicno se placa 160kn za 150 na racunu....

Slucajno u intersparu skuzio stalak s karticama, nadoplate walleta, psn i slicno, i cijena je ona koja pise na bonu, znaci 150kn, 350kn...... Uzmes kartoncic s stalka, odes na blagajnu i tamo dobijes kod za unos.....

Nije puno, ali zasto ne ustedjeti 10kn....
Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Damir22 kaže...
Mozda je stara fora, no eto ima nas koji nismo znali.....

Tko kupuje nadoplatu za wallet preko bonova, obicno se placa 160kn za 150 na racunu....

Slucajno u intersparu skuzio stalak s karticama, nadoplate walleta, psn i slicno, i cijena je ona koja pise na bonu, znaci 150kn, 350kn...... Uzmes kartoncic s stalka, odes na blagajnu i tamo dobijes kod za unos.....

Nije puno, ali zasto ne ustedjeti 10kn....

isto tako možeš bez tih dodatnih 10kn kupiti bon u bivšem Algoritmu (sada Znanje) u hotelu Dubrovnik na blagajni. Gospođa na blagajni mi je objasnila zašto je ta razlika, postoje dva dobavljača tih bonova, i ako je dobavljač Sancta Domenica onda se plaća tih dodatnih 10kn

17 godina
Sony PlayStation 5

A u Mulleru?

I jel se moze kombinirati bon + kartica? Npr. imam voucher od 350kn i želim kupiti igru koja je 600kn i onda da mi preko kartice skine još tih dodatnih 250kn? Na taj način funkcionira Steam wallet.

Koristite blage riječi i jake argumente
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2022 15:17 (Dodinho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dodinho kaže...

A u Mulleru?

I jel se moze kombinirati bon + kartica? Npr. imam voucher od 350kn i želim kupiti igru koja je 600kn i onda da mi preko kartice skine još tih dodatnih 250kn? Na taj način funkcionira Steam wallet.

Da, može se tako kombinirati. Prvo ti skine sa wallet-a iznos koji imaš i ostatak na karticu 

9 godina
Neznam, uvijek sam uzimao na tisku ili tisak media, i uvijek je bilo 160kn.

Nakon sto sam obisao valjda sve kioske u gradu i nigdje nisam nasao, nitko nema, sjetih se da sam u intersparu vidio taj stalak s "bonovima. Otisao tamo, spreman platiti 160kn, no teta na blagajni kaze 150.....

E sad, da je glavni uvoznik skuplji od nekog drugog, cudno, ali eto....
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Damir22 kaže...

E sad, da je glavni uvoznik skuplji od nekog drugog, cudno, ali eto....

a ko će ga znati zašto

13 godina
Naručio si far cry 6 za ps5 i vidim da je dynamic 4K, 60 fps.
U biti probao trail i svidjelo mi se.
Nego, malo gledam far cry 3,4 i 5 i sve su u 30 fps. Kao i ghost recon wildlands.
Ubisoft je izgleda zaboravio na te igre. Šteta.
Bitno sa su the crew 2 stavili u 60 fps, a rezolucija kao da je 720p.

Prije nisam mogao nikako igrati igre iz prvoga lica zbog mučnine.
Nakon korone osjećao dugo jak umor i mučninu pa počeo koristiti đumbir.
Barem neka korist od toga pa sada uživam u mnogim fps igrama.
Đumbir zakon👍
Jel igrao tko far cry 3,4 i 5 na ps5? Jel izgleda ok?
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
stiffler13 kaže...
Command Prompt kaže...

Zna li netko gdje kupiti prazne plave Blu-Ray kutije? Kupio sam par igara preko Tiska i kutije su došle oštećene... 

Jesi to kupio moj Shadow of the Colossus? Taman tip javio nekidan da je stigla oštećena, inače s Tiskom nikad problema...

Da, ja sam, sorry, nisam vidio poruku prije... Javio sam se Tisku i kao uvažili su moj prigovor...obavijestili su nadležne za taj segment poslovanja, kao i voditelja područja te su upozorili djelatnike na prodajnim mjestima, kao i na skladištima... Dobio sam i ispriku :)

15 godina
neaktivan
Command Prompt kaže...

Da, ja sam, sorry, nisam vidio poruku prije... Javio sam se Tisku i kao uvažili su moj prigovor...obavijestili su nadležne za taj segment poslovanja, kao i voditelja područja te su upozorili djelatnike na prodajnim mjestima, kao i na skladištima... Dobio sam i ispriku :)

Ajde bar si pomogao nekome za ubuduće, taman sam za vikend završio rasprodaju kolekcije, tako da neću skoro slati... Planiram uzeti PS Extra za BF, valjda će biti kakav popust...

10 godina
stiffler13 kaže...
Command Prompt kaže...

Ajde bar si pomogao nekome za ubuduće, taman sam za vikend završio rasprodaju kolekcije, tako da neću skoro slati... Planiram uzeti PS Extra za BF, valjda će biti kakav popust...

kako je krenulo bit će poskup.

11 godina
Izgleda da bi vise AC igara moglo biti najavljeno ovaj vikend
Moj PC  
0 0 hvala 1
9 godina
Sony PlayStation 5

Previše projekata razvodnjuje kvalitetu.

5 0 hvala 0
17 godina
NathanDrek kaže...

Baš to čemu? Pa nakon originsa i odiseje jedva imam volje upalit vallhalu. A ovi bi sad odjednom više istih igara :D

12 godina
Sony PlayStation 5

Sto se tice AC serijala zaigrao sam mislim skoro pa svaku njihovu igru ali sam prosao samo 3 nastavka dok su mi svi ostali dosadili nakon sto bih prosao polovicu igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
amd freak kaže...
NathanDrek kaže...

Baš to čemu? Pa nakon originsa i odiseje jedva imam volje upalit vallhalu. A ovi bi sad odjednom više istih igara :D

Ništa čudno da se nešto od toga radi po narudžbi za Gamepass ili PSExtra. Jeftiniji naslovi da se vidi nešto u ponudi. Pretpostavljam da je od ovih navedenih gore samo jedan AAA projekt, možda koji 2D tipa Chronicles, ostalo je više manje razumljivo samo po sebi. Samo kako sam rekao, taj koji bi trebao biti AAA je prvi u opasnosti da zbog toga ispadne loš, za ostale nije ni bitno jer nitko ni ne očekuje čuda, mada stealth/parkour VR naslov bi bio zanimljiv ako dobro odrade. Samo nabacujem, ali ko i uvijek nadam se da ću se ugodno iznenaditi, jer AC mi je jedan od dražih serijala.

12 godina
Sony PlayStation 5

Novi FW update sa 1440p podrskom itd je vani 🥂

Edit

Takodjer je stigao update i za Dual Sennse

Kada instalirate update Ps5 ce vam ponudit test za 1440p uz 60 i 120hz u SDR i HDR modovima pa mozete istestirat sto vas panel podrzava 🥂

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2022 11:54 (MEGATAMA).
Moj PC  
2 0 hvala 4
17 godina
Sony PlayStation 5

Uskoro bi mogli i Discord full podršku očekivati?

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Dodinho kaže...

Uskoro bi mogli i Discord full podršku očekivati?

To su najavili ako se dobro sjecam,ja to ne koristim pa ne znam.

Sad je napokon PS5 ravan XsX konzoli u vecini toga,jos fali Dolby Vision i Dolby Vision gaming.

17 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Austin Evans je usporedio tri verzije PS5:

Moj PC  
1 1 hvala 0
9 godina
Lik je iritantan do bola.....

Novi ps5 je bolji od starog jednako koliko je stari bolji od prastarog...

Identicna konzola, identicnih mogucnosti i kapaciteta, samo s varijacijom na temu hladjenja, manji hladnjak=manja tezina.....

Performanse identicne, dakle samo optimizacija proizvodnog procesa i smanjenje troskova proizvodnje.

I da, lik je iritantan...... ;)
Moj PC  
11 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Kako se cini uskoro cemo vidjet vise od Spidermana 2

SpiderMan 2 for PS5 is ‘exceeding expectations’ for Marvel higher-ups. ‘Fluidity’ and ‘visual punch’ is striking according to an employee of Marvel. Another employee thought they were watching a cutscene. Gameplay to be shown soon.

Moj PC  
3 0 hvala 2
11 godina
Discord dolazi do kraja godine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Sto tocno donosi ta 1440p rezolucija u igrama?

Glupo pitanje, ali prikazuje 4k sliku.... Ili ne?
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Damir22 kaže...

The new 1440p option allows PS5 owners to pick this resolution on compatible TVs and monitors. If games fully support 1440p then they’ll natively output at this resolution, otherwise 4K games will improve anti-aliasing by using supersampling down to 1440p output. The only drawback is that Variable Refresh Rate (VRR) won’t be supported at 1440p, and will only work at 1080p and 4K on the PS5.

Korisno je jedino za one koji ga misle spojiti na 1440p monitor jer nemaju drugog izbora.

Spajanje na 4K HDR VRR TV je i dalje najbolja opcija.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2022 20:55 (Bitanga).
12 godina
Damir22 kaže...

Donosi ti mogucnost da naprimjer igras Dirt,Borderlands 3 itd u 120fps i 1440p jer je do sada na Ps5 bacalo na 1080p kada bi stavio na 120fps  jer konzola nije podrzavala 1440p pa je moglo 4k ili 1080p a naprimjer LG oledi podrzavaju i 1440p ali ps5 to nije mogao koristit.

Testirao sam danas Dirt i Borderlands 2 u 120fps i to sad izgleda puuuuno bolje nego na prijasnjih 1080p 🥂

I bas je uzitak igrat te igre u 120fps na Ps5

12 godina
Bitanga kaže...
Damir22 kaže...

The new 1440p option allows PS5 owners to pick this resolution on compatible TVs and monitors. If games fully support 1440p then they’ll natively output at this resolution, otherwise 4K games will improve anti-aliasing by using supersampling down to 1440p output. The only drawback is that Variable Refresh Rate (VRR) won’t be supported at 1440p, and will only work at 1080p and 4K on the PS5.

Korisno je jedino za one koji ga misle spojiti na 1440p monitor jer nemaju drugog izbora.

Spajanje na 4K HDR VRR TV je i dalje najbolja opcija.

Ne.

17 godina
MEGATAMA kaže...
Damir22 kaže...

Donosi ti mogucnost da naprimjer igras Dirt,Borderlands 3 itd u 120fps i 1440p jer je do sada na Ps5 bacalo na 1080p kada bi stavio na 120fps  jer konzola nije podrzavala 1440p pa je moglo 4k ili 1080p a naprimjer LG oledi podrzavaju i 1440p ali ps5 to nije mogao koristit.

Testirao sam danas Dirt i Borderlands 2 u 120fps i to sad izgleda puuuuno bolje nego na prijasnjih 1080p 🥂

To su te igre mogle i ranije implementirati. Jedno je rendering rezolucija, a drugo output rezolucija. I PS5 i LG podržavaju 4k@120Hz. Nitko im nije branio da za 120Hz renderiraju i u 1800p ili u 1564p ako hoće i checkerboardaju u 4k. To bi vjerojatno bolje izgledalo nego output u non-native rezoluciji. Inače onda TV radi upscaling. 

No, ok, bitno je da postoje opcije.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
12 godina
Bitanga kaže...
MEGATAMA kaže...
Damir22 kaže...

To su te igre mogle i ranije implementirati. Jedno je rendering rezolucija, a drugo output rezolucija. I PS5 i LG podržavaju 4k@120Hz. Nitko im nije branio da za 120Hz renderiraju i u 1800p ili u 1564p ako hoće i checkerboardaju u 4k. To bi vjerojatno bolje izgledalo nego output u non-native rezoluciji. Inače onda TV radi upscaling. 

No, ok, bitno je da postoje opcije.

Kao sto sam objasnio u prijasnjem postu,nije korisno samo za monitore kako si naveo i objasnio sam zasto zato sam napiso ne.

17 godina
MEGATAMA kaže...

Kao sto sam objasnio u prijasnjem postu,nije korisno samo za monitore kako si naveo i objasnio sam zasto zato sam napiso ne.

Ne planiram provjeravati tvoje tvrdnje, ali ok ako ti funkcionira super u te dvije igre. Može biti korisno.

Ali su i dalje glavni target gamerski PC monitori (uz gubitak VRRa) jer su oni dumbass ekrani koji ne rade ništa pametno osim što prikazuju ono što im se da na ulaz. Pa izlaz iz konzole mora biti točno takav.

Ovo što ti navodiš je "hack" uz nedostatak opcija u igri koji bi omogućili veći FPS uz manju rendering rezoluciju kako je još PS4 Pro radio.

Drugi benefit je jedino inherentni supersampling jer možeš renderirati u 4k pa prikazivati na 1440p da dobiješ bolji AA, ali ne vidim zašto bi to itko radio ako može prikazivati native 4k.

Kao što sam objasnio u prijašnjem postu, i dalje je bolje 4k HDR VRR TV i to treba biti target svim igrama. Nećemo se sad valjda vraćati u prošlost?

Tko želi neka ima opciju outputanja u 1440p i to je super, ali ne vidim se da to koristim na OLED TVu (uz hrpu potencijalnog downscaleanja i upscaleanja). 

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2022 9:09 (Bitanga).
3 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Da li je neko uzimao PS Plus pretplatu preko G2A, vidim ima neki bundle pretplata plus wallet povoljno, vasa iskustva sa sigurnosti i valjanosti koda?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice