Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.421
|
čitano: 6.996.285
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Sony PlayStation 5

Neke od ovih VR igara što su prikazali stvarno izgledaju obećavajuće. RE Village u VR će biti vrh.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Super što su napokon prikazali trailer za Final Fantasy 16.  Najzanimljivije mi je to što izgleda da su summoni ljudi. I ne mogu vjerovat da FF ima ovakav health bar po prvi put, para da je kakva igra tuče, a la Mortal Kombat.

Jedino što mi se čini da nećeš imati party nego samo protagonista Clivea u gameplayu što mi je malo čudno ali ok, meni ne smeta kad Square nešto novo pokušava.

0 0 hvala 0
13 godina
Sony PlayStation 5

Probao sam nocas Horizon sa novim patchom,performance mode sada izgleda fantasticno.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Re: Sony PlayStation 5
antimadridista kaže...

Neke od ovih VR igara što su prikazali stvarno izgledaju obećavajuće. RE Village u VR će biti vrh.

Uz Ps5 i VR2 to sada napokon izgleda kao AAA igre sto se tice vizualno tehnicke strane.

Veselim se uronit u nesto novo sto se tice gaminga nakon desetljeca i desetljeca klasicnog gaminga.

5 godina
neaktivan
MEGATAMA kaže...

Probao sam nocas Horizon sa novim patchom,performance mode sada izgleda fantasticno.

Da, evo i ja sad probao i stvarno napokon nema onog treperenja te mi izgleda predobro u performance mode.

13 godina
gamex1423 kaže...
MEGATAMA kaže...

Da, evo i ja sad probao i stvarno napokon nema onog treperenja te mi izgleda predobro u performance mode.

Bas igram i ovo sad izgleda kao 4k uz 60fps.

Steta sto nije bilo ovako day one,ja sam prosao igru u resolution modu.

Sad je ovo definitivno tehnicki najnaprednija i vizualno najljepsa igra na trzistu,ne referiram se na art.

10 godina
Samo se nadam da re4 remake nece osakatiti kao 3-jku.....

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Damir22 kaže...

Samo da ne režu sadržaj jer ta igra po mom skromnom mišljenju nema slabog dijela/chaptera.

Koristite blage riječi i jake argumente
10 godina
Upravo to....

Na pc-u vec postoji "mod", odnosno remake nesluzbeni i izgleda odlicno, popravljeno/poboljsano je sve a gameplay nije diran.....

Iako bolje da rade na novom re nego ovo konstantno recikliranje, od 0-3 jos i ima smisla napraviti neki remake, no 4 bas i ne, i danas igra izgleda sasvim prihvatljivo.

Radije nek rade na prvom dijelu u re engineu.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

kolika je garancija na PS5? ...kolegi roknuo grom jučer za vrijeme nevremena.

Iako je plejka bila spojena na produžni sa naponskom predzaštitom (kao i TV i lampa) izgleda izgorio, neće se upalit...ništa ne smrdi, al TV i lampa normalno rade.

zvao je sancta domenicu i kažu da je garancija 2 godine? iako piše 1 godina? 

is this real life ili se netko nešto krivo sporazumio?

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
17 godina

Pa bio bi jebeni red da je garancija 2 godine, uređaj nema nikakvu bateriju u sebi.

Koristite blage riječi i jake argumente
5 godina
neaktivan
MasterG kaže...

Iako je plejka bila spojena na produžni sa naponskom predzaštitom (kao i TV i lampa) izgleda izgorio, neće se upalit...ništa ne smrdi, al TV i lampa normalno rade.

U BiH je garancija 1 godina, mislim da je i u HR garancija od sonia 1 godina ali tu zakonski imate dodatnu godinu. Svakako mislim da garancija ne vazi na navedenu situaciju, provjeri garantni list ali sam poprilicno siguran da na to nece prihvatiti.

Sto se tice remastera i remake, ja ako bih za jednu igru volio REMAKE, to je Dino Crysis 2.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2022 10:59 (gamex1423).
17 godina
MEGATAMA kaže...

Stvarno izgleda fenomenalno, jučer sam se baš stiltao kad sam upalio igru. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2022 11:18 (Gajotres).
14 godina
Sony PlayStation 5

Džabe im što su Horizon konačno popravili skoro 4 mjeseca nakon izlaska. Većina koja je mislila odigrati je to riješila, ostala je samo ekipa koja će kupovati kad će biti pošteno sniženje. Da je multiplayer igra, rekao bi super, ovako mogu reći da sve ispravke dolaze za većinu igrača prekasno.

Igra nikada nije smjela izaći u stanju u kojem je izašla. Sramotno za jednu Sony 1st party igru. Da su odgodili za još par mjeseci, igra je mogla izaći 100% ispolirana a i izbjegli bi paralelni izlazak sa Elden Ringom koji ju je totalno zasjenio.

0 3 hvala 0
10 godina
Garancija sluzbena je 1 godinu, 2 godine forsira Eu.....

No,.niti jedna garancija ne priznaje udar groma, tako da, ako prodje prodje sistem.... Nek odnese pa ce vidjeti....

Hzd jos nije dosao na red tako da, samo nek oni peglaju/poboljsavaju
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2022 11:27 (Damir22).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
MasterG kaže...

Sony daje godinu dana, po pravilima EU, postoji dodatna godina ali isključivo za materijalne nedostatke koji se definiraju kao greške na proizvodu koje su postojale već u trenutku kada je kupljen.

Teško da će udar groma proći pod to. Može uvijek odnijeti na servis i praviti se lud.

13 godina
greysaint0 kaže...

Džabe im što su Horizon konačno popravili skoro 4 mjeseca nakon izlaska. Većina koja je mislila odigrati je to riješila, ostala je samo ekipa koja će kupovati kad će biti pošteno sniženje. Da je multiplayer igra, rekao bi super, ovako mogu reći da sve ispravke dolaze za većinu igrača prekasno.

Igra nikada nije smjela izaći u stanju u kojem je izašla. Sramotno za jednu Sony 1st party igru. Da su odgodili za još par mjeseci, igra je mogla izaći 100% ispolirana a i izbjegli bi paralelni izlazak sa Elden Ringom koji ju je totalno zasjenio.

Pa vecina ekipe jos nije uspijela kupit Ps5,prodano je mozda 20 milijuna od realno ocekivanih 100+ milijuna tako da ce barem 80+ milijuna igraca iskusit igru u najboljem mogucem izdanju.

Krenuo sam new game+ odlicno da su ga dodali.

Izvrstan je ovaj update 🥂

16 godina
Sony PlayStation 5

Evo da opišem pozitivno iskustvo sa Sanctom: PS5 kupljen day one (Studeni 2020.), nedavno controller počeo driftati - tu su mi rekli da se javim. Poslao im mail u ponedjeljak, sa računom i kratkim videom drifta, u utorak se javili da će organizirati pickup, u srijedu ga pokupio GLS ( jedino sam ga morao zapakirati u svoju kutiju). I danas stigao novi ( u toj mojoj kutiji), piše OEM kontroler, poštarina išla na njihov račun ... Sve riješeno brzo i efikasno 

8 0 hvala 0
15 godina
greysaint0 kaže...

Slažem se da su mogli pričekati i na kraju ponuditi ovu verziju s patchom, ali nisu svi odigrali koji su htjeli. Meni je želja velika ju odigrati ali nedam 600 kn za nju, čeka se popusti, nadam se nakon ovog sad što istekne 9.6 da će biti i ona na akciji

http://trakt.tv/user/MjezZza
13 godina
Sony PlayStation 5

Pravi remake a ne remaster na svu srecu.

Izgleda nevjerovatno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Sony PlayStation 5

Spider-Man Remastered i Miles Morales dolaze na PC

Znači bolje kupiti grafu za cijenu konzole u ovom trenutku...6200kn...i imaš igre sve osim od Nintendo...hvala Sony što mi je olakšao odluku...da se ponovno vraćam na PC

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
HCMAA kaže...

Spider-Man Remastered i Miles Morales dolaze na PC

Znači bolje kupiti grafu za cijenu konzole u ovom trenutku...6200kn...i imaš igre sve osim od Nintendo...hvala Sony što mi je olakšao odluku...da se ponovno vraćam na PC

Imas nintendo igre. 
Ja sam prosao Zeldu zadnju na PC-u gdje radi i izgleda bolje nego na switchu

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
15 godina
Ok doći igra na PC nakon što je 5 godina na PS-u. Sljedeći God Of War bi trebao igrati taman negdje oko 2028. godine.

Razumijem da nekima to ne igra ulogu ali većini ljudi igra. U 4-5 godina koliko te igre čekaju na PC release, dosta toga u gamingu se promijeni i te igre već postaju u neku ruku zastarjele. Spiderman 2 će već biti blizu izlaska na konzolama kad ovaj prvi koji je izašao 2018. dođe na PC.
Da se razumijemo, meni je drago da će više igrača moći igrati tu igru i nije samo limitirana na jednu platformu. Ali ovo će nastaviti biti politika Sonya, sve 1st party Sony igre će dolaziti na PC tek godinama nakon što budu na njihovoj platformi.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2022 14:54 (antimadridista).
17 godina
greysaint0 kaže...

Ja sam prestao igrati na 10%. Niti sam imao vremena od posla i škole, niti mi se dalo, a i uvijek tvrdim da treba pričekati i sa igranjem i sa kupovinom, a ne igrati na releaseu.

Tako da super ako su nešto fixali.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
15 godina
Damir22 kaže...

Koliko sam upoznat, remake RE3 je radila druga ekipa nakon RE2 remakea. I sad RE4 remake radi ista ona ekipa koja je radila RE2. Remake dvice je bio skoro pa savršen. Ako ovo bude iste kvalitete, to će biti top.

17 godina
antimadridista kaže...
Ok doći igra na PC nakon što je 5 godina na PS-u. Sljedeći God Of War bi trebao igrati taman negdje oko 2028. godine.

Razumijem da nekima to ne igra ulogu ali većini ljudi igra. U 4-5 godina koliko te igre čekaju na PC release, dosta toga u gamingu se promijeni i te igre već postaju u neku ruku zastarjele. Spiderman 2 će već biti blizu izlaska na konzolama kad ovaj prvi koji je izašao 2018. dođe na PC.
Da se razumijemo, meni je drago da će više igrača moći igrati tu igru i nije samo limitirana na jednu platformu. Ali ovo će nastaviti biti politika Sonya, sve 1st party Sony igre će dolaziti na PC tek godinama nakon što budu na njihovoj platformi.

Treba imati sve konzole i PC i nema nikakvih problema.

Onda prije nego što kupim bilo koju igru koja je multiplatformska prvo googleam 3-4 dana gdje ju je bolje kupiti i igrati i na kojem storeu :-)

I na kraju ne kupim jer se ne mogu odlučiti. Konzola ima prednost HDRa, dobrog TVa, i relativno kontroliranih performansi, a PC ima prednost dugotrajnijeg vijeka, ultrabrzih gaming monitora (plus mogu na drugom monitoru gledati nešto drugo), svatko od ukućana može igrati na svom kompu bez da zauzme TV i otključanih postavki i često višestruko nižu cijenu igara.

Ili na kraju kupim na obje platforme i potrošim još više para 

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
13 godina
Sony PlayStation 5

Meni je i dalje nevjerovatno da jedna konzola od 499eu moze vrtit Horizon u 60fps sa takvim vizualima,RTX3080 sam platio 1000eu plus sve ostale komponente pa na kompu nemam nista sto je blizu ovoga niti dan danas.

Dali je na kraju potvrdjeno da AMD FSR 2.0 stize na Ps5 ili ne?...

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
U igrama je najvažnije Gameplay...novi Spider bude imao većinom istu mehaniku kao i prethodni...Evo Sony na sva zvona se hvali što ljudi na petici mogu igrati igre s jedinice stare DVADESET GODINA i to još naplaćuju

Osim grafike sve je isto...čak ni fiziku u 2022 godini nisu u stanju poboljšati...A tek AI od protivnika

Svi nastavci se temelje na istoj mehanici...pa i novi IP-ovi s obzirom na uložen novac igraju na sigurno

Evo meni je veći gušt igrati recimo Borderlands prvi(2009)...nego GOW(2018)....ono ne mogu se prisiliti da ga završim pa da ga hebeš...s druge strane Borderlands...100 puta iz početka i svaki put je GUŠT.

Nena tu više evolucije A kamo revolucije u igrama
S tim da su u mom slučaju prošla vremena kad je bilo 2-3 igre mjesećno...sad je to 5-6 godišnje

S tim tempom se desi da prvi HZD još nisam niti jednom igrao...i još masu drugih igara...toliko ih imam na ps4pro da narednih 5 godina sam miran...znači vi budete pričali o PS6 A ja još ja četvorki:)

U tom slučaju... gamer PC je bolja opcija...i onako sam odlučio sebe prisiliti da odigram sve te zaostatke s četvorke tako da krajem 2024 kupim konzolu...čak se odlučio za Xbox...ali s obzirom na novu politiku od Sony...PC je bolja opcija...ne moram ja igrati na 4K...1080 isto izgleda prekrasno...još naročito što na PC imaš izobilje opcija za podešavanje

Najteže je dočekati da jednom upadneš u zaostatak s igrama...kasnije si u trajnom zaostatku ali te nije brige jer ionako imaš more igara iza sebe koje čekaju svoj trenutak.

Stid:) me je reći što sve ja nisam odigrao...osobno meni takav način odgovara...većina nije takva... bolje da nije jer industrija živi od većine A ne od nas nenormalnih
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
HCMAA kaže...
U igrama je najvažnije Gameplay...novi Spider bude imao većinom istu mehaniku kao i prethodni...Evo Sony na sva zvona se hvali što ljudi na petici mogu igrati igre s jedinice stare DVADESET GODINA i to još naplaćuju

Osim grafike sve je isto...čak ni fiziku u 2022 godini nisu u stanju poboljšati...A tek AI od protivnika

Svi nastavci se temelje na istoj mehanici...pa i novi IP-ovi s obzirom na uložen novac igraju na sigurno

Evo meni je veći gušt igrati recimo Borderlands prvi(2009)...nego GOW(2018)....ono ne mogu se prisiliti da ga završim pa da ga hebeš...s druge strane Borderlands...100 puta iz početka i svaki put je GUŠT.

S tim da su u mom slučaju prošla vremena kad je bilo 2-3 igre mjesećno...sad je to 5-6 godišnje

S tim tempom se desi da prvi HZD još nisam niti jednom igrao...i još masu drugih igara...toliko ih imam na ps4pro da narednih 5 godina sam miran...znači vi budete pričali o PS6 A ja još ja četvorki:)

U tom slučaju... gamer PC je bolja opcija...i onako sam odlučio sebe prisiliti da odigram sve te zaostatke s četvorke tako da krajem 2024 kupim konzolu...čak se odlučio za Xbox...ali s obzirom na novu politiku od Sony...PC je bolja opcija...ne moram ja igrati na 4K...1080 isto izgleda prekrasno...još naročito što na PC imaš izobilje opcija za podešavanje

Najteže je dočekati da jednom upadneš u zaostatak s igrama...kasnije si u trajnom zaostatku ali te nije brige jer ionako imaš more igara iza sebe koje čekaju svoj trenutak.

Stid:) me je reći što sve ja nisam odigrao...osobno meni takav način odgovara...većina nije takva... bolje da nije jer industrija živi od većine A ne od nas nenormalnih

Borderlandsi su mi nazalost dosadni,mislim da imam sve nastavke.

Dalje nisam citao sto si pisao 🥂

15 godina
HCMAA kaže...

meni kao kolekcionaru igara jos PC i najbolja opcija. svaka igra radi bez obzira na generaciju. drugi se brinu o optimizaciji. ima izuzetaka. recimo nintendove konzole svaka svake generacije ima drugi medij. samo se od GC WII i WIIU mogu igrat igre na novim konzolama. ove sve moram imat u ladici. digitalna trgovina na svakoj konzoli je sljetanje na mjesec. lazni racuni i kojekakve gluposti za hrvatsku. steam radi od kad postoji. sve 5. a to sto mozda red dead i gta 5 rade bolje na konzolama .... i jos par igara ok. ako su dobro optimizirane nece ni to jos dugo. uglavnom PC se polako namece kao ultimativna platforma za igre. iako je dobro imati sve :)

Ne slušaj nikoga, ostani svoj
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice