Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.979
|
čitano: 6.373.961
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Sony PlayStation 5
MSXhunT3R kaže...
Nije istina.Za 10 koplja bolji od tog GRID-a iz 2019.god.
I grafički i sadržajem.Ima konkretnu karijeru i Story mod.Više staza od GT 7 te bolji zvuk automobila.I ne traži nikakve mikrotransakcije niti usporeni napredak.
Ko ima EA Play pretplatu,može isprobat 10h trial.

Apsolutno si u krivu. Igra je kao što sam rekao jedan veći DLC za Grid 2019. Grafički je logično da se poboljšaju, drugo je izmjena meni-a i dodavanje par novi staza. I da, stavljaš GT 7 u istu rečenicu sa Grid, wtf??

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
4 godine
neaktivan
Apsolutno se ne slažem sa tobom da je kao DLC za GRID iz 2019.god
Prije je GT 7 kao DLC dodatak kampanje GT Sportu uz smanjenje nagrada i mikrotransakcije.
Odavno GT nije više neko mjerilo za sim-cade igre a kamoli simulacije utrkivanja.Žive na staroj slavi pa im se odbilo u glavu.Zadnji GT koji je valjao je bio GT 6 a najbolji i najsadržaniji ostaje GT 4.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2022 12:24 (MSXhunT3R).
15 godina
MSXhunT3R kaže...
Apsolutno se ne slažem sa tobom da je kao DLC za GRID iz 2019.god
Prije je GT 7 kao DLC dodatak kampanje GT Sportu uz smanjenje nagrada i mikrotransakcije.
Odavno GT nije više neko mjerilo za sim-cade igre a kamoli simulacije utrkivanja.Žive na staroj slavi pa im se odbilo u glavu.Zadnji GT koji je valjao je bio GT 6 a najbolji i najsadržaniji ostaje GT 4.

Držimo se onda tvoga. Grid Legends je jedna odlična igra, skoro pa joj nema ravne. 

6 godina

Svako malo navratim ovdje....pitao bih.S kojom PS5 igrom ste uistinu impresionirani od kada je izašao PS5 ili od kada ste ga prikopčali na tv.Ja ga imam cca godinu dana ali nemam te vrhunske impresije od barem jedne igre.Sve najnovije igre sam igrao na PS5 Residen evil zadnji bi rekao da mi je donekle bio to nešto ali definitivno next gen.Pomalo kao da sumnjam da će tako nešto ugledati svjietlo dana.

8 godina
MSXhunT3R kaže...
I grafički i sadržajem.Ima konkretnu karijeru i Story mod.Više staza od GT 7 te bolji zvuk automobila.I ne traži nikakve mikrotransakcije niti usporeni napredak.

Totalno sam zaboravio da imam EA Play haha. Idem probati. GT7 me nije impresionirao. Još uvijek sam na F1 2021 i Dirt 2.0. 

10 godina
Vandit kaže...
MSXhunT3R kaže...

Totalno sam zaboravio da imam EA Play haha. Idem probati. GT7 me nije impresionirao. Još uvijek sam na F1 2021 i Dirt 2.0. 

Ja sam pak nakon prvog GRID-a koji je bio vrhunski duboko razocaran sa svakim nastavkom. 

To ime je postalo isto kao Need for speed, obican cash grab

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
6 godina

Horizon 2 je odlična igra ali ipak fali taj impressum s igrama koje si nabrojao na PS4.....ispast će da če doći 9 mj i proći dvije godine od prodaje PS5 a da zapravo još takve igre nema na vidiku....sad možemo puno pričati o tome zašto nema takve igre ali je očito nema...

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2022 21:51 (Blackcastle).

0 0 hvala 0
9 godina
Takodjer, jos nista....

Velika ocekivanja imam od hfw, ali, vidjet cu....

Ovo sve ostalo igram na pc, uopce se ne trudim placati ps5 verziju...

Mozda, eventualno mozda ash vs evil dead, ako se singleplayer pokaze dobrim, ali realnije je da cu i to za pc uzeti.....
Children Shouldnt Play with Dead Things
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina

Pritom nije za napomenuti za hype oko nabavke same konzole...kao ja u drugom valu čekanja na listi SD-a ....niti danas ih nema u shopovima...bile u naletima jako skupih bundlova ali očito i to se kupuje.Ukratko nakon 1.5 godine a meni se čini i dvije godine ništa od one prave "igračine".Ponekad mi se čini da če proizvođači Tv-a svojim napretkom prestiči on što konzole mogu i moći će pružiti...

13 godina
neaktivan
GT7 - ne toliko zbog grafike, koliko zbog povratka korijenima (iako mi je GTS isto fantasticna igra).

Graficki me niti jedna koju sam igrao nije previse odusevila (nisam igrao Horizon, nije mi ni prvi bas sjeo, ovu BF abdomimaciju isto preskacem), meni je najveci napredak u odnosu na PS4 loading i Dualsense. Samo zbog brzine ucitavanja mi se isplatila kupovina, valjda na sat vremena igranja GT7 ustedim 5 min vremena.

Doduse ja sam plejku platio 3700, a staru sam prodao za 1000kn, pa se moze reci i da sam dobro prosao za razliku od ekipe koja je kupovala preskupe bundleove.

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Blackcastle kaže...

Svako malo navratim ovdje....pitao bih.S kojom PS5 igrom ste uistinu impresionirani od kada je izašao PS5 ili od kada ste ga prikopčali na tv.Ja ga imam cca godinu dana ali nemam te vrhunske impresije od barem jedne igre.Sve najnovije igre sam igrao na PS5 Residen evil zadnji bi rekao da mi je donekle bio to nešto ali definitivno next gen.Pomalo kao da sumnjam da će tako nešto ugledati svjietlo dana.

Ima ih vise ali evo mislim da je dovoljno spomenuti returnal. Najvise ostavlja "next gen" dojam, iako je sada to vec current gen. Sto se tice grafike i vizualne prezentacije igre Horizon Forbidden West i Ratchet and Clank mi najvise daju next gen dojam.

Ne sjecam se generacije da je u toku prvih godinu ipo imala bolje igre, iako se sad puno vise vezu za proslu generaciju sto ogranicava mogucnosti. PS4 je tek pravo dobre igre poceo dobijati mozda na pola zivotnog vijeka i najbolje pred kraj.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2022 9:41 (gamex1423).
9 godina
Neznam sad tocno za period izlazenja, ali npr until dawn, order 1886... Su izasle nekako na pocetku ps4 ere, i napravile su veci skok i odmak od ranije generacije sto se tice grafike i slicno, nego sto je ijedan ps5 naslov napravio u odnosu na ps4....
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Sony PlayStation 5

Ja sam kada je izasao Forbidden west poceo nakon sto je tri godine cekala u ladici igrati na ps5 Horizon zero dawn, platinirao ju i sada sam na nekih 10 sati igranja Horizon Forbidden West......Mislim razlika je i vise nego ocigledna tj. ja sam odusevljen u svemu. Uzivao sam u svakom trenutku i u prvom dijelu, ali drugi je....mrak! Povoljno sam ju nabavio za 349 kn iz trgovine,nikad igrana samo skinuta zastitna folija, racun isve, jedino sam ju besplatno nadogradio na PS5 i sada gustam svaki dan po malo,....temeljito

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2022 10:11 (CROatVU).

5 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Pa prosla generacija nam je vec donijela skoro fotorealisticne igre, tako odlicnu grafiku i animacije da se tu i nema puno dalje raditi. Veci je prioritet sad na drugim stvarima, npr loading, performance te efekti i detalji na to sve. PS3 generacija je bila generacija gdje je sve bilo sivo, tmurno i niske rezolucije pa nije ni tesko bilo napraviti veci skok s takve grafike.

1 0 hvala 0
15 godina
Sony PlayStation 5

PS4 Pro je vec imao dobru grafiku tesko je napraviti nekakav ogroman skok onda odmah. Meni je najbolje sto je konzola valjda 10x tisa nego ps4 pro. Naravno radi sve brze i mene je upgrade izasao 250 Eura jel sam ps4 pro prodao za 250 a kupio za 500 PS5

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
5 0 hvala 0
10 godina
Lost in Random - EA Play April 14
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Damir22 kaže...
Neznam sad tocno za period izlazenja, ali npr until dawn, order 1886... Su izasle nekako na pocetku ps4 ere, i napravile su veci skok i odmak od ranije generacije sto se tice grafike i slicno, nego sto je ijedan ps5 naslov napravio u odnosu na ps4....

Kaj je skroz normalno. Sa svakom generacijim pomak je manji.

Jos veci skok je bio sa PS2 na PS3...

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
9 godina
Slazem se, sad jedini napredak i stvarnu razliku mogu raditi u gameplayu,prici, prezentaciji, loviti na ciste vizualne efekte....proslo vrijeme.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Najavljena nova Tomb Raider igra za PS5. Koristi Unreal Engine 5 (ili kako bi neki preveli: Nestvaran Motor za igre 5.) 🥺
Moj PC  
15 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Pozdrav svima,

Još uvijek imam problem sa spajanjem konzole na WiFi. Dobio sam odgovor od PlayStation Hrvatska da probam otvoriti portove na ruteru, napravio sam to i dalje ne radi.

Spoji se na WiFi i onda nakon par sec dođe do pucanja veze i piše "failed". Ima tko kakvu ideju šta napraviti?

0 0 hvala 0
15 godina

Jesi probao spojiti na mobilni hotspot? Mislim da na mob u upalis hotspot i spojis se? Ako tako radi normalno onda mora biti problem do tvog rutera a ne do konzole. Ako i tamo onda moguce da je wlan od konzole defektan.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
FifaWorld kaže...

Pozdrav svima,

Još uvijek imam problem sa spajanjem konzole na WiFi. Dobio sam odgovor od PlayStation Hrvatska da probam otvoriti portove na ruteru, napravio sam to i dalje ne radi.

Spoji se na WiFi i onda nakon par sec dođe do pucanja veze i piše "failed". Ima tko kakvu ideju šta napraviti?

A preko kabela sve ok radi? Probaj kod prijatelja da vidiš jel do konzole ili tvog routera. Ovako iz tvoje poruke ne znamo baš što je točno ”failed”

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2022 8:36 (Bitanga).
11 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Na lokaciji gdje radim (terenski rad) imam Iskon internet, probao sam preko LAN i preko WiFi, neće se spojit na internet te dualsense izgubi konekciju, iako je spojen kablom.

Vratio sam se u stan gdje živim (isto Iskon net), probao preko LAN i radi, ali preko WiFi baci failed spajanje sa porukom "Cant obtain an IP address within the time limit".

Na terenu sam probao port fowarding i dodao portove koje mi je predlozio sam Sony Playstation Hrvatska, ali svejedno ista greska.

Sve opcije iz safe mode sam probao.

0 0 hvala 0
17 godina
FifaWorld kaže...

Na lokaciji gdje radim (terenski rad) imam Iskon internet, probao sam preko LAN i preko WiFi, neće se spojit na internet te dualsense izgubi konekciju, iako je spojen kablom.

Vratio sam se u stan gdje živim (isto Iskon net), probao preko LAN i radi, ali preko WiFi baci failed spajanje sa porukom "Cant obtain an IP address within the time limit".

Na terenu sam probao port fowarding i dodao portove koje mi je predlozio sam Sony Playstation Hrvatska, ali svejedno ista greska.

Ako kod spajanja na WiFi baci tu grešku to je nešto do DHCPa. Upiši fixnu IP adresu van DHCP rangea routera.

A ovo sa port forwardingom je uglavnom glupost, nešto ga drugo zeza. DNS možda.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2022 18:34 (Bitanga).
15 godina
Netherwind kaže...

Na Ekupi ima hrpa konzola  sa bundleovima. Cijena 6000 kn - 10% za Diners. E sad većina nema Diners, ja imam ali mi bundleovi ne odgovaraju. Sparili su Horizon 2 sa Formulom 1, da je tu bare AC Valhalla ili Guardiansi onda bih i uzeo ovako čekam i dalje.

10% za prvih 200 ljudi

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
FifaWorld kaže...

Ako kod spajanja na WiFi baci tu grešku to je nešto do DHCPa. Upiši fixnu IP adresu van DHCP rangea routera.

A ovo sa port forwardingom je uglavnom glupost, nešto ga drugo zeza. DNS možda.

Ne radi, spoji se na net i onda nakon par sekundi disconnecta. kod ponovnog spajanja izbaci grešku "Something went wrong" NW-102216-2.

17 godina
FifaWorld kaže...

Ne radi, spoji se na net i onda nakon par sekundi disconnecta. kod ponovnog spajanja izbaci grešku "Something went wrong" NW-102216-2.

15 godina
Sony PlayStation 5

Najjednostavnije ti je factory modema i konzole, neka se spoji automatskim postavkama. Ako ne pomogne napravi rebuild , reinstalaciju firmwarea na konzoli ili pričekaj iduči update pa vidi da li bude riješio problem. Ako ne, prijavi smetnju Telekom operatera da ne radi wifi pa neka zamjene modem. Zadnji korak slanje ps u servis

0 0 hvala 0
8 godina
Sony PlayStation 5

Probao sam Grid Legends. Majko mila, pa ovu igru k'o da je radio Ubisoft. Otišlo totalno u smjeru Project Cars 3. Nadam se da neće tako upropastiti i Dirt serijal. Znači za koliko toliko sim utrkivanje imamo F1, AC i GT. Grid i Project Cars otpali. Šteta. Nisam čak ni završio onu priču koliko je utrkivanje nezanimljivo i arkadno. 

2 1 hvala 0
15 godina
Vandit kaže...

Probao sam Grid Legends. Majko mila, pa ovu igru k'o da je radio Ubisoft. Otišlo totalno u smjeru Project Cars 3. Nadam se da neće tako upropastiti i Dirt serijal. Znači za koliko toliko sim utrkivanje imamo F1, AC i GT. Grid i Project Cars otpali. Šteta. Nisam čak ni završio onu priču koliko je utrkivanje nezanimljivo i arkadno. 

Baš je jadna, sve nešto natrpano.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice