Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.416
|
čitano: 6.961.946
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Sony PlayStation 5
Imam bon za aktivirati 12 mjeseci ps+. Kaj da radim sa njime? Da aktiviram ili da cekam i vidim kaj ce biti ?
#fsb
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Sony salje mailove: Uskoro Vise info o nadoplatama na vece razine.

Željeli bismo te obavijestiti o promjeni usluge PlayStation Plus.

Usluga PlayStation Plus uskoro će se razviti u novu uslugu te nuditi članovima veći izbor šireg raspona pogodnosti.

Što to znači za tebe
Automatski ćemo te prebaciti na jednaki plan pretplate na novu uslugu PlayStation Plus, osim ako dopustiš da tvoja pretplata istekne prije dolaska nove usluge.

Sa sigurnošću možemo potvrditi:
• Tvoje će novo članstvo uključivati iste pogodnosti za uslugu PlayStation Plus koje trenutno imaš.

• Tvoja naknada za pretplatu neće se povećati te se također neće promijeniti datumi plaćanja kad nova usluga postane dostupna, osim ako želiš učiniti bilo kakve promjene vašem planu pretplate ili učestalosti naplate.

Također, dodajemo određene važne nove značajke i opcije usluzi PlayStation Plus, više pojedinosti o tome ćemo uskoro objaviti.

Tvoje pogodnosti
Tvoje trenutno članstvo pruža ti sljedeće pogodnosti, a sve ćeš moći zadržati kad nova usluga PlayStation Plus postane dostupna sve dok je tvoje članstvo aktivno:

• Pristup online multiplayer igri
• Mjesečne igre
• Ekskluzivni popusti
• Ekskluzivni dodatni sadržaj
• Pohrana u oblaku
• Share Play
• Pomoć s igrom (na konzoli PS5)
• Zbirka PlayStation Plus (na konzoli PS5)

Više informacija i otkazivanje
Za daljnje pojedinosti o nadolazećim promjenama i njihovu učinku na tvoju pretplatu posjeti FAQ page.

Ako ne želiš nastaviti s pretplatom nakon sljedećeg datuma plaćanja, možeš je otkazati u bilo kojem trenutku. Za otkazivanje slijedi korake na web-mjestu playstation.com/support/store/cancel-ps-store-subscription/.
16 godina
Sony PlayStation 5

Kakav jebeni promašaj od sonija.
Za te pare bi trebali svako toliko ubacit day one igru da se dobije free.Da nije elden ringa nema šanse da bi uzeo ps plus.

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Bitanga kaže...

Meni se čini to ok, isplatit će se pričekati da sve ekskluzive dođu u Extra i onda ih odigrati uz par mjeseci pretplate.

Pa baš to, evo ja Spidermena čekam na nekom popustu otkako je izašao i nije bilo više od 33%, ovdje će biti igra uključena u collection. 

5 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Dio iz e-maila od sony.

"Rest assured that:
• Your new membership will include ALL the same great PlayStation Plus benefits you enjoy today. From monthly games to online multiplayer, all the good stuff is staying.

• Your subscription fee will not increase and your payment dates will not change when the new service launches, unless you choose to make any changes yourself to your subscription plan or payment frequency.

We're also adding some significant new features, content and options to the PlayStation Plus service, more details of which will be announced soon, so stay tuned…"

0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

EDIT: pogresna tema.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2022 9:33 (gamex1423).

0 0 hvala 0
12 godina
Sony PlayStation 5

Imate li kakve savjete oko kupnje PS Plusa, u smislu gdje najpovoljnije kupiti, kad se mogu očekivati neki popusti, itd.? Zanima me isključivo da mogu imati online pogodnosti, tako da što se tiče ovih novih pretplata, vjerojatno bih uzeo najosnovniju.

0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
Bolembe kaže...

Imate li kakve savjete oko kupnje PS Plusa, u smislu gdje najpovoljnije kupiti, kad se mogu očekivati neki popusti, itd.? Zanima me isključivo da mogu imati online pogodnosti, tako da što se tiče ovih novih pretplata, vjerojatno bih uzeo najosnovniju.

Na gamivo zna pasti cijena na oko 30$ i cesto daju popuste 10-15%, ako ostavis nesto u kosarici dobijes skoro uvijek prvo 3% pa ako i dalje stoji onda 5%. 

EDIT: Samo gledaj da kupujes od pouzdanog prodavaca, a i da se desi problem imaju jako dobar support.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2022 11:36 (gamex1423).
10 godina
Lonely Boy kaže...

Koliko god me vuče nostalgija ka starim igrama nisam kupio "next gen"
konzolu za nemalo novaca da igram igre stare 20+ godina.

I kao što je kolega gore rekao 90% igri nitko ni ne kupuje
odnosno onih 10% oba postotka u grubo se vrte oko
osobnih prefernci i ukusu stoga mi je također da lista
od tri broja totalno nebitna gotovo sve što sam htio
imam ono što nemam, a htio bi su pokoje AAA igre kao GoT.
Očekivani promašaj od sony-a kao i uvijek.

@Gajotres ne znam da li imaš digitalnu konzolu međutim 
ako nemaš viđam stalno spiderman 1 po 100kn,
miles morales po 150kn rabljene.
A sad uzeti neku pretplatu zbog te igre mi nema 
smisla, osim ako ganjaš cijelu kolekciju od 300-400 igara. :D

ma ne pada mi napamet igrat te starudije od prije 20 godina. Obožavao sam hrpetinu tih igara, ali kad u današnje vrijeme sjedneš to igrati vidiš da je to puno drugačije nego što se sjećaš, primarno nespretno. 

Više mi je muka od tih svih reciklaža, remastera, rebootova i sličnih govana.

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
Sony PlayStation 5

Ma ja sam prvi za nostalgiju, trava je bila zelenija prije, igre su bile bolje, duhan kvalitetniji, pivo hladnije, zene lakse..... 

Ali ovo je besmisleno, tesko se covjek otme dojmu da je prevaren u cijeloj prici.... Naravno, ne mislim da je mene netko osobno prevario, no, evo blizi se 2 godine kako je ps5 na sceni, a sve sto se dobiva su zakrpe za stare igre, da rade na nekih kvazi 60fps, sa tri sjene vise nego sto je imao original, sto bi cak bilo ok, da nam vec jednom tu istu foru nisu prodali na ps4 konzoli....

Jedino eventualno korisno bi bilo ako bi omogucili pristup svim igrama koje su isle uz ps plus do sada, uz naravno sve ps4 only eksluzive, tu bi se eventualno pronasao kakav naslov koji je pregazen vremenom, a netko ga nije odigrao, i vjerovatno ni nece s obzirom na cijenu.

Cijene se s jedne strane drze, evo bas sam se nekidan sjetio stare igre The order 1886, pogledam na store - 300kn. WTF? Halo...... 7 godina stara igra....

S druge strane, kako je netko rekao, igre za ps5 je nevjerovatno tesko prodati, i 100kn je puno ljudima za trenutne naslove koji cirkuliraju po trzistu ;)

Children Shouldnt Play with Dead Things
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Lonely Boy kaže...

Koliko god me vuče nostalgija ka starim igrama nisam kupio "next gen"
konzolu za nemalo novaca da igram igre stare 20+ godina.

I kao što je kolega gore rekao 90% igri nitko ni ne kupuje
odnosno onih 10%, a oba postotka u grubo se vrte oko
osobnih prefernci i ukusu stoga mi je također ta lista
od tri broja totalno nebitna gotovo sve što sam htio
imam ono što nemam, a htio bi su pokoje AAA igre kao GoT.
Koje ću kad tad nabaviti preko njuškala, a vjerojatno
neće biti u sklopu pretplate još dugo vremena.
Očekivani promašaj od sony-a kao i uvijek.

@Gajotres ne znam da li imaš digitalnu konzolu međutim 
ako nemaš viđam stalno spiderman 1 po 100kn,
miles morales po 150kn rabljene.
A sad uzeti neku pretplatu zbog te igre mi nema 
smisla, osim ako ganjaš cijelu kolekciju od 300-400 igara. :D

Imam digitalnu, ali imam i PS+ indijski, koji je za BF 190kn, ovaj premium bi onda mogao biti 350kn. 

1 0 hvala 0
11 godina
Potvrđene PS Plus igre.
Persona 5 napusta PS Plus Collection 11. Svibnja
Moj PC  
2 0 hvala 1
5 godina
neaktivan
Gogy7 kaže...
Potvrđene PS Plus igre.
Persona 5 napusta PS Plus Collection 11. Svibnja

Cuj napusta, da li onda mozemo ocekivati da ce tako mijenjati te sto izbace sa drugim?

14 godina
Lonely Boy kaže...

Jel ima kakvih vijesti kad bi se trebale maske za ps5 pojaviti u hrv ?

Polako dolaze..cijena-popularna..

https://www.sophoslab.hr/playstation/ps5/dodatna-oprema/481/ps5-sony-playsatation-console-cover-cosmic-red/68324

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Purger155 kaže...
Lonely Boy kaže...

https://www.sophoslab.hr/playstation/ps5/dodatna-oprema/481/ps5-sony-playsatation-console-cover-cosmic-red/68324

Svaka čast ko da 500kn za dva komada plastike. 

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
Bitanga kaže...
Purger155 kaže...
Lonely Boy kaže...

Svaka čast ko da 500kn za dva komada plastike. 

Slažem se..zato sam i napisao popularna cijena...prestrašno..

10 godina
Sony PlayStation 5

Jbt bar je ps5 lijepe bijele boje, mozes ga sam modat, farbat sta god ti padne napamet, ja sam od frenda narucio da mi isprinta nalijepnice, a ja cu ofarbat stranice

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

I ja sam sebi naručio naljepnice. Čak ljepše nego te stranice.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
Sony PlayStation 5

Neznam, meni je bijeli bas fora.....

A kad gledam, 500kn mi je ljepse od bilo koje druge boje, tako da.....

Moj PC  
3 0 hvala 0
8 godina
Sony PlayStation 5

90% ljudi navija da dobiju pristup igrama koje su igrali prije 20 godina, ali ne zbog nostalgije za kvalitetnim igrama, nego zato što vjeruju da će ih igranje igara koje su nekad igrali vratiti u mentalni sklop koji su tada imali i kako su se tada osjećali. 

Sonic 2 mi je krajem 90-ih bio prva konkretna igra koju sam odigrao od početka do kraja milijun puta i pronašao sve žive i nežive tajne. Pokrenem Sonic Mania na PS4 i jednostavno mi to nije to. Sjećam se kakav je to bio feeling tada, ali ga ne osjećam sada uopće. 

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
x18x05x, gdje di naručio te naljepnice?
15 godina
robogo kaže...

90% ljudi navija da dobiju pristup igrama koje su igrali prije 20 godina, ali ne zbog nostalgije za kvalitetnim igrama, nego zato što vjeruju da će ih igranje igara koje su nekad igrali vratiti u mentalni sklop koji su tada imali i kako su se tada osjećali. 

Sonic 2 mi je krajem 90-ih bio prva konkretna igra koju sam odigrao od početka do kraja milijun puta i pronašao sve žive i nežive tajne. Pokrenem Sonic Mania na PS4 i jednostavno mi to nije to. Sjećam se kakav je to bio feeling tada, ali ga ne osjećam sada uopće. 

u ovome ima puno istine.

i sam imam preko 100+ retro igara za PlayStation a i druge konzole... no nekako ih volim imati ali ih ne igram.

Ne slušaj nikoga, ostani svoj
17 godina
robogo kaže...

Dobro si to sažeo. Osim WoWa ne postoji nijedna druga igra koju bih mogao igrati, a da je starija od 5 godina :-)

Osim nekakvih 2d arkadica koje ne zastarijevaju ni grafički ni mehanički. No to me ne drži dugo.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
10 godina
robogo kaže...

pa normalno, memorija je falična, sjećamo se nekakvih savršenih igara ali one nisu bile baš takve. QoL se strašno poboljšao u igrama i sad bi se kao trebao vratiti u 1999., pa nije me pamet ostavila. 

Prije nekoliko godina sam išao ponovno igrati metal gear solid, u biti mislim da je to bilo 2015.-2016. tu negdje, jako volim te igre, ali prvi jednostavno nisam htio igrati jer je preloša grafika i presmotane kontrole, a drugi i treći sam odigrao jer stvarno volim te dvije igre, ali ono kad ideš ciljati pa ti prebaci iz trećeg lica u prvo je stvarno jako loše. Jedino četvorka, guns of patriots je onako dobro igriv, to bi mogao i sad igrati, to su već modernije kontrole, to je igra iz 2008. Tamo 2008-2009 su zadnje godine iz kojih bi i mogao odigrati igru, ali prije toga mi ne pada napamet. 

16 godina
mariclius kaže...
x18x05x, gdje di naručio te naljepnice?

Amazon. 27 eur. Kvaliteta je odlična, baš se vidi da je dobro napravljeno. Sa Aliexpress bi prošao jeftinije al se meni to ne da čekati.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
10 godina
Sony PlayStation 5

Ako je bitno samo promjeniti boju, to se moze i s obicnim folijama koje imate u svakoj trgovini, po 15kn metar....

Ima ih glatkih, s dezenom, nema sto nema....

Ostar noz, strpljenje, volja, i za pola sata-sat, imate ps u kojoj god boji hocete.

Naravno, moze se i ofarbati, ali to je nepovratno, ovako, kad vise ne odgovara boja, odljepis foliju i opet imas nedirnuti bijeli....

Ukoliko bih bas isao na tako nesto, probao bih pronaci nesto u ovom stilu..

https://www.zppays.ga/products.aspx?cname=ps5+custom+console&cid=21&xi=3&xc=20&pr=75.99

Ok, stranica je dosta mutna i sumnjiva, bez opisa, bez detalja, nisu mali novci, ali to je rang ovih 500kn za obicne plate u boji....

Najbolji su "user comments", ustvari skuzis da oni ocjenjuju nekakve papuce, a ne ove plate.... 

Jako sumnjivo, ali, ovo je neusporedivo.....

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
Ma jasno, samo sam zelio reci, ako cu dati 500+ kn za plate, onda ipak zelim ovako nesto,ne komad plastike u drugoj boji...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Damir22 kaže...
Ma jasno, samo sam zelio reci, ako cu dati 500+ kn za plate, onda ipak zelim ovako nesto,ne komad plastike u drugoj boji...

Hlače si kupim u C&A za 150kn, a PS5 ću si obuć u plastiku za 500kn, kako da ne :-D

10 godina
Ekipa s 3d printerima, koliko bi "kostalo" da se ovako nesto isprinta?

Mislim na neki reljefni plate, svejedno dali umjesto originala ili bi isao na njega (da se iskoristi original sistem montaze), koji bi se onda jos farbanjem i igranjem bojama pretvorio u nesto slicno onome s gornjeg linka?

Ne mislim na cijenu, vec dali bi se vrijeme+materijal+sitna zarada mogla uklopiti u neku normalnu cifru za krajnjeg kupca?

Ili je to jos uvijek preskup sport?
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Damir22 kaže...
Ekipa s 3d printerima, koliko bi "kostalo" da se ovako nesto isprinta?

Mislim na neki reljefni plate, svejedno dali umjesto originala ili bi isao na njega (da se iskoristi original sistem montaze), koji bi se onda jos farbanjem i igranjem bojama pretvorio u nesto slicno onome s gornjeg linka?

Ne mislim na cijenu, vec dali bi se vrijeme+materijal+sitna zarada mogla uklopiti u neku normalnu cifru za krajnjeg kupca?

Ili je to jos uvijek preskup sport?

3D printanje ? Zaboravi na to

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice