Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.148
|
čitano: 6.512.069
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Sony PlayStation 5
gamex1423 kaže...

Evo i treci dualsense poceo driftat :)

Bravo sony svjesni ste problema a vi izbacujete nove boje dualsensa umjesto da rijesite problem. Koji debilizam, kako se njima uopste isplati to kad u garantnom roku daju novi?

Znam da znaš da te Sony tu ne čuje :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
15 godina
neaktivan
gamex1423 kaže...

Bravo sony svjesni ste problema a vi izbacujete nove boje dualsensa umjesto da rijesite problem. Koji debilizam, kako se njima uopste isplati to kad u garantnom roku daju novi?

moj sin igra ps5 vec godinu dana odnosno od kad je konzola izasla, ima originalni kontroler.

nikakav problem a sramota me reci koliko vremena na njemu dnevno provodi...

Ne slušaj nikoga, ostani svoj
17 godina
Robert_84 kaže...
gamex1423 kaže...

moj sin igra ps5 vec godinu dana odnosno od kad je konzola izasla, ima originalni kontroler.

Mi imamo 2 originalna i cca 850h igranja od 1. mj 2021. Uglavnom vise na jednom nego na drugom, nikakvih problema...

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2022 3:12 (Mitch).
15 godina
Mitch kaže...
Robert_84 kaže...
gamex1423 kaže...

Mi imamo 2 originalna i cca 850h igranja od 1. mj 2021. Uglavnom vise na jednom nego na drugom, nikakvih problema...

Na sinovim dva cijela familija igra od 5-55 god. i nikakvi problemi.

15 godina
Sony PlayStation 5

I kod mene sve ok sa gamepadom, konzola prvi preorder. 

Imam i 3-4 frenda sa ps5 i nitko se ne žali na drift.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
dalja46 kaže...

I kod mene sve ok sa gamepadom, konzola prvi preorder. 

Imam i 3-4 frenda sa ps5 i nitko se ne žali na drift.

Šta je drift na controller-u? 

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
15 godina
Sony PlayStation 5

Kad gljiva sama ide u jednu stranu dok je u centru. Iritantno, imao takav slučaj na par gamepadova na ps3. Na ps4 nikad. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Na zalost meni to nista ne pomaze sto vasa djeca igraju a nemaju drift. Imam 4-5 poznanika sa PS5 konzolama i svaki od njih je imao drift bar na jednom dualsense. Imao sam sve playstation konzole od prve, nikada niti jedan kontroler se nije pokvario, a evo dualsense vec treci zbog iste stvari. Pazim ih bolje nego vecina korisnika i nije sigurno do mog rukovanja.

Znam da su i drugi ovdje pisali da imaju drift a i po drugim forumima. Ipak je prodano na milione konzola a jos vise kontrolera pa sigurno da ima vise onih koji nemaju probleme nego sto imaju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2022 8:53 (gamex1423).

2 1 hvala 0
9 godina
Sony PlayStation 5

Nadam se da se nisam sad urekao, ali već godinu dana nikakvih problema. Problem očito postoji, ali mene čudi kako je moguće da je to tako nekonzistentno, možda ti neće uopće driftati, a možda će ti početi driftati za par dana.

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Lonely Boy kaže...

Koliko sam čitao do problema sa driftom dolazi pri igrama u kojima se često koristi L3
primjerice call of duty i sl. gdje je L3 stalno pod pritiskom zbog sprinta, i da
otprilike potraje 200-300h s takvim načinom igranja. Što je poprilično
poražavajuće ako uzmem u obzir da imam dva dualshocka koji su stari
cca. 4-5 igrani na sve moguće načine i još uvijek rade kao novi.

COD i takve igre ne igram, igram SP story igre, a u svakoj igri se L3 koristi u odredjenoj mjeri. Prosla dva su pocela driftat nakon 11 mjeseci a ovaj sad nakon 4.

Prosli put pisao mail sancti da mi potvrde da na novi uredjaj ide ponovo garancija od godinu dana jer sam nasao da je u BiH tako zakonski regulisano, oni mi tad pismeno to potvrdili. Sad zvao servis kaze mora za to da provjeri pa da ga nazovem poslije jer nema sad s kim provjeriti. Ako budu sta pravili problem oko tog imam pismenu potvrdu a i zakon na svojoj strani pa bih ganjao inspekcijom, mada ne vjerujem da ce biti potrebe.

Tako sam i ja ranije pisao i cudio se kad se neko javi sa driftom dok mi nisu dva pocela driftat u pola sata 

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2022 9:30 (gamex1423).

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

mali offtopic,

nama Sony radi super no Nintendo vec sam kupovao 2-3 kontrolera Nintendo popravljao, no ljeva gliva u igri Hades u izborniku ide dolje sama.. znaci drift.. druge igre nemaju problem. 

ima dosta na netu o ovome ali nintendo nikako da rijesi problem. ukratko igra je ne igriva.

jedino ak ose joycon odspoje i koristi pro kontroler onda donekle... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Dakle, tko ne spominje, nema drifta, cim ga spomenes, evo ga...... ;)
Children Shouldnt Play with Dead Things
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Sony PlayStation 5

Ne treba biti nasilan prema L3. 

Na DS4 mi se na jednom kontroleru pojavio drift ali imao sam valjda 1000 sati u CoD-u. Mislim da su izrazito kvalitetni, a za ove na PS5 vrijeme če pokazati

0 0 hvala 0
14 godina
Drift se pojavi samo lošim igračima. Najboljima ni nakon 1000 sati igranja, ako sam vas dobro shvatio.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Robert_84 kaže...

mali offtopic,

nama Sony radi super no Nintendo vec sam kupovao 2-3 kontrolera Nintendo popravljao, no ljeva gliva u igri Hades u izborniku ide dolje sama.. znaci drift.. druge igre nemaju problem. 

ima dosta na netu o ovome ali nintendo nikako da rijesi problem. ukratko igra je ne igriva.

jedino ak ose joycon odspoje i koristi pro kontroler onda donekle... 

Njega lako popraviš, preko amazona naručiš glave i zamjeniš, preporuka je da uzmeš cijeli set s odvijačima. Jesi probao u postavkama ponovo kalibrirati možda ti to pomogne i onaj WD za čišćenje donekle pomaže ali se problem nakon nekog vremena vrati. 

15 godina
dalja46 kaže...

Kad gljiva sama ide u jednu stranu dok je u centru. Iritantno, imao takav slučaj na par gamepadova na ps3. Na ps4 nikad. 

Sva sreća nema problema ni na jednom od 5 komada.

15 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
dalja46 kaže...

Sva sreća nema problema ni na jednom od 5 komada.

probali smo svasta, kazem kupio i mijenjao 3 kontrolera i uvijek samo problem u Hades... 

htio sam reci da nije uvijek samo hardware problem vec je nekada i software... u pitanju

4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Evo zvao servis i potvrdili su da ponovo ide pod garanciju jer je na novom uredjaju nova garancija.

0 0 hvala 0
15 godina
Sony PlayStation 5

Mislim da je to sa driftom stvar srece ili nesrece moja dva rade cijelo vrijeme iako djeca igraju. Bas sam danas testirao i nemaju drift. Mozda bolje da se pojavi odmah pa se kontroler zamjeni ovako kad prode garancija moras sam popravljati

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
CroVandal kaže...

Mislim da je to sa driftom stvar srece ili nesrece moja dva rade cijelo vrijeme iako djeca igraju. Bas sam danas testirao i nemaju drift. Mozda bolje da se pojavi odmah pa se kontroler zamjeni ovako kad prode garancija moras sam popravljati

Da, bas to. Meni je drago pa su se sve 3 potrefili u garantnom roku, sve dok je tako dobro je jer nazovem brzu dostavu na trosak servisa i u roku od 5 dana obicno stigne novi. Srecom imam 2 pa, osim ako se potrefi kao prosli put da oba pocnu driftat isti dan, bar mogu igrati u tom periodu.

Ne znam ni da li postoji nacin da se stvarno drift popravi a da je izvodis te da se isplati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2022 9:52 (gamex1423).
7 godina
poz jel zna neko di ima za kupit za ps5 disk verziju custom stranica, panela iz eu ili hr a da dostavljaju u Hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dejo74 kaže...
poz jel zna neko di ima za kupit za ps5 disk verziju custom stranica, panela iz eu ili hr a da dostavljaju u Hr

Vidim da ima nešto na amazon.de

Originalne Sonyeve bi vjerojatno trebale uskoro biti dostupne. Ako ti nije sila.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
7 godina
sila mi je klinac zapeo ima rođendan brzo ;)
hvala
6 godina

skini ove, nazovi požar art (kastav kod rijeke) nek ti složi što god želiš... (zaguglaj, meni je radio motor, ali radi sve od mobitela, automobila, kamiona, brodova, bojlera... sve)

14 godina
Imam EA play i igram grid 2019, a kad uđem na HR store da vidim koja je cijena za tu igru, za sve verzije piše nedostupno. Jedino pokazuje za ultimate edition upgrade add-on da je 67 kuna.
Ni na google ne nalazim cijenu full igre na HR store. To mi je već par puta bilo da igre koje sam skinuo preko EA play da na store ne pokazuje cijenu full igre. Može netko pogledati tko ima volje😊
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Našao nekako na google, ultimate edition je 299 kn. Preko ps5 i app na mobu mi pokazuje nedostupno. Čekam akciju da smanje cijenu pa ću kupiti na US store jer na HR je nemoguće, barem meni.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mariclius kaže...
Našao nekako na google, ultimate edition je 299 kn. Preko ps5 i app na mobu mi pokazuje nedostupno. Čekam akciju da smanje cijenu pa ću kupiti na US store jer na HR je nemoguće, barem meni.

To se dešava ako već imaš igru, pa ti pokazuje šta je dostupno. Tipa dlc ili neki addon.. Odlogiraj se na web-u sa playstation stranice i onda bi trebalo pokazati cijenu za svaku igru.

14 godina
Ekipa koji je deal sa PS5 remaster verzijom GTA V? Ne vidim nigdje na storeu tu verziju. Jel to nekakav upgrade za PS4 verziju?

0 0 hvala 0
14 godina
greysaint0 kaže...
Ekipa koji je deal sa PS5 remaster verzijom GTA V? Ne vidim nigdje na storeu tu verziju. Jel to nekakav upgrade za PS4 verziju?

Na mobile storeu je trenutno nema, a i preko samog Storea su je sprčkali za skinuti, već moraš na samo igri odabrati zasebnu PS5 verziju i onda te vodi na plaćanje,skidanje..

Ja sam je uzeo preksinoć, malo igrao i meni je ok, nekako mi najvise pase u Performance RT modeu.

Negativne komentare uglavnom baca ekipa koja je igrala na PC max settings pa sad kenja protiv konzola (na stranu sada one spike 10 god stara igra, iscijeđena i sl..)

Digital Foundry je izbacio super comparison video pa si pogledaj.

Prijedlog: ukoliko trenutno imas PS4 verziju, obavezno si uploadaj save data na Rockstar Social club kako bi mogao samo nastaviti na PS5. I da, skida se skroz novih 80ak GB, nema one sheme s updateom od tipa 15-20..

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2022 15:11 (Purger155).
4 godine
neaktivan
greysaint0 kaže...

Ne postoji upgrade nego samo direktna kupovina ps5 verzije, koja je trenutno na akciji za 9.99$. Mozes je naci i kupiti samo direktno preko ps5 psn, zasto je tako ne znam.

Ja sam je uzeo i bas sam zadovoljan, velika razlika naspram ps4 verzije a evo ovdje detaljnije koga zanima, gdje ima poredjenja i sa pc verzijom. Ovo je cak i prvi put da kupujem gta v, iako sam ga igrao ranije.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2022 18:13 (gamex1423).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice