Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.972
|
čitano: 6.364.911
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Sony PlayStation 5
gamex1423 kaže...

Hey everyone,

Thank you for sharing your various visual issues with us via our Support Form. The team are working vigilantly to resolve these issues with high priority and are aiming to get an update out as soon as possible.

Please continue to use the Support Form and share videos (recordings of your TV/monitor are useful) and provide us with as much information as possible.

We understand your frustrations and appreciate your patience. We are doing our best to quickly get you back out into the wilds so you can explore all the secrets of the Forbidden West.

- Guerrilla

Regarding Visual Issues : horizon (reddit.com)

Što se tiče Vincentovog videa, kao i obično, čovjek je sve odlično prezentirao, pogotovo kritiku da 30 FPS-a u Horizonu izgleda loše (u smislu motiona), na OLED-u. Generalno, 30 FPS-a na OLED TV-ima je loša ideja. Vrijeme je da to i developeri shvate i u potpunosti odustanu od tog framerate-a kao targeta pri razvoju. Tehnologija TV prikaza je rapidno napredovala dok je content ostao na standardima starim desetljećima.

Filmovi se još uvijek vrte u 24 FPS-a (i to isključivo iz prastarih (90 godina starih) povijesnih razloga da se uštedi na rolama filma) i većina modernih televizora ne može takav content prikazati bez judder-a, jednostavno zato što su paneli prebrzi a content prespor.

Igre u 30 FPS-a su odavno trebale postati stvar prošlosti, ako ne već u prošloj generaciji (zbog ograničenja tadašnje tehnologije), onda barem u ovoj generaciji.

Negdje sam nedavno vidio report da udio OLED-a rapidno raste dok su LED TV-i u padu po prodaji. Što će OLED više uzimati dio TV tržišta, to će više ljudi primijećivati da se takav content jednostavno loše vrti na takvom, modernom TV-u. Po meni, svaka igra bi trebala nuditi 3 opcije:

1. 40 FPS-a na 120Hz panelima. (resolution mode)

2. Otključani framerate no pritom bi se Sony trebao udostojiti i donijeti VRR na PS5, koji XsX ima od launcha (resolution mode).

3. Lockanih 60 FPS-a (performance mode).

30 FPS-a treba kao standard potpuno napustiti jer što će vrijeme ići dalje, to će se ljudi više buniti na takve stvari. Kad čitam po raznim forumima, čak ljudi koji se uopće ne razumiju u framerate ili tehnologiju prikaza uopće, kad kupe moderan OLED TV, se bune da im stvari lošije izgledaju nego na prastarim LED TV-ima - što je točno, percepcija 30 FPS-a je drastično drugačija na LED-u, gdje zbog sporog odaziva oko percipira da je pokret fluidniji. Čak sam i na ovom forumu vidio razočarane postove ljudi koji su kupili OLED TV i žalili se da su im na starim TV-ima igre bolje izgledale u smislu procesiranja pokreta.

Uostalom, kad čitam razne ankete ljudi, koje pitaju da li igraju igre na PS5 u 60 ili 30 FPS modovima, velika većina se izjašnjava da jednom kad je probala 60 FPS-a, da 30 FPS-a više nije nešto na što se mogu vratiti.

EDIT: da me se ne bi krivo shvatilo da zastupam nekakav elitizam gdje se svi osim vlasnici OLED-a mogu slikati, sličan problem će se dogoditi i modernijim LED TV-ima koji imaju nizak pixel response time. Problem sa 30 FPS contentnom sam primijetio i na starim TV-ima koje sam imao prije trenutnog (C1), koji su bili Samsung Q80T i QN90A.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2022 12:15 (greysaint0).
10 godina
Moj PC  
3 0 hvala 4
15 godina
Izgleda da PSVR2 izlazi uskoro jer stalno objavljuju nove stvari, sad već znamo i izgled konzole. Nebi se čudio da bude u prodaji na kraju ove godine, za blagdane.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Shadow Warrior 3 dolazi na PS Now po izlasku igre.😄
Moj PC  
1 0 hvala 2
9 godina
Sony PlayStation 5

gledao ono capcom odbrojavanje, lozio se na re4 remake, ili nesto u tom stilu, kad ono.... jbni strit fajter... puj...

Children Shouldnt Play with Dead Things
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Sviđa mi se da ima ventilaciju. 

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
15 godina
Pitanje je samo kakva će cijena biti jer je to po svemu jako dobar komad hardvera. Ali nebi se čudio da kao i kod mainline konzola cijena bude nešto niža i ne profitiraju previše na hardveru nego je cilj zarađivati od softvera. Ako je PS5 500 eura po preporučenoj cijeni, onda sumnjam da VR koji se spaja na tu konzolu može biti preskup.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nema straha kad scalperi krenu cijena ide na x2 ili x3 min 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
antimadridista kaže...
Pitanje je samo kakva će cijena biti jer je to po svemu jako dobar komad hardvera. Ali nebi se čudio da kao i kod mainline konzola cijena bude nešto niža i ne profitiraju previše na hardveru nego je cilj zarađivati od softvera. Ako je PS5 500 eura po preporučenoj cijeni, onda sumnjam da VR koji se spaja na tu konzolu može biti preskup.

Vjerojatno manje od Questa2 pošto nije samostalan pa ne treba toliko elektronike, te plus još cijena kabela extra jer ima jebeni kabel ;-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2022 21:40 (Bitanga).
14 godina
Sony PlayStation 5

Procurile PS+ igre za 3. mjesec:

Ark Survival Evolved

Team Sonic Racing

Još jedan loš mjesec.

Pošto ne igram multiplayer, počinjem se pitati zašto uopće obnavljam ovu pretplatu.

EDIT: PS5 igra je još uvijek misterija. Spominje se Sifu ili DMC5. Za Sifu ne vjerujem, tek je izašao, a za DMC5 ne znam što bi rekao. Sasvim moguće da niti to nije istina.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2022 8:18 (greysaint0).

5 0 hvala 0
13 godina
Sony PlayStation 5

Ide GTA Online za sve Ps5 korisnike.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

Da, u pravi si zaboravio sam da je to već praktički najavljeno.

Osim ako Sony ne napravi čudo sa PS Infinite ili kako će se već zvati, otkazujem PS+ pretplatu ove godine. Ovo više nema smisla.

10 godina
neaktivan
greysaint0 kaže...
SimeKZ kaže...

Osim ako Sony ne napravi čudo sa PS Infinite ili kako će se već zvati, otkazujem PS+ pretplatu ove godine. Ovo više nema smisla.

Najbolje prodas ovaj ps i kupis jailbreakan i ustedis para na igricama

14 godina
4our kaže...
greysaint0 kaže...
SimeKZ kaže...

Najbolje prodas ovaj ps i kupis jailbreakan i ustedis para na igricama

Nemam nikakvu namjeru piratizirati.

14 godina
Sony PlayStation 5

2023. vjerovali ili ne, neće izaći Call of Duty:

https://twitter.com/charlieintel/status/1496251101003268102?s=21

Znači:

2022. - Modern Warfare 2

2023. - Warzone 2

2024 - novi COD

Valjda im je konačno došlo iz dupeta u glavu da ne mogu svake godine izmišljati toplu vodu. Još kad bi neke druge kompanije shvatile isto *kašlj*Samsung*kašlj*Apple*kašlj*Xiaomi*kašlj*Huawei*kašlj*i svi ostali gdje bi nam bio kraj.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2022 11:12 (greysaint0).

2 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Ja nemam ps plus vec dulje vrijeme. Mislio sam ga uzet radi nekih igara iz ps plus kolekcije i nekih koje sam claimao prije, ali jos imam igri direktno kupljenih za odigrat. No bit cu primoran obnovit sada radi Elden Ringa, ne mislim igrat offline.
PeTak
13 godina
Sony PlayStation 5

Stalno guglam o dodatnom i produzenom jamstvu, ali SD nista ne nudi. Uskoro istice 1g jamstva i stvarno bi volio produzit jamstvo. Jer ovo 1g tvornickog + 1g od trgovine kako bi udovoljili EU regulativi mi ne smrdi na dobro.

Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
SimeKZ kaže...

Stalno guglam o dodatnom i produzenom jamstvu, ali SD nista ne nudi. Uskoro istice 1g jamstva i stvarno bi volio produzit jamstvo. Jer ovo 1g tvornickog + 1g od trgovine kako bi udovoljili EU regulativi mi ne smrdi na dobro.

Moje licno iskustvo je da ako ti se konzoli nista nije desilo u prvih mjesec dana onda vjerovatno neces ni imati problema. Najrizicniji su kontroleri, a konzolu ako odrzavas, odnosno cistis redovno, nema neke brige.

10 godina
Dobili smo novi GOTY, bravo FromSoftware 👏
Moj PC  
6 0 hvala 2
15 godina
Jbt to onda ima šanse da bude najbolje ocijenjena igra ikad
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Gogy7 kaže...

Pa godina je tek počela :-)

13 godina
gamex1423 kaže...
SimeKZ kaže...

Moje licno iskustvo je da ako ti se konzoli nista nije desilo u prvih mjesec dana onda vjerovatno neces ni imati problema. Najrizicniji su kontroleri, a konzolu ako odrzavas, odnosno cistis redovno, nema neke brige.

Konzola samo kaj nejde na tehnicki. Al dobro.

15 godina
Gogy7 kaže...

dada.

samo njihove igre igram i ovo je za mene kirvaj

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
15 godina
Re: Sony Play Station 5
Ghostrunner i GoT legends za ožujak.
Meni vrh! 1. Sam htio kupiti i nedavno pitao za nju, a GoT legends moram "dovršiti" pošto sam nakon platiniranja SP samo načeo MP i prodao igru.
6 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Ekipa jel zna netko di ima najpovoljnije za uzet ps plus za američki acc, prije g dana sam uzo na cd keys pa da ne tražim ako netko zna bio bi zahvalan.

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Renato89 kaže...

Ekipa jel zna netko di ima najpovoljnije za uzet ps plus za američki acc, prije g dana sam uzo na cd keys pa da ne tražim ako netko zna bio bi zahvalan.

Gamivo u zadnje vrijeme najpouzdanije, samo trazi pouzdanog prodavaca npr priceaxe i mozes ostaviti narudzbu u kosarici pa ces dobiti 3% kod a nakon tog i 5%. Gamivo cesto daje i kodove po 10-15% pa kad se jos potrefi dobra cijena za ps plus zna se uzeti za 30ak $.

3 godine
neaktivan
Renato89 kaže...

CDKeys

https://www.cdkeys.com/playstation-network-psn/playstation-plus/1-year-playstation-plus-membership-ps3-ps4-ps-vita-digital-code

3 godine
neaktivan
antimadridista kaže...
Jbt to onda ima šanse da bude najbolje ocijenjena igra ikad

Tesko da ce biti najbolja ocijenjena igra ikada jer The Legend of Zelda: Ocarina of Time za N64 ima ocjenu 99 na metacriticu

https://www.metacritic.com/game/nintendo-64/the-legend-of-zelda-ocarina-of-time

3 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

1 0 hvala 4
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice