Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.065
|
čitano: 6.448.372
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
odjavljen
Re: Sony PlayStation 5
Probaj promijeniti DNS na Google-ov, na one cetri 8ice. Meni se nije store ucitavao ni trofeji dok nisam to promijenio. Sad sve radi tako da te ne kosta da probas s time.
PeTak
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2022 19:11 (IvanDado).
17 godina
Gogy7 kaže...
U tom i je stvar s 25mb mogu pez problema streamati s pca
Problem je sto mi ps5 ogranicava upload na 7-10 mb sto nije dovoljno ako Plejka salje 15 mb informacija

Kom bi slala 15mbps informacija?

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
12 godina
antimadridista kaže...
Isuse kako izgleda Horizon, ovo je bolesno. Gledao sam reviewove i ostalo, ali uživo to još duplo bolje izgleda. Još nisam vidio open world igru u kojoj je svaka travka, svaki NPC, apsolutno svaki poligon u tako visokoj kvaliteti i rezoluciji. To su dosad uspjele samo neke linerane igre, ali open world igre sa ovolikim svijetom nisu došle ni blizu ovim detaljima. Recimo AC Valhalla izgleda super, ali naletiš na random likove koji nisu dio priče i vidiš da su tu čisto da su ubačeni i da svijet ne izgleda prazan. U Horizonu svaki lik kojeg sretneš je toliko detaljan kao da je glavni lik u igri, bolesno.

Slazem se sa time da sam ja AC Valhalu igrao na max pc postavkama isto kao i Cyberpunk i ostale igre i Horizon je itekako iznad tih igara.

Geometrija svijeta,detaljnost tekstura i opcenito svega je nevidjena....a tek sam 40min u igri....

15 godina
Sony PlayStation 5

Ajmoooo!!! 

Moj PC  
5 0 hvala 0
8 godina
Sony PlayStation 5

Pogleda sam nekih 2ipo sata Horizona na twitchu. Mislim da su od toga cutscene 2 sata.

0 4 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

Horizon bas wow izgleda. Prvi put da mogu reci da su mimike lica jako dobre i realne.

0 0 hvala 0
14 godina
@gamerx1423, ovaj patch za Horizon (koji uklanja mreskanje) je hotfix i instalira se u pozadini bez vidljivog downloada.
13 godina
Tututuru kaže...

Pogleda sam nekih 2ipo sata Horizona na twitchu. Mislim da su od toga cutscene 2 sata.

Gluposti i bespotrebno pretjerivanje, ne znam što ti to treba. Evo igram cijelu večer i cutscene su bile valjda ukupno 10-15 minuta.

Nema puno igara za koje mogu reći da su mi izmamile onaj "holy shit" osjećaj, Horizon izgleda nevjerojatno dobro. Ne kužim kako se to vrti na stroju od 500 eura, ali ovo je čudo. Od tekstura, količine poligona, detalja, izrazi lica, glazba, art style... ma sve. 

Toliko sam puta stao i igrao se photo modeom ili zavirivao u svaki kut da nisam još uvijek ni prošao prolog i došao do open worlda. Što me tek čeka... 

Ovo je prva igra za koju mogu reći da je pravi predstavnik next-gena. Nadogradili su prvi nastavak vrhunski, slijedi uživanje... 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Kako je dobro igrati sa gyro aiming u kombinaciji sa stikom. Jeste da treba malo vremena da se navikne i dobije osjecaj ali kada se savlada puno je lakse i zabavnije.

Igram na very hard i za sada nemam poteskoca.

Postavit cu sutra sliku sto sam u photo mode zumirao maksimalno lice random npc lika. Nevjerovatno koliko detalja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2022 23:55 (gamex1423).

1 0 hvala 0
13 godina
Ja se pokušavam naviknuti na gyro aim ali mi zasad više smeta nego što pomaže. Neću još isključiti, pokušat ću se naviknuti jer mi se čini kao dobar feature u teoriji. Vidjet ćemo nakon još malo vježbe.
12 godina
Sony PlayStation 5

Kako funkcionira garancija ako je konzola kupljena kod Telemacha, tj. kome se šalje na servis/reklamaciju?

0 0 hvala 0
8 godina
Bolembe kaže...

Kako funkcionira garancija ako je konzola kupljena kod Telemacha, tj. kome se šalje na servis/reklamaciju?

Sancta Domenica.

Q-Tip kaže...
Tututuru kaže...

Gluposti i bespotrebno pretjerivanje, ne znam što ti to treba. Evo igram cijelu večer i cutscene su bile valjda ukupno 10-15 minuta.

Nema puno igara za koje mogu reći da su mi izmamile onaj "holy shit" osjećaj, Horizon izgleda nevjerojatno dobro. Ne kužim kako se to vrti na stroju od 500 eura, ali ovo je čudo. Od tekstura, količine poligona, detalja, izrazi lica, glazba, art style... ma sve. 

Toliko sam puta stao i igrao se photo modeom ili zavirivao u svaki kut da nisam još uvijek ni prošao prolog i došao do open worlda. Što me tek čeka... 

Ovo je prva igra za koju mogu reći da je pravi predstavnik next-gena. Nadogradili su prvi nastavak vrhunski, slijedi uživanje... 

Mozda sam pretjera jer sam gleda, a ne igra, al takav mi je bija dojam.

7 godina
odjavljen
Sony PlayStation 5

jedno pitanje, 

da li bi mi PS5 dao '' ok '' sliku na mom Asus PG279Q monitoru? citao sam nesto i znam da ne podrzava 1440p ali kontam i ako stavi 1080p dal bi slika bila ok? 

kad igram na 65 inca TV-u oci me bole nakon pola sata igranja, probat cu jos malo nastimat postavke TV-a ali ne kontam zasto je to tako. 

Mount Everest ain’t got shit on me ‘cus I’m on top of the world.

0 0 hvala 0
11 godina
Kako je novi Horizon predivna igra. 😍
Sve je tako cinematic i dramaticno, svako malo naiđeš na neki eye candy i jednostavno zastanes i cudis se kako su to uspjeli. Toliko detalja u open world igri, odjeća, frizure, oklopi, lica, geste. Sve vrvi detaljima, pricas sa likom a neko dijete skace u pozadini, sve djeluje tako živo. Svatko kogs sretnes ima stav, karakter i unikatan je po necemu. Naletim na hrpu bandita koji mi ne daju proći kad dolazi njihov leader i priča samnom tako mirno, uljudno i s postovanjem.
Dijalozi su tako filmski, dramaticni i jako ugodni.
Bas cu uzivati u ovoj igri. Inace mrzim open world igre ali ovo je nesto posebno. Za mene daleko bolje od jedinice i slicnih igara (Valhalla, Skyrim). Priča je zasada onako meh, i Aloy mi djeluje dosta arogantno, ali vijorenje njene kose me nasmije u svakoj sceni. Ovakva igra vrijedi 70$.
Moj PC  
8 1 hvala 1
17 godina
Sony PlayStation 5

Pitanje za one koji igraju Horizon Forbidden West.
Dosta se komentira kako igra izgleda i sl. Ono što mene zanima je:
- da li je priča zanimljiva i tmurna kao u drugoj polovici HZD (kad doznaješ kroz holograme što se zapravo dešavalo)?
- da li je side content poboljšan (u jedinici veliku većinu nisam riješio jer je bilo '!', prati kud je X hodao, pričaj s X, vrati se do '!')?

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Q-Tip kaže...
Ja se pokušavam naviknuti na gyro aim ali mi zasad više smeta nego što pomaže. Neću još isključiti, pokušat ću se naviknuti jer mi se čini kao dobar feature u teoriji. Vidjet ćemo nakon još malo vježbe.

Tako je i meni bilo prvih 2-3 sata, sve kontao da ipak iskljucim. Samo je bitno ostati uporan jer poslije se naviknes tako da ne razmisljas o tome a dobro pocnes koristiti.

4 godine
neaktivan
Lovac kaže...

- da li je priča zanimljiva i tmurna kao u drugoj polovici HZD (kad doznaješ kroz holograme što se zapravo dešavalo)?
- da li je side content poboljšan (u jedinici veliku većinu nisam riješio jer je bilo '!', prati kud je X hodao, pričaj s X, vrati se do '!')?

Nisam daleko napredovao jer zelim raditi sve 100% ali za sada mi je prica bolja nego sto sam ocekivao.

Side contenta takodjer nisam puno uspio uraditi ali i on je daleko interesantiniji nego u prosloj igri.

10 godina
_itsmoriarty kaže...

jedno pitanje, 

da li bi mi PS5 dao '' ok '' sliku na mom Asus PG279Q monitoru? citao sam nesto i znam da ne podrzava 1440p ali kontam i ako stavi 1080p dal bi slika bila ok? 

kad igram na 65 inca TV-u oci me bole nakon pola sata igranja, probat cu jos malo nastimat postavke TV-a ali ne kontam zasto je to tako. 

Smanji svjetlinu na telki ili probaj staviti na cinema profil + game mode. Možda si predaleko ili preblizu. 

6 godina

Novi Horizon je igra za preporučiti pogotovo na OLED-u.Cijelo vrijeme igra drži i tjera te da igraš još.Grafika iako to zapravo nije next gen igra izgleda fenomenalno.

12 godina
_itsmoriarty kaže...

jedno pitanje, 

Pretpostavljam da bi izgledalo lose ali ne mozes znat kako je tebi tojest dali ti je ok dok ne probas.

12 godina
Lovac kaže...

Napisao sam dojmove u temi za igru,prica se nastavlja ali ne zelim pisat nista da nekome ne spojlam ali dobit ces sto ocekujes.

17 godina
Sony PlayStation 5

Kupio. Kako ću to spasati sa GT 7 i životom, pojma nemam, al eto 

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
Lovac kaže...

Kupio. Kako ću to spasati sa GT 7 i životom, pojma nemam, al eto 

Sta da ti kazem...iduci tjedan stize Elden Ring koji je ogroman a iza njega GT7......ni sam ne znam kako cu to sve.

13 godina
Lovac kaže...

Nisam baš duboko zagazio u priču još uvijek, ali početak obećava. Nastavlja se direktno na prvi dio i da ne spoilam sad ništa, saznaš da neke stvari nisu završile kako si mislio da jesu. Ima dosta likova iz prvog dijela i zasad mi se čini vrlo solidno.

Što se side contenta tiče, navodno da ima puno više kvalitetnih side questova nego prije. Ima i sad fetch questova, skupi 5 komada mesa divljači i slično, naravno, bez toga ne ide. Međutim, ima dodanih stvari po uzoru na neke druge igre. Npr. čim sam došao u open world prvi side quest (odnosno upitnik na mapi) koji sam išao istražiti bio je level kao iz Tomb Raidera. Penjanje, povlačenje sanduka, rušenje platformi da dođeš do nečega, grappling hook itd. Skoro sat vremena sam proveo tražeći izlaz, zabavno. Dodali su i društvenu igru koja mi se čini dosta zabavna. Prošao sam samo tutorial, ali radi se o board gameu u kojem se boriš sa figurama strojeva na šahovskoj ploči koja ima različita polja (trava, šuma, voda, planina). Witcher ima Gwent, Horizon ima ovo. Kladio bih se da će tu igru izdati i kao pravi board game koji se može kupiti. 

Što se tiče praćenja X-a, ja sam isključio u opcijama da mi konstantno pokazuje put do questa. Dosadilo mi ono da ti bude quest mark svakih deset koraka koji se pomiče kako napreduješ. 

7 godina
odjavljen

hvala.

da svjetlina je bila na 100 kad je HDR ukljucen. 

sad je puno bolje, jednostavno nisam primjetio da je svjetlina na 100 bila, stavio sam ju na 50 sad je blaza slika za oci. 

17 godina
Sony PlayStation 5

Probao sam u Horizonu "favors resolution" mode na jedno 5 sekundi i odmah ugasio. Potpuno neigrivo. 

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
1 2 hvala 2
17 godina
_itsmoriarty kaže...

hvala.

sad je puno bolje, jednostavno nisam primjetio da je svjetlina na 100 bila, stavio sam ju na 50 sad je blaza slika za oci. 

Smanjenjem svjetline gubiš raspon HDR boja, i to drastično. Zato su svi TVi u HDRu na max brightnessu. 

10 godina
_itsmoriarty kaže...

hvala.

Isključi HDR i stavi svijetlinu koja ti odgovara. HDR bez max osvjetljenja nema smisla. A i igre bolje izgledaju u SDR. 

7 godina
odjavljen
pqweasdyxc kaže...
_itsmoriarty kaže...

hvala.

Isključi HDR i stavi svijetlinu koja ti odgovara. HDR bez max osvjetljenja nema smisla. A i igre bolje izgledaju u SDR. 

ok probati cu, hvala.

15 godina
pqweasdyxc kaže...
_itsmoriarty kaže...

hvala.

Horizon sigurno nije jedna od tih igara

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice