To na lapttopu ti je u 99% slucajeva video out.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Elden Ring specs and compatibility.
Maximum resolution: Up to 3840x2160P
Framerate: Up to 60 FPS
Raytracing (via patch): Supported
The PS4 version can be ported to PS5 and the save data can be transferred to the newest generation. However, the PS5 version cannot be ported to PS4. If you port your PS4 game to PS5 and continue to play, your saves files cannot be transferred back to PS4.
PS5
*Resolution mode: 4k 30fps
*Performance mode: Dynamic resolution 60 fps
PS4 Pro: 3200x1800p 30fps
PS4 1080p 30fps
Skida se 6.89 GB
Kod mene se skida Forza 5 :-)
Skida se 6.89 GB
Evo i meni doslo, do kad traje, odnosno kako funkcionira?
I meni je omiljeni ds2 i ja sam upao u betu. Očito da se i form software slaže s nama
I meni je omiljeni ds2 i ja sam upao u betu. Očito da se i form software slaže s nama
ma valjda su prihvatili ta 2-3 fana DS2 da vide kakvo je njihovo misljenje.. :P

Nikad prije nisam vidio kampanju za gamepass... Vjerojatno zele privuci publiku sad kad nude forzu i hallo.
Svakako bi probao Forzu. Namjera mi je nabaviti Series S samo za gamepass no nestignem ni ovo sto imam igrati. Vec par dana ganjam Vanguard campaign a traje svega 4h
Skida se 6.89 GB
baš mi je drago da si ga ti dobio, nadam se dojmovima što prije nakon igranja
Svakako bi probao Forzu.
Forza je za sada goty
Svakako bi probao Forzu.
Forza je za sada goty
Forza je jedina xbox eksluziva koja me privlaci, i bas sam je nabavio za PC da napokon probam Samo pored toliko odlicnih igara tesko da bi mi utrke mogle biti GOTY. Meni je trenutno GOTY returnal, iako ima jos par solidnih kandidata.
Black Friday potvrden od 19og do 29og
Black Friday potvrden od 19og do 29og
nadam se da ce bit nesto novo na popustu, a ne opet ona standardna postava

zar ne bude i nize? posto imam sve pretplate osim PS now pa me on interesuje. preko USA
Novi CoD vidim da ide u 120 fps.
RT on ili off?
Koliko su smanjeni detalji u odnosu na 60?
Nigdje na netu ne mogu naći
https://twitter.com/Nerdpfleger/status/1457795357811691524
Hoce to kao za nove korisnike PS Plusa biti 33% popusta ili za sve :)
Novi CoD vidim da ide u 120 fps.
RT on ili off?
Koliko su smanjeni detalji u odnosu na 60?
Nigdje na netu ne mogu naći
Ne znam za Vanguard ali ja sam igrao Cold War na 120 fps i grafika je i dalje bila super a razlika u fluidnosti očita, ponajviše što se tiče input laga. Za multiplayer igre uvijek biram 120 Hz ako postoji opcija.

Gledam za Battlefield 2042, zar nije već trebao bit omogućen pre-load za early access ?
Ili ću moći skinuti igru (za early access) tek 12-og ?
Gledam za Battlefield 2042, zar nije već trebao bit omogućen pre-load za early access ?
Ili ću moći skinuti igru (za early access) tek 12-og ?
Trebao bi biti, ja sam preload sinoć obavio, ali na PC-ju.
U njemackoj skoro 2 tjedna nije bio Drop konzola ni ps5 ni xbox series x. Mozda ce danas ali nevjerujem moguce da cekaju svi BF ili taj tjedan da dropaju vecu kolicinu. Francuski Amazon je jucer imao dosta dugo konzole ali moras imati FR Prime.

Ja vec neko vrijeme aktivno trazim za kupiti kod nas, no nema nigdje. Odnosno da se ispravim - ima samo u Sat media po cijeni od 6k kn, sto mi se cini puno prenabrijana cijena.
...ako netko ima info gdje ima za uzeti po normalnijoj cijeni, neka javi,
Danas Elden Ring :) Imas pp u vezi tog.
Ogromna prazna mapa, neprijatelji samo na odredenim mjestima i ima ih puno. Bossevi teski, predvidljivi a opet ih je tesko poraziti jer imaju brz napad i uglavnom imaju 3 combo napada plus napad iznenadenja. Napadi naseg lika su jako spori, animacije napada strasno dugo traju.
Counter napad je super stvar ali ostavlja vas jako otvorenima.
Graficki igra izgleda kao DS3, nije ni blizu Demon Soulsu, imao sam dosta frame dropova i pop inova na otvorenom praznom prostoru.
Loading je oko 5-10s dug, puno sporiji od Demons souls. Sve u svemu, radi se o ps4 igri, nije ovo prava ps5 igra kao DS remake. Morat cu dobro razmisliti hocu li kupiti Elden Ring. Vjerojatno hocu, ali da li me oduševio, nije. Ako ga i budem igrao preskocit cu hrpu tog je je najlakse samo protrcati preko mape od bossa do bossa. Steta je u takvoj igri preskakati djelove mape. Mislim da je sekiro puno bolji po tom pitanju. Nece svakom pasati ovaj otvoreni svijet.