Sinoc prvi puta mali problem sa LG CX+PS5.
Igram PES 2021 online s frendom i odjednom (tipa na sekundu-dvije) mi nestane signala sa slike. Znaci ko da sam iskopcao/ukopcao kabel jer je odmah skocio pop up sa inputom di je PS i HDR u cosku.
Otisao u settings i promijenio HDR iz Always On u On when supported i zasada je ok. Kasnije jos nabacio RDR2 jedno sat vremena i vise se to nije dogadjalo.
Je li moguce da su nesto sprckali s updateom jer prije nisam imao takvih problema?
Dobro si napravio jer do sada HDR nije pravilno radio u nekim igrama. Možda se to sada manifestira češće kada su dodali ovu mogućnost. U svakom slučaju dobro je da bude ovako podešeno, On when supported.
Do sada ti je HDR uvijek bio upaljen i simulirao je HDR i u onim igrama koje ga nisu podržavale pa je dolazilo do problema u prikazu. Mislim da će to sada bolje raditi.
edit: vidim na nekim forumima da se ekipa žali na HDR u Pes-u pa isključe tu opciju na TV aparatu kada igraju PES. Nemam ga pa nisam probao ali ako se o tome piše izgleda da je problem u igri a ne u tv aparatu ili konzoli ili kombinacija svega navedenog dovede do problema?

Children Shouldnt Play with Dead Things

Mozda cu one PS4 igre koje na HDD imaju bas uzasno dug loading ostaviti na internom SSD.
Svakako moram reci da vecina koje sam gledao podizu nekako pogresno, na silu pa se izgrebe sve, a bitno je samo podici jedan cosak i samo sklizne na stranu