Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.420
|
čitano: 6.977.770
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
neaktivan
Re: Sony PlayStation 5
bloodborne kaže...

odnosno kao i onaj dock za punjenje obicno bacanje love. mislim naravno tko voli neka izvoli,

ali za ta dva proizvoda radije kupim ps+ na snizenju sada oko bozica posto mi istice u sijecnju pretplata. :D

zasto to mislis za dock? pa jel nije lakse samo ostavit kontroler na tome, nego ga spajati preko usb c kabla svaki put kad ga punis? pogotovo ako imas 2, meni je to skoro pa must have...

8 godina
Nightyx kaže...
bloodborne kaže...

odnosno kao i onaj dock za punjenje obicno bacanje love. mislim naravno tko voli neka izvoli,

ali za ta dva proizvoda radije kupim ps+ na snizenju sada oko bozica posto mi istice u sijecnju pretplata. :D

zasto to mislis za dock? pa jel nije lakse samo ostavit kontroler na tome, nego ga spajati preko usb c kabla svaki put kad ga punis? pogotovo ako imas 2, meni je to skoro pa must have...

Ja se slazen sa kolegon Bloodborne, ko voli nek izvoli, al meni osobno je charging station bacanje para. Na ps4 mi se nikad nije dogodilo da su mi prazni gamepadi, dok s jednim igram, drugi je na kabelu ako zahtjeva punjenje. 

6 godina
protjeran
Nightyx kaže...
bloodborne kaže...

zato šta su mi na oba proizvoda benificije toliko minimalne da jednostavno ne opravdavaju omjer dobivenog/uloženog.

a gle spajam i mob svaki dan bez beda, dual sense ne moram svaki dan baterija je jaca, ne igras svaki dan po 5-6h ( valjda )

a spojio ga na dock ili plejku isti vrag, moram ga spajati + dock puni gamepade putem uticnice znaci jos jedna dodatna uticnica.

a kazem u situaciji da su mi oba gamepada prazna nasao sam se dosad samo jednom.

kazem svatko zna sto je najbolje za njega, ali ja kad sagledam ta dva proizvoda i njihove benificije jednostavno

mi tu nijansu benificija ne opravdavaju cijenom, odnosno cijena je previsoka za ono što ja njima dobivam.

mislim cisto subjektivno misljenje.

11 godina
Sony PlayStation 5

Je li preorder to jest uređaj PS5 i PS4 prije koliko 7, 8 godina ista cijena pri izlasku ili je veća-manja? Ne mogu pronać na google-u baš konkretnu cijenu da usporedim.

Ako netko zna zanimao bi me odgovor.

Hvala i pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Filip720 kaže...

Je li preorder to jest uređaj PS5 i PS4 prije koliko 7, 8 godina ista cijena pri izlasku ili je veća-manja? Ne mogu pronać na google-u baš konkretnu cijenu da usporedim.

Hvala i pozdrav

ps4 je na izlasku koštao 399$ ako se dobro sjećam

15 godina
Meni bi recimo taj charging dock bio koristan da omogućava bežično punjenje kontrolera. Ovako isto ne vidim velikog benefita kupnje.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Tututuru kaže...
Nightyx kaže...
bloodborne kaže...

Ja se slazen sa kolegon Bloodborne, ko voli nek izvoli, al meni osobno je charging station bacanje para. Na ps4 mi se nikad nije dogodilo da su mi prazni gamepadi, dok s jednim igram, drugi je na kabelu ako zahtjeva punjenje. 

Osim kad imaš 2 klinca koji igraju istovremeno...

Mislim, 200kn košta, nije neko bogatstvo, a toliko olakšava stvar. Kako smo gotovi, stavnjamo ih na njega. Osim što pojednostavlja punjenje, controller je uvijek na istom mjestu, ne vise kablovi po boravku i klinci su u 2 dana bili istrenirani "pospremit controller za sobom".

Meni to vrijdi svake kune, da ne kažem da uvijek uredno izgleda, da je žena zadovoljna, da se elegantno pune (morao bih sa 2 kabla, naprijed je samo jedan USB, dakle moraju visit odozada kablovi... ne želim uopće fantazirat tu sa čitabom teksta koje su sve prednosti, ali su brojne.

Ono loše na PS5 i controlleru je da nema upozorenja da je controller prazan, makar na 10%. NEki dan nam se ugasio usred partije, klinci su igrali worms rumble, te počeli panično cvilit da ništa ne radi. Ja sam bio sa njima dok su igrali naizmjence, ni u jednom trenu nije javilo igdje da je prazan, mogli smo laku između dvije partije zamijenit controller, ovoga stavit punit. Po meni drugi minus već za controller. Ovo se barem može ispraviti patchom.

6 godina
protjeran

jbg kazem cisto subjektivno mišljenje, nema upozorenja da je prazno ? bezveze,

ono sto je meni oduvijek smetalo je bilo to sto nisu mogli ubacit indikator baterije

da bude prisutan citavo vrijeme u meni-u mislim pa jedna od najbitnijih stvari u ps5

bitno da vidim dolje opcije za beskoristan voice control.

još sam htio nadovezati za daljinski uz to sto su mogli od njega sloziti nekakav

magic remote kao lg, mogli su i nadodati jednostavno tipke za integraciju makar

njihovih bravia tv-a nekako mi se cini da jos i za to pljunem 250kn da bi ga koristio

makar prisilno cisto jer sam ga platio. ovak imas 2 upravljaca za ono sto bi komotno i

jedan mogao odradivati uz jos jedan dodatni za odlagat negdje, pazit, itd.

dock za punjenje jos ajde kazem 100-120kn bi dao, ali daljinac mi je totalno

promasena ideja. ali onda se sjetim da je to sony pa slika postane jasnija.

14 godina
protjeran
Sony PlayStation 5

Koliko sam ja primjetio javlja da je kontroler pri kraju, u desnom gornjem kutu iskoči info da je kontroler pri kraju i da ga treba stavit punit.

3 0 hvala 0
17 godina
bloodborne kaže...

ono sto je meni oduvijek smetalo je bilo to sto nisu mogli ubacit indikator baterije

da bude prisutan citavo vrijeme u meni-u mislim pa jedna od najbitnijih stvari u ps5

još sam htio nadovezati za daljinski uz to sto su mogli od njega sloziti nekakav

njihovih bravia tv-a nekako mi se cini da jos i za to pljunem 250kn da bi ga koristio

makar prisilno cisto jer sam ga platio. ovak imas 2 upravljaca za ono sto bi komotno i

Ima u meniu, ali od PS5, ako stalno igraš ne primjećuješ.

traje baterija 8-10 sati, navodno i fakat mi dugo traj, subjektivno ,  al velim, u igri je samo nestalo baterije i ugasio se, a nismo imali nikakvo upozorenje. OK, izgubljena partija, još klincima, ništa bitno... al zamisli da si na rubu ubit bossa sa kojim se dugo patiš i nestane struje... pa ono, smak svijeta :)

10 godina
Sto,nije kao na ps4 da ti izbaci batery low, cak i ako si u igri?
Children Shouldnt Play with Dead Things
Moj PC  
1 0 hvala 0
6 godina
protjeran
Rhodin kaže...
bloodborne kaže...

traje baterija 8-10 sati, navodno i fakat mi dugo traj, subjektivno ,  al velim, u igri je samo nestalo baterije i ugasio se, a nismo imali nikakvo upozorenje. OK, izgubljena partija, još klincima, ništa bitno... al zamisli da si na rubu ubit bossa sa kojim se dugo patiš i nestane struje... pa ono, smak svijeta :)

bogu hvala da su to uveli trebale su im proc 3 generacije konzole da se toga sjete debili.

hmm na ps4 uredno dode pop up kad je baterija pri kraju, mozda se to na ps5 da iskljuciti
 odnosno ukljuciti.

7 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Koliko ja znam, javi da je joystick prazan, baš mi se to dogodilo prekjučer dok sam igrala Red Dead Redemption 2. 

1 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...
Meni bi recimo taj charging dock bio koristan da omogućava bežično punjenje kontrolera. Ovako isto ne vidim velikog benefita kupnje.

Točno to, bilo bi super da podržava wireless charging standarde. Na jednom DS4 mi se kroz godine microUSB malo rasklimao pa se puni jedino kad pažljivo stavim kabel unutra par puta.

USB-C je bar normalniji po tom pitanju.

bloodborne kaže...

bogu hvala da su to uveli trebale su im proc 3 generacije konzole da se toga sjete debili.

hmm na ps4 uredno dode pop up kad je baterija pri kraju, mozda se to na ps5 da iskljuciti
 odnosno ukljuciti.

Ili recimo, bilo bi glupo jelda da kontroler ima malu ledicu koja blinka kad je prazan, pa da možeš to vidjeti i kad je konzola ugašena. :)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
6 godina
protjeran
Bitanga kaže...
Hexfire kaže...

Točno to, bilo bi super da podržava wireless charging standarde. Na jednom DS4 mi se kroz godine microUSB malo rasklimao pa se puni jedino kad pažljivo stavim kabel unutra par puta.

USB-C je bar normalniji po tom pitanju.

bloodborne kaže...

odnosno ukljuciti.

Ili recimo, bilo bi glupo jelda da kontroler ima malu ledicu koja blinka kad je prazan, pa da možeš to vidjeti i kad je konzola ugašena. :)

sreca pa nisu to softverski mogli implementirati za proslu generaciju i sadasnju

ali su se sjetili dodati ledicu koja naznacava player 1 odnosno pl 2.

ostaje nam se nadati da ce se toga sjetiti tamo sa nadolazecim ps7

da im je samo pola mašte kakvu imaju u LG-u.

13 godina
neaktivan
Cansee kaže...
Filip720 kaže...

Hvala i pozdrav

tako je, ja ga na release day uzeo za 399€

8 godina
Bitanga kaže...

To će implementirati na Dual Sense 4. :) 

Fascinantno je kako kaskaju u nekim trivijalnim stvari. 

Meni bi bilo fora kada bi se pokazivalo vremenski koliko je ostalo sati dok se baterija ne isprazni. Nešto kao na mobitelima. 

11 godina
Mortiis kaže...
Cansee kaže...
Filip720 kaže...

Hvala i pozdrav

Znači apsolutno ista cijena, plus 100€ za verziju s čitačem? Zanimljivo, hvala

6 godina
protjeran
Vandit kaže...
Bitanga kaže...

To će implementirati na Dual Sense 4. :) 

Fascinantno je kako kaskaju u nekim trivijalnim stvari. 

Meni bi bilo fora kada bi se pokazivalo vremenski koliko je ostalo sati dok se baterija ne isprazni. Nešto kao na mobitelima. 

mah da imaju išta u glavi sad bi tipkao s xperie. ako je statično prisutan u meniju ps5 to pozdravljam,

ako opet moram stiskat ps gumb da saznam jednu od krucijalnih i najbitnijih info na konzoli onda fakat u pm,

a i developeri bi mogli ubaciti u pause meni igre da ti izbacuje neke info poput postotka baterije.

5 godina
neaktivan
Rhodin kaže...
bloodborne kaže...

Normalno izbaci upozorenje, mozda niste vidjeli ili je bug. Svakako i kad mi se ugasi kontroler igra se svaka do sad sama pauzirala dok ga ne povezem ponovo.

14 godina
neaktivan
movie kaže...
Nightyx kaže...

Ja razmisljam o kupovini daljinca, jer mislim da bi mi dosta koristio ustvari za netflix/hbo, jer na tvu u spavacoj nemam opciju da ga povezem na net (ide samo preko kabla) tako da ako ukljucim sony tamo, moci cu iskoristit to

Nema hbo go tipke, samo netflix i disney+. Općenito još nema hbo go za PS5. U mraku je beskoristan. Nisu mi logično posložene tipke. Nakon LG daljinskog sve mi je bezveze. 

Kad smo kod daljinca mislim da je bolji izbor wi-fi ili bluetooth Kinez koji ima air mouse + tipkovnicu. Nešto tako koristim na PS4, odlično za youtube, netflix i ostalo jer ima tipkovnicu. Ima i osvjetljenje svih gumbića. I košta 10-15$. Plus može se koristiti na više uređaja.

17 godina
zeze88 kaže...

Koliko ja znam, javi da je joystick prazan, baš mi se to dogodilo prekjučer dok sam igrala Red Dead Redemption 2. 

Moguće naprosto nisam primjetio, klinci su igrali, pa nisam 100% pozorno pratio, ali znam kakva reakcija se desila kad se zgasil :)

6 godina
protjeran
mzopg kaže...
movie kaže...
Nightyx kaže...

Ja razmisljam o kupovini daljinca, jer mislim da bi mi dosta koristio ustvari za netflix/hbo, jer na tvu u spavacoj nemam opciju da ga povezem na net (ide samo preko kabla) tako da ako ukljucim sony tamo, moci cu iskoristit to

Nema hbo go tipke, samo netflix i disney+. Općenito još nema hbo go za PS5. U mraku je beskoristan. Nisu mi logično posložene tipke. Nakon LG daljinskog sve mi je bezveze. 

Kad smo kod daljinca mislim da je bolji izbor wi-fi ili bluetooth Kinez koji ima air mouse + tipkovnicu. Nešto tako koristim na PS4, odlično za youtube, netflix i ostalo jer ima tipkovnicu. Ima i osvjetljenje svih gumbića. I košta 10-15$. Plus može se koristiti na više uređaja.

bacis nam udicu i onda kad zagrizemo skuzimo da na udici nema crva ( čitaj linka )

e da je sad tu ursuc sad bi ti dobio jedan TD

može link ? jer ovakve mogucnosti sa sonyem cemo docekati tamo negdje sa PS10

mozda ga po uzoru na apple i nazovu PSX

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2020 14:14 (bloodborne).
13 godina
neaktivan
Filip720 kaže...
Mortiis kaže...
Cansee kaže...
Filip720 kaže...

Hvala i pozdrav

Znači apsolutno ista cijena, plus 100€ za verziju s čitačem? Zanimljivo, hvala

manja, jer treba računat inflaciju u ovih 8 godina..399€ prije 8 godina je vrijedilo više nego sada

17 godina
Nightyx kaže...
bloodborne kaže...

Cek taj daljinac zapravo ima precace za te streaming app

i to je sva funkcija ? 

ne da mi se odgovarati na gornje postove gdje netko spominje gluposti kao da nema hbo jer se ne pojavljuje na daljincu itd, to su gluposti na koje necu trosit vrijeme

Sto se tice daljinca on ima mogucnost, upravljanja videozapisima (i slicnim) kao sto je to slucaj i npr na tvu, stisavanje, poglasavanje zvuka, premotavanje, pauziranje itd itd, odnosi se na svaku aplikaciju koja se nalazi unutar ps5 a ne samo na prikazane na daljiinskom, prikazane nadaljinskom su samo one applikacije koje su sponzorirane od strane sonya i služe kao prečac da prije uđeš u njih i toe to.

Ne trebaš odgovarati već samo trebaš čitati s razumijevanjem. Neki put je to nekima teško i to je ok. Rekao sam koje se tipke nalaze za direktan ulazak u neku filmsku aplikaciju pošto smo govorili o filmu. To su netflix i disney+. Također sam rekao da općenito nema HBO go aplikacije za PS5 za hrvatski acc. Volio bih da me demantiraš pa mi objasniš kako da instaliram aplikaciju HBO go za hrvatksi acc pošto je plaćam i bilo bi mi zgodno da je imam instaliranu kao što sam je imao instaliranu na PS4 pro a pričam gluposti. Eto, utroši malo svog cijenjenog vremena na moje gluposti pa me educiraj i ja ću ti biti zahvalan. Bar neću više postati gluposti kada netko opet pita koje tipke imaju na daljincu i koje se aplikacije mogu instalirati na PS5 na hrvatski acc.

5 godina
neaktivan
movie kaže...
Nightyx kaže...
bloodborne kaže...

Cek taj daljinac zapravo ima precace za te streaming app

i to je sva funkcija ? 

ne da mi se odgovarati na gornje postove gdje netko spominje gluposti kao da nema hbo jer se ne pojavljuje na daljincu itd, to su gluposti na koje necu trosit vrijeme

Sto se tice daljinca on ima mogucnost, upravljanja videozapisima (i slicnim) kao sto je to slucaj i npr na tvu, stisavanje, poglasavanje zvuka, premotavanje, pauziranje itd itd, odnosi se na svaku aplikaciju koja se nalazi unutar ps5 a ne samo na prikazane na daljiinskom, prikazane nadaljinskom su samo one applikacije koje su sponzorirane od strane sonya i služe kao prečac da prije uđeš u njih i toe to.

Ne trebaš odgovarati već samo trebaš čitati s razumijevanjem. Neki put je to nekima teško i to je ok. Rekao sam koje se tipke nalaze za direktan ulazak u neku filmsku aplikaciju pošto smo govorili o filmu. To su netflix i disney+. Također sam rekao da općenito nema HBO go aplikacije za PS5 za hrvatski acc. Volio bih da me demantiraš pa mi objasniš kako da instaliram aplikaciju HBO go za hrvatksi acc pošto je plaćam i bilo bi mi zgodno da je imam instaliranu kao što sam je imao instaliranu na PS4 pro a pričam gluposti. Eto, utroši malo svog cijenjenog vremena na moje gluposti pa me educiraj i ja ću ti biti zahvalan. Bar neću više postati gluposti kada netko opet pita koje tipke imaju na daljincu i koje se aplikacije mogu instalirati na PS5 na hrvatski acc.

Krivo si napisao onda, nije ni cudo sto sam te tako shvatio, procitaj iz druge perspektive pa ces vidit da je tako.

Sto se tice app morat ces pricekati, vjerojatno tek updateau store

17 godina
Ezio kaže...

pa dobro, daljinac valjda ima svoju svrhu za gledanje youtubea, netflixa, bluraya itd...onima koji to često koriste... malo je nezgrapno za to koristiti kontroler.

Iako, danas ima gomilu drugih rješenja i nekak mi se čini da manjina video sadržaje konzumira preko konzole kad imamo smart tv-e, google chromecast i sl.

Kao i kod prošlih generacija za koje sam kupio daljinac, nakon jednog korištenja shvatim da film premotavam, ulazim u postavke, puštam i zaustavljam brže preko gamepada nego preko daljinskog. Pogotovo preko noći jer mi prsti po gamepadu sami klize a na daljincu koji mi je nov i stran to ne mogu napraviti. Pogotovo kako sam rekao kada se navikneš na LG daljinski svaki poslije njega je bezveze.

17 godina
Nightyx kaže...

Krivo si napisao onda, nije ni cudo sto sam te tako shvatio, procitaj iz druge perspektive pa ces vidit da je tako.

Sto se tice app morat ces pricekati, vjerojatno tek updateau store

Samo sam rekao da nema HBO go prečaca na daljinskom već ga ima za netfilix i disney+ te da općenito na PS5 još nema aplikacije HBO go pošto je lik s kojim sam komunicirao rekao da isključivo koristi HBO go i netflix.  Kako da mu kažem da ima HBO go prečaca na daljinakom kada ga nema? Još dodam da općenito nema aplikacije HBO go za PS5. Ne znam kako bih mu jednostavnije objasnio. No nema veze, glavno da smo se na kraju skužili.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2020 14:35 (movie).
17 godina
Rhodin kaže...

Ono loše na PS5 i controlleru je da nema upozorenja da je controller prazan, makar na 10%. NEki dan nam se ugasio usred partije, klinci su igrali worms rumble, te počeli panično cvilit da ništa ne radi. Ja sam bio sa njima dok su igrali naizmjence, ni u jednom trenu nije javilo igdje da je prazan, mogli smo laku između dvije partije zamijenit controller, ovoga stavit punit. Po meni drugi minus već za controller. Ovo se barem može ispraviti patchom.

Dođe na TV ekranu upozorenje da je gamepad prazan. Meni se jučer pojavilo dok sam igrao fifu. I to poprilično velika poruka tako da nema šanse da je ne vidiš. Nakon što se pojavila poruka da je gamepad prazan odigrao sam tekmu do kraja koja traje ako se ne varam oko 16 minuta. Nakon toga sam prestao igrati i stavio ga puniti. I tada nije bio prazan već je samo ona zadnja crtica blinkala. Koliko bi još radio ne znam.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice