- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pojedinci mi ovdje stvarno nisu jasni....
OK, to je klasicna navlakusa, no opet....
Prednarudzba te ne stavlja u povlasteni polozaj, samo ti osigurava tvoj primjerak onda kad prodaja pocne.... i kad robe bude bilo.
Kao kad nazoves pizzeriu u 10 ujutro i narucis dostavu 14 jumbo pizza da ti dostave za 21:30, kad se drustvo skupi. Sto to znaci, da pizzeria ne smije ispeci niti jednu pizzu, niti je ikome dostaviti....ili da netko nece nazvati i dobiti pizzu odmah..... ili samo znaci da ce te imati u vidu, prirediti to sto si narucio, i dostaviti u dogovoreno vrijeme. A narucis ranije da ti se nebi desilo da ti kazu da je guzva, i da ces cekati pizze 2 sata, pa ih umjesto u 21:30 dobiti u 23:30. Ili ih uopce ne dobijes.
Koliko sam vidio, niti jedna trgovina u sklopu prednarudzbe nije jamcila "day one delivery" ili vec nesto po cemu bi se uhvatili da cemo konzolu imati u rukama na dan izlaska. Da, netko hoce. Netko nece. Prodati je prije 19-tog nesmiju. Slati ce redom kojim su zaprimali narudzbe. Sve ostalo je psihoza, jako dobro smisljena.
I ove sad "nove" narudzbe je isto navlakusa, naravno da cu pokusati sutra nabaviti svoju, no, ukoliko trgovina nema datum isporuke, nista od toga. Jer, po toj logici, i lokalni prodavac jabuka moze uzimati "prednarudzbe" za ps5, uzeti pare, a konzole, jbg.... kad ih nabavim, dobit cete, nije zurba.... Mogu dati i rodji 5000kn, pa...nabavit ce je kad nabavi.
Jasno je sto u on line trgovinama znaci "in stock", sto znaci "available"...... ako nesto nije "in stock" - moje pare nece dobiti. A ako je in stock, onda se zna rok isporuke. Ove sheme - isporuka bit ce kad bude, 7-20 dana od uplate i slicne sheme - nisam kupac koji pristaje na to.
Smanjite gas malo.....
Prednarudzba te ne stavlja u povlasteni polozaj, samo ti osigurava tvoj primjerak onda kad prodaja pocne.... i kad robe bude bilo.
Kao kad nazoves pizzeriu u 10 ujutro i narucis dostavu 14 jumbo pizza da ti dostave za 21:30, kad se drustvo skupi. Sto to znaci, da pizzeria ne smije ispeci niti jednu pizzu, niti je ikome dostaviti.... ili samo znaci da ce te imati u vidu, prirediti to sto si narucio, i dostaviti u dogovoreno vrijeme. A narucis ranije da ti se nebi desilo da ti kazu da je guzva, i da ces cekati pizze 2 sata, pa ih umjesto u 21:30 dobiti u 23:30. Ili ih uopce ne dobijes.
Koliko sam vidio, niti jedna trgovina u sklopu prednarudzbe nije jamcila "day one delivery" ili vec nesto po cemu bi se uhvatili da cemo konzolu imati u rukama na dan izlaska. Da, netko hoce. Netko nece. Prodati je prije 19-tog nesmiju. Slati ce redom kojim su zaprimali narudzbe. Sve ostalo je psihoza, jako dobro smisljena.
I ove sad "nove" narudzbe je isto navlakusa, naravno da cu pokusati sutra nabaviti svoju, no, ukoliko trgovina nema datum isporuke, nista od toga. Jer, po toj logici, i lokalni prodavac jabuka moze uzimati "prednarudzbe" za ps5, uzeti pare, a konzole, jbg.... kad ih nabavim, dobit cete, nije zurba.... Mogu dati i rodji 5000kn, pa...nabavit ce je kad nabavi.
Jasno je sto u on line trgovinama znaci "in stock", sto znaci "available"...... ako nesto nije "in stock" - moje pare nece dobiti. A ako je in stock, onda se zna rok isporuke. Ove sheme - isporuka bit ce kad bude, 7-20 dana od uplate i slicne sheme - nisam kupac koji pristaje na to.
Smanjite gas malo.....
Potpisujem svaku rijec ! Bravo !
Kao kad nazoves pizzeriu u 10 ujutro i narucis dostavu 14 jumbo pizza da ti dostave za 21:30, kad se drustvo skupi. Sto to znaci, da pizzeria ne smije ispeci niti jednu pizzu, niti je ikome dostaviti.... ili samo znaci da ce te imati u vidu, prirediti to sto si narucio, i dostaviti u dogovoreno vrijeme. A narucis ranije da ti se nebi desilo da ti kazu da je guzva, i da ces cekati pizze 2 sata, pa ih umjesto u 21:30 dobiti u 23:30. Ili ih uopce ne dobijes.
Smanjite gas malo.....
Ne pravi se pametan ne ide ti
Sad isao kupit printer pa obisao dva Saturna,Mediamarkt i Gamestop i nigdje se ne moze narucit Ps5...bitno da imaju gamepadove,kamere i ostale gluposti na policama 🤣🤣🤣
OK. Sve jasno. Nego kad dolazi konzola? Zna netko?
od 20.11.
Koji si ti kralj. Fascinantno kako pojedinci i dalje ne kuže....
Koji si ti kralj. Fascinantno kako pojedinci i dalje ne kuže....
Meni jos uvijek nije jasno jel trola ili je full ozbiljan... 
Sad isao kupit printer pa obisao dva Saturna,Mediamarkt i Gamestop i nigdje se ne moze narucit Ps5...bitno da imaju gamepadove,kamere i ostale gluposti na policama 🤣🤣🤣
da oni sad puste narudzbe, znas ti kakav shitshow bi izbio kad bi druge firme to vidjele
Stao do Arena parka, reko ak slucajno imaju jos koje Pulse 3D za PS5 da uzmem- naravno da ih vise nema.. Kad ono, izlog prakticki komplet popunjen s PS5 kutijama. Unutra isto sve puno kutija, ali naravno s naljepljenim papirom Trenutno nedostupno.
Mislim si u sebi, pa koji k forsirate nesto sto se na licu mjesta ne moze kupiti. Naravno da se prodavačima pari iz glave jer malo-malo netko upadne u trgovinu i vec s vrata pita: kaj ste dobili plejke? :)
Sve je to samo dobar marketing.....
Children Shouldnt Play with Dead Things
Evo ja čekam preko ženinih korporativnih veza sutra odgovor iz SD imaju li koji sakriveni primjerak za mene...mislim nije samo za mene to je nada više da su stavili 100 kom negdje na stranu za "vip" ekipu.....iako sebe uopće ne smatram vip ekipom ali znam kako ekipa iz raznih područja trgovine i korporacija razmišlja....javim se sutra...
Evo ja čekam preko ženinih korporativnih veza sutra odgovor iz SD imaju li koji sakriveni primjerak za mene...mislim nije samo za mene to je nada više da su stavili 100 kom negdje na stranu za "vip" ekipu.....iako sebe uopće ne smatram vip ekipom ali znam kako ekipa iz raznih područja trgovine i korporacija razmišlja....javim se sutra...
Ajde, javi čim ćeš znati, nemoj nas držati na iglama.
da oni sad puste narudzbe, znas ti kakav shitshow bi izbio kad bi druge firme to vidjele
Ima tj. bit ce ih sutra na nekoliko stranica u EU. Tako da se ocekuje "resell" od cca 50%+ cijene. Botovi ce vjerovatno pojest sve te stranice, ali ima nade i za rucno
Vidim postas svakih malo malo sa istim pitanjem. Ljudi koji su narucili kada su se prednaruđbe otvorile (9 mjesec) ce konzolu dobiti sutra tj poslat ce ju sutra. Svi ostali koji su platili nakon sto je receno da je prvi krug prosao(deseti mjesec) ce ju dobiti kada stigne sljedeca tura. Kad ce to biti nazalost oficijalni dostavljac za Playstation za podrucije Hrvatska i Bosna nam nije u stanju reci kada ce to tocno biti. Jer eto jadni valjda neznaju kominicirat sa Sonijem od koga su oficijalni distributor. Naravno bitno da su pare uzete i da je kupovanje tj prednarucivanje tim osigrano kod njih i mogucnost prednarucivanja ili kupovina u drugim trgovinama time iskljucena.
Sad mi se sancta domenica javila i rekli mi da cu pley dobit pocetkom 2021 hahahahah a prednarucio sam koja je ovo sala??
kojeg datuma si prednarucio?
Sad mi se sancta domenica javila i rekli mi da cu pley dobit pocetkom 2021 hahahahah a prednarucio sam koja je ovo sala??
Tocnije 3. mjesec 2021?
Kod mene isti slučaj, je li ti digitalka? Izgleda da njih dosta manje prave.
To si ih pitao ili?
Hahahahah pa ovo je smjesno sta bi ja trebo sutra "naruciti" da bi ju dobio za vise od pola godine onda hahahah
Kod mene isti slučaj, je li ti digitalka? Izgleda da njih dosta manje prave.
dada digitalka
Tocnije 3. mjesec 2021?
ma odkud ti to 3. mjesec?
To si ih pitao ili?
da na fejsu
Tocnije 3. mjesec 2021?
ma odkud ti to 3. mjesec?
Pa ima brojnih izvora da ovo sto je sad doslo, doslo je do 3.mj 2021 jer Sony nema vise za EU. Od tud se predvidaju takve cijene. Npr Amazon i ekipa su dobili jos malo konzoli, ali uzasno limited za sutra. Zato i govorim da sanse da se rucno kupi PS5 sutra su vrlo malene, a cijene ce bit dobre za zaradit. Uz povremeni restock Amazona i ostalih vecih igraca od SD-a.
Mozda sam u krivu, ali tko kupi sutra PS5 ima 200-300€ u dzepu zarade.
prvi val ili drugi val?
Tko nije platio odmah kad su krenule prednaruđbe je vjerovatno u 2 valu
Ok,.manja trzista ce ih imati.manje, veca vise, no ocekivati mjesece nestasice u doba godine kad je potrosnja najveca..... Nekako sumnjam u to, mislim da ce se do bozica konzola moci najnormalnije kupiti skoro posvuda, bas kao i ps4.....
Ok,.manja trzista ce ih imati.manje, veca vise, no ocekivati mjesece nestasice u doba godine kad je potrosnja najveca..... Nekako sumnjam u to, mislim da ce se do bozica konzola moci najnormalnije kupiti skoro posvuda, bas kao i ps4.....