Meni je verzija s diskom logičnija kupnja za nekog tko tek ulazi u PS vode.

moze on mislit sto hoce, ti ako zelis pravu informaciju moras nazvat i pitat njih.
Daj javi što su ti rekli, ja ju nisam mogao prednaručiti al bih mi bilo drago da ti jesi.
Ma zvao sam ih i rekli su da su imali toliko malo dostavljenih konzola da se na jednu ruku može nabrojat. Užas još sam u prvom valu naručio 18.09. Kaže još da se može očekivati tamo negdje u siječnju ili veljači. Ne znam više šta da radim. Očito ona ''Strpljen spašen''
Ja stvarno ne znam nakon svega izrečenog zadnjih pola godine da netko može ovako nešto pitati? Imaš nekoliko domaćih portala koji pola godine samo o tome pišu. I vrapci na grani znaju da će PS5 podržavati gotovo sve igre s PS4. Neće samo par nebitnih igri koje ionako nitko kod nas nije igrao. Možda te netko trolla pa ti kaže da nećeš moći pokretati dvd igre s PS4 što je istina jer dvd igri niti nema. Sve su na blu ray mediju. Dakle, sve igre na blu ray mediju koje imaš moći ćeš pokrenuti na PS5. Naravno ako nisi kupio digitalno izdanje konzole.
6 je možda puno ali dobro bi eventualno bilo staviti neki poseban topick ili da bloodborne otvori na discordu chanel recimo Tražim partnera za kupovinu igre. 215kn je svakako bolje nego 430kn za igru dati.
Ja bih svakom tko postavi to pitanje cancelirao order :-)
Imam pravo znati kada ću dobiti nešto što sam platio prije dva mjeseca. Takav način predbilježbe je nezapamćen. Ako mogu drkati s mojim novcem dva mjeseca mogu mi onda i odgovoriti kada ću dobiti plaćeno. Mogli su kao i kod PS4 podijeliti vouchere pa bi bili pošteđeni ovakvih pitanja. No očito im nije dosta 500 kn unaprijed već žele svih 3800 kn. Bez srama mi je skinut kompletan uznos s kartice isti tren pa nemam niti ja srama pitati.
Pa sve je pisalo kad si naručivao.
Preorder je, plaća se odmah, isporuke kreću 19.11. Kak se kaže - pametnom dosta.
Stvarno ne vidim što bi ti još u mailu trebali odgovoriti, a da se razlikuje od toga? Jel nekom treba i malo utjehe, ohrabrenja, #izdrži? To se ne sjećam da je pisalo kao jedna od stavki narudžbe :-)
I zašto bi svatko od nas trebao svakih tjedan dana provjeravati jel se što promijenilo.
Osobno otkad sam platio nisam niti jedan mail poslao svijetu medija. Oni su mi sami poslali avansni račun i to je to. Kad stigne stići će, sa svim sam bio upoznat prilikom kupovine.
Na drugom forumu, lik iz BiH, nudi duple pare za PS5 ko mu da svoju nakon sto je uzme, neotpakovanu. Kaze koliko pise na racunu tacno ce duplo dati :)
Digitalna ili sa citacem hmm To si moras sam razmisliti sta ces i kako koristiti.
Imam ps4 i nikad nisam kupio i koristio disk takodjer tako i sa PC-em nemam disk jer mi ne treba.
Za mene je jasno kao dan da je digitalna za mene pravi izbor :)
6 je možda puno ali dobro bi eventualno bilo staviti neki poseban topick ili da bloodborne otvori na discordu chanel recimo Tražim partnera za kupovinu igre. 215kn je svakako bolje nego 430kn za igru dati.
Imamo to od prvog dana, moram dodat channel za pive.
pa daj nam link :P
Zar ne bi bilo onda logično da pošalju kurirskoj službi 17.11 pa onda ona na miru dostavi 19.11.? 20.11. je petak pa pitanje tko će dobiti u petak. Onda dolazi subota pa pitanje tko dostavlja subotom i na kraju ostaje ponedjeljak. Nije pitanje života i smrti ali čisto onako i poslovno i s naše strane kao gamera očekujemo konzolu dobiti ovaj tjedan.
Dostavna služba će preuzeti konzolu 19.11. Zagreb i okolica će konzolu dobiti isti dan, dok će udaljenija mjesta tipa Osijek, Split i slično konzolu dobiti idući dan. Ovo je moja procjena, naravno.
Kako je meni prodavač u Mikronisu rekao dok sam prednaručivao, konzole praktički ni neće doći do dućana nego će ih kurirske službe preuzeti ranije gdje već trebaju i krenuti direktno dostavljati do kupaca 19.11. tak da ne očekujem kašnjenje. Naravno desit će se to da će kuriri biti zatrpani pa da neće stić sve dostavit 19., ali dobar dio bi ipak trebao biti dostavljen.
BTW kaže mi žena da su GLS-ovci koji njoj na posao dostavljaju robu jako nadrkani zadnjih par dana radi konzola, očito su ih nadređeni "pripremili" za četvrtak...
da u hrvatskoj postoji neka dostavna sluzba iole organizirana svi bi konzole imali 19. uz mozda izuzetak otoka.
Sjecam se kad sam u americi bio, ako imas amazon prime i narucis nesto npr rano ujutro, znaju ti vec popodne dostavit to, e to je brzina i kvaliteta usluge.
pa daj nam link :P
Trenutno nas je 42. i ono polako se aktiviraju ljudi, jucer sam
cak sa jednim kolegom igrao apex na pcu bio izvidac haha...
umjesto da ga revive-am ja sam pucao po njemu i tak. fun times
Ovdje kod mene je paket već kod dostavljača još od jučer ali dostavljač valjda ne smije početi dostavljati prije srijede, dućani koji prodaju su dobili takve upute od Sonya.
Mada mi se dogodilo nekoliko puta da sam dobio paket dan prije službenog izlaska proizvoda.
Zar ne bi bilo onda logično da pošalju kurirskoj službi 17.11 pa onda ona na miru dostavi 19.11.? 20.11. je petak pa pitanje tko će dobiti u petak. Onda dolazi subota pa pitanje tko dostavlja subotom i na kraju ostaje ponedjeljak. Nije pitanje života i smrti ali čisto onako i poslovno i s naše strane kao gamera očekujemo konzolu dobiti ovaj tjedan.
Dostavna služba će preuzeti konzolu 19.11. Zagreb i okolica će konzolu dobiti isti dan, dok će udaljenija mjesta tipa Osijek, Split i slično konzolu dobiti idući dan. Ovo je moja procjena, naravno.
Nikad se nije dogodilo da je preuzeta roba recimo 19.11. isporučena taj isti dan. Stalno nešto kupujem i nikad nisam dobio isti dan. Koliko sam toga uzeo u SD a udaljen sam od prvog dućana 1 km no ne da mi se ići do njega pa uzmem preko web shopa i baš gledam kada kurirska služba preuzme i kada isporuči paket. Nikada nije bilo isti dan.
Ovdje kod mene je paket već kod dostavljača još od jučer ali dostavljač valjda ne smije početi dostavljati prije srijede, dućani koji prodaju su dobili takve upute od Sonya.
Mada mi se dogodilo nekoliko puta da sam dobio paket dan prije službenog izlaska proizvoda.
Ovo mi je super. Amerima znala doc 10-11.11, ali kod nas je u minutu. Sunce te grijalo.
Ja sam sa gamershopa sve narucene preoredere dobio dan prije ili isti dan narudzbe.
Kako je meni prodavač u Mikronisu rekao dok sam prednaručivao, konzole praktički ni neće doći do dućana nego će ih kurirske službe preuzeti ranije gdje već trebaju i krenuti direktno dostavljati do kupaca 19.11. tak da ne očekujem kašnjenje. Naravno desit će se to da će kuriri biti zatrpani pa da neće stić sve dostavit 19., ali dobar dio bi ipak trebao biti dostavljen.
BTW kaže mi žena da su GLS-ovci koji njoj na posao dostavljaju robu jako nadrkani zadnjih par dana radi konzola, očito su ih nadređeni "pripremili" za četvrtak...
Samo da zbog toga ne bude kao u onom snimljenom videu gdje s par metara u kombi ubacuju pakete.
Ovo mi je super. Amerima znala doc 10-11.11, ali kod nas je u minutu. Sunce te grijalo.
Ja sam sa gamershopa sve narucene preoredere dobio dan prije ili isti dan narudzbe.
Evo minutu nakon što sam ovo napisao vidim na redditu da je lik iz Irske dobio konzolu danas. Iz istog dućana naručio kao i ja. Tako da ne znam, možda će neki dobivati i ranije.
Da nisu nabrijani jer znaju da ce raditi 18.11.2020?
Da li je itko od vas konzolu naručio iz Harvey Normana, naime kod njih stoji rok isporuke do kraja godine. Pa ima li netko koju informaciju više, s obzirom da mi na dva upita nisu odgovorili. Ja sam naručio 25.09 kad je bio drugi val prednarudžbi. Valjda ne misle ozbiljno na kraj godine.
A ove narudzbe iz Mikronisa od 14.10. su onda medju-val?
Je li istina da ovi iz prvog vala 19.11 prelaze u drugi val za 24.12, a ovi treći val iz 01.01.2021 prelaze u prvi val za 19.11? Drugi val iz 24.12 samim time prelazi u treći val za 01.01.2021.
Ovo 25.09 je bilo dodatni kontigent od strane Sony-a. Tako da mi nisu jasni tu datumi koji se spominju tu na temi.
Ovo 25.09 je bilo dodatni kontigent od strane Sony-a. Tako da mi nisu jasni tu datumi koji se spominju tu na temi.
Tocno to i mene zanima. Posto se nakon onih prvih kolicina, dopustilo narucivanje jos ponekih. Tako da ja mislim da sve to spada u prvi val. Drugi val je ono kad su dopstuili preordere nakon zavrsetka tih dodatnih konzola.