Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.090
|
čitano: 6.468.777
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Sony PlayStation 5
Jel ima tko ideju di i kako utrpati ps5 u dnevni boravak. Brine me tezina Ps5.
Jedina opcija mi se cini da kupim mali stolic 40x40 i stavim s jedne strane.
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
protjeran
Gogy7 kaže...

Prepiliš gogy telku malo sastrane

šalu na stranu misliš da ti neće stati dolje ispod ladice ?
 horizontalno jel.

15 godina
bloodborne kaže...
Gogy7 kaže...

Prepiliš gogy telku malo sastrane

šalu na stranu misliš da ti neće stati dolje ispod ladice ?
 horizontalno jel.

Vjerojatno bi stao al bi bilo onda prostora mozda 5 cm sa svake strane sto nije dobro jer bi se mogla pregrijat konzola.. isti "problem" i ja imam

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.10.2020 13:48 (maxy0).
11 godina
Dolje ne stane ni ps4 zbog kablova iza, virio je par centi van i grijao se, zato je ispod tva, ps5 bi drzao okomito pa neznam di. Ili uzeti klupicu sa strane za njega ili novi stolic za tv
6 godina
protjeran
Gogy7 kaže...
Dolje ne stane ni ps4 zbog kablova iza, virio je par centi van i grijao se, zato je ispod tva, ps5 bi drzao okomito pa neznam di. Ili uzeti klupicu sa strane za njega ili novi stolic za tv

zašto ga nebi drzao isto horizontalno kao ps4 mislim da nece biti toliko "viši" od 4 pro modela
 koliko vidim po tvojoj slici ne vjerujem da ce ti smetati.

pitanje je kakav stolic kad pogledas koliko ti mali kutni stolici kostaju vise ti se isplati onda uzeti duzi
 tv stolic ovaj prodas

14 godina

Stavi TV na nosač

10 godina

ja imam još veći problem. Imam gdje staviti konzolu, ali mi je klinac sada problematičan. Ima godinu i 4 mjeseca i hoda okolo i harači. Element na kojem su i konzola i TV su mu odlično dostupni što se tiče visine. Kada sam sređivao dnevnu sobu prije nego što se mali rodio, reklo mi je par ljudi ma slobodno ostavi TV na elemenut, ne treba na zid, djecu to ne zanima. A dobro sam se zajebao. Mali udara po TVu, pali konzolu, vadi diskove (slučajno naravno), a ako kontroler vidi ne piše mu se dobro. Vratim se neki dan s posla a ono po TVu griz na sve strane.

A kada natandarim taj veliki bijeli PS5 koji još više privlači pozornost bit će živi cirkus

12 godina

@Gogy7 Stavi PS5 vertikalno iza TV-a.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.10.2020 14:48 (DeniZg).
15 godina
Gogy7 kaže...

Nemoj na policu negdje visoko ako bude potres strmopizdit će se dole.

sminigo ti je dobro rekao TV na nosač pa ćeš dole imati mjesta horizontalno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.10.2020 16:58 (hummer0).
15 godina
DeniZg kaže...

DeniZg ne budi naivan onda se neće vidjeti.

Gogy7 pa što nisi rekao da nećeš kupovati PS5?

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.10.2020 17:00 (hummer0).
11 godina
Je, prekinuo sam predorder i htio kupiti laptop, kad sam vidio da takav laptop kakav meni treba dođe 8200 kn rekoh drzat cu se ja playstationa za igre i starog pca za editing. :)
Opet sam ga narucio u svijetu medija ali za 250 kn manje ovaj put. Znam da cu morati cekati sredinu prosinca ali mozda sony utrpa jos konzola 😄
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Potpisujem.

I meni ce vjerojatno morati iza TV-a.

Cansee 

Definitivno ne bih u tvojoj situaciji stavio PS5 pokraj TV-a.

Dok su moji bili u tim godinama PS4 mi je stajao iza monitora gdje ga ne mogu dohvatiti. Reset gumb od PC-a sam iskljucio.

Battletag - Gobac#2782; PoE:G0bac; Cypher: Ignorance is bliss.
6 godina
Sony PlayStation 5

Pitanje.. Od zene ujak je u Kanadi a tamo izlazi 12.11. Jel nam moze on poslati da li je isti prikljucak za struju? 😂 I da li Walmart ili ima jos negdje? 🤔

0 0 hvala 0
16 godina
djhuby kaže...

Pitanje.. Od zene ujak je u Kanadi a tamo izlazi 12.11. Jel nam moze on poslati da li je isti prikljucak za struju? 😂 I da li Walmart ili ima jos negdje? 🤔

moze poslat, platit ces vjerojatno porez i carinu na tu posiljku i doc ce ti kasnije nego ekipi koja ce kupit tu kod nas. 

kabl nije problem, kupovao sam elektroniku u americi i samo uzmes kabl koji je za nase podrucje i sve radi. 

17 godina
mar123 kaže...
djhuby kaže...

moze poslat, platit ces vjerojatno porez i carinu na tu posiljku i doc ce ti kasnije nego ekipi koja ce kupit tu kod nas. 

kabl nije problem, kupovao sam elektroniku u americi i samo uzmes kabl koji je za nase podrucje i sve radi. 

osim ako je osobno ne donese...

Bnet: mNik987#2148
17 godina
Cansee kaže...

ja imam još veći problem. Imam gdje staviti konzolu, ali mi je klinac sada problematičan. Ima godinu i 4 mjeseca i hoda okolo i harači. Element na kojem su i konzola i TV su mu odlično dostupni što se tiče visine. Kada sam sređivao dnevnu sobu prije nego što se mali rodio, reklo mi je par ljudi ma slobodno ostavi TV na elemenut, ne treba na zid, djecu to ne zanima. A dobro sam se zajebao. Mali udara po TVu, pali konzolu, vadi diskove (slučajno naravno), a ako kontroler vidi ne piše mu se dobro. Vratim se neki dan s posla a ono po TVu griz na sve strane.

A kada natandarim taj veliki bijeli PS5 koji još više privlači pozornost bit će živi cirkus

Stari, kod mene su djeca mogla sve raditi osim dirati po tv, hi fi komponentama i konzoli. To je bilo zabranjeno područje i nikad s tim nisam imao problema. Niti žena mi ne smije dodirnuti tv ili bilo koju komponentu. Cijeli život na takvim stvarima samo ja brišem prašinu. Svi ostali mogu samo gledati. Po tom pitanju sam bio veći diktator od hitlera i kada tako postaviš stvari bez problema sam išao na posao. Neću nikad zaboraviti jedan detalj iz života. Davno je to bilo.  Žena mi uvali malog da ga čuvam. Dečki me zovnu na bilijar. Ja malog posjednem na krevet. Natrpam mu pun krevet figurica hi mena i pustim kazetu s 3h crtića hi mena. Odem u lokalnu birtiju i igram bilijar. Pošto mi je birtija preko puta kuće, navratim za dva sata da vidim je li sve u redu. Vidim kroz prozor mali sjedi na krevetu i igra se. Pitam ga je li sve štima. Kaže on sve ok jedino mu pala jedna figurica s kreveta i pita me može li sići i uzeti je. Kažem da može i odem odigrati još koju partiju bilijara. Vratim se taman kada završava crtić. Bila su to neka druga vremena...

14 godina
neaktivan
movie kaže...

Stari, kod mene su djeca mogla sve raditi osim dirati po tv, hi fi komponentama i konzoli. To je bilo zabranjeno područje i nikad s tim nisam imao problema. Niti žena mi ne smije dodirnuti tv ili bilo koju komponentu. Cijeli život na takvim stvarima samo ja brišem prašinu. Svi ostali mogu samo gledati. Po tom pitanju sam bio veći diktator od hitlera i kada tako postaviš stvari bez problema sam išao na posao.

Mislio sam da kod tebe nije bilo zabrana klincima?!  

11 godina
Ako nekog zanima....
Ako skinete svih 18 Ps Plus Collection igrara na PS5, ispuniti cete skoro sav prostor na konzoli :) Ps plus Collection igre zauzimaju 620GB
Moj PC  
1 0 hvala 5
10 godina
movie kaže...
Cansee kaže...

Stari, kod mene su djeca mogla sve raditi osim dirati po tv, hi fi komponentama i konzoli. To je bilo zabranjeno područje i nikad s tim nisam imao problema. Niti žena mi ne smije dodirnuti tv ili bilo koju komponentu. Cijeli život na takvim stvarima samo ja brišem prašinu. Svi ostali mogu samo gledati. Po tom pitanju sam bio veći diktator od hitlera i kada tako postaviš stvari bez problema sam išao na posao. Neću nikad zaboraviti jedan detalj iz života. Davno je to bilo.  Žena mi uvali malog da ga čuvam. Dečki me zovnu na bilijar. Ja malog posjednem na krevet. Natrpam mu pun krevet figurica hi mena i pustim kazetu s 3h crtića hi mena. Odem u lokalnu birtiju i igram bilijar. Pošto mi je birtija preko puta kuće, navratim za dva sata da vidim je li sve u redu. Vidim kroz prozor mali sjedi na krevetu i igra se. Pitam ga je li sve štima. Kaže on sve ok jedino mu pala jedna figurica s kreveta i pita me može li sići i uzeti je. Kažem da može i odem odigrati još koju partiju bilijara. Vratim se taman kada završava crtić. Bila su to neka druga vremena...

iako se slažem s takvim odgojem i pristupom, ne mogu baš glumiti silu tako malom djetetu. naravno da on još ništa ne razumije. dreknem na njega kad ga vidim da nešto pokušava izvoditi, ali ne mogu ga ispendrečit po dupetu tako malog

15 godina
Sony PlayStation 5

Ekipa ako nekog zanima,opet su krenule narudžbe u Santa Domenici za Ps5,iako stoji da ove konzole neće doći na sam izlazak 19.11 nego tek kasnije,točan datum nemaju još pa eto ako netko želi ;)

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
movie kaže...
Cansee kaže...

movie

Samo jedno pitanje koja je bila kazna za ženu ako je nešto pipnula, a koja za djecu?

Definitivno si im zabranjivao " neke " stvari tako da si u koliziji sa onim što si prije izjavio... sve sam im dozvolio.

Ali naravno da ne možeš sve dozvoliti djeci jer bi sve otišlo u P.M.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.10.2020 22:05 (hummer0).
17 godina
mzopg kaže...

Mislio sam da kod tebe nije bilo zabrana klincima?!  

Nije, ali znali su za moje fetiše kojih su se klonili i žena i djeca.

17 godina
hummer0 kaže...

movie

Samo jedno pitanje koja je bila kazna za ženu ako je nešto pipnula, a koja za djecu?

Definitivno si im zabranjivao " neke " stvari tako da si u koliziji sa onim što si prije izjavio... sve sam im dozvolio.

Ali naravno da ne možeš sve dozvoliti djeci jer bi sve otišlo u P.M.

Nije bilo kazne i jednostavno nisu dirali te stvari. Žena je usput bila sretna da ima manje stvari za brisanje prašine. Kad kažem da im nismo ništa branili, mislio sam na gledanje filmova, igranje igri, surfanje po netu, izbor knjiga, druženje s drugom djecom, igranje u prašini, odabir odjeće, odabir igrački te odabir frizure itd. Destrukcije po kući i uništavanje unutrašnjosti stana nisu dječja igra koja bi se trebala odobravati niti su to ikada radila.

12 godina
crosshair kaže...

Ekipa ako nekog zanima,opet su krenule narudžbe u Santa Domenici za Ps5,iako stoji da ove konzole neće doći na sam izlazak 19.11 nego tek kasnije,točan datum nemaju još pa eto ako netko želi ;)

Ovo im je lukavo,nema datuma,što znači da u teoriji ps5 može stići i za godinu dana,nego šta se može naručiti samo verzija sa diskom?Koliko vidim po cijeni.

15 godina

Možeš naručiti i digitalnu verziju konzole

7 godina
#Gogy7

kao što imaš zidnu policu za kućnu antenu... staviš jednu istu ali odgovarajućih dimenzija sa strane od tv-a... najbolje desno:)...malo visočije...i onda držiš konzolu vertikalno...lipo izgleda a konzola ima dosta zraka...a beba još onda mora puno čokolina da bi narasla da može dohvatiti.
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
6 godina
mar123 kaže...
djhuby kaže...

A koliko je porez i carina? Koliko vidim tamo su jeftinije konzole. Al gledao sam walmart, bestbuy i amazon canada i isto nema nigdje sve je out of stock

17 godina
djhuby kaže...
mar123 kaže...
djhuby kaže...

A koliko je porez i carina? Koliko vidim tamo su jeftinije konzole. Al gledao sam walmart, bestbuy i amazon canada i isto nema nigdje sve je out of stock

20% carine na cijenu konzole + poštarina, zatim 25% PDV na cijenu kobzola + poštarina + carina.

EDIT moguće da carinu ne platiš uopće jer se radi o elektroničkoj robi, ali imaš trošak carinjenja 150-200kn i PDV sigurno na sve skupa platiš.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2020 7:42 (Rhodin).
15 godina
Ma platit će i carinu sigurno.
Ukratko kolega, kao što je netko gore napisao, platit ćeš više konzolu nego ovdje da ju kupuješ. + Ako stvarno misliš poštom USA-CRO, doći će ti kasnije nego 19.11. vrlo vjerojatno.
Mani se tog posla, uzmi konzolu kod nas.
A mislim da ti i jamstvo igra veliku ulogu, pogotovo kod konzole koja je 1. Revizija tek.
10 godina
odjavljen
Popustio i ja pa napravio prednarudžbu u SD, uzeo na 24 rate. Samo se nadam da neće biti problema s prvom revizijom.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice