Xbox ima gameshare.
Ima i playka.
Xbox ima gameshare.
Ima i playka.
Xbox ima gameshare.
Ima i playka.
Al nema na nacin da stavis nekoga pod "familiy" i igras bez sranja sa primary i ostalim pizdarijama.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
U ovo ne vjerujem. Takvu praksu izbjegavaju svi digitalni ducani, jer nemaju zaradu od toga. Postoji jedan na kojem mozes prodavati po punoj cijeni.
Jedino logicno mi je da omoguce prodaju po cijeni po kojoj si kupio, pa da svoj dio kolaca dobije Sony i izdavac. Ali u tom slucaju nema sanse da ces prodati igru osim, ako si je kupio na popustu, pa dopuste da je prodas po toj cijeni.
Ako stvarno pristanu na prodaju igara po cijeni koju odredi prodavac, a oni samo na postotak od prodaje, to bi bilo solidno.
Ma joj, ak će se moć prodavati/poklanjati digitalu, onda smo svi koji smomkupili BR verziju ispali idioti :)
Jbg, al je tak, super svima koji su to prepoznali i kupuli digital verziju... ja ću nekako prežaliti razliku u cijeni.
Pa nismo svi idioti i "kupili" smo BR verziju s razlogom. (pogledaj slike)
Evo saznao sam koliko je konzola došlo u Hrvatsku. Sve ukupno manje od 2000. I to je to. Nema više dok se sony ne odobrovolji ili odvoji još koju konzolu za naše tržište.
Epic fail, ako je istina. Ne moram se ni nadati da cu dobiti u prvom valu, bez obzira sto sam vec platio dvije rate 
Super novi CoD mi je preko 200GB.
Kako samo 2000 konzola? Pa nema sanse, onda ce vecina nas koji smo prednarucili dobit kitu a ne konzolu na vrijeme... Pa samo ja znam pedesetak ljudi koji su ju prednarucili, ne vjerujem da je u cijeloj HR tako malo ljudi narucilo konzolu a eno u tele2 prednarudzbe i dalje otvorene znaci da bi konzola i dalje trebalo da bude...
Ajde ako mozes nabroji ih,mene bas zanima
Tu na forumu koliko sam pratio kad su bile narudzbe otvorene ne znam da li ima 50 ljudi koji su je uboli. Vjerojatno smo mi najzagrijaniji i jedva smo ih prednarucili,da bih tamo netko tko nije po forumima i pratio gdje se moze narucit narucio kad je sve bilo rasprodano u manje od pol dana(ubrajajuci sve trgovce koji su otvorili prednarudzbe). To mi teze za povjerovat. 
Kako samo 2000 konzola? Pa nema sanse, onda ce vecina nas koji smo prednarucili dobit kitu a ne konzolu na vrijeme... Pa samo ja znam pedesetak ljudi koji su ju prednarucili, ne vjerujem da je u cijeloj HR tako malo ljudi narucilo konzolu a eno u tele2 prednarudzbe i dalje otvorene znaci da bi konzola i dalje trebalo da bude...
Tu na forumu koliko sam pratio kad su bile narudzbe otvorene ne znam da li ima 50 ljudi koji su je uboli. Vjerojatno smo mi najzagrijaniji i jedva smo ih prednarucili,da bih tamo netko tko nije po forumima i pratio gdje se moze narucit narucio kad je sve bilo rasprodano u manje od pol dana(ubrajajuci sve trgovce koji su otvorili prednarudzbe). To mi teze za povjerovat. 
pa nije jedini playstation community u hrvatskoj na bug forumu, zapravo rekao bih da je jako malo ps ekipe tu. teme za plejstejsn imaju hrpu postova, al ako malo pogledate vecinom ista grupa forumasa komentira, raspravlja itd. i tu i tamo neko novi uleti s nekim pitanjem.
poprati malo hcl i te portale di se krece ogroman broj gamera, pa vidi kolko je ekipe prednarucilo. a da ne govorim da je ogroman broj ljudi koji uopce nisu aktivni na portalima(takvih ja hrpu znam, npr mojih 7 frendova ima ps4 a nitko nije registriran na nikavom forumu il slicno).
Odem na HCL se regat pa pronjuskam. Al opet pitanje,su svi oni stali u tih pola dana sto se moglo prednarucit preko Linksa,Instara,eKupi, da ne nabrajam. Pogotovo sa svim problemima na koje su ljudi naisli. Realnije mi zvuci da je bilo 2k konzola. Iskreno ne znam da li je na ijednom od Playstation preordera bilo vise od nekoliko tisuca primjeraka.
Chaky to moje je bio sarkastični komentar, nisam mislio vrijeđat.
Iskreno, ne vjerujem da će se digitalne igre ikad moći preprodavati jer nije ideja ni fizičke kopije da se može preprodavati, već bi to trebao kupiti i imati u kolekciji.
Druga stvar je što ti nitko ne može zabranit prodat.
Iz Sonya su rekli da je veći broj prednarudžbi dostupan za PS5 nego što je to bilo za PS4 po izlasku. Ali je potražnja ogromna.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
bome čitam malo te neke mogućnosti novih konzola, stvarno djeluje da je xbox puno više consumer friendly. kod sonya je stalno iščekivanje šta može gdje, koja igra, samo sa ps4 ali ne sve, sejvovi ne idu, ovo vamo ovo tamo, stalno nešto čekaš kakva će iduća vijest biti. Dok xbox s druge strane sve ide, sve igre koje su ikad izašle na xbox možeš igrast, svi sejvovi štimaju, daj taj gamerpass i piči hrpu toga. sve se nešto lomim da upiknem ovu slabiju verziju xboxa pa da odigram trilogiju gears of war, uvijek sam htio a nikad nisam imao priliku.
Ali opet će ih sony klat s ekskluzivama, i to singleplayer ekskluzivama, a ljudi kažu sp mrtav. Samo da ne izgube to iz fokusa, jer ako krenu sjebavat te sp igre onda su u problemu
mar123 Evo,PS5 tema na HCLu jos je na jednoj stranici,REBOOT ima vise ljudi i to je skoro 200 stranica. Tamo se dan,dva poslje preordera bas komentiralo kako se nadaju da su barem vecina ako ne svi uboli konzolu. Stalno nas u temi komentira dvadesetak. Da ne idem dalje u off. Nitko nije mogao narucit ako je recimo vidio reklamu dan,dva prije na tubari il TVu dan narudzbi jer je u ponoc sve vec bilo gotovo. Iskreno pripadam generaciji preko 30 i ne znam nikog da je prednarucio. Frend koji je htio nije imao gdje. Sad ova opcija sa operaterima mu se ne svidja,ako je to jedino sto je ostalo onda nista do iduce godine. Sad se zeljno iscekuje video sa hands on/in/at PS5 
bome čitam malo te neke mogućnosti novih konzola, stvarno djeluje da je xbox puno više consumer friendly. kod sonya je stalno iščekivanje šta može gdje, koja igra, samo sa ps4 ali ne sve, sejvovi ne idu, ovo vamo ovo tamo, stalno nešto čekaš kakva će iduća vijest biti. Dok xbox s druge strane sve ide, sve igre koje su ikad izašle na xbox možeš igrast, svi sejvovi štimaju, daj taj gamerpass i piči hrpu toga. sve se nešto lomim da upiknem ovu slabiju verziju xboxa pa da odigram trilogiju gears of war, uvijek sam htio a nikad nisam imao priliku.
Ali opet će ih sony klat s ekskluzivama, i to singleplayer ekskluzivama, a ljudi kažu sp mrtav. Samo da ne izgube to iz fokusa, jer ako krenu sjebavat te sp igre onda su u problemu
Kud ti se žuri?
XBox nema gotovo ništa što ne možeš na Pc odigrat sa GamePass, a imaš PC, onak to su maltene Windows PC igre, nema neke razlike. Radije kupi Xbox controller i za tih 5 igri uloži u GamePass na koji tjedan/mjesec.
Ako ti baš to nije špica i baš moraš imat XBox, a planirao si ili već uzeo PS5, onda igraj PC5 do ljeta 2021. tad ili jesen 2021. uzmi rabljeni XBox S od nekoga ko se zaj*bo i hoće jaču, pa prodaje rabljenu u pola cijene.
Kad je MS to već davno sredio kad je uveo Play Anywhere sa PCem. Zato sad nemaju nikakve probleme sa novom verzijom gamerskog PCa - pardon konzole.
Epic fail, ako je istina. Ne moram se ni nadati da cu dobiti u prvom valu, bez obzira sto sam vec platio dvije rate 
Svima kojima je narudžba potvrđena dobit će konzolu 19.11. Konzole dolaze dosta ranije u SD i oni ih šalju par dana ranije kurirskim službama kako bi se sve moglo pripremiti i organizirati te kako bi svi dobili konzole 19.11. Kaže mi lik da je to sveto pismo i da svi moraju konzolu dobiti prvi dan po izlasku. Htio sam mijenjati da sam dojdem po konzolu da mi je ne šalju baš zbog toga i kaže mi ništa ne brini. Dobit ćeš je na kućni prag 19.11. Ako on mene laže, lažem i ja vas.
Ja ne znam u kojim krugovima se ti kreces prijatelju ali ima ljudi i van foruma koji prednarucuju i ne raspravljaju o tome...
Radim u firmi u kojoj ima preko 3500 zaposlenih, i da, barem 50 nas je koji prednarucilo konzolu sa kojima se druzim, a gdje su jos oni koje ne znam, tako da mi ova brojka od 2000 komada na cijelu HR djeluje jako sitna...
Da ne bi bilo da nisam prednarucio, evo ti slika, i iskreno se nadam da cu ju dobiti u razumnom roku...
Taman dosta, mislim da na PS4 2k14 samo jednom uspio popuniti disk za sve ostalo tu je optika.
Ako sam dobro razumio, SD je zastupnik za PS za HR. U tom slucaju sto se njih tice ne bi trebalo biti problema pogotovo jer su zatvorli prednarudzbe nakon odredjenog broja. Za "preprodavace" bi se moglo dogoditi da bude kasnjenja...
Iskreno, ne vjerujem da će se digitalne igre ikad moći preprodavati jer nije ideja ni fizičke kopije da se može preprodavati, već bi to trebao kupiti i imati u kolekciji.

Ma nisam se uvrijedio (to smo vec prosli u prijasnjim diskusijama da se ne vrijedam lako
)
Htio sam samo pokazati da ima ekipe koja je ciljano isla na BR verziju.
Po cemu to zakljucujes? Omjeru glave od japanca 
Zna se da je velika kad su izasle one slike s mjerilom pokraj konzole. Po tome skrojis kutiju (preporucam Nesquick veliko pakiranje).

Ma nisam se uvrijedio (to smo vec prosli u prijasnjim diskusijama da se ne vrijedam lako
)
Htio sam samo pokazati da ima ekipe koja je ciljano isla na BR verziju.
Po cemu to zakljucujes? Omjeru glave od japanca 
Zna se da je velika kad su izasle one slike s mjerilom pokraj konzole. Po tome skrojis kutiju (preporucam Nesquick veliko pakiranje).
Da glave...velika je ko pol japanca 
shecky prema tome se ne krecem nigdje
I ja sam uzeo u Tele2. Skrojio sam korisno sa potrebitim. Tarifa ne ograniceno i PS5 279kn mjesecno. I bez brige i pameti. Narucio sam kontoler,headset,charger prednarucio u SD,nek se nadje 
Ljepo izgleda,razmisljam da neko opako LED plavo osvijetljenje nabacim na zid uz nju i TV.
sry na dupli post,idem spat,nemrem gledat 
Meni je dizajn bezveze i ne svida mi se ideja vertikalnog drzanja.
Bogu hvala pa se konzole ne kupuju zbog dizajna inace bi ih sve redom preskocio. 
Jeste spremni za danas u 11 sati i otkrivanju posljednjih detalja oko konzole? Još koji sat i neće više biti nepoznanica oko konzole.
Meni PS4 stoji vertikalno iza TV-a. Doduše radi ćudnog zvuka koji je poćeo proizvoditi prije godinu dana kada je horizontalno.
Meni je dizajn bezveze i ne svida mi se ideja vertikalnog drzanja.
Bogu hvala pa se konzole ne kupuju zbog dizajna inace bi ih sve redom preskocio. 
Same here..nadao sam se manjoj kutijici minimalističkog dizajna, a ne spejs šatlu..
Iako ću ga kupiti, igrati i biti zadovoljan, još uvijek se nadam da pored svih phableta Sony možda negdje potajno radi na nasljedniku Vite il barem nečem sličnom kaj mogu otkopčat, spakirat i ponijet sa sobom na vikend..
pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)