Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.365
|
čitano: 6.890.753
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Sony PlayStation 5
HCMAA kaže...
#Chaky
4499 pokriva štovatelje parnih i neparnih brojeva...3399 samo ovih neparnih

2299 

poštiva onda sve, a vjerujem da se nitko ne bi bunio :D

Eventualno da se između 2 i 9 doda još zarez? 22,99?

Onda poštiva apsolutno sve i može se prodavati i u Konzumu.

15 godina
Sony PlayStation 5

Bome ak igre budu preko 650kn i plej preko 4499 nebu nist od tog ove godine. Treba puknut ljepu paru za TV,drugi kontroler,charger i eventualno sluske.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Sideswipe kaže...

Bome ak igre budu preko 650kn i plej preko 4499 nebu nist od tog ove godine. Treba puknut ljepu paru za TV,drugi kontroler,charger i eventualno sluske.

Veliki broj ljudi već ima dobar TV. Nije baš da sa PS4 na PS5 prelazimo sa 720p na 4k. Većina igrača koja je imala PS4 ima već ok televizore. Ne znam zašto se očekuje da ćeš sad odjednom morati imati ultra napredni TV da bi se ugodno igrao na PS5.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
Sony PlayStation 5

Kad imam full HD. Imati PS5 bez solidnog 4K TVa nema smisla.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Sideswipe kaže...

Nadam se da si u krivu.

Battletag - Gobac#2782; PoE:G0bac; Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
Sideswipe kaže...

Pa ne vidim zašto. Golem broj PC igrača još uvijek igra na 1080p monitoru iako može bolje. Isto i sa konzolama. Jasno da je bolje igrati na nekom top TV-u, ali igre će svugdje izgledati jako dobro.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
Sony PlayStation 5

Primjetio sam zadnjih mjeseci kako skoro svaka igra izdana od strane Sonya za Ps4 dolazi sa cijenom od 70eu.

Tako da je izgledno kako ce Ps5 igre po defoltu bit 70eu pa na vise, navedeni razlog je visa producija igara, grafika, rezolucija itd. 

Koliko bi onda trebala kostat multiplatform verzija za PC koja podrzava 8K,ultra, raytrace itd.... 200 eura?..... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sideswipe kaže...

Na zalost ovo je cinjenica, fizicki se ne moze prikazat ta kolicina detalja na 1080p panelu koju prikazuje 4k igra na 4k panelu

15 godina
Sony PlayStation 5

Upravo tako,razlog zasto se uzima PS5 je taj da se ima eye candy iskustvo u 4K. Poslje dva PS4 i dva Pro dosta mi je full HDa.Pogotovo jer sam se navikao na 1440p na kompu i jednostavno u oci bode razlika. U ostalom TV od 102 cm u sobi od 30m2,hm..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sideswipe kaže...

Upravo tako,razlog zasto se uzima PS5 je taj da se ima eye candy iskustvo u 4K. Poslje dva PS4 i dva Pro dosta mi je full HDa.Pogotovo jer sam se navikao na 1440p na kompu i jednostavno u oci bode razlika. U ostalom TV od 102 cm u sobi od 30m2,hm..

Pa trebao si držati Pro na monitoru, ako ti je 1440p i ako te baš toliko bode u oči. Velika većina igara na PS4 Pro radi na toj rezoluciji, ili većoj.

15 godina
Sony PlayStation 5

Gle,kad se igra plej igra se u polu lezecem i na tvu,bas zato da odmorim od tog kompa. Kazem,meni razlog da uzmem PS5 je taj da se igra na 4K,i exkluzive naravno,Dualsense je jos jedan,amen. Ko sta voli nek izvoli. Presao sam na komp samo zbog wowa i pucacina,za sve ostalo tu je bio pley.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...
Sideswipe kaže...

Pa ne vidim zašto. Golem broj PC igrača još uvijek igra na 1080p monitoru iako može bolje. Isto i sa konzolama. Jasno da je bolje igrati na nekom top TV-u, ali igre će svugdje izgledati jako dobro.

Onako iskreno, koja je razlika između PS4 i PS5 ako PS5 igraš na nekom 1080p televizoru? Nemaš 4k, nemaš HDR, nemaš VRR, nemaš ALLM, nemaš HFR, nemaš HDMI 2.1. Ako je sve to nebitno ili ako će prikaz bez svega toga biti jako dobar, koja je uopće onda svrha PS5? Imaš konzolu koju ne možeš vidjeti u punom sjaju već samo u prikazu koji imaš na sadašnjem PS4. Imam oba televizora i već na PS4 pro je evidentna razlika u kvaliteti prikaza na dobrom 4k televizoru. Kakvu onda razliku možemo očekivati na PS5?

15 godina
movie kaže...
antimadridista kaže...
Sideswipe kaže...

Onako iskreno, koja je razlika između PS4 i PS5 ako PS5 igraš na nekom 1080p televizoru? Nemaš 4k, nemaš HDR, nemaš VRR, nemaš ALLM, nemaš HFR, nemaš HDMI 2.1. Ako je sve to nebitno ili ako će prikaz bez svega toga biti jako dobar, koja je uopće onda svrha PS5? Imaš konzolu koju ne možeš vidjeti u punom sjaju već samo u prikazu koji imaš na sadašnjem PS4. Imam oba televizora i već na PS4 pro je evidentna razlika u kvaliteti prikaza na dobrom 4k televizoru. Kakvu onda razliku možemo očekivati na PS5?

Kako misliš koja je svrha? Pa svrha je u tome da igraš nove igre. Nije stvar samo u rezoluciji, možeš ti i danas igrati igre koje su izašle prije 15 godina na 1080p rezoluciji što ne znači da izgledaju jednako kao igre koje su izašle u 2020. godini i isto ih igraš na 1080p rezoluciji. Ne znam otkud ti ideja da se sav napredak next gen konzola može jedino vidjeti kroz rezoluciju igara. Grafička snaga next gen konzola, SSD i ostale stvari ćeš primijetiti u igrama bez obzira na kojoj rezoluciji igrao.

17 godina
Sony PlayStation 5

Iskreno imam dobar 4K TV pa ne bih trebao komentirat, ali onako... radije bih igrao PS5 na 1080p ako si ne mogu priuštit TV i PS5, nego čekao skupit za pošteni 4K TV, a još manje uletio u "bilo kakav" 4K samo da bude veća rezolucija. Loš 4K TV je uvijek gluplji izbor od dobrog 1080p.

Dakle PS5 sada, a onda polako, pol godine, godinu skupljat za pošten 4K... uvijek igre koje su ti najbolje možeš ponovo proć na njemu.

BTW crni petak... možda će bit 20-30% popusta na neke pristojne TV uređaje pa i to nije loše za razmislit... jedino tako će i PS5 doć.

Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
Rhodin kaže...

Iskreno imam dobar 4K TV pa ne bih trebao komentirat, ali onako... radije bih igrao PS5 na 1080p ako si ne mogu priuštit TV i PS5, nego čekao skupit za pošteni 4K TV, a još manje uletio u "bilo kakav" 4K samo da bude veća rezolucija. Loš 4K TV je uvijek gluplji izbor od dobrog 1080p.

Dakle PS5 sada, a onda polako, pol godine, godinu skupljat za pošten 4K... uvijek igre koje su ti najbolje možeš ponovo proć na njemu.

BTW crni petak... možda će bit 20-30% popusta na neke pristojne TV uređaje pa i to nije loše za razmislit... jedino tako će i PS5 doć.

Ja sam išao obrnutim putem. Prvo sam kupio dobar 4k televizor a sada čekam PS5. Konzola me stvarno ne bi interesirala da je ne mogu vidjeti u punom svjetlu. Što se tiče tvoje tvrdnje o lošem 4k i dobrom 1080p tv, oni koji imaju za loš 4k tv imaju i loš 1080p tv pa su skoro na istom. Onaj koji nema, nema.

17 godina
antimadridista kaže...

Kako misliš koja je svrha? Pa svrha je u tome da igraš nove igre. Nije stvar samo u rezoluciji, možeš ti i danas igrati igre koje su izašle prije 15 godina na 1080p rezoluciji što ne znači da izgledaju jednako kao igre koje su izašle u 2020. godini i isto ih igraš na 1080p rezoluciji. Ne znam otkud ti ideja da se sav napredak next gen konzola može jedino vidjeti kroz rezoluciju igara. Grafička snaga next gen konzola, SSD i ostale stvari ćeš primijetiti u igrama bez obzira na kojoj rezoluciji igrao.

Niti u jednom trenutku nisam fokus svog komentara stavio na rezoluciju već na one stvari koje donose novi televizori i koje podržavaju nove konzole. HDR, VRR, ALM, HFR, HDMI 2.1

Iz tvog komentara vidim da nisi imao priliku zaigrati PS4 pro na jednom odličnom 4k tv bez obzira što PS4 pro ne podržava neke od navedenih noviteta koje će krasiti novu generaciju konzola.

Recimo, Uncharted nije ista igra na nekom 1080p tv i 4k tv. Ako to ja vidim koji nosim naočale onda bi to trebao svatko vidjeti.

15 godina
movie kaže...
antimadridista kaže...

Niti u jednom trenutku nisam fokus svog komentara stavio na rezoluciju već na one stvari koje donose novi televizori i koje podržavaju nove konzole. HDR, VRR, ALM, HFR, HDMI 2.1

Iz tvog komentara vidim da nisi imao priliku zaigrati PS4 pro na jednom odličnom 4k tv bez obzira što PS4 pro ne podržava neke od navedenih noviteta koje će krasiti novu generaciju konzola.

Recimo, Uncharted nije ista igra na nekom 1080p tv i 4k tv. Ako to ja vidim koji nosim naočale onda bi to trebao svatko vidjeti.

Imam dobar 4k TV i PS4 Pro, o tome se već raspravljalo na PS4 temi i tamo sam pisao. Naravno da će doživljaj biti bolji uz dobar 4k TV, pa već sad na PS4 je bolji doživljaj. Ali napisati da nema smisla kupiti PS5 i može se ostati na PS4 ako nemaš neki top TV je pomalo smiješno. Igra rađena u potpunosti za next gen konzole će uvijek izgledati super i puno bolje nego PS4 na bilo kojem ekranu. Da, HDR i sve ostalo još poboljšava iskustvo, ali se razilka vidi i bez tih svari.

17 godina
antimadridista kaže...

Veliki broj ljudi već ima dobar TV. Nije baš da sa PS4 na PS5 prelazimo sa 720p na 4k. Većina igrača koja je imala PS4 ima već ok televizore. Ne znam zašto se očekuje da ćeš sad odjednom morati imati ultra napredni TV da bi se ugodno igrao na PS5.

Hrpa ljudi će tek kupovati novi TV zbog DVB-T2 tunera... a hrpa ljudi s grupe je kupovala i običan PS4 jer nemaju 4k TV.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2020 1:30 (Bitanga).
17 godina
antimadridista kaže...

Pa trebao si držati Pro na monitoru, ako ti je 1440p i ako te baš toliko bode u oči. Velika većina igara na PS4 Pro radi na toj rezoluciji, ili većoj.

Bilo bi lijepo da je to moguće, no nije u zatvorenom konzolaškom svemiru. 

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
7 godina
izgleda da je cijena za slabiji Xbox 299$...a ovaj jači 499$ početak prodaje je 10.studeni

znači ps5 ako kopira cijenu
499 za s diskom...kod nas
499$*6.3+pdv=3999kn
ili
499€*7.5+pdv=4499kn
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
protjeran
Sony PlayStation 5

Budemo i mi pokrenuli funding za ps5 kao sto je ona mala iz siska za stan. eto je vec je skupila za skoro tri ps5.

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
Sony PlayStation 5

ja ne kužim kak vi svi igrate igrice i raspravljate o konzolama i PCu, a u Africi djeca gladna

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina

Zašto + PDV.

PS4 je bio 399€. Koliko se sječam bio je 2800 na dan izlaska. 2400 + 400 predbilježba + kontroler dodatni + produženo jamstvo = 3600.  Sječam se kao da je jučer bilo, red u Avenue Mall u SD za PS4 i 3200 koje sam platio taj dan za konzolu. Kojeg sam onda u plastićnoj vreći na bikeu donjeo kući. 

Tako da će kod nas PS5 biti 3600kn vulgaris.  Toliko sam planirao i toliko sam si izdvojio. Makar vjerojatnije da ću kupiti only digital verziju. U PS4 mislim da sam samo jedan disk stavio od 2014 do danas

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2020 10:36 (Gajotres).
12 godina
Cansee kaže...

ja ne kužim kak vi svi igrate igrice i raspravljate o konzolama i PCu, a u Africi djeca gladna

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
17 godina
Cansee kaže...

Djeca gladuju svugdje ne smao u Africi plus ima jako puno dijelova Afrike punooooo bogatijih i razvijenijih od Hrvatske. 

6 godina
protjeran
Sony PlayStation 5

Po tome ispada da ps4i nije ni padala cijena prosle godine je bila 2800 po redovnoj cijeni. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony PlayStation 5

Pada mu cijena kada je na akciji valjda. Drugi PS4 sam nečaku kupio za 212$ 2016-te na BF. 

Ajde ostali koju su preorderali PS4 koliko ste platili. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2020 10:59 (Gajotres).

0 0 hvala 0
7 godina
BF2018 2800kn(2440kn+360kn)
PS4pro+produžena garancija(kao gratis dobio Spider-Man specijal edition)

PS5 ne namjeravam prije BF2022 recimo da je to 50%/50%...100% bi bilo BF2023
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2020 11:47 (HCMAA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gajotres kaže...

Zašto + PDV.

PS4 je bio 399€. Koliko se sječam bio je 2800 na dan izlaska. 2400 + 400 predbilježba + kontroler dodatni + produženo jamstvo = 3600.  Sječam se kao da je jučer bilo, red u Avenue Mall u SD za PS4 i 3200 koje sam platio taj dan za konzolu. Kojeg sam onda u plastićnoj vreći na bikeu donjeo kući. 

Tako da će kod nas PS5 biti 3600kn vulgaris.  Toliko sam planirao i toliko sam si izdvojio. Makar vjerojatnije da ću kupiti only digital verziju. U PS4 mislim da sam samo jedan disk stavio od 2014 do danas

Nije, bio je oko 3100 kuna s popustom na prednarudžbu. Znači trebao si nadoplatiti oko 2600 kn jer ti se od ukupne cijene odbijao polog od 500 kn. Normalna cijena u maloprodaji bila je oko 3400 kn.

7 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice