Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.365
|
čitano: 6.869.116
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Sony PlayStation 5

Objavljeno je da je Sony pojačao proizvodnju ps5, da će do rujna biti proizvedeno 5 milijuna konzola, a u razdoblju listopad-prosinac još 5 milijuna. Većina iz druge runde će se prodavati početkom 2021.

Sony navodno s tim pokušava izbjeći problem koji je imao Nintendo sa Switchem, da ih nema dovoljno a ima potražnje, s tim da neki vjeruju kako neće biti dovoljno ni ovo za prvu ruku jer postoje i dalje teorije kako će cijena biti 399$ i kako će ljudi navaliti kao ludi, pogotovo zbog pandemije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: Sony PlayStation 5
Ako i bude 400$ radi se o cijeni digitalne verzije
17 godina
Cansee kaže...

Objavljeno je da je Sony pojačao proizvodnju ps5, da će do rujna biti proizvedeno 5 milijuna konzola, a u razdoblju listopad-prosinac još 5 milijuna. Većina iz druge runde će se prodavati početkom 2021.

Sony navodno s tim pokušava izbjeći problem koji je imao Nintendo sa Switchem, da ih nema dovoljno a ima potražnje, s tim da neki vjeruju kako neće biti dovoljno ni ovo za prvu ruku jer postoje i dalje teorije kako će cijena biti 399$ i kako će ljudi navaliti kao ludi, pogotovo zbog pandemije.

Sve što čitam je PS4 399$, PS3 599$, PS5 vjerojatno 499$ za digital.

Sigurno ću biti sretan ako bude 399$, ali iskreno ne vjerujem.

17 godina
Sony PlayStation 5

Microsoft kao nesto pokusava sa par novih buzzwordsa, bas me zanima to vs. PS5 storage

https://arstechnica.com/gaming/2020/07/microsoft-details-how-xbox-series-x-will-load-4-8gb-s-from-memory/

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2020 11:31 (nixass).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony PlayStation 5
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Kad ce prikazat kabel koji puni joistik da mogu svrsit

0 0 hvala 0
12 godina
nike098 kaže...
Kad ce prikazat kabel koji puni joistik da mogu svrsit

Odi na Xhamster i upiši BBC (Big Black Cable) pa svršavaj kako ti kablovi pune.

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
15 godina
Sony PlayStation 5

Za par sati ćemo vidjeti DualSense u praksi. Ne znam što točno mogu pokazati što već nismo vidjeli sto se tiče DualSensea. Jedino će biti zanimljivo vidjeti dimenzije gamepada, kako to izgleda u praksi. 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2020 15:01 (antimadridista).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Sony PlayStation 5

Ima onaj kratki video na twiteru ili negdje ne znam, gamepad je preljep. 

Nadam se da nece bit skripav. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...

Za par sati ćemo vidjeti DualSense u praksi. Ne znam što točno mogu pokazati što već nismo vidjeli sto se tiče DualSensea. Jedino će biti zanimljivo vidjeti dimenzije gamepada, kako to izgleda u praksi. 

Koliko sam shvatio lik će igrati i komentirati kakvo je iskustvo igranja te kako gamepad leži u ruci te kako funkcionira haptička vibracija. Pozabavit će se odazivom gamepada u igri itd, itd. Iz prve ruke trebali bi dobiti kompletan dojam korištenja novog gamepada.

15 godina
movie kaže...

Iz prve ruke trebali bi dobiti kompletan dojam korištenja novog gamepada.

No pun intended

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Sony PlayStation 5

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Sony PlayStation 5

Skroz lame demonstracija,tjerao se da glumi odusevljenje. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
#MEGATAMA

ovo je mali korak za Sony...ali velik za čovječanstvo
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
11 godina
MEGATAMA kaže...

Skroz lame demonstracija,tjerao se da glumi odusevljenje. 

upravo to...nit je bilo "live" nit je bilo "dobro"....forsanje sa bot igrom i to snimano i editirano prije puštanja...lame.

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
15 godina
Sony PlayStation 5

A kakva bi video prezentacija gamepada trebala biti nego dosadna? Ja ne znam što oni tu mogu pokazati da bi nekoga oduševilo. 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...

A kakva bi video prezentacija gamepada trebala biti nego dosadna? Ja ne znam što oni tu mogu pokazati da bi nekoga oduševilo. 

Točno se cijelo vrijeme pitam čemu se oni vesele :)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
15 godina
A zbog čega smo uopće trebali ovako nešto?
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Hexfire kaže...
A zbog čega smo uopće trebali ovako nešto?

ma živa glupost, to je čisto da se o nečem priča i da taj Geoff Keighley ima nešto za pokazati u svom "Summer gaming festu"

Inače za gluplju stvar nisam čuo, najavio je taj glupi SGF kao da je ne znam ni ja šta, a kao online event koji će zamijeniti E3, a traje od svibnja do kolovoza (jebena 4 mjeseca) 

Pa E3 je mama za sve ove online gluposti koje smo dosada vidjeli. Eventualno je sony event bio dobar, ali je sve toliko rastegnuto da mi je svega preko glave

17 godina
Sony PlayStation 5

Moram priznat da mi opčenito ne leži to dizanje hypea.

Hype oko Sony PS5 traje oko 2 i pol godine. Inicijalno se spominjala 2018. kao potencijalna godina releasea. OK, znao sam da neće bit, ali računalo je puno nas Božić 2019.

Možemo reć da večinu informacija nije puštao Sony, već streameri koji nemaju materijala pa pričaju o stvarima o kojima nema nijedne konkretne informacije, ali to se ponavlja iz godine u godinu oko svih releaseova apsolutno svega. Novi socket, novi CPU, novi GPU, nova konzola, nova igra novo...

Da skratim, u 2020. smo, znamo da izlazi ove godine. Hrpetina ljudi koji će kupit znaju da će kupit još iz 2018. Da ne znam što sad pokažu, uvjeren sam da 90% ljudi koji kupuje točno zna hoće li to biti PS, XBox ili oboje.

Ovakvi filmići "reveal dualsense controllera" ... ne znam. Sa jedne strane me djelomično zanima, ali sa druge zanima me 45 sekundi da mi ga posnimi sa svih strana, kaže da radi sa svim slučalicama, ili samo sa nekima ili sa svima, ali Sony slušalice imaju feature koji su samo na njima dostupni... i to je otprilike to. Ovo mi je kao da gledam gurmana koji jede neko egzotično jelo koje košta 300€ porcija i može se dobiti samo u južnim Karibima , radi se sa sastojcima koje nisam jeo, mirisao ni vidio i sad mi opisuje okus, miris i opčenito doživljaj uživanja u istoj hrani 20 minuta.

Dakle... dok ne probam sam, možeš ti meni pričat što hoćeš, al od tebe očekujem u 2-3 rečenice "dobro je, vrijedi tih para" ili "ne valja nikako" ili nešto između.

Hype... hype mi ne treba. Nahypan sam koliko mogu bit, doduše kad su rekli Demon's souls remastered nisu dalje morali ni pričati.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Rhodin kaže...

Moram priznat da mi opčenito ne leži to dizanje hypea.

Hype oko Sony PS5 traje oko 2 i pol godine. Inicijalno se spominjala 2018. kao potencijalna godina releasea. OK, znao sam da neće bit, ali računalo je puno nas Božić 2019.

Možemo reć da večinu informacija nije puštao Sony, već streameri koji nemaju materijala pa pričaju o stvarima o kojima nema nijedne konkretne informacije, ali to se ponavlja iz godine u godinu oko svih releaseova apsolutno svega. Novi socket, novi CPU, novi GPU, nova konzola, nova igra novo...

Da skratim, u 2020. smo, znamo da izlazi ove godine. Hrpetina ljudi koji će kupit znaju da će kupit još iz 2018. Da ne znam što sad pokažu, uvjeren sam da 90% ljudi koji kupuje točno zna hoće li to biti PS, XBox ili oboje.

Ovakvi filmići "reveal dualsense controllera" ... ne znam. Sa jedne strane me djelomično zanima, ali sa druge zanima me 45 sekundi da mi ga posnimi sa svih strana, kaže da radi sa svim slučalicama, ili samo sa nekima ili sa svima, ali Sony slušalice imaju feature koji su samo na njima dostupni... i to je otprilike to. Ovo mi je kao da gledam gurmana koji jede neko egzotično jelo koje košta 300€ porcija i može se dobiti samo u južnim Karibima , radi se sa sastojcima koje nisam jeo, mirisao ni vidio i sad mi opisuje okus, miris i opčenito doživljaj uživanja u istoj hrani 20 minuta.

Dakle... dok ne probam sam, možeš ti meni pričat što hoćeš, al od tebe očekujem u 2-3 rečenice "dobro je, vrijedi tih para" ili "ne valja nikako" ili nešto između.

Hype... hype mi ne treba. Nahypan sam koliko mogu bit, doduše kad su rekli Demon's souls remastered nisu dalje morali ni pričati.

Teško da itko od nas neće kupiti PS5 zbog kontrolera, kakav god bio. 

Tako da je sasvim svejedno kakav je. Vidjet ćemo dok ćemo ga izvaditi iz kutije. 

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
13 godina
protjeran
Sony PlayStation 5
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony PlayStation 5

Malo zbunjujuće su napisali. Jel radi u 4k i 60 fpsa u isto vrijeme ili biraš 60 fpsa uz manju rezolociju? U svakom slučaju mi je drago da imamo izbor za 60 fpsa. Nadam se da će i drugi developeri nuditi isto.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...

Malo zbunjujuće su napisali. Jel radi u 4k i 60 fpsa u isto vrijeme ili biraš 60 fpsa uz manju rezolociju? U svakom slučaju mi je drago da imamo izbor za 60 fpsa. Nadam se da će i drugi developeri nuditi isto.

Insomniac je na Twitteru upravo potvrdio da ćemo Spiderman: Miles Morales igrati u nativnih 4K i 60 FPS-a u tzv. performance modu koji će se opcionalno moći odabrati u postavkama igre. Dok će se onaj “pravi” mod s većim detaljima izvoditi u 4K i 30 sličica po sekundi. Sve dileme riješene.

15 godina
Sony PlayStation 5

Uf 4k60 mode u jednoj takvoj open world igri s impresivnom grafikom. Nadam se da je to ono što nas čeka za većinu igara.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Ček ček malo. Da vidim jesam dobro shvatio. Znači moći ćemo birati između 4k 60fps i 4k 30fps. Jel ima možda ovdje kretena koji će izabrati ovo drugo?

edit: sad sam pročitao to da će biti smanjeni detalji, ok onda
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2020 23:27 (Cansee).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony PlayStation 5

Vjerojatno 4k60 bez ray tracinga i nekih drugih detalja i 4k30 sa ray tracingom. Ali vjerujem da će igra izgledati jako dobro i bez RT u performance modeu. Nema šanse da bi igrao u 4k30 ako imam na izbor 4k60. Možda samo nekad za photo mode.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Sony PlayStation 5

Samo da tako bude za sve igre, a ne samo Spidermana...ako bude za svaku igru 4k i 60 fps-a onda nemam više dileme da uzmem Ps5 ili novu grafu kada izađe konzola 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
lobotomac90 kaže...

Samo da tako bude za sve igre, a ne samo Spidermana...ako bude za svaku igru 4k i 60 fps-a onda nemam više dileme da uzmem Ps5 ili novu grafu kada izađe konzola 

Pa mozda nece bit za sve 4k60fps, al vjerujem da ce vecina dat odabir između 30 i 60fps-a
Demon's souls je jos jedna od takvih igri koja ce imat odabir

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
10 godina
lobotomac90 kaže...

kad bi to postao standard, onda bi ozbiljno razmislio da ne ulažem više u PC. Šta ti više treba osim 4k60fps na 140 cm dijagonali TVa. I ne bi imao ništa protiv kad bi bila odmah jača verzija konzole i da košta 700-800 eura, radije bi dao više novaca za bolju stvar

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice