Red ring of death Xbox360

poruka: 6
|
čitano: 3.332
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Za sve one koji ne vjeruju da je to tako česta pojava i da je riješeno neka pročita članak na gameindustry

Jedan od demo strojeva na GDC-u isto otkazao poslušnost. Valjda čekaju service pack 3 Bogataš

Zajedljiv sam ali glupo mi je da ljudi jednostavno ne priznaju činjenicu.

--
HaHa na sve

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Red ring of death Xbox360

Kakvu cinjenicu? Sva elektronika krepava, neka prije, neka kasnije.

Ako se dobro sjecam bilo je i krepanih PS3-a i XBoxova na nekom showu. A kako i ne bi krepali kada ih stave u staklenu kutiju bez ventilacije. Te danasnje konzole bash ne mogu funkcionirati bez svjezeg zraka.

A uvijek su glasniji oni kojima nesto krepa od onih kojima radi. I o PS3 sam cuo o svakakvim kvarovima, a ima i ovakvih glasina.

http://www.gamer.tm/news.php?id=1700

Kada sam kupovao notebook svakakvih horor prica sam na dell-ovom forumu procitao o Inspironu 8500, no ipak sam ga kupio, i nakon 4 godine jos uvijek radi bez ijednog kvara. Slicnu srecu sam imao i s konzolama. XBox360 star godinu i kusur josh uvijek sljaka bez zezanja, a isto i PS2 star cca 5 godina, bez ijednog kvara, mada su bili na loshem glasu zbog kvara lasera. Uvijek se moze desiti da potrefis losh primjerak, naravno, no ako malo pripazis kakve medije koristis, gdje ju imas smjestenu i slicno to moze prilicni potrajati. Kod XBoxa je npr. bolje drzati ga okomito nego vodoravno. Jednostavno jer je u okomitom polozaju veca povrsina koja je "slobodna" pa se i tako bolje hladi.

17 godina
HaHa kaže...

Za sve one koji ne vjeruju da je to tako česta pojava i da je riješeno neka pročita članak na gameindustry

Jedan od demo strojeva na GDC-u isto otkazao poslušnost. Valjda čekaju service pack 3 Bogataš

Tko ne priznaje ? MS je već odavno priznao da je to česta pojava, ispričali su se, i produžili jamstvo na +3 godine.

17 godina
neaktivan
itf4n kaže...
HaHa kaže...

Tko ne priznaje ? MS je već odavno priznao da je to česta pojava, ispričali su se, i produžili jamstvo na +3 godine.

Ne bih htio raspredati ali mislio sam na ovo "sva elektronika krepava".
Problem je u tome što imaju mnogo veći failure rate od 2% koliko se često uzima za standard kod konzola i što nisu odregairali na vrijeme - ne znam kako je sada ali jedno vrijeme firme koje odrađuju popravke kod jamstva (MS nema servisere) višu nisu htjele preuzimati konzole jer se stvar ponavljala unegogled. I to je bilo u US gdje svi kupcu ližu jaja...

Kako god, kvari se prekomjerno..

--
HaHa na sve
17 godina
neaktivan

Ja imam Xbox 360 elite i nijedanput nije crko dok mi je PS3 jednom crko.

Uglavnom ljudi preuveličavaju tu stvar s Red ring of death. To najčešće pričaju fanovi Sonya dok fanovi MS brane Xbox 360.

Tako je bilo i tako će zauvijek bit.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Captain Mitchel kaže...

Ja imam Xbox 360 elite i nijedanput nije crko dok mi je PS3 jednom crko.

Uglavnom ljudi preuveličavaju tu stvar s Red ring of death. To najčešće pričaju fanovi Sonya dok fanovi MS brane Xbox 360.

Tako je bilo i tako će zauvijek bit.

Samo da i ova tema ne ode u fan wars. xbox360 vs ps3 mi vec lagano ide na živčani sustav. Nije točno da to pričaju najčešće fanovi Sony-a, na internetu postoje točne brojke,potvrđene i od samog MS-a, o koliko se pokvarenih konzola radi i činjenica je da Xboxov yield bio katastrofalan ali popravili su to.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice