Posto nema konkretno ove teme na forumu odlucio sam je postaviti.Naime kako sam naslov govori radi se o PS4 Blue Screen of Death ili ti BLOD.Zanima me konkretno posto je nedavno pocela prodaja PS4 i kod nas da li je bilo slucajeva sa kvarom PS4,ako da,kakvih??Ja sam kupio PS4 u Sophos labu,tj. narucio sam ga online.Konzola mi je dosla iduci dan i normalno ostavio sam je na sobnoj temperaturi 4h. da nebi doslo do kakvog soka zbog nagle promjene temperature.S konzolom sam uzeo i Battlefield 4.Igrao sam ga nekih 5h i skidao demo FIFE14 u pozadini i kad sam se odlucio da odem probat malo FIFU oko 23h konzola mi se sama od sebe izgasila.Pomislio sam da sam slucajno stisnuo nesto il vec sta i upalio je da bi se ona opet u kratkom roku izgasila i dobila BLOD.Na ekranu mi je komotno pisalo No signal i konzola bi se stalno gasila da bih na kraju iduci dan kontaktirao ekipu iz Sony center iz sv. Nedjelje i poslao konzolu jucer.Sad bumo zivi pa vidjeli sta ce ovi na servisu rec.Kolko sam mogao skuziti izgleda da je falsh napajanje u pitanju...
dakle ako tko ima slicnigh iskustava bilo bi ljepo da ih navede,hvala 

sad tugujem drugi dan vec,ko da mi kucni ljubimac krepo lol
 sad tugujem drugi dan vec,ko da mi kucni ljubimac krepo lol