PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.361.752
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Vjerojatno glupo pitanje,ali ne da mi se istraživati po netu,zato pitam ovdje:

U slučaju da se igre kupljene u digitalnom obliku preko PSN obrišu sa hard diska iz nekog razloga,jesu li vezane za account,tj. hoću li ih moći downloadati ponovo budući da sam ih već jednom kupio?

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
NFSPredator0010 kaže...

Vjerojatno glupo pitanje,ali ne da mi se istraživati po netu,zato pitam ovdje:

U slučaju da se igre kupljene u digitalnom obliku preko PSN obrišu sa hard diska iz nekog razloga,jesu li vezane za account,tj. hoću li ih moći downloadati ponovo budući da sam ih već jednom kupio?

Vezu se na acc., ali nisam siguran jel ih mozes beskonacno mnogo puta skidat ispocetka.

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

mozes

maxy
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Igra tko BF3 na PS3? Ak da, dodajte t6f3396 na PSN :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
ovako...krenuo sam otvarat ps3 slim kako bih očistio blu ray lasersku leću...samo,došao sam do one bijele trake koja povezuje blu ray drive i matičnu ploču i malo me strah ju samo izvadit iz matične...ne znam kako bih ju vratio...pa ako netko ima iskustva s tim,nek mi kaže na koji način da izvadim blu ray drive,odnosno šta da napravim sa tom bijelom trakom?

0 0 hvala 0
16 godina
tintin kaže...
Jel se da skinuti kod novih konzola verzija fw na nižu bez e3 flashera?

...ide to ili ne ?

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

nemoj sam ic cistit laser i ja sam mislio da je lako pa nisam znao poslje na maticnu spiojit i jos mi se otkvacio kabel iz maticne pa moras cijelo napajanje stavljat.tesko je kabel na blue ray vratit poslje

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gledao sam malo po youtube-u i vidio sam da nije potrebno iskopcat traku iz blu ray drive-a,samo iz maticne..
16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Sto si udaljeniji, logicno je da ce razlika biti manja.... meni je sa npr. 10 metara+ cak i SD i FULL HD donekle slicno, normalno, ako igras na PC-u onda si vrlo blizu monitoru pa ti vec moze smetati manja rezolkucija, nedostatak AA itd. Dok si na konzoli udaljeniji, ipak imas kontroler i mozes se zavaliti/udaljiti ako hoces tako da ti nece toliko smetati losija grafika ako usporedujemo s PC-om, puno je bitnije veci TV...

Opet, normalno da ces primjetiti dosta razlike ako usporedujes PC na full hd i neku igru na konzoli 720p i manje (pogotovo SD), uz uvjet da ih gledas s iste udaljenosti kao npr. 1cm do - 1metar i sl. (karikiram, nemojmo cjepidlaciti). Ugl, nemas puno native FULL HD igara na PS3, ali svejedno kupi full hd jer ti je to ulaganje za buducnost, a osim toga, imas i bluray na PS3 tako da svakako uzmi FULL HD (omjeri su 16:9 tako da nece biti black bars-a bez obzira sto igra nije FULL HD).

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

zsu na debelim tv-ima crne crte na nekim igrama napr resident evil 4,5,assasins creed a npr gta je full ekran

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Bok momci, moze li mala pomoc..

Sta bude sa ps3 kad se krekira.. kako se mogu snimat cdovi i isplati li se to radit ?

Hvala unaprijed.. 

0 0 hvala 0
14 godina
@PExer
Te crne crte su radi omjera ekrana na televizoru koji (trebao bi biti, ako se radi o CRTu) je 4:3, dok su te igre koje si naveo najvjerojatnije napravljene samo u 16:9 formatu.
Mislim da je zbog toga, ima najviše logike :-#

Sent from my mobitel juzing tač skrin kijbord.
Ako sam ti barem malo pomogao, stisni gumb HVALA
16 godina
PEXer kaže...

zsu na debelim tv-ima crne crte na nekim igrama napr resident evil 4,5,assasins creed a npr gta je full ekran

Dobro, GTA ima u postavkama aspect ratio, npr. tako na PC-u mogu staviti rezu na full hd, hd (sto je 16:9) ili pak rezu na 4:3/5:4 i bez obzira sto stavio, moci cu u postavkama odabrati omjer 4:3/5:4 "nasilno" (ili automatski) ali onda ce mi biti sve razvuceno/suzeno odnosno lik ce biti mrsaviji/deblji, a onaj HUD npr. (onaj krug/mapa) ce vise biti kao jaje xD.

Ovo je dobar site: http://www.wsgf.org/

Ugl, testiraju igre i podrske za aspect ratio-e (ukljucujici wide screen, crt monitore, 3d tv itd)

assasins creed

resident evil 4

resident evil 5

grand theft auto iv

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 12:36 (lovac82).
16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Ima kakve veze jel slim konzola k-chasis ili neka druga verzija i u čemu je razlika?
Jel se da kako po kutiji skužiti koja je konzola unutra?

Konkretno

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 15:59 (tintin).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
PS3 - Pitanja i odgovori

Imam mali problem sa PS3 konzolom, nakon 10 minuta korištenja ventilator postaje iritantno glasan. Pregrijavanje ili feature? {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pregrijavanje je to,logika,puno ti je prašine,da li imaš slim ili fat?,ako je slim onda možeš uraditi automatik da propuše na paljenju konzole,uradi sljedeće:Ugasi tricu iza onaj power plugin i nakon toga čuvaj tipku za izbacivanje cd-a i ujednoupali power plugin i onda sama krene puhat i sve zivo raspuše
Be Water My Friend
14 godina
neaktivan
alankish kaže...

Imam mali problem sa PS3 konzolom, nakon 10 minuta korištenja ventilator postaje iritantno glasan. Pregrijavanje ili feature? {#}

To je preko ljeta normalno tako jei kod mene.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
16 godina
odjavljen
bruslii kaže...
Pregrijavanje je to,logika,puno ti je prašine,da li imaš slim ili fat?,ako je slim onda možeš uraditi automatik da propuše na paljenju konzole,uradi sljedeće:Ugasi tricu iza onaj power plugin i nakon toga čuvaj tipku za izbacivanje cd-a i ujednoupali power plugin i onda sama krene puhat i sve zivo raspuše

Ne, riječ je o fat konzoli.

H4X0R_Bug kaže...

To je preko ljeta normalno tako jei kod mene.

Prije je konzola radila full normalno, očito da je riječ o pregrijavanju, rastavio sam konzolu do kraja, danas je čistim i mjenjam termalnu pastu. Nekako mi se samo hlađenje za tu konzolu čini neadekvatno.

14 godina
neaktivan
Zato je slim bolji jer ima manji gpu chip 45nm i ujedno se manje grije i manje troši struje,a plejka kad radi uopće se nikako ne čuje,eto ja imam slim,vrućine su teške i igram cili dan i opet se nimalo nepali ventilacija,sasvim normalno radi.
Be Water My Friend
16 godina
odjavljen
bruslii kaže...
Zato je slim bolji jer ima manji gpu chip 45nm i ujedno se manje grije i manje troši struje,a plejka kad radi uopće se nikako ne čuje,eto ja imam slim,vrućine su teške i igram cili dan i opet se nimalo nepali ventilacija,sasvim normalno radi.

Slažem se u svakom slučaju. Inače je plejka od frenda, ali pošto sam više sklon rastavljanju iste nego on, mene je zapao taj nemili zadatak. Konzola nakon 10 minuta rada, igrao se ili ne igrao, glasa kao omanji jet, uglavnom vrti vent na maksimalnoj brzini, a najzbunjujuće je što su temperature u granicama normale. Update poslije radnog vremena.

13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
jedno pitanje...ps3 mi ne cita blu ray diskove,dok ostale diskove cita...jel to problem u laseru ili je nesto drugo?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

sad sam vec jako  {#} na ps3 vec mi je pun ***** stekanja budem prodo iphone pa cu kupit neki fat od 40gb  {#}

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
tintin kaže...
tintin kaže...
Jel se da skinuti kod novih konzola verzija fw na nižu bez e3 flashera?

...ide to ili ne ?

Vidim da me niko ne ........
Sve konzole na koje sam sad naišao imaju firmware 4,20 pa me interesira koliko se sa prijašnjim verzijama čekalo da se mogu spustiti na niži firmware u "kućnoj radinosti" ?

17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Vi s PS fatovima, po meni, kontinuirani level 2 jačine venta je korak do YLODa. Naučio sam to na teži način. Mijenjajte mu pastu, i ako već niste, maknite ga s poda, i stavite mu vent nekakav, nije bitno kako izgleda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Pomoć, trebam jedan wirelles kontroler za PS3 poželjno da je čim jeftiniji (može i neorginalni) pa ak neko zna neki link/adresu nek napiše.

Hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

dajem za ps3 hard disk igrice resistance 2 i lego potc i sony headset hitnooo

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
AlienWare1 kaže...

Vi s PS fatovima, po meni, kontinuirani level 2 jačine venta je korak do YLODa. Naučio sam to na teži način. Mijenjajte mu pastu, i ako već niste, maknite ga s poda, i stavite mu vent nekakav, nije bitno kako izgleda.

Pasta promijenjena, konzola rastavljena na sastavne dijelove, očišćena detaljno, ponovno sastavljena, no problem s bukom je i dalje prisutan. Ima li netko kakvu ideju, kako utišati pomahnitali ventilator?

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

kupujem hdd za ps3

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Imam ps3 fat od 2008. Ventilator oduvijek prelazi u brži mod ubrzo nakon pocetka igranja ljeti kad klima nije upaljena. Ne pada mi na pamet niti mi se da otvarati ga, cistiti, nanositi pastu. Dok ide ide i tako vec 4 godine.
Hocu reci, ako ventilator radi brzo nije to nikakav korak do ylod-a nego nesto posve normalno.
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
meni isto brze ljeti radi ventilator
maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice