PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.371.985
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
14 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
Stavio sam stari i opet isto.Ali pitao sam servisera kako sam zeznuo,odmah je rekao jer je konzola bila na 3.55 rogero cfw i ja kada sam pokušao staviti ofw 3.55 od sony-ja to se dogodilo,nadam se da će uspiti popraviti,ako uspije reći ću vam što je potrebno za popravku.pozz
Be Water My Friend
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

jel oces mjenjat stari hard za igricu resistance 2 jel meni je hard rikno a tebi ne treba stari kad imas od 1 tb

maxy
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

imam ti ja hdd od 120gb ali neželim te igrice te igre koštaju max 200kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

dali se moše sa 4.11 vratiti na 3.55???

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Jeli iko zna zasto kad idem gledat nesto preko media servera nemogu minjat audio.

Imam neke crtic za sestru da ga gleda i on je dual audio.. Na kompjuteru mogu normalno promijenit audio iz engleskog u hrvatski ali na PS3 nemogu samo stoji na engleskom..

Jeli iko ima rijesenje?

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Kakvo je stanje na BF3 na PS3? Dal se uopće isplati kupovati BF3, tj. jel se još uvijek igra?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

E zanima me kako promjeniti rezoluciju na ps3 (da stavim na 1080p) imam spojeno na scharhu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Tribas se spojit HDMI kabelom da bi mogao stavit na 1080p

13 godina
protjeran
Phantom_HR kaže...

Kakvo je stanje na BF3 na PS3? Dal se uopće isplati kupovati BF3, tj. jel se još uvijek igra?

Da, BF3 na PS3-u ima preko 70000 aktivnih igrača.

16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Došlo je vrijeme da se sinu odlikašu kupi PS3....koju konzolu (koju verziju i koji HDD) i gdje kupiti ?

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tintin kaže...

Došlo je vrijeme da se sinu odlikašu kupi PS3....koju konzolu (koju verziju i koji HDD) i gdje kupiti ?

Moj savjet ti je da pogledas u Infomarku

Ja osobno preskacem njuskala i oglase koji imaju neku robu koja nema garancije ili je navedena upitna. Bolje dati 100/200kn vise i onda znas na cemu si (jednom sam se opekao s XBOX360 i nikad vise).

13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ja sam svoga kupio u protisu 160gb platio sam ga 1800kn

http://www.protis.hr/products/details/sony-playstation-3-160-gb-k-chassic/49923

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tintin kaže...

Slim verziju, a hard sto veci (ovisno o financijama), premda se moze naknadno kupiti 2,5" hard i zamijeniti.

Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

kupi sanajslabijim hardom slim mislim da je 160 gb i jos mu mozes uzet igricu.bolje to nego 320gb slim

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
e ljudi ovako kod frenda sam daj mi recite kak da prebacim backup sa laptopa na ps3 pomoću LAN kabela
fajl koji se treba prebacit je od 12 gb
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bruslii kaže...
Stavio sam stari i opet isto.Ali pitao sam servisera kako sam zeznuo,odmah je rekao jer je konzola bila na 3.55 rogero cfw i ja kada sam pokušao staviti ofw 3.55 od sony-ja to se dogodilo,nadam se da će uspiti popraviti,ako uspije reći ću vam što je potrebno za popravku.pozz

Progskeet-om mi je uspješno unbrickana konzola :D

Be Water My Friend
16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Jel se može ova K-chasis verzija konzole kako natjerati da vrti neorginalne igre?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

to sam moraš staviti jailbreak ako imaš softwer veči 3.55 moraš kupiti e3 flasher on vrača npr sa 4.11 na 3.55 i onda samo lijepo jaibrekas

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sutra stiže e3 flasher, otvorio sam ps3 sve valja samo mi recite koja je najbolja termalna pasta za ps3?
***Ako sam ti ikako pomogao samo pritisni HVALA!***
17 godina
neaktivan

Arctic Silver. Valjda..

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

posto idem na skolovanje kod bake a nemam net nit cu skoro imat jel na mobu mi je dosta za fejs...kolko bi me doso downgrade i jailbreak i hard disk eksterni

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
tintin kaže...

Jel se može ova K-chasis verzija konzole kako natjerati da vrti neorginalne igre?

Kakva je situacija sa neorginalnim igrama na drugim verzijama konzole, jel ih lakše/teže modificirati?

Nisam baš siguran da ja to sam mogu otvarat i radit s e3flasherom...

Kakva je situacija sa garancijom?

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2012 10:19 (tintin).
14 godina
neaktivan
dooma kaže...
sutra stiže e3 flasher, otvorio sam ps3 sve valja samo mi recite koja je najbolja termalna pasta za ps3?

Bilo koja koju koristiš za PC; Silver 5, MX-2, HT-002...

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
15 godina
neaktivan
maherDP kaže...
e ljudi ovako kod frenda sam daj mi recite kak da prebacim backup sa laptopa na ps3 pomoću LAN kabela
fajl koji se treba prebacit je od 12 gb

jel se može taj fajl od 11 gb kak podjelit i da prebacim pomoću usb sticka od 8 gb

15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

kupujem ps3 za sat vremena... kako da provjerim dal je jailbrekan? skinuo sam 4 ps3 igre i stavio na hard, svaku u svoj folder.

Kaj trebam napravit da pokrenem te igre i da se uvjerim da je jailbrekan.

Frend veli da je kupljen jailbrekan ali on je igrao samo 2 orginala i GTA ima na hdd-u i dvd posebno.

ajd molim vas neki odgovor jer za sat vremena idem po njega

095/9170-795 / robert.lausin@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ako je gore 3.55/3.41 cfw moraš imat opcije kao što su "Install package files" i "app_home/PS3_GAME"

Igre se pokreću preko backup managera, recimo multiman je najbolji..ako ga nekim slucajem nema, skineš ga s neta, prebaciš na usb i instaliraš preko "install package files"

Jhva Elohim Meth.
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=200600170 dali je to hdmi kabel da spojim na ps3 pa onda na tv (hd rezolucija)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

da 

16 godina
neaktivan
Jel ima tko ovdje e3 flasher?
***Ako sam ti ikako pomogao samo pritisni HVALA!***
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Imam ja

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice