PS3 JAILBREAK - Sve što trebate znati

poruka: 1.997
|
čitano: 738.180
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: PS3 JAILBREAK - Sve što trebate znati

je ofw,cfw je 4.55 

sup
16 godina

pa ima i cfw 4.60 samo se od rogera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vizir kaže...
hexx kaže...

Izbjegavajte ih zbog typoa? what?

Naravno da ne, ali i to je jedan od simptoma bolesti. Kao što rekoh, laž i varanje. Znači, pokušavaju prodati staro i reparirano pod novo, pokušavaju prodati ono što uopće nemaju, krive informacije usvezi modificiranja itd.

Sad ti plati ps3 novi 1700kn , pa dobij staru  ili repariranu matičnu unutra sa također "novim" kabelima i gamepadom.

Naravno, ja nikoga ne mogu spriječiti da kupuje tamo, ali ako je već osoba odlučila to napraviti, onda neka bolje pripazi što i kako kupuje.

Kad sam čital ovaj podforum onda sam zamjetio i ovo. Spremam se kupit PS3 i između ostalog sam zval i njih. Moje pitanje je kak mogu mjenjati matične i ostali pribor da netko ne skuži? Pa već bi im netko bil za vratom kaj nebi?

15 godina

U startu je niža cijena, to je prvi znak da nešto ne štima. Inače je to dosta česta pojava no ono što je bitno ti modeli moraju imati oznaku REFURBISHED, http://en.wikipedia.org/wiki/Refurbishment_(electronics)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wontay kaže...

U startu je niža cijena, to je prvi znak da nešto ne štima. Inače je to dosta česta pojava no ono što je bitno ti modeli moraju imati oznaku REFURBISHED, http://en.wikipedia.org/wiki/Refurbishment_(electronics)

Čim dalje tim bolje jel? Jel moguće da to drugi shopovi ne rade? Mislim da toga bi moglo dosta biti kod nas.

13 godina
neaktivan
Wontay kaže...

Refurbished je kada se šalje natrag u tvornicu i kada se tamo popravi i sve prođe kontrole a ne kada netko zagrije fenom ploču i prodaje pod novo kao što na njuškalu većina ljudi radi. Također kada prodaješ takvu stvar moraš naglasiti kakva je i to ljudima napomenuti a ne napisati oglas prodajem novo ne korišteno, novo je jedno, reparirano je drugo. Činjenica je da 90% ljudi na njuškalu su prevaranti, pa tako i dotična osoba http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/ps3-160gb-oglas-12483054 prodaje 3000 model koji tvornički dolazi sa 3.6x firmwerom a on ima na 3.55 što je nemoguće pa čak ni u nekom crtiću i onda kako da ljudi kupuju ili nose nešto na neki servis kada su to sve sami prevaranti, čast izuzetcima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.8.2014 10:31 (donzega).
16 godina

jel itko stavio neku verziju cfwa 4.60 da kaze jel valja? jer rogero ocito nece izdat nista.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

i jel ima neko ideju kako da se spojim na psn sa cfw 4.55, yetanotherbypass ne radi, ili ja nesto krivo radim nemam pojma, na 4.46 mi je radilo odlicno, ali tad sam imo ps3 spojen kablom u ruter kao i pc, a sad mi je ps3 spojen preko wifia.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
YAB radi uredno, vjerovatno ti radis nesto krivo,

Evo ti ovo, s ovim mozes sigurno na psn (uvijek postoji rizik bana konzole)

http://psx-scene.com/forums/content/4-60-spoof-4-55-cex-standard-cfw-s-4508/
16 godina

a vjerojatno me onda shebalo to sto vise nije spojen kablom nego wirelessom, probat cu opet spojit zicu pa vidit jel radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Prince-Artas kaže...

je, pa pise ti.

14 godina
neaktivan

Imam ps3 sa rogero 4.55. Do prije tri mjeseca sam igrao fifu online bez problema. Danas sa ponovo htio malo igrati ali mi traži softver 4.60. Dali ima pomoći ili moram čekati da rogero izbaci 4.60? Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
cipica kaže...

Imam ps3 sa rogero 4.55. Do prije tri mjeseca sam igrao fifu online bez problema. Danas sa ponovo htio malo igrati ali mi traži softver 4.60. Dali ima pomoći ili moram čekati da rogero izbaci 4.60? Hvala!

par postova gore i eto ti odgovora.

14 godina
neaktivan

Pozdrav,

kolega planira napraviti Jailbreak na svojoj konzoli, pa evo da ovdje Vas pitam ponesto oko toga...

Radi se o

PS3 SLIM 120 GB

4.60 Softwer

CECH 2004A

Date Code:  0C

E sad, on bi napravio Jailbreak, odnosno poslao bi konzolu nekome tko to radi (vidim da se spominje neka trgovina iz Zagreba, pa ako moze preporuke neke ili nesto)

Znaci, on bi poslao konzolu koja mu se treba vratit s Jailbreakom, spremna za pokretanje igara s torrenta.

Dakle, dajte preporuke kome moze poslati konzolu, kakve su cijene itd...

Hvala

BlueHell

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ima neko sa podrucja ZGa da je voljan Jailbreakat konzolu? 

PS3 FAT 60gb model CECHC04

OFW: 3.66 

naravno placam neku razumnu cijenu :) 

neronix

0 0 hvala 0
16 godina
neronix kaže...

Ima neko sa podrucja ZGa da je voljan Jailbreakat konzolu? 

PS3 FAT 60gb model CECHC04

OFW: 3.66 

naravno placam neku razumnu cijenu :) 

to treba spustat laserski, ja sam platio 250 kn jailbreak i downgrade i jos mi je covjek pocistio konzolu, promjenio pastu, stavio drugi hladnjak, regulaciju brzine itd. pricalo se o njemu prije pa prolistaj prijasnje stranice.

12 godina
neaktivan

Imas neki bbroj kontakt bilo sta nije prob u parama samo da mi se odradi to po njuskalo vecinom traze 500+ kn 

naso sam ih par koji rade za manje ali trenutno nisu u moggucnosti 

pa eto za kvalitetno odraden JB dajem do 400 kn :) 

neronix
13 godina

Ovaj ti je provjeren http://www.njuskalo.hr/servis-uredjaja/ps3-downgrade-oglas-8352327 ima dosta forumasa sa BUG-a koji su kod njega radili downgrade/jailbreak

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

da sa njime sam se cuo reko je tek nakon 15.9 meni je to dugo cekat

P.S.

zanima me ako ja sad svoju konzolu updateam s 3.66 na vise da bih mogago igrati neke original iggre

oce li ju i dalje biti moguce jailbreakat? 

neronix
16 godina

da to je taj lik o kojem sam prico.

bolje nemoj update-at nista.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Pozz ekipa,jel zna mozda tko kako jailbrakeati super slim konzolu 500gb?

http://steamsignature.com/img/profile/76561198029829922.png
11 godina
neaktivan
Moze se sa cobrom ode,kosta 800 kn
15 godina
neaktivan

Ekipa, jel zna itko dali je u ponudi Sancta Domenice PS3 Slim ili Superslim? 

13 godina

KLIK 1

KLIK 2

KLIK 3

KLIK 4

KLIK 5

Ispod cijene ti pise u kojim poslovnicama je rasplozivo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Što znači ovo "P Chassis" (drugi link)?

PS od ovih provjerenijih dućana u Emmezete je najjeftiniji, 1600kn, ali nema ih još puno na stanju.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.9.2014 19:25 (Prince-Artas).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Znači sutra idem po PS3 SuperSlim, i planiram uzeti i GTA V uz njega. Koliko ja znam, vrlo vjerojatno će trebati updateati konzolu da mogu igrati GTA V. Jel pametno to napraviti, uzevši u obzir da kasnije ću možda bit prisiljen downloadat igrice? 

13 godina

Ako ne planiras igrati online onda nema potrebe raditi update

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Planiram, u tom i je problem. 

16 godina

pa bez update-a neces moc online.