Preporuka servisa za RGH

poruka: 3
|
čitano: 1.834
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Preporuka servisa za RGH

Htio bih odnijeti xbox360 u neki servis da mi naprave RGH modifikaciju. Radi se o slimu (trinity, ako se ne varam) sa dashboardom 2.0.15574.0. Kupljen prije manje od godinu dana, korišten 2 tjedna i onda zapakiran nazad (za bolja vremena).

Ukoliko netko ima iskustava zanimalo bi me koji od servisa nudi najbolju uslugu (iskren čoek, dobra usluga, za cijene ionako znam kako se kreću pa ne igra neku ulogu).

Za sada sam sve sveo na tri servisa pošto imaju stranice i radi se o nekakvim "tvrtkama" ipak: 

1) gpu.com.hr

2) vm servis

3) console universe

Zanimalo bi me ima li netko iskustava sa ijednim od navedenih i kakva su. I bilo bi dobro ako netko možda ima još koji servis za dodati.

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Preporuka servisa za RGH

Mogu ti reći samo za console universe, ali ne u vezi RGH. Lik moda konzole još iz PSX dana, pa valjda zna što radi. Stari PS2 sam kupio kod njega, naravno, sa čipom. Radi i danas, PS2 mislim :).

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 19:00 (Solo761).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Preporuka servisa za RGH
Solo761 kaže...

Mogu ti reći samo za console universe, ali ne u vezi RGH. Lik moda konzole još iz PSX dana, pa valjda zna što radi. Stari PS2 sam kupio kod njega, naravno, sa čipom. Radi i danas, PS2 mislim :).

E hvala ti. Nekako sam i mislio otići tamo, ali rekoh da vidim što kažu ljudi...

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice