PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.455.721
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
10 godina
Re: PlayStation 4
Pa i ja imam trofeje na hrvatskom acc, ali ps plus i igre kupujem u Americi jer je jeftinije, ali sve igram na hr accountu.
4 godine
protjeran
Ali ako kasnije oćeš sačuvat sejvove onda ćeš morat platit ps+ i za hr acc.

Mislim oke, onda platiš 1 mjesec 60 kn i opet je sveukupno jeftinije.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2020 12:04 (foofajter).
10 godina
Obrisao sam sve Saveove s PS4, jednom kad nesto odigram to je to, ne vraćam se vise toj igri, ili igram ponovno
4 godine
protjeran
Oke, ali koji je onda konkretan razlog da uzimaš ps+? Mjesečne igre nisu ništa posebno, vjerojatno ih puno ranije odigraš.

Isto tak, kaj mislite, ne samo ti već općenito, koje su šanse da sony jednog dana počne kopat i provjeravat gdje se sve koriste američki acc?
8 godina
PlayStation 4

Ja uzimam PS+ isključivo zbog online igranja. "Besplatne" igre su mi u pravilu nebitne. Zadnjih godinu dana nisam ništa kupio na HR accountu, sve na USA. Uštedio sam sigurno preko 500kn. Igre i dalje igram na HR accountu. 

0 0 hvala 0
10 godina
Zbog mjesecnih igara, ponekad se dobije nešto zanimljivo. Imam ps plus do 2023 tako da ni ne mislim vise o njemu. Ps plus Collection mi je sasvim dovoljan bonus, sve najbolje ps plus igre na okupu.
17 godina
neaktivan
bloodborne kaže...
Ja isto imamGogy7 kaže...
Toliko se mucite s tim ps plusom i cekate popuste a ja ga stalno mogu uzeti za 50% off, cak i sad je 50% off.
US Account

vjerujem ja tebi gogy, al sad kad imam preko 100 igrica i ohoho trofeja na

drugom hrv acc nebi htio opet to sve iznova sakupljati.

prvi acc sam prodao sa prvim fat modelom.

Ja isto imam svoj main acc HR jos s PS3 na kojem vozim stalno PS+.

Stvar je u tome sta ja uzimam odmah godinu dana kad se pojavi na nekom dobrom popustu. Kad je bio brutalan popust znao sam uzeti i 2g.

PS5 sam uzeo, tako da mi treba i dalje PS+

Battletag - Gobac#2782; PoE:G0bac; Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
PlayStation 4

pitanjce za eksperte... 

ima li valuea u ovoj "akciji"?

https://www.lidl.de/de/sony-playstation-4-spiele/p367199

dobije li se nesto vise u PS. Hits izdanju u odnosu na standardno?

0 0 hvala 0
4 godine
protjeran
Mislim da ne dobiješ ništa dodatno, ali te igre su kod nas 80-ak kn svako malo, pa tako i sada u Sancta Domenici.

https://cutt.ly/0h1HFTH

Osim ako se nalaziš u Njemačkoj pa kupuješ tamo.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2020 15:49 (foofajter).
15 godina
foofajter kaže...
Mislim da ne dobiješ ništa dodatno, ali te igre su kod nas 80-ak kn svako malo, pa tako i sada u Sancta Domenici.

https://cutt.ly/0h1HFTH

Osim ako se nalaziš u Njemačkoj pa kupuješ tamo.

u DE sam ... htio bih sad malo preko prznika odigrati god of war ... a na storeu je cca 20€ ... nije neka usteda, al mislio sam da mozda ima neki benefit od tog hits izdanja...

znaci taj PS Hits ne da neki DLC ili extra kontent?

4 godine
protjeran
What is PlayStation Hits?
PlayStation Hits is simply the name Sony has given to its range of re-released classic games for the PlayStation 4. Every game in the range was either a critical or commercial hit (or both), which Sony has seen fit to re-release at a lower price point to help newer PS4 owners catch up on the back catalogue.

Do you get free DLC or other extras?
Sadly not - these aren't GOTY or complete editions of the game, but just re-releases of the base editions. That means you'll still need to buy and DLC or add-ons separately, just as you would if you'd bought the game in the first place.
4 godine
PlayStation 4

Ima li US acc ikakve veze s postavljanjem tog računa kao primarnog za moj PS4 ili jednostavno napravim us acc preko fejk adrese, kupujem na njemu ps+ i igrice, i onda prebacim na svoj hrv acc i igram sve najnormalnije kao i dosad? Pitam jer mi je bratov acc primarni pa trenutno njegov library prelazim

EDIT: Koje su točno tax free države, Oregon, Alaska?

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2020 17:04 (crorockycro).

0 0 hvala 0
8 godina
crorockycro kaže...

Ima li US acc ikakve veze s postavljanjem tog računa kao primarnog za moj PS4 ili jednostavno napravim us acc preko fejk adrese, kupujem na njemu ps+ i igrice, i onda prebacim na svoj hrv acc i igram sve najnormalnije kao i dosad? Pitam jer mi je bratov acc primarni pa trenutno njegov library prelazim

EDIT: Koje su točno tax free države, Oregon, Alaska?

Ako zelis igrat igre kupljene na us acc na svom postojecem acc i tu skupljat trofeje, moras postavit konzolu primarnu za us acc. Pokrenes download na us i prebacis se na svoj acc. Ovo su drzave bez poreza na kupovinu: Alaska, Delaware, Montana, New Hampshire and Oregon. 

https://www.thestreet.com/.amp/personal-finance/taxes/states-without-sales-tax-14724964

10 godina
Sutra je Božić.
Poklanjam 10$ US Gift Card ekipi s foruma
Samo lupite hvala i sutra oko podne izvucem random pobjednika.
Sretno svima 😄

Edit: Moj kanal https://youtube.com/c/PlayStationGaming (Ne volim žicat subove, tako da nije obavezno)
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2020 12:58 (Gogy7).
Moj PC  
22 0 hvala 32
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

jel netko naletio igdje na kakvu akciju za ps4 pro?

trenutno sam naletio na protisu lou2 limited edition za 2600kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
protjeran
SuperDox kaže...

jel netko naletio igdje na kakvu akciju za ps4 pro?

trenutno sam naletio na protisu lou2 limited edition za 2600kn

Ma čini se da nema nikakvih akcija na PS4 konzole, cijene su im čak i porasle.

Evo ja tražim običnu 500GB verziju, i gledam po webshopovima i nema nigdje ispod cca 2300 kn.

Ne kužim zašto su cijene toliko visoke...

4 godine
protjeran
Gogy baci još jednom svoj youtube kanal da se pretplatimo, to je najmanje kaj možemo napravit :)
6 godina
PlayStation 4

A1 ima dobru ponudu za PS4 + 3 igre + PS Plus 3 mjeseca + mobitel za 50 kn mjesecno

0 0 hvala 0
4 godine
protjeran
djhuby kaže...

A1 ima dobru ponudu za PS4 + 3 igre + PS Plus 3 mjeseca + mobitel za 50 kn mjesecno

Nije to nikakvih 50 kn mjesečno jer moraš sklopit novi ugovor na 24 mjeseca i uzet mobilnu tarifu koja košta 189 kn mjesečno i još moraš uzeti internet + tv.

Uglavnom hrpa sranja i ništa se tu ne isplati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2020 17:30 (Lenovo33).
9 godina

Pa je, ps je 50kn mjesecno, nista nisu smuljali.

Samo uz njega moras uzeti jos i "xy", sto opet ima svoju cijenu.

Pitaj ih dali mozes uzeti samo ps4+mobitel i placati 50kn, nekad je moglo i tako, ja sam svoj prvi ps uzeo kod njih na tu foru, bez tarife,bez broja i bez mobitela, jedina razlika je sto se za combo davala 1kn odmah, a ja sam dao 200 kn odmah.

To je jos iz vremena kad je ovca bila na reklami.....

EDIT - evo sad bas gledam njihov web - ne nalazim nikakvu opciju za 50kn, tako da, kolega je mozda i u pravu, no, vrijedi pitati....

Children Shouldnt Play with Dead Things
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2020 18:16 (Damir22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
protjeran
Damir22 kaže...
Pa je, ps je 50kn mjesecno, nista nisu smuljali.

Nitko nije ni rekao da su oni smuljali, ali je smuljao onaj tko to proglašava dobrom akcijom i ne, ne plaća se 50 kn mjesečno, plaća se dosta više jer je mobilna pretplata vezana za to sve.

Ne treba ih ništa ispitivati kad sve jasno piše na njihovom sajtu:

Mogu li uzeti samo PlayStation®4?

Da, ako ugovoraš novu mobilnu tarifu i ne uzimaš mobitel nego samo PlayStation®4, konzola je tvoja za 9 kn jednokratno + 50 kn/mj.
Isti uvjeti vrijede i ako produljuješ svoju mobilnu uslugu.

Uglavnom, zaobići.

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ima netko mozda account sa cod ww2 kad je bio free na ps plusu da bi podijelio?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
PlayStation 4

Lenovo

Ok, nisam proucavao, samo sam rekao, sjecate se reklame teleta s ovcom i onom iritantnom kineskom glazbom, jos su nudili ps3 u to vrijeme, isto je bilo svugdje - ps + mobitel i pretplata, prijenos broja, bilo koja kombinacija....

Ja otisao u tele2 centar, rekao da mi ne treba niti mobitel, niti ugovor, niti ista, vec da bih htio samo uzeti konzolu.

I rekli su mi da moze,  platio 200kn, umjesto onih 1kn koje su reklamirali (ili 300, davno je bilo ni ne sjecam se vise), i dobio konzolu na 24 mjeseca....

No, generalno se slazem - cifra koju placas nikad NIJE cifra koju oni reklamiraju.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
Lenovo33 kaže...
djhuby kaže...

Nije to nikakvih 50 kn mjesečno jer moraš sklopit novi ugovor na 24 mjeseca i uzet mobilnu tarifu koja košta 189 kn mjesečno i još moraš uzeti internet + tv.

Uglavnom hrpa sranja i ništa se tu ne isplati.

Pa napisao sam A1 a oni su operater i onda se podrazumijeva da moras imati njihove usluge. Sigurno ga ne daju toliko ispod cijene za niš. Brat je zgrabio sada PS5 kod njih za 3.600 kn samo je produzio postojeci ugovor koji je vec imao dok je meni HT prodao za 4.200 kn tako da je A1 korektan sto se toga tice

4 godine
protjeran
djhuby kaže...

Pa napisao sam A1 a oni su operater i onda se podrazumijeva da moras imati njihove usluge.

Tako kako si ti napisao post ispada da možeš ušetati u A1 i dogovoriti da uzemš PS4 za 50 kn mjesečno, da je tako onda bi to bila dobra ponuda, ovako ne kužim zašto ju uopće spominješ?

No mislim da smo rekli sve oko toga, takve "ponude" gdje se vežeš 2 godine ne treba ni spominjat, u konačnici preplatiš tu konzolu mnogo više nego da si ju kupio u trgovini.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2020 19:17 (Lenovo33).
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Se moze vidjeti login history accounta na plejci?Dakle da vidim s kojim računom sam se kada prijavio?Znam da imam ww2 na ps plusu ali ne mogu sjetiti maila tog računa?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Tako je i onda se osvrnes za 2 godine i vidis da placas za stari drlog jos uvijek.

6 godina
PlayStation 4

Evo sad sam bas zvao kuma koji je uzeo PS4 u toj A1 akciji. On je imao vec kod njih uslugu internet+tv i samo je produzio postojeci ugovor nikakvu mobilnu tarifu nije morao uzeti. Da preformuliram: odlicna ponuda za postojece A1 korisnike(internet+tv)

0 0 hvala 0
9 godina
PlayStation 4

Neznam odnosi li se ovo "stari drlog" na ps4, ili generalno govoris...

No, nebih se bas slozio.

Nekako sumnjam da ce za 2 godine ps4 biti bas toliki drlog da bi netko pozalio sto ga je uzeo i otplacivao 2 godine.

Tom logikom, bilo koji oblik kupovanja na rate je besmislen, uzmes recimo auto na kredit, 7 godina....

Zar tom logikom i taj auto vec nakon 2-3 godine nije "drlog" kojeg jos moras placati par godina?

Naravno da nije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
protjeran
djhuby kaže...

Evo sad sam bas zvao kuma koji je uzeo PS4 u toj A1 akciji. On je imao vec kod njih uslugu internet+tv i samo je produzio postojeci ugovor nikakvu mobilnu tarifu nije morao uzeti. Da preformuliram: odlicna ponuda za postojece A1 korisnike(internet+tv)

Nije govno nego se pas posro.

Pa kakve veze ima jel uzimaš novi ugovor (novi korisnik) ili produžuješ postojeći 2 godine?

Kakve veze imaš jel si uzeo ugovor za mobilnu tarifu ili si uzeo ugovor za internet+tv?

Poanta je da se moraš vezati 2 godine za jednog providera i nisi slobodan otići kad želiš ako se pojavi bolja ponuda.

Samo se o tome radi i na to i ciljaju, da ti nešto "daju" da misliš da si dobro prošao.

I normalno da nije odlična ponuda nego je smeće od ponude.

Da dobiješ džabe PS4 onda bi se već moglo pričat o isplativosti, iako ja ne bi ni onda uzeo, 2 godine je predug period i svašta se promjeni na tržištu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2020 19:41 (Lenovo33).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice