PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.500.858
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
11 godina
Re: PlayStation 4
Vi se i oko besplatnih igara posvađate.
Sony je morao nesto dati jer je trenutno u velikim problemima zbog odgoda.
Slijedeći veliki naslov je Ghost of Tsushima, i on ce sigurno biti odgođen. To bi značilo da je slijedeci veliki naslov za ps4 vjerojatno Cyberpunk ali to je tek u rujnu.
Ocekujte jos cesce saleove i guranje manjih naslova u prvi plan.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Hvale vrijedan potez Sonya, ali ne kužim zašto se u zadnje vrijeme sve što i imalo miriši na kritiku Sonyu tako oštro napada. Ko da je Sony bogomdan i sve što rade je bezgrešno.

Bez obzira što je ovo besplatno, logično je da ostavlja gorak okus svima koji plaćaju ps+ zadnje 2 godine jer su te igre već dobili. Mogao je Sony "baciti kost" i tim korisnicima. Bilo kroz popust na ps+ ili nešto ozbiljno, tipa Lost Legacy kad već sve druge Unchartede imamo ili Monster Hunter World ko što je kolega već rekao.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
3 0 hvala 1
8 godina
PlayStation 4

Đeezus, u šta se tema pretvorila lol. Nadam se da je ovo zadnji puta da Sony daje nešto besplatno. 

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Kome se ne sviđa uvijek može kupiti skupi gamerski PC i igrat se za manje para na njemu :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Gogy7 kaže...
Vi se i oko besplatnih igara posvađate.
Sony je morao nesto dati jer je trenutno u velikim problemima zbog odgoda.
Slijedeći veliki naslov je Ghost of Tsushima, i on ce sigurno biti odgođen. To bi značilo da je slijedeci veliki naslov za ps4 vjerojatno Cyberpunk ali to je tek u rujnu.
Ocekujte jos cesce saleove i guranje manjih naslova u prvi plan.

Sony u problemima? Hahaha pa imaju para više nego možeš zamisliti. Kaj oni daju badava? Halo pa moraš prvo kupiti konzolu da bi dobio free 2 igre koje realno vrijede kikiriki.

Nikad i ništa sony ne daje samo tako badava, pa vidiš da su i jedni među zadnjima sa forom stay home. Imam osjecaj da su to tek napravili reda radi, da ih drugi nebi hebali i da im ni to nije bilo drago.

Nabijem ja njih i njihov ps plus, hebeni lihvari.

A vi koji ih podržavate kao anđeosku kompaniju dabogda vam zadnju kunu iz džepa izvukli da bi mogli igrati MP.  :D

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Sto je najsmjesnije ne da mi ni da "kupim" Journey, jer ga vec imam preko PS+.

Vec par puta su me sjebale te PS+ igre, gdje dobijes base game, koji te onda kasnije sjebe, jer ne mozes kupiti CE na popustu, jer vec imas Base Game. Nego te salje samo na Seasson Pass koji te dode skuplje od CE 

Battletag - Gobac#2782; PoE:G0bac; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
2 0 hvala 0
6 godina
protjeran

Hmm cudno chaky, ja bez beda "kupio" uncharted koji sam vec "kupio" preko +a nedavno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2020 10:27 (bloodborne).
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Uncharted mi je dalo. Posto ga imam na BluRayu, nisam niti gledao, da li je dosao na PS+

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

mene su naučili da nema za đabe ni u stare babe. to da me financijski dere svaki developer i game service je potpuno očekivano

u svakom slučaju meni je besplatan Uncharted uletio kao budali šamar. Već godinama mislim odigrati te igre, ali uvijek nešto iskrsne, ali sada bome krećem u avanturu. Ovo je totalno moj tip igre, singleplayer-storydriven, ali eto igrom slučaja nikako dosada nisam to odigrao

sada dok ovo pišem se odmah sjetim PaoloMaldinija, jedan od mojih dražih bug forumaša, koji je ako se dobro sjećam veliki fan Uncharteda. Inače, tip koji je uvijek imao konstruktivne postove, uvijek davao savjete, definitivno je doprinosio forumu, ali je dobio trajni ban samo zato što je iskazao svoje mišljenje na koje je imao apsolutno pravo, i ja ga ovim putem puno pozdravljam

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pa to ti je Bitanga. Morao je promijeniti nick nakon bana.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Chaky kaže...

Pa to ti je Bitanga. Morao je promijeniti nick nakon bana.

Ja sam tu 11 godina. Samo dva crvena kartona na tjedan dana sam dobio.

Jednom kad sam povrijedio ego "uglednog" bugovca, a drugi put se ne sjećam :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2020 12:01 (Bitanga).
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

edot01:

Ovo je trebao biti odgovor na diskusiju o anketi, koja mi se sad negdje izgubila 

"Majko mila koji ste djiberi. Pa sta vam je toliko problem prepisati +1000 naslova iz Steam Library, Epica, GoG-a, Battleneta, Origina i Uplay. PSNa, Microsofta i +100 igara s polica u kuci/stanu.

Strasno."

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2020 13:46 (Chaky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Journey - pa fina igra, umirujuća. Ćerka (11 g) je odigrala jučer za cca 2 sata i to je to. Sin (7 g) je krepavao od dosade jer to je dosadnooo i hoće igrati Fortnite...

Ona druga je za mene :) Kad uhvatim vremena od posla, možda i uspijem odigrati 20 minuta.

3 0 hvala 0
8 godina
zdgrunf kaže...

Journey - pa fina igra, umirujuća. Ćerka (11 g) je odigrala jučer za cca 2 sata i to je to. Sin (7 g) je krepavao od dosade jer to je dosadnooo i hoće igrati Fortnite...

Ona druga je za mene :) Kad uhvatim vremena od posla, možda i uspijem odigrati 20 minuta.

Znači kćerka igra Journey, a sin Fortnite. Sada znamo koje ti je draže dijete...

17 godina
Vandit kaže...
zdgrunf kaže...

Znači kćerka igra Journey, a sin Fortnite. Sada znamo koje ti je draže dijete...

Ajde pucaj! Baš me zanima tvoj zaključak.

5 godina
protjeran
PlayStation 4

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jel ima neka fora da se na kompu promjeni sjedište PS accounta, odnosno da se stavi u Njemačku i da se dobije Knack 2 besplatno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Nema mjenjanja, napravi novi account
9 godina
neaktivan

A imam doma još zapakiranu igru, al sam mislio ovu ugrabit, pa cd prodat eventualno. Al rađe ću ju raspakirat nego igrat na drugom accountu, hvala 

11 godina
nemoras igrati na drugom accountu, sve igre mozes igrati na primarnom accountu. I ja sve igre s Us accounta igram na hr accountu.
9 godina
neaktivan

Aha, pitat će kod paljenja na koji se profil želim prijaviti, ili? Bi se nekako mogao sakriti taj profil, to jest, da je nevidljiv?

15 godina
daniel2809 kaže...

Aha, pitat će kod paljenja na koji se profil želim prijaviti, ili? Bi se nekako mogao sakriti taj profil, to jest, da je nevidljiv?

Pa možeš odrediti da se automatski ulogira na profil koji odrediš.

P.S. za 5 min napravio njemački acc i Knack 2 je tu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2020 22:09 (hummer0).
9 godina
neaktivan

Hvala ti, ja sam isto uzeo po savjetu  A cura i ja koristimo PS, pa često mjenjamo accounte i zato bi više volio da je taj njemački "nevidljiv", ali nisam našao opciju. Stavio sam mu Knack avatar, pa nek bude 

14 godina
PlayStation 4

Ekipa pustimo svađe, no čitam da su "pojedinci" imali problema prilikom nadogradnje sustava PS4.... kakva su vaša iskustva....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Ekipa pustimo svađe, no čitam da su "pojedinci" imali problema prilikom nadogradnje sustava PS4.... kakva su vaša iskustva....

PS4 prva verzija, srecom proslo sve ok.

14 godina
Chaky kaže...

idem i ja stavit nadogradnju

15 godina
Gale92 kaže...
Chaky kaže...

Sve ok prošlo.

14 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

PS4 Pro sve ok prošlo.

14 godina
Chaky kaže...
Gale92 kaže...

hummer0 kaže...
Gale92 kaže...
Chaky kaže...

Sve ok prošlo.

mzopg kaže...
Gale92 kaže...

PS4 Pro sve ok prošlo.

hvala dački na svakoj inf, sve ok prošlo i kod mene, no nadao sam se da će nadogradnja biti "malo veća" a ne cca 500mb....

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice