PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.488.146
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Kill Frenzy kaže...
big_guy kaže...
Stigla 😍

nije mi jasno zasto ne pro.

zasto kupit stariju konzolu osim ako te bas budzet ne ogranicava pa si jedva i za ovu skupio.

ja igram na 1080 telki i uvijek u postavkama stavljam veci fps sto se u igranju itekako osjeti.

po meni je ovo pormasaj.no hard filings

bas me zanima sta ce bit za rdr2.kakve cemo postavke moc mjenjat ako imamo pro verziju konzole

fps neces sigurno moci dirati, on ce u svakom slucaju ostati na 30

13 godina
protjeran
tomko kaže...
Kill Frenzy kaže...
big_guy kaže...
Stigla 😍

zasto kupit stariju konzolu osim ako te bas budzet ne ogranicava pa si jedva i za ovu skupio.

ja igram na 1080 telki i uvijek u postavkama stavljam veci fps sto se u igranju itekako osjeti.

bas me zanima sta ce bit za rdr2.kakve cemo postavke moc mjenjat ako imamo pro verziju konzole

Pa kako vidim nudi pro sad pobosljanje grafike cak i na FHD TVu, od verzije 5.50 ima taj supersampling a dodatno postoji i taj boost mode.

https://www.youtube.com/c/gamex1423/
8 godina
PlayStation 4

Vratija se DS serijalu, tocnije jedinici nakon GoW. Ah taj osjecaj kad te ne vrati na checkpoint tocno di si umra i svi oni monsteri su opet zivi. Razmazili su me momci iz Santa Monice..

Edit: GoW je na storeu za 274 kn deluxe edition. Preporucujen

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2018 20:57 (Tututuru).

1 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Ekipa evo me sada sa drugim pitanjem Naime vezano je uz FIFU 19.  Dali se može igrati "normalna" utakmica sa Dinamom, odnosno gdje njega pronaći kada među zemljama nema Hrvatske ili pod kojom je sekciom? Hvala unaprijed i živjeli

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Rest of the world ili tak nekaj
16 godina
neaktivan
arnes_king kaže...
tomko kaže...
Kill Frenzy kaže...
big_guy kaže...
Stigla 😍

Pa kako vidim nudi pro sad pobosljanje grafike cak i na FHD TVu, od verzije 5.50 ima taj supersampling a dodatno postoji i taj boost mode.

Meni je i ova grafika i na slimu vrh,grijeh bi bio da trazim kruha nad pogačom.Proveo sam sad 2 sata uz fifu,broadcast camera,premier liga,malo liga prvaka,engleski kup,komentatori..bas kao da gledam prijenos na tvu sto se prezentacije tiče.Steta sto pes nema takvu prezentaciju i licence.Do daljnjeg zbog gore navedenog ostajem na fifi..

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
9 godina
neaktivan
Jedne te iste igre sa jednim te istim popustima.MGS 5 je bio npr. prije ispod 5€ a sad je 8€.LBP 3 je bio 5€ sad je 10€ i tako dalje.Govorim za normalne popuste bez PS Plus članstva.
12 godina
PlayStation 4

Ima par dobrih igara po odličnin cjenama. Recimo Naruto UNS Collection, 4 igre za 180 kn, 4 vrlo dobre igre za male pare. 

Not funny dude
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Kill Frenzy kaže...
big_guy kaže...
Stigla 😍

potvrđeno je da ćemo imati 4k 30 fps, a bome vjerujem da ćemo moći i na full hd i 60 fps. gledao sam video digital foundrya na youtubeu, oni su jako zadovoljni viđenim gameplayem i smatraju da ćemo imati vrlo stabilan frame rate. osobno vjerujem da će rockstar dostaviti igru koja se s predivnom grafikom vrti na 4k na stabilnih 30 fps što će biti odlično i definitivno moj izbor igranja

inače, jako sam nahajpan na rdr2, kad su izlazili rdr i gta 5 nisam imao ps3, onda sam čekao da prijeđu na PC, pa sam uletio u ps3 da ih odigram, ovo mi je prvi put da imam konzolu na vrijeme i da sam prednaručio igru i da ću je odigrati isti dan kad je izašla, stvarno jedva čekam. taj petak 26.10 mi miriše na godišnji i onda 3 dana ne izlaziti iz kuće. 

Jel mi može netko reći kako to funkcionira kod naših lokalnih dilera, evo naprimjer ja sam igru prednaručio u zeldi, jel ja mogu u petak ujutro tamo doći po igru ili to kod nas kasni malo?

17 godina
Cansee kaže...
Kill Frenzy kaže...
big_guy kaže...
Stigla 😍

potvrđeno je da ćemo imati 4k 30 fps, a bome vjerujem da ćemo moći i na full hd i 60 fps. gledao sam video digital foundrya na youtubeu, oni su jako zadovoljni viđenim gameplayem i smatraju da ćemo imati vrlo stabilan frame rate. osobno vjerujem da će rockstar dostaviti igru koja se s predivnom grafikom vrti na 4k na stabilnih 30 fps što će biti odlično i definitivno moj izbor igranja

inače, jako sam nahajpan na rdr2, kad su izlazili rdr i gta 5 nisam imao ps3, onda sam čekao da prijeđu na PC, pa sam uletio u ps3 da ih odigram, ovo mi je prvi put da imam konzolu na vrijeme i da sam prednaručio igru i da ću je odigrati isti dan kad je izašla, stvarno jedva čekam. taj petak 26.10 mi miriše na godišnji i onda 3 dana ne izlaziti iz kuće. 

Jel mi može netko reći kako to funkcionira kod naših lokalnih dilera, evo naprimjer ja sam igru prednaručio u zeldi, jel ja mogu u petak ujutro tamo doći po igru ili to kod nas kasni malo?

Pusti lokalne dilere, tebi je potrebna intervencija prijatelja i liječenje na klinici za odvikavanje :-P

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
10 godina
Bitanga kaže...
Cansee kaže...
Kill Frenzy kaže...
big_guy kaže...

Pusti lokalne dilere, tebi je potrebna intervencija prijatelja i liječenje na klinici za odvikavanje :-P

i još imam 28 godina u guzici, stvarno trebam razmislit o nekim stvarima :D

12 godina
PlayStation 4

Neznan kako je u Zeldi, ali u SD je igra u tebe na dan izlaska ako si preordera. Inače ne sumnjam da če RDR2 biti igra godine, možda čak i generacije u niti jednom trenutku Rockstar nije da povoda za najmanju sumnju.

Not funny dude
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
TKScump kaže...

Neznan kako je u Zeldi, ali u SD je igra u tebe na dan izlaska ako si preordera. Inače ne sumnjam da če RDR2 biti igra godine, možda čak i generacije u niti jednom trenutku Rockstar nije da povoda za najmanju sumnju.

isti dan te igra ceka i u zeldi.ak ose msili na zeldu u os

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
10 godina
Kill Frenzy kaže...
TKScump kaže...

isti dan te igra ceka i u zeldi.ak ose msili na zeldu u os

da da, na osijek mislim. znači 26.10 ujutro mene igra čeka kod njih. hvala puno

13 godina
protjeran
PlayStation 4
Evo sad gledam ovo npr:
35KM dobijem najnoviju igru, jest kad je predjem da je vise necu imati ali mi i ne treba. Cak mi je rekao ako kupim vise npr spiderman i shadow of the tomb raider da cu obe dobiti za 50KM.
Vidim na profilu da su mu sve transakcije pozitivne i kaze da nije imao problema a da je prodao ovako 50-ak igara/profila.
Samo me zanima ima li iko direktno iskustva s ovim jer bih probao, za 50KM uzet te dvije pa vidjeti....
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2018 10:55 (arnes_king).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Toliko igara a tako malo vremena...kako vi stizete odigrat to sve?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Možda je bilo negdje već napisano ali nemam sada vremena pogledati, koji se k***c događa sa PS Storeom??

Imam Visa karticu od Zabe, dva dana mi normalno daje da kupim igre i onda odjedanput počne zajebavati i javlja greške sa karticom i accountom???

I to traje dan i onda opet mogu kupiti i onda sljedeći put opet j**e!?!

Vidim da mi skinu sa računa oko 50lipa ili tako nešto ali ne mogu kupiti igru (u ovom slučaju Gravitiy Rush2). Što se događa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
big_guy kaže...

Trik je u neigranju. Bitno je kupiti.

PSN - darklydexter
9 godina
protjeran
Ezio kaže...
big_guy kaže...

Trik je u neigranju. Bitno je kupiti.

he he.... točno vele sam ih ja nakupovao govorim samo za Ps4 platformu a baš ono odigrao do kraja GTA V , Uncharted 4, TLOU, ratchet and clank, a ove neke kao The witcher 3 , tom clancy wildlands,assassin's creed unity nisam prešao još ni trećinu ma kakvi ni toliko njih igram pomalo i povremeno isto ko neke druge ali npr sad ovaj novi RDR2 i Spiderman budem sigurno odigrao do kraja inače samo tučem po SP a MP nikad ili vrlo rjetko igram jer nemam živaca za to a i loš sam :)

Napad je najbolja obrana :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2018 11:24 (Seki001).
8 godina
big_guy kaže...

Ja sam tome doskočio tako da sam odlučio kupovati isključivo igre za koje znam da ću ih igrati duže vrijeme. Nažalost više nisam klinac koji ima na raspolaganju sve vrijeme svijeta pa moram dobro odabrati što ću igrati u ono malo slobodnog vremena što imam. Od petog mjeseca nisam kupio nijednu igru. Čekam RDR2 i na to ću ulupati masu sati. 

13 godina
protjeran
PlayStation 4
Mislio sam da ce mi na pro biti bolji internet.
Povezan sam preko wifi i nemam mogucnost povezivanja kablom, brzina mi na svim uredjajima ide na 50Mbit/s download a na PS4 Pro nece preko 15-16...
Zna li neko neke fore sta podesiti da to bude bolje? Signal je pun na jednoj mrezi a na drugoj fali samo jedna crtica al opet isto.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
arnes_king kaže...
Povezan sam preko wifi i nemam mogucnost povezivanja kablom, brzina mi na svim uredjajima ide na 50Mbit/s download a na PS4 Pro nece preko 15-16...
Zna li neko neke fore sta podesiti da to bude bolje? Signal je pun na jednoj mrezi a na drugoj fali samo jedna crtica al opet isto.

Nema kemijanja.Vuci zice.I ja sam svasta probavao da bi na kraju probusio deku i povezao ps kablom

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
10 godina
odjavljen
Ak nekom treba novi Pes evo ga po odličnoj cijeni

https://megastore.hr/proizvod/igra-za-ps4-pes-2019/

1 0 hvala 2
14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Purger155 kaže...

U megastoru je veci popust 

17 godina
Kill Frenzy kaže...
arnes_king kaže...

Nema kemijanja.Vuci zice.I ja sam svasta probavao da bi na kraju probusio deku i povezao ps kablom

Ili powerline adapter.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
10 godina
odjavljen
U megastoreu je free dostava za one kojima je lakše online naručit
13 godina
protjeran
Bitanga kaže...
Kill Frenzy kaže...
arnes_king kaže...

Ili powerline adapter.

Moze li malo pojasnjenje sta je taj powerline adapter jer sam o tome maloprije citao na nekom forumu a nije mi poznato?

9 godina
neaktivan

Powerline adapteri ti prenose podatke preko strujne mreže. Imaš jedan koji spojiš u struju i povežeš ga lan kabelom na ruter. Drugi spojiš u utičnicu negdje kod PS-a i povežeš ga lan kabelom na PS.

To ti je nešto ovog tipa: https://www.mall.hr/mrezni-adapteri-powerline-adapters/tp-link-mrezni-adapter-tp-link-powerline-tl-pa4010kit

Idealno bi bilo kad bi imao za svaki taj adapter zasebnu utičnicu, odnosno da nisu na produžnom jer to može utjecati na signal. Također bi bilo idealno da su obje te utičnice, i ona kod rutera i ona kod PS-a, gdje bi uštekao drugi adaptere, na istoj fazi jer ti nitko ne može garantirati da će raditi ako su na različitim fazama.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice