PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.456.101
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
Re: PlayStation 4
hrka11 kaže...

Ovo sam napisao u fifi19 temi slucajno,vise odgovara pitanj ovdje.

Nemam nikakvu igru trenutno vezanu za acc sve su na cdu,dali se stvarno ispalti imati US acc.jer bi mogao napraviti na drugom mailu us acc?

Npr. ja iz bih ne mogu platit ps plus jer je to hrv store i idje mi na k...to,ali ok trebnam imat hrv karticu.

Zanima me dali mozda za US mogu platit karticom ako mi bude njihov acc?kontam opet US je puno vece trziste itd.mozda vrijede drukcija pravila?

Sto se tice igrica i kupovanja opcenito nebi trebalo bit problem?

Igranje npr.fife online nebi me spajalo tamo s nekim iz amerike i to,nego vamo europa?

isplati se imati oba acc.
ja imam UK i US, fifu i ostale igre uglavnom uzimam na US, a igram preko UK bez problema. fifu igram samo online i nikad nisam imao problema da me spaja npr na americke servere i sl. i fifu 19 sam preordao preko US acc jer me ovako izadje nekih 100,00 KM.

bonove kupujem na ovoj stranici https://www.pcgamesupply.com/ i u roku 2-3 minute dobijem kod.

PSN Tokioplastic292
15 godina
Ako je kartica iz BiH možeš kupovat samo na BiH storeu. Tako vrijedi za svaku državu - alternativa je kupovati bonove kako je rekao forumaš iznad
PSN: Carlikaa
11 godina
LordSnow kaže...

ja imam UK i US, fifu i ostale igre uglavnom uzimam na US, a igram preko UK bez problema. fifu igram samo online i nikad nisam imao problema da me spaja npr na americke servere i sl. i fifu 19 sam preordao preko US acc jer me ovako izadje nekih 100,00 KM.

bonove kupujem na ovoj stranici https://www.pcgamesupply.com/ i u roku 2-3 minute dobijem kod.

Evo da  napravim sada i uk racun,kako igras na drugom racunu?

Je li komplikacija to neka ili?

Vjerovatno cu i napravit jer je ovo najlakse online kupis i pici,a ne jebat se s karticom itd...

Odem jucer u im samo radi toga da uplatim na hrv karticu dodjem kuci ocu kupit kad ne mogu nije neka zastita aktivna od strane banke idji u pm...

Origin_Steam: hrka11
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2018 12:59 (hrka11).
14 godina
hrka11 kaže...
LordSnow kaže...

Evo da  napravim sada i uk racun,kako igras na drugom racunu?

Je li komplikacija to neka ili?

Vjerovatno cu i napravit jer je ovo najlakse online kupis i pici,a ne jebat se s karticom itd...

Odem jucer u im samo radi toga da uplatim na hrv karticu dodjem kuci ocu kupit kad ne mogu nije neka zastita aktivna od strane banke idji u pm...

napravis samo US acc, postavis hrvatski i US acc da budu primarni na toj konzoli. igre kojes kupis na US acc, skines i igras na svom main hrvatskom i to je to. kad budes pravio US acc izaberi drzavu koja je tax free na digitalnu kupovinu.

ukratko =)

PSN Tokioplastic292
8 godina
PlayStation 4

Destiny 2 ne mogu ka i sve ostale igre dodat u library, nego mi automatski krece download. Jel i vama ostalima tako? Neda mi se trosit 70 GB na igru koju trenutno necu ni upalit..

God of War - osobno GOTY. Kupija san je par dana nakon Originsa i posto san vec pocea Origins igrat nju san doslovno upalija 15 min. Prije tjedan dana odlucija nju pocet i zadnjih par veceri doden s posla u ponoc i igran dok se ne isprazni baterija. Ocarala me i prica i gameplay. Objasnjavanje "lorea" od strane sporednih likova i upoznavanje svijeta me kupilo do maximuma. Vridi svake kune potrosene, ma da san je kupija prvi dan nebi zalija.

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Upao u closed betu Trials Rising (davno se prijavio i već zaboravio) pa imam 4 keya za frendove za podijeliti.

Dijelim ih tu ako netko hoće, pa tko prvi uzme njegovo:

1. P3LNNWQLLL47
2. CKB8DNNCJZMF
3. HJP4L9WCXRLE
4. RJ7W63E8ZY7J

Each friend can redeem one code on the Beta Redeem Website below and then follow these steps:

http://trialsgame.com/beta_redeem

Step 1: Log in to your Ubisoft account
Step 2: Put in the code
Step 3: Put in the chosen platform (PC, Xbox, PS4)
Step 4: Personal Beta access is sent and ready to use!

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
7 0 hvala 2
8 godina
Bitanga kaže...

Upao u closed betu Trials Rising (davno se prijavio i već zaboravio) pa imam 4 keya za frendove za podijeliti.

Dijelim ih tu ako netko hoće, pa tko prvi uzme njegovo:

1. P3LNNWQLLL47
2. CKB8DNNCJZMF
3. HJP4L9WCXRLE
4. RJ7W63E8ZY7J

Each friend can redeem one code on the Beta Redeem Website below and then follow these steps:

http://trialsgame.com/beta_redeem

Step 1: Log in to your Ubisoft account
Step 2: Put in the code
Step 3: Put in the chosen platform (PC, Xbox, PS4)
Step 4: Personal Beta access is sent and ready to use!

Fala. Iskoristija san 3.

15 godina
PlayStation 4

Slika govori 1000 riječi (u ovom slučaju manje)

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2018 19:17 (MasterOfDisaster).
Moj PC  
6 0 hvala 0
8 godina
PlayStation 4

I onda im Store padne zbog fucking FIFA-e. 

1 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Ljudi moji malo ste preosjetljivi što će biti kad vam se ona stvar više neće d**t. Hoće li i tada Sony biti kriv.

Bitanga di vidiš te silne kodove  meni su isto odobrili to testiranje, ali ne vidim kodove za frendove? Doduše ja sam dobio za PC.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2018 21:37 (hummer0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hummer0 kaže...

Ljudi moji malo ste preosjetljivi što će biti kad vam se ona stvar više neće d**t. Hoće li i tada Sony biti kriv.

Bitanga di vidiš te silne kodove  meni su isto odobrili to testiranje, ali ne vidim kodove za frendove? Doduše ja sam dobio za PC.

Pa da, i ja sam za PC dobio, jučer mi je u nekom mailu stiglo od njih.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina
Vandit kaže...

I onda im Store padne zbog fucking FIFA-e. 

Nemoj tako. Ipak je riječ o najprofitabilnijoj igri u industriji. Nije to tamo neka igra, to je fifa. Koja igra još može srušiti PSN?

9 godina
neaktivan
Ne postoje kodovi za PC.Te kodove moraš iskoristit na navedenoj stranici u link te onda tek odabereš za koju platformu želiš kod (PC,Xbox,PS).Beta vam je preko 40 GB.Odigrao sam prijašnji Technical Test i to je stari Trials sa novim lokacijama.Ništa novo.
17 godina
Dann3R kaže...
Ne postoje kodovi za PC.Te kodove moraš iskoristit na navedenoj stranici u link te onda tek odabereš za koju platformu želiš kod (PC,Xbox,PS).Beta vam je preko 40 GB.Odigrao sam prijašnji Technical Test i to je stari Trials sa novim lokacijama.Ništa novo.

Kužiš, mi smo dobili automatski bindano na PC jer smo tako u prijavi još davno odabrali. A kodovi koje sam slao su za sve platforme kako sam i napisao. 

Oko 20GB bio download.

Da, ne čini se ništ posebno drugačije od starog, za sad.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2018 8:18 (Bitanga).
17 godina
neaktivan
hummer0 kaže...

Ne znam tko ce biti kriv, ali cu se vjerojatno objesiti  

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
9 godina
neaktivan
Kužiš ja sam dobio kod za PS4 kao bindan al sam morao kod upisat na linku te odabrat platformu i tek tada sam dobio valjan PS4 kod.Al nema veze.
17 godina
Dann3R kaže...
Kužiš ja sam dobio kod za PS4 kao bindan al sam morao kod upisat na linku te odabrat platformu i tek tada sam dobio valjan PS4 kod.Al nema veze.

Na PCu je to malo drukčije jer sve ide preko uplay klijenta. Nije se ništa moralo aktivirati posebno.

PSN je specijalan pa se mora :-)

15 godina
Jeste probali FIFA 19 demo? Meni to sve skupa i nije tak loše, drugačiji je osjećaj igrati 18 i 19. Nisam nekakav strucnjak, ali mi se čini skroz okej barem ovo sto možemo probati

Edit: sta je s komentatorima?? Gdje su one dvije legende iz 18 :D
PSN: Carlikaa
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.9.2018 0:38 (FiCoO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Nema veze to sa PSN-om.Na isti način se sad aktiviraju i kodovi za Black Ops 4 betu.Upišeš kod na njihovome sajtu te onda odabereš platformu te ti pošalju kod za istu.
17 godina
Dann3R kaže...
Nema veze to sa PSN-om.Na isti način se sad aktiviraju i kodovi za Black Ops 4 betu.Upišeš kod na njihovome sajtu te onda odabereš platformu te ti pošalju kod za istu.

Ma naravno, upišeš jedan kod da bi dobio drugi, sasvim logično, to nema nikakve veze sa PSNom.

Kod za BlackOps betu nisam uopće dobio na PCu, jer mi se samo pojavio download button u battle.net launcheru isto kao i na Uplayu za Trials.

Gle, nebitno, ali naravno da je stvar PSNa i različitih platformi, jer kodovi nisu povezani. Na ovaj način ih povezuješ.

10 godina
PlayStation 4

Pc je jos posebniji jer moras imat instaliran Battle.net, uplay, origin, steam... da bi mogo igrat igre i za svaki taj imas drugi racun. 
Tam bi svaki cigo htio imo svoju platformu.

Ovo kaj pricas nema bas nikakve veze sa PSN-om. Mogli su davat odma kljuceve za PSN i nebi moro nist dva puta radit, da su htjeli. 

Za BFV betu nisam trebo nist upisivat samo sam skinuo igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Ljudi sto kazete na ovu stvar https://www.ebay.com/itm/153172436008?ViewItem=&item=153172436008&fromMakeTrack=true

Je li netko probao? Funkcionira li u igrama?

Kupio bi a neda mi se davati novac za nesto sto ne funkcionira.

''Glupan koji inzistira na svojoj gluposti postati ce mudar'' - William Blake
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Santana kaže...

Pc je jos posebniji jer moras imat instaliran Battle.net, uplay, origin, steam... da bi mogo igrat igre i za svaki taj imas drugi racun. 

Ovo kaj pricas nema bas nikakve veze sa PSN-om. Mogli su davat odma kljuceve za PSN i nebi moro nist dva puta radit, da su htjeli. 

Open beta i closed beta nisu ista stvar.

A PC je master platforma za sve, što misliš na čemu se razvijaju PSN i PS igre ;-)

10 godina
Alfredo nr.2 kaže...

Ljudi sto kazete na ovu stvar https://www.ebay.com/itm/153172436008?ViewItem=&item=153172436008&fromMakeTrack=true

I da radi samo si kvariš doživljaj u igrama. Igre na plejki su napravljene da se igraju s kontrolerom, a ti ako želiš tipkovnicu i miš kupi PC i bok.

10 godina
Bitanga kaže...
Santana kaže...

Open beta i closed beta nisu ista stvar.

A PC je master platforma za sve, što misliš na čemu se razvijaju PSN i PS igre ;-)

Ma da Closed Beta, a daju keyeve na sve strane. Marketing, a ne closed beta. 

17 godina
Santana kaže...

Ma da Closed Beta, a daju keyeve na sve strane. Marketing, a ne closed beta. 

Kontrolirano je, za razliku od open bete. Nije isto jel planski podijeliš 100.000 keyeva i svakom još 4, ili svima daš na download.

10 godina
neaktivan
pqweasdyxc kaže...
Alfredo nr.2 kaže...

I da radi samo si kvariš doživljaj u igrama. Igre na plejki su napravljene da se igraju s kontrolerom, a ti ako želiš tipkovnicu i miš kupi PC i bok.

.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2018 2:01 (ks95hr).
15 godina
PlayStation 4

Navodno radi al pitanje je kako i dali je igrivo. Ja sam prije imao na ps3 xim koji radi dobro ali i kosta, imao sam to za fps igre koje mi je bolje sa tipkovnicom i misem pogotovo mp posto meni ciljanje kontolerom nije jaca strana poglavito headshot. Ovako sam uvijek bio prvi na listama iako sam odustao od toga i igram na pc u poglavito fps ostalo na ps4 to mi je najbolja kombinacija za sada. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Alfredo nr.2 kaže...

Ja sam se nedavno iznenadio kada sam vidio da rodjak u svoj PS4 pro samo ukljuci bilo koji USB mis i tastaturu i igra tako. Nisam znao da to bas tako ide jer sam mislio da moraju biti posebni uredjaji.

https://www.youtube.com/c/gamex1423/
17 godina
PlayStation 4

Fortnite radi bez problema samo se ukljuci mis i tipkovnica u usb na plajki i radi. No druge igre to ne podrzavaju kao recimo doom. A mene upravo singleplayer fps-i zanimaju. Zato pitam ako netko ima iskustva iz prve ruke da znam da li mi se isplati uloziti novac ili ne. 

''Glupan koji inzistira na svojoj gluposti postati ce mudar'' - William Blake
Moj PC  
0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice