PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.641.725
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
16 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Ezio kaže...
Chaky kaže...

Ezio 

...o. Zato sam bacio stari ps4 i kupio još jedan ps4 pro pa sad ps4 pro stoji na ps4 pro.

Pic or didnt happen 

Nego šta će ti 6 Dualshockova?

Možda jedan na prodaju po povoljnoj cijeni? 

Steam: nuketown | PSN: berologic | Facebook: Bernard Šaško
11 godina
PlayStation 4

Znači s konzolom je dobio 3 dualshocka, pa da ne ispadne šetnik kupio je još 3.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
6 dualshockova = 6 x 2 = 12 obicnih gamepadova

Quick maths! 👍
pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
16 godina
PlayStation 4

U 98% slucajeva nakon paljenja igre pojavi se CE-34878-0 i nakon svakog rusenja ista stvar u roku 10 min (Disk i soft kopija). Nakon restartanja konzole, sve je u redu i moze se igrati. 

Vracena na tvornicke, ista stvar. Postoji li kakvo rjesenje? Na internetu nisam nasao nista konkretno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
To ti je kod peesa "đeneral eror", odnosni rusenje aplikacije.

Daj malo vise informacija, koji fw, jesi mjenjao hdd i sl?

Skini si tu verziju firma kojeg imas, ali recovery, pa probaj njega staviti, ili apdejtaj na zadnji firm ako si na nekom nizem...

Moze biti i do memorije, kako rekoh premalo informacija, daj vise detalja
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav,

Imam jedno pitanje koje se odnosi na TV koji bi koristio za igranje Ps4.

Kupio sam prije par dana Ps4 1TB slim (nije pro). 

Mislio sam ga koristiti na monitoru za PC , ali mi je ipak 24" dosta mali ekran i kao privremeno riješenje sam uzeo Quadro Full HD TV koji imamo kao backup ako glavni TV u dnevnoj rikne.

Problem je kvaliteta slike na tom TV-u. Jednostavno slika je nekako teška nije čista , boje su prejake. Našao sam neki tutorial za nariktavanje svjetline i kontrasta (jer jedino to mogu na njemu mjenjati) ,ali opet nije to to.

Gledao sam u SD ima Philips 43PFS4132 2500kn, da li taj TV išta valja? Išao bi do 3000kn pa ako može neki savjet koji FUll HD TV je najbolji do te cifre? 4k neću s obzirom da nemam PS4 PRO.

Lp

0 0 hvala 0
16 godina
Hvala na brzom odgovoru. Fw je zadnji 5.5. HDD nije mijenjan i ima dovoljno prostora ,preko 300gb (ako mislite na tu memoriju). Debela verzija PS-a je u pitanju.
Mogu jedino probat s recoveryem...
12 godina

@nitro66

Za 3000 kn ne možeš naći dobar 43" TV.

FHD slika na 4K TV ne izgleda lošije u odnosu na FHD TV, a za godinu-dvije će 4K bit standard u gamingu i bacio si 3000kn na FHD TV koji osim toga ima i lošu sliku.

Ili se strpi i izdrži na ovome što imaš ili se probaj rastegnuti do 3500kn i uzmi 40" 4K Samsung (LED TV Samsung UE40MU6172 UHD).

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2018 1:52 (DeniZg).
17 godina
DeniZg kaže...

@nitro66

Za 3000 kn ne možeš naći dobar 43" TV.

FHD slika na 4K TV ne izgleda lošije u odnosu na FHD TV, a za godinu-dvije će 4K bit standard u gamingu i bacio si 3000kn na FHD TV koji osim toga ima i lošu sliku.

Ili se strpi i izdrži na ovome što imaš ili se probaj rastegnuti do 3500kn i uzmi 40" 4K Samsung (LED TV Samsung UE40MU6172 UHD).

Malo još osvrt što se tiče HDRa, kontrasta i Sony XE80 serije.

Igram Far Cry 5 u HDRu i boje su savršene, ništa isprano, ništa ne fali. Tako da su isprane boje u nekim igrama (SW BF2 i sl.)  stvar implementacije i developera, a ne TVa.

Veći kontrast je naravno bolji, ali ni na onima s manjim kontrastom ne smije faliti boje u HDRu.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina
Bernard Huky Hux kaže...
Ezio kaže...
Chaky kaže...

Ezio 

...o. Zato sam bacio stari ps4 i kupio još jedan ps4 pro pa sad ps4 pro stoji na ps4 pro.

Pic or didnt happen 

Nego šta će ti 6 Dualshockova?

Zato što ne igram pa mi je svejedno da li imam 6 ili nijedan.

PSN - darklydexter
10 godina
Mislio sam da takvo rusenje aplikacija (igara) moze biti povezano s sistemskom memorijom, u tom slucaju rjesenja nema, morat ces reklamirati ako je konzola pod garancijom.

Iako bih ja prvo pokusao recovery, skines sa sonyevih stranica ofw 5.50 recovery (oko 1gb je), na usb sticku napravis folder PS4, u njemu folder UPDATE, i kopiras tu datoteku sto si skinuo, zatim bootas ps u safe modu i instaliras recovery.

Moze biti i neki problem sa hardom, ukoliko si vjestiji i hoces se s time zezati, izvadi disk, spoji ga na pc, formatiraj i odradi neku dijagnostiku diska, zatim kad ga vratis u konzolu ces svakako morati odraditi recovery (jer ps ne cita diskove formatirane u windowsima). Naravno ostajes bez svega na disku, cim radis recovery, znaci sve ces morati ponovo skidati i instalirati.

Naravno ovo moze rjesiti problem, ali i ne mora, sve ovisi sto tocno uzrokuje rusenje, tako da odluci sam
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Nije problem jos dat 500kn. Ali mi je 40" mali ekran. Minimum mi je potrebno 102, a idealno 108 cm . Takoder pokusavam izbjeci 4K TV jer ce mi onda biti zao sto nisam kupio Ps4 pro

12 godina
Bitanga kaže...

Malo još osvrt što se tiče HDRa, kontrasta i Sony XE80 serije.

Igram Far Cry 5 u HDRu i boje su savršene, ništa isprano, ništa ne fali. Tako da su isprane boje u nekim igrama (SW BF2 i sl.)  stvar implementacije i developera, a ne TVa.

Veći kontrast je naravno bolji, ali ni na onima s manjim kontrastom ne smije faliti boje u HDRu.

HDR implementacija je jako neujednačena i dojam kvalitete k tome ovisi o hrpi faktora (osobi koja gleda, postavkama boje i kontrasta na TV-u, osvjetljenju sobe itd.).

Meni HZD ima savršenu, SW BF2 dobru, a recimo AC:Origins baš lošu implementaciju HDR-a.

U ovom trenutku ne bih nekom mogao preporučiti da uzme HDR TV pod svaku cijenu, pogotovo ako ima ograničeni budžet.

nitro66 kaže...

Nije problem jos dat 500kn. Ali mi je 40" mali ekran. Minimum mi je potrebno 102, a idealno 108 cm . Takoder pokusavam izbjeci 4K TV jer ce mi onda biti zao sto nisam kupio Ps4 pro

Ja bih radije kupio miljama kvalitetniji TV, koji će biti dobar i za 5 godina, pa makar morao sjesti pola metra bliže TV-u, nego neki Philips bofl koji ni danas nije dobar TV, samo zato jer je 5 cm veći.

Ali, tvoja je lova i napravi kako ti odgovara. Ljudi ionako traže savjete i onda naprave po svom.

PSN - DeniZg80
17 godina
nitro66 kaže...

Pozdrav,

Imam jedno pitanje koje se odnosi na TV koji bi koristio za igranje Ps4.

Kupio sam prije par dana Ps4 1TB slim (nije pro). 

Mislio sam ga koristiti na monitoru za PC , ali mi je ipak 24" dosta mali ekran i kao privremeno riješenje sam uzeo Quadro Full HD TV koji imamo kao backup ako glavni TV u dnevnoj rikne.

Problem je kvaliteta slike na tom TV-u. Jednostavno slika je nekako teška nije čista , boje su prejake. Našao sam neki tutorial za nariktavanje svjetline i kontrasta (jer jedino to mogu na njemu mjenjati) ,ali opet nije to to.

Gledao sam u SD ima Philips 43PFS4132 2500kn, da li taj TV išta valja? Išao bi do 3000kn pa ako može neki savjet koji FUll HD TV je najbolji do te cifre? 4k neću s obzirom da nemam PS4 PRO.

Lp

U kom smislu mali ekran? Primakni se blize, na 50-60cm.

Igram na Dellu 24" FullHD i super mi je slika, ali udaljen sam od monitora 50-60cm.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
12 godina

Pa da.

Ja isto nekad spojim PS4 na 24" monitor koji koristim za PC i skroz je OK slika

Još je i sučelje na konzoli krupnije nego na PC-u. Ako sjediš za PC stolom i igraš na monitoru, nema šanse da je to presitno.

PSN - DeniZg80
11 godina
neaktivan
SHELBY_09 kaže...

U 98% slucajeva nakon paljenja igre pojavi se CE-34878-0 i nakon svakog rusenja ista stvar u roku 10 min (Disk i soft kopija). Nakon restartanja konzole, sve je u redu i moze se igrati. 

Vracena na tvornicke, ista stvar. Postoji li kakvo rjesenje? Na internetu nisam nasao nista konkretno...

Nisi precizirao koja konzola. Ja ti mogu reci na osnovu osobnog iskustva da na Pro kod nekih igara ( novijeg datuma )  dolazi do toga ako je Boost mode ukljucen. Drugo za sad jedino na Nba2K18 mi dolazilo do te poruke kad mi je bila instalirana na vanjski HDD, kad sam je vratio na HDD od plejke nikad vise poruke. To su moja iskustva sad nekom drugom sa Pro vjerojatno nece biti takvih gresaka.

Ok tek sad skuzio da si u postu poslije napsio da je debela plejka, zanemari onda, al mozda nekom drugom pomogne...

PSN - brdjanin85
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2018 14:10 (madafaka85).
15 godina
PlayStation 4

Pozdrav,

Budući sam odnedavno vlasnik PS4 pro, u potrazi za sam razbibrigom.

Treba mi nešto da na kraju dana bacim mozak na pašu i lagano se opustim sat dva prije spavanja.

Šta proporučate za odigrati u vremenu dok ne dođu ovogodišnje ekskluzive (ucharted, tlou i hzd sam odigrao).

Preferiram single player, jer mi se ne da natezati sa razno raznim poluidiotima.

CoD, Assasin's creed i tako to mi se ne igrati.

Živili

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2018 15:19 (Xplicit).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zasto da se primaknem blize TVU ako mi je TV u sobi i hocu lec u krevet i igrat igrice u tom polozaju a ne da sjedim na krevetu. Soba mi je dosta mala pa niti TV nema mjesta da ga igdje stavim nego na suprotni zid udaljen od glave 3 metra. Na ovom manjem ekranu se napinjem procitat slova makar ne nosim naocale nit imam problema sa ocima nego jednostavno mi je malo 80cm trenutno. Evo dajte savjet onda koji tv kupit a da je dobar i da je 108cm i buget podizem na 4500kn. Samo onda realno sam napravio sranje jer sam kupio Ps4 obican , a ne pro samo zato jer nemam TV za njega, a sad kupujem TV . Jos bi isto napomenuo npr dok Fifu igram da mi slika dosta sporo reagira s obzirom da je kretanje igraca dosta brzo. Predpostavljam da to ima veze sa refresh rateom ovog trenutnog tva. To su sve neke stvari koje mi idu na zivce jer ne mogu uzivat u Ps4 skroz

0 0 hvala 0
12 godina
Prije bih rekao da je problem u input lagu TVa ili framerate dropovima u Fifi na običnom PS4, nego da je do refresh ratea TVa.
Uzmi onda onaj Samsung MU6172, samo 50" model. To ti je u budžetu od 4500kn.
PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2018 16:36 (DeniZg).
17 godina
nitro66 kaže...
Zasto da se primaknem blize TVU ako mi je TV u sobi i hocu lec u krevet i igrat igrice u tom polozaju a ne da sjedim na krevetu. Soba mi je dosta mala pa niti TV nema mjesta da ga igdje stavim nego na suprotni zid udaljen od glave 3 metra. Na ovom manjem ekranu se napinjem procitat slova makar ne nosim naocale nit imam problema sa ocima nego jednostavno mi je malo 80cm trenutno. Evo dajte savjet onda koji tv kupit a da je dobar i da je 108cm i buget podizem na 4500kn. Samo onda realno sam napravio sranje jer sam kupio Ps4 obican , a ne pro samo zato jer nemam TV za njega, a sad kupujem TV . Jos bi isto napomenuo npr dok Fifu igram da mi slika dosta sporo reagira s obzirom da je kretanje igraca dosta brzo. Predpostavljam da to ima veze sa refresh rateom ovog trenutnog tva. To su sve neke stvari koje mi idu na zivce jer ne mogu uzivat u Ps4 skroz

Nitko nije rekao da se primaknes blize TV-u.

Nego monitoru.

A ako si probao igrati na 24" monitoru s udaljenosti od 3m, onda mogu samo "reci" ovo 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
16 godina
neaktivan

Super mi izgleda taj TV i cijena mi je oke. Samo me stvarno muci sad sto nisam kupovao ps4 pro a spreman sam kupit 4k hdr tv. Pa se sad razmisljam prodavat plejku pa kupovat novu samo si kompliciram zivot. Hoce li uopce biti velika razlika igrati npr na tom tvu igre u rezoluciji 1080p nego na trenutnom quadro

12 godina
Taj Samsung nije full 10bit HDR TV, ali jest 4K.
U svakom slučaju će ti slika bit svemirski brod u odnosu na taj Quadro, taman da spojiš ZX Spectrum na njega, a ne obični PS4.
Za godinu-dvije ionako dolazi PS5.
PSN - DeniZg80
16 godina
neaktivan
Chaky kaže...
nitro66 kaže...

Nego monitoru.

A ako si probao igrati na 24" monitoru s udaljenosti od 3m, onda mogu samo "reci" ovo 

Ma nisam haha .

Kad sam spojio monitor onda sam sjeo na krevet i povuko ga na rub stola da mi blize bude , ali i onda je bilo uzasno mala slova. Onda npr sam spojio 80cm quadri tv iz 2012 full hd i stavio ga na rub stola znaci do glave mi je 2m isto mi zna nekad na knap biti ali prolazi no slika je koma na tom tvu jer sam spojio ps4 na grunding kod kuma za vikend i na tom tvu je 100 puta bolja slila a tv je full hd. Veci TV zelim jer cu ga na zid stavit iznad monitora a to je onda oko 3 metra od glave s obzirom da sada drzim.ovaj tv na stolu od kumpjutera (sva sreca malo veci stol imam pa stane) al to estetski ne izgleda nikako jer je na jednom stolu i plejka i monitor o tv i tastatura i mis znaci ako hocu na komp spustam tv na pod pa ga opet dizem its

16 godina
neaktivan
Chaky kaže...
nitro66 kaže...

Nego monitoru.

Ma nisam haha .

Kad sam spojio monitor onda sam sjeo na krevet i povuko ga na rub stola da mi blize bude , ali i onda je bilo uzasno mala slova. Onda npr sam spojio 80cm quadri tv iz 2012 full hd i stavio ga na rub stola znaci do glave mi je 2m isto mi zna nekad na knap biti ali prolazi no slika je koma na tom tvu jer sam spojio ps4 na grunding kod kuma za vikend i na tom tvu je 100 puta bolja slila a tv je full hd. Veci TV zelim jer cu ga na zid stavit iznad monitora a to je onda oko 3 metra od glave s obzirom da sada drzim.ovaj tv na stolu od kumpjutera (sva sreca malo veci stol imam pa stane) al to estetski ne izgleda nikako jer je na jednom stolu i plejka i monitor o tv i tastatura i mis znaci ako hocu na komp spustam tv na pod pa ga opet dizem its

15 godina
Xplicit kaže...

Pozdrav,

Budući sam odnedavno vlasnik PS4 pro, u potrazi za sam razbibrigom.

Treba mi nešto da na kraju dana bacim mozak na pašu i lagano se opustim sat dva prije spavanja.

Bloodborne 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
odjavljen
nitro66 kaže...

Ne zamaraj se. Dobro ti kaze kolega DeniZg, ne isplati se uzimat FHD danas, pogotovo kad se moze uzet okay 4k TV pristojne velicine za okay cijenu. I PS4 slim ti je dovoljan. Kao sto je vec receno, PS5 ce doci sigurno za otprilike 2 godine i ne trebas se sad zamarat prodajom slima zbog  proa, pogotvo kad ti jeftiniji 4k tv-e niti nisu punokrvni HDR.

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Hvala ekipa, odluka je pala na taj Samsung UHD MU6172 50"

Bio sam sada u ducanu i pogledao tv i super je. Vjerujem da ce se vidjeti razlika kad spojim ps4 slim na njega :) a za pro sam i ja razmisljao kad tako i onako izlazi ps5 bas to sto vi kazete ...

4 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Ovisi i kolika ti je udaljenost od tva, meni je cirka 4-5 metra i 50 inaca mi premalo. Pogotovo kad igram fifu. 65 mi je ko rođeno :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2018 23:11 (amd freak).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
amd freak kaže...

Ovisi i kolika ti je udaljenost od tva, meni je cirka 4-5 metra i 50 inaca mi premalo. Pogotovo kad igram fifu. 65 mi je ko rođeno :D

Pa u pravilu ako se odlucim staviti TV na suprotni zid onda ima 3 metra. Postoji opcija jos sa strane , ali to nije onda za lezeci polozaj radi vrata.

15 godina
nitro66 kaže...
amd freak kaže...

Pa u pravilu ako se odlucim staviti TV na suprotni zid onda ima 3 metra. Postoji opcija jos sa strane , ali to nije onda za lezeci polozaj radi vrata.

Što je čovjek stariji to su slova sitnija i treba veći telkač.

Šalim se, ali 50" je minimalno za 3-3,5 m.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice