PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.508.615
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
16 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
krelos kaže...

U PS4 HDD od 500 GB planiram zamjeniti HDD-om od 2TB.... želio bi sačuvati igre koje sam skinu da ne moram ponvo sve skidati...

dali je moguće napraviti kloniranje diska i da sve uredno radi nakon toga...

Koji je to hdd jer ne može stati deblji od 9.6 mm. Ako nije skup i ja bi zamjenio.

Kloniranje hdd na hdd preko PC-a nije moguće. 

shit happens too often
15 godina
krelos kaže...

U PS4 HDD od 500 GB planiram zamjeniti HDD-om od 2TB.... želio bi sačuvati igre koje sam skinu da ne moram ponvo sve skidati...

dali je moguće napraviti kloniranje diska i da sve uredno radi nakon toga...

A ako imaš brzi internet rađe skini ponovo.

Prvo sam pomislio na ovo, ali u ovom slučaju moraš imati dva PS4

https://blog.eu.playstation.com/2016/11/09/how-to-transfer-your-data-from-ps4-to-ps4-pro/

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2018 10:51 (hummer0).
15 godina
PlayStation 4

Uključim prekjučer playstation i izbaci mi ovu sliku.

Mail za reset nije stizao jer nije nitko ni tražio reset.

Čekao sam da možda prođe taj lock računa, ali ništa.

Jedino mogu resetirat lozinku.

Jel se kome to dešavalo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mancekk kaže...

Uključim prekjučer playstation i izbaci mi ovu sliku.

Mail za reset nije stizao jer nije nitko ni tražio reset.

Čekao sam da možda prođe taj lock računa, ali ništa.

Jedino mogu resetirat lozinku.

Jel se kome to dešavalo?

Meni je bilo slicno, morao sam ukljucit 2 way auth da ih se riješim...jbni hakeri pokusavaju probit

battletag:MasnaKrvavic#2275
15 godina

Riješio, morao sam samo resetirat lozinku.

Ma čitao sam po netu da su ljudi resetirali lozinku pa da im nije uspjelo pa nakraju nisu imali ni staru ni novu pa me malo panika ulovila.

14 godina
tictactoe kaže...

Pozdrav. Evo ovako, prije nekih mjesec dana odlucio sam uzet ps4.  Par prijatelja ga je uzelo prosle godine za cijenu koju ja ove godine nigdje ne mogu naci. Bio sam uvjeren da ce sad biti jos jeftiniji nego sto je bio prosle godine, ali nista od toga. Onda sam odlucio cekat uskrs u nadi da ce bit neke akcije ali evo koliko sam primjetio nema ih bas. Znaci meni je dovoljan model od 500gb, ne treba mi pro i nigdje ne vidim za manje od 2400-2500 samo ps4 i kontroler, dok su prosle godine bile kombinacije ili sa 2 kontrolera ili sa igricama i bilo je akcija i po 1700-2000kn..Pa me zanima, znate li vi neku trgovinu gdje ima nekakva akcija, a da je meni slucajno promaklo..i dodatno pitanje, jel dobra opcija mozda uzet polovni? Unaprijed zahvaljujem 

Amazon de, ps4 1 tb, 2 kontrolera i igrica za 2400 kn

8 godina
PlayStation 4

Sritan Uskrs svima koji ga slave.

Infomark je ovo stavija na fejs, ali ne triba zaboravit da je i 1. April danas, al nikad se ne zna. 

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
PlayStation 4

koje ste ono logitech ili neke druge slušalice preporučili za ps4 ? ...znam da je bilo ali nemogu pronači... tražim neke do 500 kn odprilike... da budu sa žicom i po mogučnosti da ili nemaju mikrofon ili da se može skinuti....HVALA

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sharkoon Skiller SGH1

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav ekipo. Gdje mogu najjeftinije dobiti RDR 2 pre-order? Vidim sad na ovom infomark 470kn, thegamecollection 50 funti itd. Ima možda gdje još jeftinije ili je ovo max.? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

na Base.com ti je 44.85 funti i 1.49 funta dostave. Što je oko 390kn. 

Ja mislim da nigdje nečeš preorder jeftinije pronaći.

Lp.

Steam: nuketown | PSN: berologic | Facebook: Bernard Šaško
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ekipa jel bi neko bio voljan iznajmiti PS4 pro ko ga ne stigne koristiti bas cesto,pitam samo jel bi htio proc novi God of War a ne zelim kupiti PS4 Pro samo zbog jedne igre,ako ima ponuda javite se na privat poruku. Ponudio bi tipa 250/300kn za tjedan dana posudbe tak da stignem sve proci u igri ili ja kupim igru na necijem acc i onda mi neko posudi PS4 i poslje mu ostavim igru.

http://steamcommunity.com/id/BluePill/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Zasto npr. u uncharted 4 kad igram je ciljanje uzasno tesko, zaustavim gljivicu al se meta jos malo pomakne, jel to input lag ili? Kako npr u cod ww2 toga nema?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
maxy0 kaže...

Zasto npr. u uncharted 4 kad igram je ciljanje uzasno tesko, zaustavim gljivicu al se meta jos malo pomakne, jel to input lag ili? Kako npr u cod ww2 toga nema?

Auto aim? U nekim igrama ja manje izrazen, u nekim vise.

PSN Tokioplastic292
10 godina
odjavljen
Pes ili Fifa?
Probao sam demo od obje igre i više naginjem prema pesu nekako mi više izgleda kao nogomet bas . Ali malo me nervira ona glupa imena klubova na pesu. Sad me zanima da li su imena igrača bar normalna?
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozz,
kad ocu nesta kupit pise mi "The credit/debit card information on file is not valid" a 10 min prije toga sam normalno kupio. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2018 12:59 (stribs).

0 0 hvala 0
15 godina
Garac24 kaže...
Pes ili Fifa?
Probao sam demo od obje igre i više naginjem prema pesu nekako mi više izgleda kao nogomet bas . Ali malo me nervira ona glupa imena klubova na pesu. Sad me zanima da li su imena igrača bar normalna?

Samo da napomenem, mozes staviti optionFile sa svim pravim klubovima i igracima, 2-3minute posla.. Imas na PES forumima sve upute i sve odgovore na pitanja, pa si pogledaj, mozda ti olaksa odluku..

Sto sam Boze tako proklet, jucer lag, danas opet.. // R.I.P. EP LoL/WoT/PoE nick: Strongtoni
14 godina
Garac24 kaže...
Pes ili Fifa?

Ako nemaš nekoga s kime ćeš igrati kad ti puhne, FIFA je puno bolji odabir. Milijuni igrača više su ti dostupni. Za PES postoji onaj neki LITE edition koji ak se ne varam ima Online funkcionalnost pa možda možeš otprilike vidjeti kakva je situacija.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...
Garac24 kaže...
Pes ili Fifa?

Ako nemaš nekoga s kime ćeš igrati kad ti puhne, FIFA je puno bolji odabir. Milijuni igrača više su ti dostupni. Za PES postoji onaj neki LITE edition koji ak se ne varam ima Online funkcionalnost pa možda možeš otprilike vidjeti kakva je situacija.

Plus što Fifa ima normalnu navigaciju po menijima, na PESu sam ispizdio, svaki klik se loada po 20 sekundi nešt sa servera. Lud sam bio.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
Bitanga kaže...

Plus što Fifa ima normalnu navigaciju po menijima, na PESu sam ispizdio, svaki klik se loada po 20 sekundi nešt sa servera. Lud sam bio.

To je svojevrsni filter. Ako si dovoljno lud da gubiš pola sata svaki dan na debilne menije onda si i dovoljno lud da redovno igraš PES. :P

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Bitanga kaže...
Hexfire kaže...
Garac24 kaže...
Pes ili Fifa?

Fifa je za klince pravi igraći (starija ekipa) igra PES. 

7 godina
PlayStation 4

God of war day one edition bi me kostao 466kn, a limited edition 555 kn u infomarku.

jel se isplati uzet limited edition za tih 90 kuna razlike.

nakon sto bi ga presao prodao bi.

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Igram Far Cry 5 (na PCu no nebitno). Igra je vrhunska. Već dugo me nije nešt tako oduševilo.

Podjeća me dosta na Ghost Recon Wildlands, ali još bolje u svakom aspektu.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
bitmap kaže...

God of war day one edition bi me kostao 466kn, a limited edition 555 kn u infomarku.

jel se isplati uzet limited edition za tih 90 kuna razlike.

nakon sto bi ga presao prodao bi.

Ne znam baš da ćeš si vratiti tih 90 kn kod prodaje. Ja bih uzeo day one.

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Iiiiiii, konačno pao Pro! Ne sjećam se kad sam bio ovako uzbuđen. Doslovno nisam mogao spavati, a još me više jebe što neću moć igrat koliko bih želio zbog posla i ostalih obaveza.

Uglavnom, odlučio sam se uzeti preko Njuškala PS i čekao sam da uleti nešto što mi se čini ok. Kad ono lik stavi PS4 PRO sa dva Joya i 2 igrice (Watch Dogs 2 i PES 2016) za 1300kn, nažalost bez garancije ali realno za tu lovu...

Uzeo ga jučer, odmah kupio GTA i Rayman na sniženju. Cura, koja je bila naravno protiv kupovine ičega, jučer drmala samnom Raymana cca 3h 

7 0 hvala 0
14 godina
interist89 kaže...

Iiiiiii, konačno pao Pro! Ne sjećam se kad sam bio ovako uzbuđen. Doslovno nisam mogao spavati, a još me više jebe što neću moć igrat koliko bih želio zbog posla i ostalih obaveza.

Uglavnom, odlučio sam se uzeti preko Njuškala PS i čekao sam da uleti nešto što mi se čini ok. Kad ono lik stavi PS4 PRO sa dva Joya i 2 igrice (Watch Dogs 2 i PES 2016) za 1300kn, nažalost bez garancije ali realno za tu lovu...

Uzeo ga jučer, odmah kupio GTA i Rayman na sniženju. Cura, koja je bila naravno protiv kupovine ičega, jučer drmala samnom Raymana cca 3h 

Za te pare sigurno nisi kupio PRO.

17 godina
neaktivan
interist89 kaže...

Eh, ja sam ima 2 tjedna uzeo novi za 2400 kn  a stas...

Why so serious???
10 godina
neaktivan

Oglas je još aktivan pa pogledaj. Nisam doma da ti ga poslikam. Ili nemoj vjerovat, šta da radim.

Šifra oglasa: 25178433

16 godina
interist89 kaže...

Oglas je još aktivan pa pogledaj. Nisam doma da ti ga poslikam. Ili nemoj vjerovat, šta da radim.

Šifra oglasa: 25178433

Odlican deal, to je pro na slici

Zna povremeno uletiti tak na njusci stvarno dobre ponude ali to nestane brzinom svjetlosti

U svakom slucaju zelim ti puno sati uzivanja uz njega

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice