PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.512.790
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
10 godina
Re: PlayStation 4
SimeKZ kaže...
omko kaže...
Bitanga kaže...
antimadridista kaže...
amd freak kaže...

Mozda se meni privida ali mi je daleko ugodnije igrati 30 fps igru na plejki nego na pcu. Da bi stvar bila bolja ako se dobro uzivis u igru tih 30 fps postane nebitno. 

Upravo zbog ovoga što sam naveo. Ja igram i na PS4 i na PC-u i na PC-u je dosta nestabilniji fps kod igara, što je i razumljivo zbog različitog hardvera. Na konzolama je često "zaključano" na 30 ali ne pada ispod niti ide iznad na igrama koje su dobro optimizirane. Kad fps pada s 30 na 25 ili se diže do 35 pa opet padne na 30, to sve kvari ugođaj.

Još jedan od razloga zašto je ugodnije 30 fpsa na konzolama nego na PC-u je to što si na PC-u priljubljen uz ekran dok to nije baš slučaj kad ljudi igraju na konzolama, osim ako se igra na monitoru pa sjediš u istoj pozi kao na PC-u.

PS4 30FPS se da pretvoriti u 60FPSa sa motion smoothingom, dok se kod PCa to ne može (tj ne radi kako bi očekivao). Plus na PCu moraš upalit v-sync jer većina nema g-sync i freesync monitore pa i to ima svoje nuspojave.

No slažem se, evo baš gledam da kupim Steep opet na PSNu jer imam i PC verziju koja je dosta neoptimirana i neujednačena (a igra je ko stvorena za konzole).

Jebiga, nekad kontam da bar imam opcije pa ću si podesiti da mi radi kako želim (na min 60 FPSa), a nekad kontam da bar ne moram ništa podešavati i da mi radi na 60 FPSa kako treba.

30 FPSa ne priznam ni u jednoj priči i ništa me neće uvjeriti da je to dobro. Nije dobro i točka. 30 FPSa je kompromis. Kojeg na konzoli rješavam s motion smoothingom, ali bi bilo bolje da ne treba. 

Bude valjda PS5 jednom za svagda poslao 30FPSa u vječna lovišta.

hahaha na min 60 fps...sad ni to nije dovoljno pa treba 120? 200? ne shvacam uopce gdje je taj limit...jer vidim netko kaze meni se vrti u full hd na 135 fps, a drugi mu se smije i kaze meni se vrti na 158 fps, ja sam kralj ti si luzer...volio bih se jedan dan probudit sa tom moći da mogu prepoznati razliku 30 i 60 fps igara...kad pustim 2 videa na po pola monitora, jedva jedvice mogu uopcit tu i tamo sitni sitnu razliku...a kad gledam zasebno, pa nema sanse da bih primjetio koji je 30 a koji 60, a kamoli neki od 158 :P... na kraju krajeva, ako je tim strucnjaka za poslovanje konzola odredio da je 30 fps ipak dovoljno za igru, i to prihvati većina ljudi, kako onda netko moze reci da mu je potpuno neprihvatljivo tih 30 fps? ili imas neko nadnaravno oko, ili nezz sta drugo moze biti.

Ne znam za tebe, ali fluidnost izmedu 30-60-120fpsa se osjeti i to bolesno. Razlika je ocita. 

https://i.imgur.com/gRSnBgm.gif

Taj prikaz nema veze sa igrama, pogotovo onim na konzolama jer da bi dobio fluidnost treba ti vise stvari od samih 60fps-a 
Zato neke igre tipa Driveclub su super fluidne, a vrte se pri "samo" 30fps-a.

Mozes ti imat 60fps-a na pc-u i opet imat microstutter pa izgleda ko da imas 20fps-a ,a pise da je 60. 

Jedno je kaj oko vidi, a drugo kaj ta sama brojka prikazuje. Znaci ima tu nesto vise od samih fps-a. 

Za neke vrste igara 60fps-a je optimalno, no vecinom mislim da je to preseravanje nekih ljudi koji vise gledaju brojke nego igraju igre. Kupe graficku da bi vrtili benchove i tu stavljali rezultate na forum... 

16 godina
odjavljen
DeniZg kaže...

Evo, pogledaj kako ovaj lik igra na PS4, pa procijeni koliko njemu treba da se orijentira.

https://www.youtube.com/user/TheBr0kenMachine

Normalno da nitko od nas njubova ne zna tako dobro igrati, ali može se.

Pa ne govorim ja da se ne može ali - ovo boldano - treba pregrmit dosta frustracije i vremena da se nauči opet igrat već poznatu igru ali sa kontrolerom. Nema ni smisal da mu mi govorimo može/ne može - najbolje kako si mu ti napisao - nek skine neku besplatnu pucačinu pa nek proba.

steam: skank666 origin:IhrvojeI
12 godina
PlayStation 4

Lagani offtopic, ali evo jedan od razloga zašto je "ljepše" igrati online igre na konzolama.

PUBG u siječnju banirao preko milijun accounta.

To je 3,33% igrača (od 30 milja koliko imaju).Ispada u prosjeku da u svakom meču, koji ma 100 ljudi, je bar 3 cheatera. 

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
PlayStation 4

Nakon sto sam se naigrao AC:Origins, nekih 45 sati, nisam ni sve glavne misije presao (ali gledat cu da zavrsim, nije mi puno ostalo) odlucio sam da mijenjam za drugu igru. Imam dugo vec ponudu za Star Wars Battlefront 2, da li da uzmem u zamijenu i koja igra vise vrijedi?

Moram odmah napomenuti da online ne igram nikako, igrao bih sigurno SP i ovaj couch MP, sad kakvi su utisci? Da li uzeti ili cekati sada ove nadolazece igre pa mijenjati za neku od njih?

EDIT: Ipak je otisao BF2 vec ...

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.2.2018 11:22 (arnes_king).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
skank666 kaže...
DeniZg kaže...

BF1 ima više igrača na PS4, nego što zajedno imaju PC i Xbox, tako da vjerojatno postoji neki dobar razlog i očito je da se može igrati s kontrolerom.

Taj razlog što ima više igrača sigurno nije činjenica da se "može igrati sa kontrolerom". Naravno da se može -samo kako? Frajer ima preko 4k sati u bf-u na K/M kombu - neće se taj naviknuti na kontroler di samo da pogledaš oko sebe i orijentiraš se, treba 2-3 sekunde.

Točno to, "može se igrati s kontrolerom" i "volim i uživam igrati s kontrolerom" nije jedno te isto.

Kao što već jednom rekoh, možeš se uparkirati u centru grada sa šleperom, a možeš i sa smartom pa ti vidi što ti je bolje i pametnije.

A priča o cheaterima je glupost, ako sam ikad naletio na nekog cheatera na PCu nisam ni skužio.

+ na PCu igram BF1 u 4k, nešto što na playki ne mogu. I ja cheatam jer vidim više pixela.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina
Santana kaže...

Taj prikaz nema veze sa igrama, pogotovo onim na konzolama jer da bi dobio fluidnost treba ti vise stvari od samih 60fps-a 
Zato neke igre tipa Driveclub su super fluidne, a vrte se pri "samo" 30fps-a.

Mozes ti imat 60fps-a na pc-u i opet imat microstutter pa izgleda ko da imas 20fps-a ,a pise da je 60. 

Jedno je kaj oko vidi, a drugo kaj ta sama brojka prikazuje. Znaci ima tu nesto vise od samih fps-a. 

Za neke vrste igara 60fps-a je optimalno, no vecinom mislim da je to preseravanje nekih ljudi koji vise gledaju brojke nego igraju igre. Kupe graficku da bi vrtili benchove i tu stavljali rezultate na forum... 

Ja ne znam o čem ti pričaš, Driveclub je sve samo ne superfluidan sa svojih 30FPSa.

Prvi put dok sam ga igrao sam se pitao "pa dobro jel su oni normalni". Stabilnih 50-60 FPSa je minimum minimuma za vožnje auta.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina
DeniZg kaže...
skank666 kaže...
DeniZg kaže...

BF1 ima više igrača na PS4, nego što zajedno imaju PC i Xbox, tako da vjerojatno postoji neki dobar razlog i očito je da se može igrati s kontrolerom.

Taj razlog što ima više igrača sigurno nije činjenica da se "može igrati sa kontrolerom". Naravno da se može -samo kako? Frajer ima preko 4k sati u bf-u na K/M kombu - neće se taj naviknuti na kontroler di samo da pogledaš oko sebe i orijentiraš se, treba 2-3 sekunde.

Evo, pogledaj kako ovaj lik igra na PS4, pa procijeni koliko njemu treba da se orijentira.

https://www.youtube.com/user/TheBr0kenMachine

Normalno da nitko od nas njubova ne zna tako dobro igrati, ali može se.

Mene su najviše držale igre gdje sam bio loš i morao sam se propisno namučiti da se poboljšam (Online pucačine, Souls igre itd.)

Al' hebiga, nismo svi isti. Ima ljudi koji zginu par puta i obrišu igru.

Ja uopće ne vjerujem da je to stream sa konzole. Pokreti su pretrzavi da bi to mogao sa kontrolerom osim ako ima sensitivity na max, a to nema šanse da kontrolira.

Plus stream je u 4k što nema šanse da je snimio po defaultu na playki, znači ili ima bolesnu opremu doma i bokte pitaj s čim igra, ili je video fejk.

Ako stvarno igra tako dobro svaka mu čast, al 99.99% ljudi nema nikakve šanse da tako igra s kontrolerom. Pa čak i sa mišem i tipkovnicom ne bi toliko preživio.

13 godina
protjeran
PlayStation 4

Joj ljudi malo malo pa se vratimo na ove iste rasprave koje nikom nikakvu korist donesu, samo negativne stvari :D

Daj predlozite sta da nabavim slijedece od igara :D BF 2, Nioh ..... tako nesto sto nisam igrao a nije puno staro, ili je bolje cekati jos 1 mjesec dok pocnu izlaziti ovi hitovi? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
arnes_king kaže...

Joj ljudi malo malo pa se vratimo na ove iste rasprave koje nikom nikakvu korist donesu, samo negativne stvari :D

Daj predlozite sta da nabavim slijedece od igara :D BF 2, Nioh ..... tako nesto sto nisam igrao a nije puno staro, ili je bolje cekati jos 1 mjesec dok pocnu izlaziti ovi hitovi? :D

Pa nioh naravno, ne znam zakaj se ekipa sa ovog foruma boji to igrat. Igra je vrhunska

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Hvala na feedbacku...mislim da cu probati sa nekakvim free2play za pocetak, cisto da vidim moze li biti isti gust igranja FPSa kao na PCu.

Inace,prebacio sam se sa igranja na PCu na PS4 bas zbog couch gaminga....i mislim da nema vise povratka na PC sto se tice gejminga. Jbga, ledja nisu vise kao kad sam imao 20 ili 30, a i cijeli dan na poslu provedem za racunalom.

0 0 hvala 0
12 godina
Bitanga kaže....

Ja uopće ne vjerujem da je to stream sa konzole. Pokreti su pretrzavi da bi to mogao sa kontrolerom osim ako ima sensitivity na max, a to nema šanse da kontrolira.

Plus stream je u 4k što nema šanse da je snimio po defaultu na playki, znači ili ima bolesnu opremu doma i bokte pitaj s čim igra, ili je video fejk.

Ako stvarno igra tako dobro svaka mu čast, al 99.99% ljudi nema nikakve šanse da tako igra s kontrolerom. Pa čak i sa mišem i tipkovnicom ne bi toliko preživio.

Igra čovjek na PS4, nema nikakve dileme. Tako se reklamira i to je poanta njegovih filmića.

Eventualno može biti diskusije da koristi XIM, ali ima filmića gdje baš pokazuje kako igra sa kontrolerom.

Za 4K 60 FPS streaming sa PS4 ti je dovoljan Elgato za 400€. Nije to bolesna oprema.

Sve je legit.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
15 godina
Maddog_HR kaže...

Razmisljam o kupnji BF1 obzirom da je na akciji.

No, nisam nikad igrao FPS na PSu, pa nemam pojma kakav je feeling. Na PCu imam 2000+ sati na BF3 i isto toliko na BF4...no ne znam hoce li mi biti problem priviknuti se na aim na gljivu? Da li ima nekakav assisted aim u BF1 i kakav je feeling igranja na plejki opcenito?

...inace BF1 sam preskocio na PCu zato sto mi se ne svidja ww1 razdoblje, no kako je sad fakat jeftina mozda bi si piknuo za plej...

Moj savjet ti je: nemoj slušati uvjeravanja drugih da je igranje fps-a sa kontrolerom nemoguća misija. Itekako je moguća.

Postoje male šanse da ćeš imati problema, ali samo u početku.

I sam sam prije 7-8 godina mislio da neću nikad igrati fpsove na konzoli. Probao sam neke free igre ili demoe i nikako mi to nije odgovaralo. 

Sve dok jednog dana nisam švrljao po Algoritmu, došao do ps3 igara, gledao kutiju bad company 2 i pomislio: pa nisam valjda retardiran, zašto ekipa igra bez problema fpsove na konzoli i uživa a ja kukam ko neka baba u klimakteriju?

Možda su problem bile prijašnje igre jer očito me nisu previše zanimale. Bad Company 2 je bio super zabavna igra, pa sam se potrudio i naučio se igrati fps na kontroleru.

Naravno, ne možeš odmah u startu moći trčkarati i pucati po mapama. Daj si vremena, zalegni negdje ko snajperska pi*da i gađaj. I sad se sa nostalgijom sjetim koliko sam dugo ko majmun čučao kukavički na krošnji stabla na arica harbouru sa snajperom dok se nisam ohrabrio pa počeo malo vrludati okolo.

Kad je izašao bf3, kupio sam premiume i za plejku i za pc. Naravno, jednostavnije je na pc-u sa mišem, ali na plejki mi je bilo puno zabavnije i tu sam nakupio puno više sati.

bf1 je super igra i ako ti paše takav tip igara, vjerojatno ćeš imati volje potruditi se i naučiti igrati sa kontrolerom.

Ali nikad neću prežaliti bc2, mislim da nakon toga nikad više nisam toliko uživao igrajući neku igru.

malo nostalgije:

PSN - darklydexter
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.2.2018 12:02 (Ezio).
17 godina
DeniZg kaže...
Bitanga kaže....

Igra čovjek na PS4, nema nikakve dileme. Tako se reklamira i to je poanta njegovih filmića.

Eventualno može biti diskusije da koristi XIM, ali ima filmića gdje baš pokazuje kako igra sa kontrolerom.

Za 4K 60 FPS streaming sa PS4 ti je dovoljan Elgato za 400€. Nije to bolesna oprema.

Sve je legit.

Pa to sam mislio, ako ima opremu za 4k streaming, onda sigurno ima i pomagalo za FPS. Ovo nikako ne izgleda kao igranje s kontrolerom.

Nisam toliko naivan :-) No, nebitno, za mene više ne postoji FPS na konzolama, niti ću ikome više preporučiti. A vi slobodno igrajte! :-P

17 godina
Ezio kaže...

Ali nikad neću prežaliti bc2, mislim da nakon toga nikad više nisam toliko uživao igrajući neku igru.

malo nostalgije:

Istina, BC2 mi je bio najbolji.

10 godina
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...
Bitanga kaže....

Sve je legit.

Pa to sam mislio, ako ima opremu za 4k streaming, onda sigurno ima i pomagalo za FPS. Ovo nikako ne izgleda kao igranje s kontrolerom.

Nisam toliko naivan :-) No, nebitno, za mene više ne postoji FPS na konzolama, niti ću ikome više preporučiti. A vi slobodno igrajte! :-P

lol koja logika hahaha

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.2.2018 12:30 (Santana).
17 godina
Santana kaže...
Bitanga kaže...

lol koja logika hahaha

Da, logika je da ima para jer se bavi videima i dobiva pare od ekipe koja svršava na njegovo super profi igranje, kužiš?

A nitko neće svršavati na loše igranje s kontrolerom.

Njemu uopće nije bitno jel istina ili nije dok god se njegov video sharea na svakom forumu kao dokaz vrhunskog igranja. Zato nisam baš sklon vjerovati svemu što vidim na netu.

No, velim, nebitno. Samo vi igrajte FPS s kontrolerom i uživajte. Ja ću ga igrati s mišem, isto kao što i utrke igram s volanom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.2.2018 13:40 (Bitanga).
16 godina
odjavljen
Maddog_HR kaže...

Hvala na feedbacku...mislim da cu probati sa nekakvim free2play za pocetak, cisto da vidim moze li biti isti gust igranja FPSa kao na PCu.

Inace,prebacio sam se sa igranja na PCu na PS4 bas zbog couch gaminga....i mislim da nema vise povratka na PC sto se tice gejminga. Jbga, ledja nisu vise kao kad sam imao 20 ili 30, a i cijeli dan na poslu provedem za racunalom.

Nemaš se što mislilt jer mi se čini da baš i nemaš izbora. tj već si odlučio. Jebeš bf - čuvaj leđa.

steam: skank666 origin:IhrvojeI
15 godina
PlayStation 4

Nema potrebe uzdizati jednu platformu na temelju jednog tipa igre i kontrola. "PC masterrace" jer je bolje igrati fps igre sa mišem i tipkovnicom...

Onda upali FIFA-u i igraj je sa tipkovnicom. Jel i u tom slučaju tvoja platforma superironija? Aha, onda ti treba kontroler od console peasantsa.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
antimadridista kaže...

Nema potrebe uzdizati jednu platformu na temelju jednog tipa igre i kontrola. "PC masterrace" jer je bolje igrati fps igre sa mišem i tipkovnicom...

Onda upali FIFA-u i igraj je sa tipkovnicom. Jel i u tom slučaju tvoja platforma superironija? Aha, onda ti treba kontroler od console peasantsa.

Pa da. U pc spojis koji god kontroler oces, u ps ne ide mehanicka tipkovnica i mis po mom odabiru. 

MadeInCroatia
13 godina
protjeran
PlayStation 4

Pa postoji li i jedan forum na svijetu da nije pun djece (ili onih koji se tako ponasaju).

Je li vi imate bilo kakve koristi, ili bilo ko  od nas dok cita od toga ko dokaze koja je platforma bolja? Znate li za subjektivnost? Znate li da trosite vrijeme u nesto od cega bas niko nema nikakve koristi?

Znate li da spamate forum?

Bože dragi oko cega se ljudi i raspravljaju, nije više ni smiješno, nego žalosno...

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.2.2018 15:12 (arnes_king).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Ghost777 kaže...
antimadridista kaže...

Pa da. U pc spojis koji god kontroler oces, u ps ne ide mehanicka tipkovnica i mis po mom odabiru. 

Pa ovakvi postovi samo dokazuju da je vama jedina svrha dolaska u ovu temu napisati kako je PC bolja platofrma i slično.

Eto uštekati ću kontroler i onda igrati FIFA-u online sa bazom igrača koja je jedno 700 puta manja nego na konzolama i gdje su igrači 700 puta skuplji. Ali eto bitno da je onda PC superioran.

Pa mislim stvarno, ovaj forum prednjači po opsjednutosti i blaćenju konzola, a to kažem kao netko tko se igra na PC-u skoro jednako koliko i na konzoli.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
9 godina
Sjeca li se itko vremena kad je jedino bilo bitno da se igra? Sto, s cime, kako i gdje - nije bilo bitno.

Igre su se igrale, uzivalo se, pricalo o igrama, frejmove nitko nije brojao, rezoluciju spominjao, uzdizao jedno, pljuckao po drugom.....

Generalno nemam nista protiv, neka pise i cita sto tko zeli, otvorite si temu za to i udarajte, koga ne zanima ce zaobici i svi sretni. A ovdje se u zadnje vrijeme nista ne pise i cita a da nije brojanjr frejmova, herca ili pixela.

Nikoga ne zanima sistemski apdejt, nitko ne pise o custom temama, jailbreaku, emulaciji, modifikacijama, apsolutno rijetki su postovi koji ustvari imaju veze s playstation 4 konzolom, samo mantranje onih koji ne mogu igrati ako nije 60fps, pc vs ps, mujo vs haso....

Moj PC  
4 1 hvala 1
11 godina
Ajd prestanite. Pc je superiorniji jer je pc. Svrha pca nisu samo igre. Imam oboje i više sam na ps4 jer sam opušteniji tako ali komp mi je jači od ps4. Na kompu uzivam u pucačinama a na ps4 u nogometu i advanturama.
Uzivajte i opustite se. Jer to je svrha konzole. Igre su prilagođene konzoli ne pcu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Console justice warriori se nasli trigerrani. Svatko tko promisli zna sto su prednosti i mane jednog i drugog. U zadnje dvije godine 95 % gaminga "odradjujem" na playstation-u, to sta ste se nasli pametovat na temelju zadnje dvije stranice i to sta ste se nasli povrjedeni cinjenicama ne znaci da su ljudi koji su izdnjeli svoja misljenja extremisti.  

MadeInCroatia
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Damir22 kaže...
Nikoga ne zanima sistemski apdejt, nitko ne pise o custom temama, jailbreaku, emulaciji, modifikacijama, apsolutno rijetki su postovi koji ustvari imaju veze s playstation 4 konzolom, samo mantranje onih koji ne mogu igrati ako nije 60fps, pc vs ps, mujo vs haso....

A jesi naveo bitne teme jbt... Praktički svaki system update je "stability upgrade". Pa da sad plejku zabijem čavlima za pod ne bi bila ništa više stabilna nego je nakon svih tih updateova. Jailbreak je večini nešto s čime se ionako ne bi htjeli gnjaviti i riskirati. Samo za entuzijaste ili one koji "iz principa" neće nikad kupiti original igru nego žele sve đabe. Emulacije nekih igara se čekaju ko dolazak Krista, a jednostavnije je kupit konzolu na Njuškalu, odigrat tih max 10 igara koje te zanimaju i prodat sve dalje uz minimalni gubitak. Još se sjećam naslova iz 2013 kako je Red Dead Redemption emulacija za PC iza ugla. 

Tako da na kraju dana ova tema je sasvim ok. Kad izađe neka bitnija igra raspravlja se o tome, kad izađu smeća na PS+ ili glavešine naprade još neku glupost u nizu pljuje se po Sonyu, kad se dogodi neka bitna novost redovno se objavi u temi, ako izađe na jubitou neka većini potencijalno zanimljiva usporedba/recenzija/glasina i to se objavljuje u temi, non stop se odgovara ljudima na jedna te ista pitanja (i puno rijeđe nego u nekim drugim temama se dobije odgovor tipa: prolistaj prethodnih 500 stranica), pomaže se savjetima, preporukama igara i gro drugih stvari. Svesti ovu temu na konstantno pc vs konzole prepucavanje je totalni bullshit. To što se tu i tamo zakuha neka 100 put prožvakana tema, a jbg šta sad. Nitko neće umrijeti zbog toga. 

In other news: 

Ponovna preporuka za Borderlands: The Handsome Collection nakon 40-ak sati igranja. Brat i ja smo odigrali main story dvojke i sad su nam ostali DLC questovi što će od oka doći do 50h gameplaya. Nakon toga imamo za odigrati i Borderlands Prequel koji je dio te kolekcije sa svim svojim dodacima i prepostavljam da će po trajanju biti tu negdje. Za one najzagriženije koji žele isprobati sve klase tu su potencijalno stotine sati igre. Za 90 kuna koliko je bilo na akciji prije koji tjedan, stvarno odlična kupnja. Split screen coop funkcionira odlično pa ako imate ikoga u kući s kime možete redovno igrati, dajte ovom šansu. Nisam ni ja mislio da ću igrati FPS na konzoli, ali nije toliko loše jednom kad se uhodate. Ne za nekakvo ozbiljnije online napucavanje, ali za offline zezanciju sasvim dovoljno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
8 godina
PlayStation 4

Bože glupe rasprave... Radi se o osobnoj stvari pojedinca. Ako je tebi bolje igrat na pc-u onda igraj na pc-u i nemoj dolazit u ps4 temu govorit kako je bolje igrat na pc-u... Kažete da je na džojstiku teže, pa ću vam sad otkrit jednu tajnu. Kada igrate online i vaši protivnici igraju sa džojstikom. Tako da imate jednake uvjete. Za ovoga šta je nenamjerno svojim pitanjem pokrenia ove budalaštine, probaj... Ja sam uzeo BF1 i na početku sam bio baš grozan i teško je bilo, al evo polako se navikavam. Al sve u svemu i ono meni najvažnije - zabavno je

2 0 hvala 0
9 godina
Hex, ne rekoh da su bitne. Samo rekoh da ih ima, a slabo ih se ovdje dotice.

A kad smo kod toga, vjeruj da jako puno ljudi to zanima, ali posto su takve teme ovdje ocigledno off topic, sve skupa ni nije bitno.

Osobno sam igrao prakticki na svemu na cemu se moglo igrati u zadnjih 35 godina, tako da ne drzim nijednu stranu u ovim raspravama, samo izrazih zelju da se ponekad ostavimo tih VS tema i pisemo o nekim drugim, vise ili manje bitnijim stvarima.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...

Ne kužiš, ja imam obje platforme i obje su mi super. Svaka ima svoje prednosti i nedostatke.

Čovjek isto ima PC, pa sam mu zato rekao da bolje da igra na PCu pogotovo jer nikad nije igrao FPS na konzoli.

On je rekao da bi rađe na kauču, pa eto, sam je odgovoran za svoj fail ako mu se pokaže da mu se neće svidjeti :-)

Cri.Lu99 kaže...

Bože glupe rasprave... Radi se o osobnoj stvari pojedinca. Ako je tebi bolje igrat na pc-u onda igraj na pc-u i nemoj dolazit u ps4 temu govorit kako je bolje igrat na pc-u... Kažete da je na džojstiku teže, pa ću vam sad otkrit jednu tajnu. Kada igrate online i vaši protivnici igraju sa džojstikom. Tako da imate jednake uvjete. Za ovoga šta je nenamjerno svojim pitanjem pokrenia ove budalaštine, probaj... Ja sam uzeo BF1 i na početku sam bio baš grozan i teško je bilo, al evo polako se navikavam. Al sve u svemu i ono meni najvažnije - zabavno je

Zanimljivo, proglasiš raspravu glupom, al svejedno bi nadodao svoje mišljenje :-P

Mene ne smeta to što smo svi loši jer svi igramo s kontrolerom. Mene smeta što sam glup sam sebi dok igram s kontrolerom, jer je upravljanje inferiorno i klaustrofobično za FPSove.

Za većinu drugih igara je kontroler podjednako dobar ako ne i bolji od miša, ali za brze FPS pucačine tipa BF i COD nije.

8 godina
Bitanga kaže...

Cri.Lu99 kaže...

Zanimljivo, proglasiš raspravu glupom, al svejedno bi nadodao svoje mišljenje :-P

Mene ne smeta to što smo svi loši jer svi igramo s kontrolerom. Mene smeta što sam glup sam sebi dok igram s kontrolerom, jer je upravljanje inferiorno i klaustrofobično za FPSove.

Za većinu drugih igara je kontroler podjednako dobar ako ne i bolji od miša, ali za brze FPS pucačine tipa BF i COD nije.

Čak ne bi reka da sam nadodao svoje mišljenje već će jedino isprobavanjem sam stvorit svoje mišljenje, ne može nikako drugačije.

14 godina
Kupio bon u sant. dom. od 150 kn i poslali mi na mejl. Kad upišem u redeem codes izbacuje ovo (slika)...
Nešto radim krivo ili? Probao kolega na svome ps4 i ja na svome i ništa. Ista stvar. Prvi put uzeo taj bon radi kolege.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice