PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.498.605
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
PlayStation 4

Jel ko kupovo od ovog lika? Kakva je to shema da se njemu isplati to radit? Ili je to neka prevara?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Re: PlayStation 4

Samo igraj, krenut će ti, borba je čista klasika. Začas ćeš tražiti beštije 10 levela iznad sebe da bude fer borba. Čitaj što dobivaš s kojim oilom ili potionom, skillsima i mutagenima, te statistike opreme, jer to je bit i čar ovakvih igara, što je igra kompleksnija to meni bolja, mnogo više ljudi bi prošlo Bloodborne da čitaju opis itema koji su dobili i čemu služi. A ova opaska o downgradeu iz 2015. ti nije na mjestu, jer je Witcher i dalje jedna od najboljih i najljepsih igara, ako ne i broj 1. gledajući širu sliku. 

13 godina
Bazinga kaže...

Jel ko kupovo od ovog lika? Kakva je to shema da se njemu isplati to radit? Ili je to neka prevara?

Opako mi ovo smrdi. Ti kupujes ovdje account, koji on u bilo kojem trenutku moze fino blokat za tebe i ciao lova.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
9 godina
PlayStation 4

ursusc355 molim te da načas prekineš s igrom Pokemon Go i da obrazložiš, kad već daješ palac dolje, s čime se to točno ne slažeš kad je očito da se nisi javio da daš savjet čovjeku, ali imaš vremena i pažnje komentirati tuđi, a čak i Štrumf zna koja je igra GOTD ( Game of the decade ). 

P.S. Pokemon Go nije igra, to je igrica

2 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
NathanDrek kaže...

ursusc355 molim te da načas prekineš s igrom Pokemon Go i da obrazložiš, kad već daješ palac dolje, s čime se to točno ne slažeš kad je očito da se nisi javio da daš savjet čovjeku, ali imaš vremena i pažnje komentirati tuđi, a čak i Štrumf zna koja je igra GOTD ( Game of the decade ). 

Ne kuzim ovo sa eurima... 

PSN - brdjanin85
17 godina
NathanDrek kaže...

Ma on to stalno radi i meni, ne uzrujavam se, al sam primjetio.

To mi je samo indikator da sam pogodio u sridu ;-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.10.2017 8:11 (Bitanga).
10 godina
arnes_king kaže...
Horizon Zero Dawn sam uzivao kao ni u jednoj igri i imao 80 sati gejmpleja. Sad se evo patim sa Witcher 3, nikako ovu borbu da savladam nekako mi se cini skroz glupo i kao da nemam nokakve kontrole. U HZD je borba bila puno brza i agresivnija pa sam izbjegavao napade, borio se extra a ovdje gdje je sve usporeno i jedva ide vec sat-2 pokusavam i samo umirem. Vec sam spustio tezinu sa 3 na 2 stepen ali opet isto.

Ima li ko kakvih savjeta?

Inace, do sada mi se jos nista zanimljivo nije desilo, igra mi je kao horizon samo kao da igram downgrade, ali dobro ova je iz 2015.

Nadam se da ce me pridobiti i privuci bar upola kao HZD.

Kod witchera 3 borba mi je najslabiji dio igre i jedino sam s tim razoran. Ocekivo sam puno kad su rekli da su im souls igre uzor za borbu, a na kraju nisu dosli niti blizu

9 godina
madafaka85 kaže...
NathanDrek kaže...

Ne kuzim ovo sa eurima... 

Aaaa jebemu, kak ne kužiš a mislio sam da je dobra fora... Znači napisao sam da čak i Štrumfovi znaju koja je najbolja igra, pa ti slike govore: - "Štrumf, kaj ti misliš, koja od ovih igara je najbolja?" ...a Štrumf veli: "I put my money on Witcher!" ... Nešto ko viral meme pics, samo kaj mi se nije dalo stavljati tekst, dosta je kaj sam probudil djecu u 02.00h ujutro "pssst, hej deca, tata treba onu lovu kaj čuvate u kasici, odmah vam vratim"... Ostavljam se ove rasprave i komičarske karijere, ugl. probao sam horizon igra je super, ali nema atmosferu witchera di si unutra od prve minute, ali vjerujem da će se to popraviti što dalje uđem u priču

13 godina
protjeran
Super, hvala na savjetima, igram ali sam trenutno primoran igrati na najlaksem levelu a inace sve igre idem na hard.

Problem mi je dok mi dodju 3 ili vise cudovista ja sam gotov, jer samo napadaju a ja jel pustim tipku l2 i pokusam izbjeći ili napasti samo primam stetu.

Skinuo sam sada i update 1.51 pa vidim u informacijama da su dosta toga ispolirali, vjerujem da ce sada bolje biti a to da je downgrade sto sam napisao, nisam mislio opcenito nego nakon HZD.

P.S. toliko mi ke zao sto sam HZD prodao jer necu moci igrati frozen wilds :( a rado bih kupio ponovo igru na disku sa tim dodatkom ali ne znam hoce li mi podrzati moj save od obicne verzije..
13 godina
PlayStation 4

Evo da javim dojmove nakon što sam prošao HZD(kupljen kada je bila akcija).Ovo je samo moje mišljenje al bolju open world igru nisam igrao,naravno ima tu nekih nedostataka al su zanemarivi.I šteta što će The frozen wilds biti prvi i zadnji DLC.Al da skratim priču sad sam uzeo Witcher 3 GOTY i odigrao par sati al nemam tu volju za igranje kao kad sam igrao Horizon.Neznam probat ću još odigrati par sati pa ću vidjeti možda mi se svidi.Ako neko ima nekakav savjet slobodno preporučite.

Battlelog: LtMoNkK
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Ja sam u slicnoj situaciji samo sto sam ja prije nekoliko mjeseci zavrsio sa HZD ali sada zbog njega igram Witcher "na silu" :D

Tjesim se jedino time sto sam tek poceo pa mislim da ce mi biti vremenom zanimljivije, alo kad se sjetim prvog igranja HZD vec sam tad bio odusevljen.
12 godina

Witcher 3 je u ovom ternutku najbolji moderni fantasy RPG koji možete zaigrati.

Ako ste zasićeni, radije ga ostavite za kasnije, ali obavezno odigrajte.

Jedina slaba točka mu je borba, ali to se riješi igranjem na easy.

Jedna od rijetkih igara gdje su DLC-i čak i kvalitetniji od glavne igre.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
17 godina
DeniZg kaže...

Počeo ga igrati jutros, oduševljen sam.... 

10 godina
DeniZg kaže...

Moji + i - za witcher 3

+ Kompletan svijet je predivan i ziv, za raziliku od nekih drugih igara koje su otisle u open world stil Witcheru open world paše i odlicno je napravljen. 
+ Prica
+ Likovi
+ Side questovi jer generano nema fetch questova

+ Contracts questovi !!
+ Vrhunski DLC

- Gameplay. Samo kretanje Geralta nije bog zna kaj, a o konju da ne pricamo. Poboljsali su to kroz patcheve i dali alternativnu osjetljivost za kretanje, no to jos nije to.
- Borba isto kao i kretanje. Oruzja su jednostavno mač i to je to. Moveset je isti za svaki (no dobro to je Geraltov stil borbe, al ipak mogli su izmislit nekaj) 
- Boss borbe su slabe, nist posebno zanimljivo niti inovativno nisu pokusali.

- NPC modeli se previse puta ponavljaju. Onaj model onog brice iz pocetka igre se ponavlja previse puta i to na glavnom questu. Bar da su mu bradu stavili, nope isti je svagdje.

17 godina
Igrati witchera 3 na silu, a joj....
Igra je remek djelo.
PSN: Muskarcina77
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Igrati witchera 3 na silu, a joj....
Igra je remek djelo.
PSN: Muskarcina77
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Ja ga imam vec sigurno godinu dana i nisam prosao ni pola igre. Jednostavno krenem igrat i nakon sat vremena mi dopizdi. Igra mi jednostavo ne sjeda i nije mi zanimljiva. 100 ljudi 100cudi.

PSN:Tomislav025

3 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

nije W3 za svakoga, nekome samo na spomen igre od 200+ sati bude dovoljno da ju nikad ne zaigra...

netko jedva ceka tak jedan opširan RPG da se izgubi u tom svijetu ak treba i 500 sati

meni je W3 najbolja igra ikad (btw odigrao sam TLOU )

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Witcher 3 sam igrao godinu i kusur, jedna od najboljih igara koje sam ikada igrao, a hvala bogu naigrao sam se :)

Kolega, kada se boris u witcheru najbolja taktika ti je da se izmaknes i onda lupis i tako u krug, bude dosta repetativno, ali je ucinkovito. Ako je grupa neprijatelja nije na odmet bacit koju bombu... Ne znam za ostale ali meni se bila muka borit do jedno 16-17 lvla, tad sam se valjda dovoljno razvio i shvatio kako borba funkcionira i mislim da do Dettlaffa nisam imao vecih problema sa borbom, on me je znao posteno unistit :D

I am over 9000!!!

0 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
Ja sam neki dan kupia ac origins od njega. Covik je ok!
12 godina
PlayStation 4

Danas počinje Paris Game Week 2017 i Sony će navodno objaviti 7 novih igara.

Sony je čak i potvrdio da su te igre imali spremne za objavu na E3 2017, ali kako je Microsoft konferencija bila bezveze, odlučili su pričekati s objavama nekoliko mjeseci (koincidentalno, tik pred početak prodaje Xbox X konzole).

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Moj PC  
4 0 hvala 5
11 godina
PlayStation 4

Da je Witcher 3 za svakoga, slicio bi na EA i Ubisoft igre.

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina

Možda bi ličio na GTA V? Ipak je to najprodavanija igra u zadnjih 10 godina.

Witcher 3 u biti jest namijenjen za svakoga.

Prodali su trilogiju u 25 milijuna, a marketinški troškovi za Witcher 3 su bili oko 35 milja $.

Igre za široke mase moraju ciljati što više demografskih skupina i samim time troškovi marketinga rastu.

Igre za određenu cljanu skupinu igrača imaju i manje troškove marketinga (npr.Dark Souls).

11 godina
odjavljen
DeniZg kaže...

Sony je čak i potvrdio da su te igre imali spremne za objavu na E3 2017, ali kako je Microsoft konferencija bila bezveze, odlučili su pričekati s objavama nekoliko mjeseci (koincidentalno, tik pred početak prodaje Xbox X konzole).

Bloodborne 2 ili Demon Souls remaster PLZ!!!

12 godina
IvanDado kaže...
DeniZg kaže...

Bloodborne 2 ili Demon Souls remaster PLZ!!!

Evo baš igram Demon's Souls prvi put, nakon što sam odgirao sve ostale i nekako mi se ne sviđa.

Možda je zasićenje s moje strane, ali neke mehanike su baš zastarjele i ne vjerujem da bi samo vizualni remaster to riješio. 

Bloodborne 2 bi bilo...ufff...dream come true.

11 godina
odjavljen
DeniZg kaže...

Evo baš igram Demon's Souls prvi put, nakon što sam odgirao sve ostale i nekako mi se ne sviđa.

Možda je zasićenje s moje strane, ali neke mehanike su baš zastarjele i ne vjerujem da bi samo vizualni remaster to riješio. 

Bloodborne 2 bi bilo...ufff...dream come true.

Ja nazalost nisam nikad zaigro Demon' Souls dok sam imao PS3. Silno ga zelim odigrat bez obzira na mane :D

14 godina
PlayStation 4

Uf, Bloodbourne 2. Ali kakve sam sreće od tih 7 igara, 6 će ih biti za VR, a zadnja će biti neki 4K pinball. Al ono, možda iznenade. I za PS+ postavu se nadam da će biti bombastična.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

The Last of Us 2 novi trailer.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Moram priznati da ovo izaziva pozornost, moglo bi biti jako dobro. Witcher u Japanu. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

S obzirom da je to Sucker Punch ne znam baš da će biti usporedivo s Witcherom, ali teško je reći na temelju ovog. 

TLOU 2 trailer je odličan, iako ne bih imao pojma o kojoj igri se radi da nije clickera na kraju. I dalje sam mišljenja da toj igri baš i nije trebao nastavak, ali kad je već tu, nek bude barem upola pamtljiv ko prvi. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice