PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.498.829
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4

Iako ne volim/ne preferiram "open world" igre, Horizon mi ni u jednom trenutku nije bio dosadan.

A čak mi ni priča nije nešto napeta, što mi je gotovo najbitnija stvar u svakoj igri.

Borba, animacije i svijet su fenomenalno odrađeni. Čak je tempo igre odličan, jer stalno otkrivaš nešto novo do samog kraja (novi neprijatelji, novi krajolici itd.).

Ako imaš OCD i baš moraš odraditi apsolutno sve side-questove i sve živo na mapi, onda razumijem, ali onda nije problem u Horizonu.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
16 godina
SimeKZ kaže...
MasterOfDisaster kaže...
SimeKZ kaže...

Pozz ekipa, 

gdje bi bilo najjeftinije uzet PSN+ pretplatu. Planiro sam u SDu uzet na 12 rata pa tako svake godine :D Isteko mi trial pa sad gruntam sta i kako.

Čekaj akciju u 11/2017 koja će biti za Black Friday i preko PSN si onda kupi preplatu. Mislim da ćeš tu najjeftinije proći.

Možda drugi imaju neku bolju ideju!!!

Ma hebe me kad su sad turniri u FIFAi pa necu moc online igrat. Ostao mi samo Squad Battles i Single player. Mislim da cu uzet za jedan mjesec i onda cu kad bude akcija uzet tih godinu dana i to je to.

A za čiji račun trebaš produljenje preplate HR, GB ili USA?

15 godina
neaktivan
Wox kaže...

Horizon zero down je jedna jako dosadna open world igra. Na 12 posto sam i ne mogu više dalje. Tko ne voli open world igre neka ne troši lovu na ovo. 

o ukusima se ne raspravlja, no igra nije dosadna...

malo smo i mi pusiona...

dodije nam Tomb Raider 16, kad naprave nesto novo onda nam opet nevalja... pa onda na kraju slavimo remakeove...

ja recimo sam poceo igrat ME Andromedu... i negdje sam pri kraju.... no nikako da se natjeram da zavrsim istu....

dok sam prve 3 igrao kao malo dijete zeljno cokolade....

mozda se radi i o zasicenju... vjerujem da nas je ovdje vecina sa igrama od Amige i Atarija ST kao i ja.... 

Alienware m17x R4
16 godina
SimeKZ kaže...

Ma hebe me kad su sad turniri u FIFAi pa necu moc online igrat. Ostao mi samo Squad Battles i Single player. Mislim da cu uzet za jedan mjesec i onda cu kad bude akcija uzet tih godinu dana i to je to.

Mislim da ti je to najpametnija opcija.

13 godina
MasterOfDisaster kaže...
SimeKZ kaže...

Mislim da ti je to najpametnija opcija.

Imam HRV racun. 

Nisam se htio patit sa slaganjem USA racuna i tih stvari kad sam dobio u bundlu FIFAu. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
17 godina
Wox kaže...

Horizon zero down je jedna jako dosadna open world igra. Na 12 posto sam i ne mogu više dalje. Tko ne voli open world igre neka ne troši lovu na ovo. 

PSN: Muskarcina77
13 godina
PlayStation 4

Zaboravio napisat PSN ID - NuclearDisaster5 - cisto da se prvi post updatea, ako to itko radi. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Zaboravio napisat PSN ID - NuclearDisaster5 - cisto da se prvi post updatea, ako to itko radi. 

Prijavi svoj post modu, pa ce on ubaciti, ako ima vremena. 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
9 godina
Wox kaže...

Naprosto obožavam open world igre i igram ih po sistemu " no stone left unturned ". Witcher 3 je također jedna jako dosadna igra. 287 h u igri i nekako imam dojam da imam volje još za maksimalno samo 200 h. Pošto ne volim svakih 15 min stavljati drugi disk u konzolu ko mala djeca, on je glavni razlog što su mi igre poput Horizona, GTA V, Shadow of Mordor, RotTR, Dishonored 2, AC Unity, DeusEx MD, Batman Arkham Knight već mjesecima u celofanu neotvorene. Valjda sam jedini u svijetu koji to može. Većinu godine sam utrošio još na MGS V, Bloodborne i AC Black Flag, a Call of Duty-ji, Unchartedi, Doom itd. su pali u zaborav ko da ih nisam ni igrao, jer iskeno, hebeš igru koju prođeš za dvije večeri. Hebeš i open world action-rpg ako ne valja, ali ako je dobar, štoviše odličan, nema boljeg nego ubiti 200-300h u tom svijetu.

10 godina
odjavljen
Pozz,
Na što bih trebao obratiti pažnju prilikom kupovine ps4 s njuškalo?Uzeti ću u os i osobno preuzimanje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da ga isprobas radi li

i bjezi od prvih debelih modela... rade ko turbine

Alienware m17x R4
13 godina
Garac24 kaže...
Pozz,
Na što bih trebao obratiti pažnju prilikom kupovine ps4 s njuškalo?Uzeti ću u os i osobno preuzimanje.

Po mogucnosti da ima garanciju, onda si siguran. Povadi sve van iz kutije/vrecice, upali joysticke, protresi konzolu da vidis jel ista zvecka ( osim ako nije CD osto unutra ). 

Ja sam nedavno kupio pa sam dobrih 15min pricao sa covjekom cisto da vidim jel ima ista sumnjivo. Jer sam uletio na 5 dana staru konzolu sa 2 joya i fifa 18 bundle za 2k kuna. Sve 5 proslo.

17 godina
SimeKZ kaže...
Garac24 kaže...
Pozz,

Po mogucnosti da ima garanciju, onda si siguran. Povadi sve van iz kutije/vrecice, upali joysticke, protresi konzolu da vidis jel ista zvecka ( osim ako nije CD osto unutra ). 

Ja sam nedavno kupio pa sam dobrih 15min pricao sa covjekom cisto da vidim jel ima ista sumnjivo. Jer sam uletio na 5 dana staru konzolu sa 2 joya i fifa 18 bundle za 2k kuna. Sve 5 proslo.

Da mi netko krene tresti konzolu da vidi jel zvecka mislim da bih ga iste sekunde istjerao iz kuće :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
13 godina
Bitanga kaže...
SimeKZ kaže...
Garac24 kaže...
Pozz,

Da mi netko krene tresti konzolu da vidi jel zvecka mislim da bih ga iste sekunde istjerao iz kuće :-)

Jedno je doc u kucu i trest :D Kad sam prije par godina iso po PS3, uzmem ja konzolu u ruke, onko malo protresem i skuzim da su sarafi labavi. Lik je bio rastavljo konzolu i peko maticnu. 

17 godina
SimeKZ kaže...

Jedno je doc u kucu i trest :D Kad sam prije par godina iso po PS3, uzmem ja konzolu u ruke, onko malo protresem i skuzim da su sarafi labavi. Lik je bio rastavljo konzolu i peko maticnu. 

Oh, al istina, kakvih sve ima pacijenata treba dobro pripaziti ak kupuješ od nekog nepoznatog.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nekidan kupio 4k tv 125cm , jeftiniji neki ( za 4k tv). Danas probao sjesti na nekih 60 cm od njega da vidim kako bi igre izgledale i da li bi bile igrive iz blizine. Čovjece , kako to dobro izgleda. Sve čisto jasno. Vidim detalje koje sa veće udaljenosti nisam primjetio. Ni p od pixela. Čak i igre koje nisu nativno 4k izgledaju detaljno. Od sada se samo filmovi gledaju sa veće udaljenosti. Na žalost, Horizon zero down i Witcher 3 su i sa te udaljenosti i dalje jako dosadne ige

shit happens too often
Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
Wox kaže...

Nekidan kupio 4k tv 125cm , jeftiniji neki ( za 4k tv). Na žalost, Horizon zero down i Witcher 3 su i sa te udaljenosti i dalje jako dosadne ige

Da si kupio skuplji možda bi bile bolje.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
protjeran
Raja,

Nabavio sam The Witcher 3 Wildhunt i sada vidim na ovom kartoncicu CD projekt red da mogu da skinem nekih 16 dlc-ova ali nikako na njihovoj stranici da nadjem gdje i kako. Moze li uputa?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Posto na mobitelu ne vidim opciju da editujem post, moram napraviti duplu objavu...

Prvi put igram Witcher, nisam nista ranije igrao i sada me pita u igri da li zelim da simuliram igru Witcher 2... citao sam sada o cemu se radi i posto pojma nemam ni o cemu pretpostavljam da je bolje da to ne radim, da li se slazete?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Wox kaže...

Nekidan kupio 4k tv 125cm , jeftiniji neki ( za 4k tv). Danas probao sjesti na nekih 60 cm od njega da vidim kako bi igre izgledale i da li bi bile igrive iz blizine. Čovjece , kako to dobro izgleda. Sve čisto jasno. Vidim detalje koje sa veće udaljenosti nisam primjetio. Ni p od pixela. Čak i igre koje nisu nativno 4k izgledaju detaljno. Od sada se samo filmovi gledaju sa veće udaljenosti. Na žalost, Horizon zero down i Witcher 3 su i sa te udaljenosti i dalje jako dosadne ige

W3 i HZD su sve samo ne dosadne igre. Niti u jednom trenutku mi nije bilo dosadno ih igrati. Bilo mi je dosadno igrati ih toliko dugo, pogotovo W3 jer je predugačak za moj pojam. Al to je moj problem, rađe odigram više igara nego jednu te istu 3 mjeseca.

Onaj tko je odigrao Blood Baron questline ili ubio Thunderjawa po prvi put nikad neće reći da su te igre dosadne :-)

11 godina
Bitanga kaže...
Wox kaže...

W3 i HZD su sve samo ne dosadne igre. Niti u jednom trenutku mi nije bilo dosadno ih igrati. Bilo mi je dosadno igrati ih toliko dugo, pogotovo W3 jer je predugačak za moj pojam. Al to je moj problem, rađe odigram više igara nego jednu te istu 3 mjeseca.

Onaj tko je odigrao Blood Baron questline ili ubio Thunderjawa po prvi put nikad neće reći da su te igre dosadne :-)

^^

jučer kasnim na vlak...a taman došao do Thunderjawa...reko jeb** vlak...you are going down XD

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
13 godina
Bitanga kaže...

Blood Baron quest line je nešto najbolje što sam uopće odigrao u 30+ godina gamerske karijere.

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pridruzujem se raspravi o HZD-u, necu previse, pisao sam par stranica prije o tome

Inace, igra li tko Dead by Daylight? Svida mi se princip igre, ali citam uokolo da je uzasno neoptimizirana, a trenutno je na akciji, netko tko igra na psu to?

“In every crowd there are certain persons who seem just like the rest, yet they bear amazing messages.” Antoine de Saint-Exupery, Night Flight
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Sorry što upadam ovako.
CUH-2016A PS4
Da li je to slim model?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

tako je 

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Horizon Zero Dawn sam uzivao kao ni u jednoj igri i imao 80 sati gejmpleja. Sad se evo patim sa Witcher 3, nikako ovu borbu da savladam nekako mi se cini skroz glupo i kao da nemam nokakve kontrole. U HZD je borba bila puno brza i agresivnija pa sam izbjegavao napade, borio se extra a ovdje gdje je sve usporeno i jedva ide vec sat-2 pokusavam i samo umirem. Vec sam spustio tezinu sa 3 na 2 stepen ali opet isto.

Ima li ko kakvih savjeta?

Inace, do sada mi se jos nista zanimljivo nije desilo, igra mi je kao horizon samo kao da igram downgrade, ali dobro ova je iz 2015.

Nadam se da ce me pridobiti i privuci bar upola kao HZD.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Ovaj DLC od Horizon Zero Dawn™: The Frozen Wilds izlazi za 10 dana  

Sta nije bilo da će izac u 12 mjesecu ili sam zabrijao nešto

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

u 12. mjesecu izlazi complete edition igre. DLC izlazi za 10 dana

15 godina
ivankr kaže...

u 12. mjesecu izlazi complete edition igre. DLC izlazi za 10 dana

Koja je razlika izmedu tog dvoje

http://trakt.tv/user/MjezZza
11 godina
PlayStation 4

Ekipa kaj igrat na Pro osim vožnji a da nema ciljanja/nišanjenja? 

Tražim razlog za kupnju al malo je glupo samo zbog GT. 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice