PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.500.651
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
Re: PlayStation 4
Boixus Nois PS kaže...
Ima li gdje neka akcija za ps4..moze i izvana ako se isplati

Ne vidim trenutno ništa posebno u shopovima. Pretpostavljam da se na njuškalu i dalje da pronaći hrpa novih.

Po meni ti je najpametnije strpiti se kojih 30 dana dok ne počnu Black Friday rasprodaje. Negdje će sigurno biti dobar deal.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
neaktivan

Koja je svrha ovoga? S zicom su, manji, ono wtf.

Dat klincima od 4-7g da lakse igraju, em je sa zicom, pa da lakse povuku PS4 na pod.

U biti to je svrha. Vise polomljenih PS4, pa da starci moraju kupit nove.  

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
odjavljen
PlayStation 4

Jel se da negdje vani nac elgato jeftiniji nego kod nas?

Htio bi s vremena na vrijeme snimiti neki gameplay, ali pa covjece grozno su skupi...

0 0 hvala 0
15 godina
Zin8 kaže...

Jel se da negdje vani nac elgato jeftiniji nego kod nas?

Htio bi s vremena na vrijeme snimiti neki gameplay, ali pa covjece grozno su skupi...

šta fali ugrađenom snimaču? ako imaš negi blog/vlog/youtube kanal, onda kužim da hoćeš maksimalnu kvalitetu

PSN - darklydexter
12 godina
PlayStation 4

Ghost Recon Wildlands ima free weekend do 16/10/2017.

Prema članku u linku, bit će na sniženju u pola cijene od danas do  3/10/2017. 

Međutim, ja za sad vidim samo da je Deluxe verzija snižena na 229 kn, do 19/10/2017.

Ako je netko probao, pogotovo PVP, dajte malo prenesite iskustva.

Čini se da će igra imati (ili ima) dobar post-launch support.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.10.2017 10:28 (DeniZg).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Gt sport se stalno ruši prilikom ulaska u opcije, meni se ne svidja baš gameplay, vozni model, nema neke dinamike, sve statično. Mislim da gt ide u povijest kao jedan od najveći svih vremena u simulacijama, ali prvih nekoliko dijelova, ovo i šestica su korak nazad

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Ezio kaže...

šta fali ugrađenom snimaču? ako imaš negi blog/vlog/youtube kanal, onda kužim da hoćeš maksimalnu kvalitetu

Upravo za youtube mi i treba, imam neke ideje i planove, ali nema kesa na bacanje :)

Znam za ugradeni snimac...

17 godina
hanteed kaže...

Gt sport se stalno ruši prilikom ulaska u opcije, meni se ne svidja baš gameplay, vozni model, nema neke dinamike, sve statično. Mislim da gt ide u povijest kao jedan od najveći svih vremena u simulacijama, ali prvih nekoliko dijelova, ovo i šestica su korak nazad

Da, mene isto nije nešto impresionirao. Gameplay mi je meh malo, pogotovo multiplayer. Startam 4. probijem se na prvo mjesto, u zavoju me netko kresne u guzicu i završim na zadnjem odmah poslije starta.

Onda odvezem utrku i budem npr šesti, a svaki sudar ti donosi negativne bodove (kaznene sekunde). Što je ajd recimo ok. Pa se na kraju neovisno o tvom mjestu ljestvica posloži ovisno o negativnim bodovima.

Problem je što nikad ne znaš u koga ćeš se sudariti, malo malo netko tko izgubi kontrolu postane proziran i samo prođeš kroz njega. I cijeli vrijeme razmišljam tko će biti proziran, a tko ne :-)

Multiplayer utrke su nabrijavajuće, ali je predugo čekanje za ove daily. Možda će običan multiplayer biti bolje riješen, ili sam ja nešto propustio.

Ali s volanom je puno bolje za igrati. Karting mi je bio katastrofa npr, kut volana mu je 5 stupnjeva valjda. Mrvicu ga pomakneš i odmah izletiš :-)

Ima mi neku draž igra, ali pored F1, Project Cars 2 i Forze 7 nisam siguran da je na istoj razini kvalitete.

Kupit ću na disku svejedno.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina
DeniZg kaže...

Ghost Recon Wildlands ima free weekend do 16/10/2017.

Prema članku u linku, bit će na sniženju u pola cijene od danas do  3/10/2017. 

Međutim, ja za sad vidim samo da je Deluxe verzija snižena na 229 kn, do 19/10/2017.

Ako je netko probao, pogotovo PVP, dajte malo prenesite iskustva.

Čini se da će igra imati (ili ima) dobar post-launch support.

Meni je igra dobra za odigrati, lijepa je i priča mi je super pogotovo poslije gledanja Narcosa - samo je dosta nelinearna pa ako igraš s ekipom začas pogubiš tok priče i likova jer možeš igrati misije bez nekog reda po svim mapama.

Odigrao sam na PCu, i kupio i na playki da igram s frendovima, ali ne stignemo se baš naći često pa još stoji 90% neodigrano :-)

Još je bolja ako imaš s kim igrati, jer onda je stoput zabavnije, ima finih fail momenata koje je dobro podijelit s drugima.

Ali i solo je sasvim igriva. 

DLCovi su beskorisni koliko sam čitao, a PvP još nisam probao, to me baš ne zanima.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
11 godina
protjeran
Ima nekad za 1800kn novi...ali mi treba fifa 18 pa to je oko 2300...

A u saturnu za manje novaca dobijem to i jos jedan joystick...
Sacekat cu onda jos mjesec dana i gotovo...
This time next year we'll be millionaires
16 godina

Pozdrav ekipo,

eto i mene natrag u PS4 svijetu, zanima me samo kako da se riješim problema drugog kontrolera , točnije ; kad pokušavam igrati PES18 u 2 playera , ne dozvoljava mi drugi kontroler i javlja da ga moram prijaviti na psnetworku.

Molim za pomoć, hvala.

15 godina
neaktivan

ako si bio dosta van ps svijeta... napravi guest account.... ili jednostavno toga tko iga sa tobom prijavi na psn... iako vjerujem da to nije problem... guest account ce biti dovoljan

Alienware m17x R4
13 godina
jucer sam igrao gt sport i stalno mi se rusio, ali nesto me zanima, gledao sam top 10 igraca sa najbrzim vremenom i vidim da su prvih nekoliko na tablici sa 6-7 sekundi zavrsili voznju, kako? pa zar i ovdje postoje chateri?

0 0 hvala 0
14 godina
Boixus Nois PS kaže...
Ima nekad za 1800kn novi...ali mi treba fifa 18 pa to je oko 2300...

A u saturnu za manje novaca dobijem to i jos jedan joystick...
Sacekat cu onda jos mjesec dana i gotovo...

Bajdevej, malo si previše računaš za FIFU osim ako baš mora biti fizička iz dućana. Za mjesec dva će se sigurno naći za oko 350 kuna na njuškalu, a ako se strpiš do božićne rasprodaje na PSN-u možda ju i upikneš na debelom popustu. Prošle godine sam FIFU 17 upiknuo na tom saleu za nekih 250 kn. 

matekws kaže...

Pozdrav ekipo,

eto i mene natrag u PS4 svijetu, zanima me samo kako da se riješim problema drugog kontrolera , točnije ; kad pokušavam igrati PES18 u 2 playera , ne dozvoljava mi drugi kontroler i javlja da ga moram prijaviti na psnetworku.

Molim za pomoć, hvala.

"Uključi" drugi kontroler i kad ti dođe onaj prozor za prijavu, samo stavi "log in as guest" ili kak se već zove. Nepotrebna komplikacija, ali eto.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
nike098 kaže...
jucer sam igrao gt sport i stalno mi se rusio, ali nesto me zanima, gledao sam top 10 igraca sa najbrzim vremenom i vidim da su prvih nekoliko na tablici sa 6-7 sekundi zavrsili voznju, kako? pa zar i ovdje postoje chateri?

Da, to sam i ja vidio. Ili bug ili cheateri.

10 godina
Bitanga kaže...
nike098 kaže...

Da, to sam i ja vidio. Ili bug ili cheateri.

Nasli su valjda neki exploit 
mrzim takve stvari pogotovo kad developer ne napravi nist u vezi toga

https://www.instagram.com/celestial__emissary/?r=sun1
17 godina
Santana kaže...

Nasli su valjda neki exploit 
mrzim takve stvari pogotovo kad developer ne napravi nist u vezi toga

Pogotovo dok je cijela igra orijentirana na mulitplayer. :-)

11 godina
protjeran
Mislim da cu na kraju cekati black friday...vjerujem da ce sa 300 eura pasti na 250
15 godina

na 199e....

16 godina
Hexfire kaže...

"Uključi" drugi kontroler i kad ti dođe onaj prozor za prijavu, samo stavi "log in as guest" ili kak se već zove. Nepotrebna komplikacija, ali eto.

ako si bio dosta van ps svijeta... napravi guest account.... ili jednostavno toga tko iga sa tobom prijavi na psn... iako vjerujem da to nije problem... guest account ce biti dovoljan

Hvala, ali znam taj dio, prijavim se kao guest, ali kad želim recimo unutar igre da igramo zajedno, javlja da se moram prijavit na ps network i kad se prijavim i dalje neda.

Na prijateljskoj tekmi 1v1 mi javlja to isto , ali dozvoljava igranje.

Ništa , danas ću se s tim malo pozabaviti, tnx

16 godina
15 godina
neaktivan
matekws kaže...
Hexfire kaže...

Hvala, ali znam taj dio, prijavim se kao guest, ali kad želim recimo unutar igre da igramo zajedno, javlja da se moram prijavit na ps network i kad se prijavim i dalje neda.

Na prijateljskoj tekmi 1v1 mi javlja to isto , ali dozvoljava igranje.

Ništa , danas ću se s tim malo pozabaviti, tnx

svasta...

bas cu probat danas kod sebe, no ja imam demo verziju ali nevjerujem da ce biti nekakvih problema...

inace igram sa sinom, moj je racun na psn, njegov ne.... tako da mi to nije jasno...

Alienware m17x R4
14 godina

Po meni je ovo skroz ok ponuda-pogotovo za nekoga tko zeli FIFA 18...s time da je ista akcija i u Sancta domenici do 15.10. (ova nedjelja)

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.10.2017 13:38 (Purger155).
12 godina

Prije pola godine su se u SD i drugim dućanima prodavale Slim konzole sa dodatnim kontrolerom za 1900kn ako me pamćenje služi.

A FIFA ne košta 800 kuna.

Dakle, prije je bilo boljih ponuda. Bit će ih opet.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
14 godina
DeniZg kaže...

Prije pola godine su se u SD i drugim dućanima prodavale Slim konzole sa dodatnim kontrolerom za 1900kn ako me pamćenje služi.

A FIFA ne košta 800 kuna.

Dakle, prije je bilo boljih ponuda. Bit će ih opet.

Jesu,ali 500 gb...

11 godina
protjeran
Nema u ducanu nigdje ispod 2300kn...nije mi bitno 500 ili 1tb igram samo fifu
16 godina
neaktivan

Robert_84  mislim da moras nastimat guest prije nego sto udjes u igru

EUNE LOL: frenkySTYLE
15 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...

Robert_84  mislim da moras nastimat guest prije nego sto udjes u igru

naveo je da to nije slucaj, vec sam to spominjao.... no niti jedna igra me dosad nije silila da spojim konzolu odnosno racun na PSN.... igram igru sa sinom i braticem... racuni im nisu na PSNu... pa nema problema nikakvih

jedino sto oni aktiviraju svoj racun prije no sto se ude u igru

Alienware m17x R4
13 godina
neaktivan

uopće nije bitno, ev ja konkretno imam na konzoli sada 10 igara i i jos pored toga slobodno preko 100 GB memorije...a igre su BF1, BF4, PES2017, UFC, Farm Simulator 15, Fortnite, Metal Gear Solid 5, neki WORMS-i i jos neke 2 nemogu se sjetit...i obicna je glupost tko kaze da je 500 GB malo jer nije...osim ako ne planiras imati instalirano istovremeno preko 20 igara, a tko to igra istovremeno toliko igara?...igra se eventualno 3-4 i to je to...izbrises i poslije uvijek lako ponovno instaliras

17 godina
tomko kaže...

uopće nije bitno, ev ja konkretno imam na konzoli sada 10 igara i i jos pored toga slobodno preko 100 GB memorije...a igre su BF1, BF4, PES2017, UFC, Farm Simulator 15, Fortnite, Metal Gear Solid 5, neki WORMS-i i jos neke 2 nemogu se sjetit...i obicna je glupost tko kaze da je 500 GB malo jer nije...osim ako ne planiras imati instalirano istovremeno preko 20 igara, a tko to igra istovremeno toliko igara?...igra se eventualno 3-4 i to je to...izbrises i poslije uvijek lako ponovno instaliras

Za koju godinu će ti na 500GB disk i stati samo 3-4 igre. Nove igre su po 100GB 

Još ak imaš klince, pa bi i oni neke igre imali na disku, začas se potroši.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice