PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.501.714
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4

nema tehnickih nedostataka?? npr mogucnost baznog kretanja samo u 8 smjerova nije tehnicki nedostatak?

16 godina
MSX kaže...
ivankr kaže...

Gran Turismo Sport beta dostupna za preuzimanje. Preload tocnije.

43 gige... Kolko će onda tek imati puna verzija! :)

Pa najvjerojatnije 43GB 

9 godina
neaktivan
Forza 7 ima 100GB pa ti vidi.
16 godina
Dann3R kaže...
Forza 7 ima 100GB pa ti vidi.

Kakove veze ima Forza 7 sa Gran Turismom???

16 godina

Kakva je razlika između PS4 D chassic i E chassic? I kakva su iskustva sa kupovinom PS4 u ovoj trgovini?

http://www.game-electronic.hr/playstation%204-46241

Hvala

8 godina
Zin8 kaže...

Molio bih preporuku nekih igara, prvenstveno single player ali ako ima i mp, jos bolje..uglavnom trazim nesto opustajuce ovako za nedjeljom navecer lupit, tipa ratchet clank, crash i sl..nista s puno macevanja i napucavanja da moze i mlada ekipa doma igrat. Hvala!

Trenutno su ti na popustu uz PSN+ Last Of Us i Horizon nesto nesto. Zajedno te kostaju mozda 300kn a obadvije igrice su pokupile vise nagrada i bolje recenzije nego 99% drugih igrica.

14 godina
PlayStation 4

dal se isplati uzimat F1 2017.... sada je na popustu  dal ga tko ima, kakvi su dojmovi.... 

0 0 hvala 0
14 godina
sexytoiletpaper kaže...
Zin8 kaže...

Molio bih preporuku nekih igara, prvenstveno single player ali ako ima i mp, jos bolje..uglavnom trazim nesto opustajuce ovako za nedjeljom navecer lupit, tipa ratchet clank, crash i sl..nista s puno macevanja i napucavanja da moze i mlada ekipa doma igrat. Hvala!

Trenutno su ti na popustu uz PSN+ Last Of Us i Horizon nesto nesto. Zajedno te kostaju mozda 300kn a obadvije igrice su pokupile vise nagrada i bolje recenzije nego 99% drugih igrica.

sve zavisi kolika je starosna dob te mlade ekipe :)

Little big planet bi ja preporucio, odlicna igra za izvaliti se sa fotelje, jedina zamjerka sto je prekratka :)

PSN Tokioplastic292
17 godina
Gale92 kaže...

dal se isplati uzimat F1 2017.... sada je na popustu  dal ga tko ima, kakvi su dojmovi.... 

Meni je vrhunska. Baš mi je gušt voziti. Ali velim, ne znam kakva je s kontrolerom.

Sa volanom mi je top racing igra za sada.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
8 godina
LordSnow kaže...
sexytoiletpaper kaže...
Zin8 kaže...

sve zavisi kolika je starosna dob te mlade ekipe :)

Little big planet bi ja preporucio, odlicna igra za izvaliti se sa fotelje, jedina zamjerka sto je prekratka :)

Nadi mi klinca koji nece biti odusevljen robot-dinosaurima :D

8 godina
Bitanga kaže...
Gale92 kaže...

Meni je vrhunska. Baš mi je gušt voziti. Ali velim, ne znam kakva je s kontrolerom.

Sa volanom mi je top racing igra za sada.

Imam na kompu, onu, khmkhm verziju i sa X360 kontrolerom je prekrasna za voziti. Sa volanom bi sigurno bila bolja ali je i sa kontrolerom igrivo. Igram na 90 iako nisam godinama igrao trkace igre a kamoli simulacije. Tako da, ako sam ja sposoban, netko tko to igra i inace ce sigurno biti ;)

13 godina
PlayStation 4

U sophosu akcija na FIFA 18 bundle sa Slim i Pro verzijom ! http://www.sophoslab.hr/konzole/364/ps4-sony-playstation-4-1tb-slim-e-chassis-dodatni-ds4-kontroler-fifa-18-stnd-ed-14-dana-ps-plus/56053.html

Edit: koja je fora sa shopovima ?  Svi redom krenuli sa popustima od 400kn ?

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.10.2017 19:21 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
yaqyaq kaže...

Molim pomoć

Klinac je do sada normalno igrao online i preko slušalica razgovarao sa frendovima a sad odjednom

mu javlja neku poruku da je nekakav NAT2 problem

Probao sam restartat ruter,playku ali ništa

Šta treba raditi???

Koji ti je internet provider? 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
8 godina
PlayStation 4

Ekipa, jel' igra itko GT Sport demo? 

Ja sam se žešće navukao. Nisam ovoliko uživao u GT svijetu još od GT3. Inače sam otkako je izašao prvi GT u love&hate odnosu sa GT svijetom. GT mi je uvijek bio presterilan tako da sam više uživao u TOCA serijalu, Collin McRae rallyu, kasnije Gridu i Project Cars. 

Ali ovaj GT mi se baš sviđa. U online osim sebe još nisam vidio nijednu HR zastavu. Online je baš zabavan i napet, pogotovo što je ekipa koja se utrkuje iznenađujuće fer pa ima stvarno zanimljivih utrka. 

Igra izgleda predivno, ekipa sa PS Pro, 4K i HDR kombinacijom će žešće uživati. 

2 1 hvala 1
13 godina
neaktivan

Ja isto igram demo, grafika je super, igram na fullHD telki i stavio sam na Prioritize graphic quality tako bude downsampling i igra je fluidna kolko ja vidim.

10 godina
neaktivan
Bok ljudi, moze pitanje? Isplatili se kupiti psvr i spojit ga na ps4 slim?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Gdje kupiti plejku, a proci sto jeftinije? I koji model? Koja je razlika izmedu Slim i Pro modela?

Jel netko narucivao negdje izvana, iz EU?

Taman zatrazio banku da mi daju Diners karticu i vidim danas na Santa Domenici da je 1 TB Slim model 2600 kn i jos -15% popusta ako se placa s Diners karticom, sto ispadne nekih 2200 .... ali naravno da nisam jos dobio karticu

xFire: rebelsy | steam: rebelsy | origin: rebelszuka | battlenet: rebelsy#21796
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.10.2017 23:00 (rebelsy).

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Elijah01 kaže...
Bok ljudi, moze pitanje? Isplatili se kupiti psvr i spojit ga na ps4 slim?

Mislim da ne. A vjerujem da ekipa koja u grupi ima PSVR su svi spojili na Pro. Ali neka ti oni kazu iz prve ruke. 

rebelsy kaže...

Gdje kupiti plejku, a proci sto jeftinije? I koji model? Koja je razlika izmedu Slim i Pro modela?

Jel netko narucivao negdje izvana, iz EU?

Taman zatrazio banku da mi daju Diners karticu i vidim danas na Santa Domenici da je 1 TB Slim model 2600 kn i jos -15% popusta ako se placa s Diners karticom, sto ispadne nekih 2200 .... ali naravno da nisam jos dobio karticu

To je odgovoreno vec nekoliko puta unutar teme, slobodno prosnjofaj.

Slim je na popustima bio 2000kn, ako se ne varam. Ja bih ciljao na Pro, ako nije problem +3000kn.

Vani se isplati uzeti, ako ti netko moze dofurati, jer ne dostavljaju svi u HR.

Pricekaj Black Friday.

17 godina
PlayStation 4

Probao sinoć dok sam se vratio s puta malo na brzinu GT Sport s kontrolerom.

Gameplay mi je bio dosta šit. I odem u opcije da vidim šta ima za podesiti i sruši se igra. To mi se još s nijednom igrom na playki nije dogodilo :-)

Probat ću danas još malo s volanom, al nije me impresioniralo ni najmanje za sad.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Amis (ili ti ga Vip pošto su ga kupili)

11 godina
protjeran
Chaky kaže...
yaqyaq kaže...

Molim pomoć

Klinac je do sada normalno igrao online i preko slušalica razgovarao sa frendovima a sad odjednom

Šta treba raditi???

Amis (vip ga je kupio)

15 godina
Bitanga kaže...

Gameplay mi je bio dosta šit. I odem u opcije da vidim šta ima za podesiti i sruši se igra. To mi se još s nijednom igrom na playki nije dogodilo :-)

Probat ću danas još malo s volanom, al nije me impresioniralo ni najmanje za sad.

Meni se konstanto crasha kada pokusam uci u opcije. 

MadeInCroatia
17 godina
Ghost777 kaže...
Bitanga kaže...

Meni se konstanto crasha kada pokusam uci u opcije. 

Dobro da ga razvijaju već 4 godine, inače tko zna što bi sve bilo :-)

17 godina
neaktivan
yaqyaq kaže...
Chaky kaže...
yaqyaq kaže...

Molim pomoć

Šta treba raditi???

Amis (vip ga je kupio)

U temi od Bneta isto se zale na takve probleme, te je kao krivac oznacen cg-nat. Pa zovi sluzbu za korisnike i vidi s njima. 

11 godina
neaktivan
yaqyaq kaže...

Uuu Amis/VIP nemas srece, ja sam se sa njima borio zadnjih 5 godina NAT type katastrofa,  na kraju sam prije par tjedana presao na HT...

PSN - brdjanin85
15 godina
madafaka85 kaže...
yaqyaq kaže...

Uuu Amis/VIP nemas srece, ja sam se sa njima borio zadnjih 5 godina NAT type katastrofa,  na kraju sam prije par tjedana presao na HT...

Na običan ili optika T-com?

Ja razmišljam preći sa B-net-a na optiku zbog pinga, brzina je ok, ali ping me zeza u nekim igrama na PC-u.

12 godina
PlayStation 4

First look at new officially licensed compact controllers and mini gamepad for PS4

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Ovaj Gran Turismo bude veselica dok izađe ako im serveri budu ovako loši kao sad. Malo malo su offline. Bit će fail teški sve mi se čini.

Malo sam sad igrao dok me nije diskonektalo, s volanom je puno bolje nego s gamepadom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Ima li gdje neka akcija za ps4..moze i izvana ako se isplati
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Eto i kod mene isti slučaj. Ako odem u opcije, sruši se. A disconnect sa servera se unutar jednog sata dogodi barem jednom.

Još tu treba peglanja.

Pričam o GT Sport, naravno. :) 

2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice